Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blood Diamond
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
never_mind
Blood Diamond

Genre: Adventure / Drama / Thriller
IMDB Link
Release Date: December 8, 2006
Режисьор: Едуард Зуик ( Edward Zwick )
Участват: Леонардо ДиКаприо ( Leonardo DiCaprio ), Дженифър Конъли ( Jennifer Connelly ), Майкъл Шийн ( Michael Sheen ) и др.
Ревю: На фона на хаоса и гражданската война, обхванали Сиера Леоне през 1990 година, филмът разказва за живота на двама души - наемник и рибар. Тяхната история и положение са коренно различни, докато съдбата не ги свързва в една обща задача - да открият розов диамант, който може да преобърне живота им...
Trailer HD
ThePinkDuck
Oooo да. Това го чакам от много време и при положение, че режисьор е Едуард Зуик, очаквам нещо наистина качествено. Дано само не се разочаровам, ама има време. mrgreen[1].gif
qwe123
Много смислен филм! Заслужава си гледането и кара да се замислиш...
CheerFuL-F
много хубав филм smile.gif и тъжен също определено си заслужава гледането wink.gif
ani4ka_89
Филмът наистина е много добър, защото актьорската игра е на ниво и освен това са засегнати важни теми и проблеми. Много ми хареса! 4.gif
orhideya
Страхотен е!Много ми хареса и Лео прилича на мъж,но пак е хубав
Jolly_GirL
И на мен филма много ми хареса,наистина беше интересен! очудена съм от ДиКаприо,не ми е сред фаворитите,но тук определено добре си изигра ролята smile.gif
Chefata
Много интересен филм и много добра роля на Леонардо ДиКаприо.
ladysunshine
Никога не съм мислила, че такъв тип филм ще ми хареса, но филма наистина си заслужава гледането. Страхотен е!!!! Жалко само, че накрая Леонардо пак умира.
never_mind
Цитат(ladysunshine @ Aug 4 2007, 09:09) *
Никога не съм мислила, че такъв тип филм ще ми хареса, но филма наистина си заслужава гледането. Страхотен е!!!! Жалко само, че накрая Леонардо пак умира.

Ако не умираше, филма нямаше да е толкова добър... брилянтна игра от негова страна, и наистина добър край... за нас, зрителите...
brooke_scott
този филм го гледах в сф на "Арена" и мн мн ми хареса, не мой тип филм и се у4удих 4е ми хареса, беше наистина мн тежък и труден филм, но беше прекрасно направен и само съжалявам, че Лео умря, но няма зна4ение - важното е 4е филма определено си заслужава!!!Гледайте го wink.gif!
$windle
Много ме шашна тоя филм smile.gif
tania
Ами като цяло ми хареса обвързонастта с диамантите в Сиера Леоне. Гледала съм документални филми и това, което местните са преживели е наистина ужасяващо. интересна история + добри актьори = хубав филм.
Onlyshits
Аз го гледах филма зарди Леонардо ДИ Каприо щото е пич ..... не е кой знае кво ..... ама става за гледане
dEniChka
Баща ми го гледа..и каза,че е много хубав..,а мен ме мьрзи да го гледам... biggrin2.gif blush.gif
Highlander
Филмът наистина си заслужава вниманието,ако не за друго то поне Леонардо направи една наистина мъжка роля,без да обиждам феновете му,досегашните му роли бяха просто уникално сладникави,а и тои изглеждаше в тях,меко казано,женствен,но във филма наистина ми хареса и като роля ,а и филмът е интересен.
dragon_girl
Филма е добър,и Леонардо,но не ме впечетли толкова
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.