never_mind
Nov 21 2006, 22:50
Blood Diamond
Genre: Adventure / Drama / Thriller
IMDB Link
Release Date: December 8, 2006
Режисьор: Едуард Зуик ( Edward Zwick )
Участват: Леонардо ДиКаприо ( Leonardo DiCaprio ), Дженифър Конъли ( Jennifer Connelly ), Майкъл Шийн ( Michael Sheen ) и др.
Ревю: На фона на хаоса и гражданската война, обхванали Сиера Леоне през 1990 година, филмът разказва за живота на двама души - наемник и рибар. Тяхната история и положение са коренно различни, докато съдбата не ги свързва в една обща задача - да открият розов диамант, който може да преобърне живота им...
Trailer HD
ThePinkDuck
Nov 21 2006, 23:00
Oooo да. Това го чакам от много време и при положение, че режисьор е Едуард Зуик, очаквам нещо наистина качествено. Дано само не се разочаровам, ама има време.
qwe123
Feb 25 2007, 00:12
Много смислен филм! Заслужава си гледането и кара да се замислиш...
CheerFuL-F
Mar 14 2007, 12:29
много хубав филм

и тъжен също определено си заслужава гледането
ani4ka_89
Mar 15 2007, 18:25
Филмът наистина е много добър, защото актьорската игра е на ниво и освен това са засегнати важни теми и проблеми. Много ми хареса!
orhideya
Mar 15 2007, 20:16
Страхотен е!Много ми хареса и Лео прилича на мъж,но пак е хубав
Jolly_GirL
Mar 15 2007, 21:55
И на мен филма много ми хареса,наистина беше интересен! очудена съм от ДиКаприо,не ми е сред фаворитите,но тук определено добре си изигра ролята
Chefata
Mar 17 2007, 11:14
Много интересен филм и много добра роля на Леонардо ДиКаприо.
ladysunshine
Aug 4 2007, 08:09
Никога не съм мислила, че такъв тип филм ще ми хареса, но филма наистина си заслужава гледането. Страхотен е!!!! Жалко само, че накрая Леонардо пак умира.
never_mind
Aug 4 2007, 09:18
Цитат(ladysunshine @ Aug 4 2007, 09:09)

Никога не съм мислила, че такъв тип филм ще ми хареса, но филма наистина си заслужава гледането. Страхотен е!!!! Жалко само, че накрая Леонардо пак умира.
Ако не умираше, филма нямаше да е толкова добър... брилянтна игра от негова страна, и наистина добър край... за нас, зрителите...
brooke_scott
Oct 8 2007, 17:35
този филм го гледах в сф на "Арена" и мн мн ми хареса, не мой тип филм и се у4удих 4е ми хареса, беше наистина мн тежък и труден филм, но беше прекрасно направен и само съжалявам, че Лео умря, но няма зна4ение - важното е 4е филма определено си заслужава!!!Гледайте го

!
$windle
Oct 8 2007, 17:57
Много ме шашна тоя филм
Ами като цяло ми хареса обвързонастта с диамантите в Сиера Леоне. Гледала съм документални филми и това, което местните са преживели е наистина ужасяващо. интересна история + добри актьори = хубав филм.
Onlyshits
Dec 26 2007, 00:47
Аз го гледах филма зарди Леонардо ДИ Каприо щото е пич ..... не е кой знае кво ..... ама става за гледане
dEniChka
Dec 26 2007, 01:08
Баща ми го гледа..и каза,че е много хубав..,а мен ме мьрзи да го гледам...
Highlander
Dec 26 2007, 09:37
Филмът наистина си заслужава вниманието,ако не за друго то поне Леонардо направи една наистина мъжка роля,без да обиждам феновете му,досегашните му роли бяха просто уникално сладникави,а и тои изглеждаше в тях,меко казано,женствен,но във филма наистина ми хареса и като роля ,а и филмът е интересен.
dragon_girl
Jun 17 2008, 19:53
Филма е добър,и Леонардо,но не ме впечетли толкова
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.