Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Homecoming"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Homecoming"
Save the cheerleader. Save the world.

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Claire's homecoming becomes a scary event in spite of her father's efforts to protect her. Simone and Nathan team up to find one of Isaac's sold paintings, but this quest may result in trouble. Hiro goes back in time for a do-over. Micah and his dad spend time together. Suresh's dreams continue, and he finds out about a boy that leads him back to his father's research.

НАКРАТКО: Бала на Клер се превръща в ужасяващо събитие, въпреки усилията на баща й да я предпази. Симон и Нейтън се обединяват, за да намерят една от продадените картини на Исак, но търсенето им може да завърши с бедствие. Хиро се връща назад във времето. Майка и баща му прекарват време заедно. Сънищата на Суреш продължават и той открива момче, което го връща обратно към проучванията на баща му.

ПРОМО@YouTube.com(online)

Download:
Heroes.S01E09.HDTV.XviD-LOL@ArenaBG
Apfh
Аааа луд епизод! smile.gif
Просото през цялото време съм седял с една такава усмивка от кефффффф........... biggrin.gif
Вече почнаха да развиват все по-стремглаво нещата с всеки епизод! Определено боя с/у Сайлър беше супер направен... и как лесно го хванаха... ЛоЛ ЛоЛ ЛоЛ... още съм развълнуван.. smile.gif
леле.. една седмица! biggrin.gif
Искам да знам какво е станало с Хиро баси...... smile.gif
ludoto_mimi
Аз накрая на епизода буквално седях с отворена уста. ohmy.gif

Сайлър го видяхме кой е и какво точно прави. Интересна работа, само дето не уцели правилната мажоретка. А Клер добре, че беше наблизо, иначе Питър вече щеше да е в историята.
Явно и онази с очилатия има способности. По-скоро кара хората да правят каквото им каже... или само ги приспива?
Дано следващия епизод да покажат дали Хиро ще спаси сервитьорката, че ми е много любопитно. А и какво ще стане с Питър като го арестуваха сега? И дали Джесика е утрепала ДиЕл.

Тоя епизод пак повече въпроси отколкото отговори. 18.gif
Electrum
To Be Continued наистина беше най-точното нещо,което можеха да сложат накрая biggrin2.gif Сега цяла седмица пак в очакване...6 months ago-поне ще разберем с Хиро кво стана wacko.gif Едните save-ат мажоретката,а другите сервитиорката! 18.gif Тоя малкият Майка е голяма работа лапето,знае за майка си повече,отколкото самата тя 16.gif D.L. дано не е умрял....ех,много въпроси пак wacko.gif wacko.gif
Alanna
аааа разбиващ епизод, става все по готино. Това с Сайлър и мажоретката .. как и се стичаше кръвта14.gif И добре, че нашата Клеър дойде бързо за да може Питър да се сглоби хахах това с сглобяването винаги ме разсмива 18.gif Сега само и да го оневинят, защото не ми се иска Питър да го вземат за Сайлър. Джесика/Ники с тази пушка ..направо ми събра очите shocking.gif Хиро хиро хиро.. избрали са му идеалното име хаха дано успее да промени нещо в историята ..явно това ще ни покажат в следващият епизод smile.gif И за финал много се радвам че Мохиндер се завръща ..много ми е любим. happy.gif
Apfh
Точно изгледах серииката (отново) и мисля да обобщя новите въпроси..
На първо място естествено стой "Къде е Хиро?". Нямам търпение да дойде следващият Вторник, когато ще разберем, какво е станало с него...
Вторият въпрос е "Какво ще стане с Питър"... smile.gif

Но ако питате мен това, което най-много ме човърка и като гледам май никой не го е забелязал е...

Кой по дяволите е това confused.gif confused.gif confused.gif

IPB Image

Не знам кой е, но със сигурност изглежда яко ! biggrin.gif
ludoto_mimi
Прилича ми на онзи, който избяга от полицаите; където излъчваше радиация. rolleyes.gif
Mar2<Heroes>
Беше невероятна серия,леле като си представя колко много я чаках,сега чакам следващата и следващата.Струва ми се ,че смисъла ми е да гледам Heroes.Не съм наред нещо,исках в този епизод да има повече бой,но поне видяхме кой е Сайлър
sydney
4.gif епизода беше много готин!!!!!!!!!!!!!много ме кефика сцените с Клер happy.gif happy.gif искам новата серия 16.gif 16.gif 16.gif 16.gif поне видяхме Сайлър,но не ми изглеждаше познат wink.gif wink.gif wink.gif не е някой от главнните герои,налиconfused.gifconfused.gifconfused.gifпоне аз не се сещам unsure.gif wacko.gif wacko.gif с риск да се повторя Епизода беше върховен!!!!!!!!!![4] 4.gif 4.gif
FrAgMaKeR
(ludoto_mimi @ Nov 22 2006, 15:02) *

Прилича ми на онзи, който избяга от полицаите; където излъчваше радиация. rolleyes.gif

А можеби атомната бомба дето избухва е същият този.. Разбра се нещо, Сайлър не е нищо особено, щом асистентката и асистента (незнам как точно да ги нарека) на бащата на мажоретката го хванаха толкова лесно.. можеби истинската заплаха е друга, не Сайлър, пък нищо чудно да му промият мозъка и да го направят "от наще". smile.gif
ludoto_mimi
Ами възможно е така да стане.

Относно асистентите... Все пак Сайлър беше яко потрошен от падането, накуцваше. Пък и онази му каза нещо от рода на "Не искаш да ме нараняваш" и той се отказа. Според мен нейните способности са да казва на хората какво да правят. Явно той не е знаел за нейните способности (не знам как си изследва хората, които преследва), но го хвана в крачка, даде му няколко заповеди и айде негъра го хвана. 18.gif
Undermind
Относно това как Сайлър си ги избира "надарените", мисля че бащата на индиеца му е дал програмката....нали индиеца намери инфо за Сайлър в апартамента на баща си.
Вече се чувствам като пенсионер(от онези зарибените по Дързост и красота). blush.gif Ама сериалчето е супер якооооо biggrin2.gif
SuxLose?
(ludoto_mimi @ Nov 22 2006, 15:02) *

И аз си мисля, че е той! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.