Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Metamorphosis
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Епизоди > Сезон 4
Estell
The Metamorphosis

Когато Сет посещава Самър, тя разбира, че нейната материална и клюкарска същност може би е изчезнала завинаги, откакто е отишла в Браун. Раян помага на Тейлър с нейния развод. Кейтлин и Джули си дават обет да стоят настрана от неприятности, а Санди копнее за мъжка вечер навън.

Гости

Jose Zuniga (Jason Spitz), Chris Pratt (Che), Kim Oja (Taryn), Willaim Abadie (Jean Claude), Wayne Dalglish (Brad Ward), Corey Price (Eric Ward), Zack Schenkkan (Kid), Gil Glasgow (Security Guard), Jordan Mantell (Sketchy Dude)

Музика

"Orange Crush" - Editors
"De Un Mundo Raro" by Ranchera All Stars
"Pageant Of The Bizarre" by Zero 7
"Ella" by Ranchera All Stars
"Love Me Or Hate Me" by Lady Sovereign
"Dem Jeans" by Chingy
"Pa Todo El Ano" by Ranchera All Stars
"Siempre Hace Frio" by Ranchera All Stars
"Voodoo" by Chelo
"Tu Solo" by Ranchera All Stars
"Cava Del Rio" by Senza
"Love You 'Till The End" by The Pogues

Download

The.OC.S04E04.HDTV.XviD-FQM
The.OC.S04E04.HDTV.XviD-FQM
Subs - тук
lovely
Надявам се , 4е няма да е много нахално да помоля, ако някой има възможност ,да качи серията в дата.бг smile.gif Мерси предварително!
Estell
Ами то втория линк нали пак е от дата.бг smile.gif
lovely
(Estell @ Nov 22 2006, 22:27) *

ОО да, е сори, тва е от недоглеждане грешката!! Мерси , 4е ми каза.... 16.gif
Estell
(lovely @ Nov 24 2006, 00:58) *

(Estell @ Nov 22 2006, 22:27) *

ОО да, е сори, тва е от недоглеждане грешката!! Мерси , 4е ми каза.... 16.gif

Моля, няма защо smile.gif Аз впрочем серийката още не съм намерила време да я изгледам...
lovely
Гледай я ....супер сладка е smile.gif
Estell
Гледах я най-накрая! Много ми хареса! Тя засега беше най-лека. Самър и Сет бяха много сладки. Да не говорим пък за Раян и Тейлър. rolleyes.gif
Menna
the OC - "The Metamorphosis"
"Orange Crush" - Editors (covering R.E.M.)
"The Pageant of the Bizarre" - Zero 7
"Love Me or Hate Me" - Lady Sovereign
"Dem Jeans" - Chingy feat. Jermaine Dupri
"Love You 'Till The End" - the Pogues
"Hello Sunshine" - Syd Matters (covering Super Furry Animals)(пускана в 1ви сезон)
"Voodoo" - Chelo
Cava del Rio" - Senza(пускана във втори сезон)
Катeто
Много сладка серийка,Тейлър и Раян са ми много сладки,само дето Тейлър не спира да говори на мен ми наду главата а горкия Бен колко пъти са пвтаряли сцените unsure.gif biggrin2.gif Накрая Сет като каза на Самър,че ако не и се обади няма да е защото не я обича беше и тъжно и много сладко rolleyes.gif

brooke_scott
Цитат(.:PeYtOn_SaWyEr:. @ Jan 10 2008, 20:57) *
Много сладка серийка,Тейлър и Раян са ми много сладки,само дето Тейлър не спира да говори на мен ми наду главата а горкия Бен колко пъти са пвтаряли сцените unsure.gif biggrin2.gif Накрая Сет като каза на Самър,че ако не и се обади няма да е защото не я обича беше и тъжно и много сладко rolleyes.gif

да не повтарям мнението на Катето wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.