Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Страници: 1, 2
HooRiyA
~Ами ако някой е решил да спретне портретче или каквото и да е \стига да е ваше разбира се,а ако случайно не е да напише от къде е чопнато =Р\ на някои от героите на любимия ни сериал,моля ако има желание да го сподели с нас... Би ми било интересно \поне на мен\... Не е казано,че трябва да си втори Пикасо...всеки според възможностите си ^^ Аз ще пусна някои рисунчици... по-нататък...
Ако към темата няма интерес,ще помоля някой да я изтрие... wink.gif Поздрави smile.gif
tzvetka
Такам!Ето едно аватарче което за пръв път правя такова аватарче от видео! smile.gif
тук
Ето и едно подписче което съм си направила за други форуми!Но май за този тук не става! sad.gif
това
и това
sonofsparda
Не е зле,обаче Кларк се пише Clark. wink.gif Но са добри. smile.gif
Lois Lane
Аз имам запитване... А само от Smallville ли трябва да бъде или може и от лигата на справедливостта и от други сериали касаещи преките съмишленици на Clark/ или така известният ни Superman/?
lyubenski
Не вярвам някой да отхвърли нещо от това което си изброила, така че давай да видим smile.gif
tzvetka
Ето едно подписче и аватарче за мен в други форуми!Има два вида аватари и аз по-принцип си слагам първия ватар, който е като клипче!
това
и това
tzvetka
Ето едно надписче което е пулсиращо!Само надписа стана малко зле защото само го изрязах от една картнка!
тук
tzvetka
тук
tzvetka
това
и това
tzvetka
Ето още малко мое творчество!Малко стана тъпо тоя път ама нещо мързел ме е хванал и не ми се занимава много!
тук
и тук

И ето още едни аватарчета които са отделно
аватар1
аватаар2
tzvetka
тук
tzvetka
Не стана много добе ама гледах да акцентирам върху снимките!

това
+
и това
Victoria
Съветвам те да слагаш линкове, че тука чакам по сто часа да заредя всички картинки.
tzvetka
това
и това
Хейли
ее браво страхотни неща сте направи ето и от мен едни неща на Оливар Куин smile.gif)
Olivar
Olivar1
tzvetka
Това око в 4 варианта е на Кристин Крюк!
това
тук
и тук
тук
И това око и тези устни са на Кристин!
око
устни

Кристин има много хубави очи!
HooRiyA
~Кристин цялата е невероятна... worthy.gif rolleyes.gif
MaLkIq_MuKi
Цитат(HooRiyA @ Mar 26 2007, 17:35) *
~Кристин цялата е невероятна... worthy.gif rolleyes.gif

На абсолютно същото мнение съм smile.gif
didssy
така smile.gif надявам се че тук е мястото и за рисунки само че по някаква мн странна причина biggrin2.gif аз не мога си кача портретчето тука така че който е заинтересован от портер на лана ланг да ми прегледа личната снимка blush.gif надявам се да ви хареса че ми отне 1 час докато натъкмя лицето и
didssy
грррррррррррррррррр не става ohmy.gif unsure.gif е сужелявам хора ... прекалено му е голям размера явно макар че и преди е качвало ткиа снимки със същия размер без проблем са обаче ... нещо не ще . съжеляеам ... 2sor[1].gif
HooRiyA
~Дам,тук е мястото и за рисунки =Р
Ако искаш пиши ми на ЛС да ти дам мейла да ми пратиш рисунката,аз ще ти я смаля :Р
MaHeKeHa
Цитат(HooRiyA @ Apr 1 2007, 18:46) *
Ако искаш пиши ми на ЛС да ти дам мейла да ми пратиш рисунката,аз ще ти я смаля :Р

А зайчета от цилиндър можеш ли да вадиш - лол :>
smallville_f
Ето това е уникатът на мойто Диде!!! Тфа момиче рисува невероятно!!! worthy.gif Наслаждавайте се 36_1_55[1].gif
HooRiyA
Цитат(MaHeKeHa @ Apr 3 2007, 01:20) *
Цитат(HooRiyA @ Apr 1 2007, 18:46) *

А зайчета от цилиндър можеш ли да вадиш - лол :>

~Когато се наложи :>

Рисунката е хубава,харесва ми ;РрР

И аз имам някъде на Лана започната,трябва да я довърша... и ще ви я пусна blush.gif

tzvetka
това
+
и това
tzvetka
това е сборно поръчка от един форум, но нали все пак ги има Лекс и Лана
tzvetka
С това участвам в едно състезание!А ето нещо отделно тук
smallville_f
Браво много са хубави 4.gif
MaLkIq_MuKi
Цитат(smallville_f @ Jun 25 2007, 11:11) *
Браво много са хубави 4.gif

tzvetka
Мерси, мерси!Радвам се, че ви харесват!
vikihill96
Цитат(tzvetka @ Jun 26 2007, 15:51) *

Еми то качествените неща винаги се ценят biggrin2.gif biggrin2.gif !!!А нещата, които ни показваш -без съмнение са точно такива!Браво 4.gif 4.gif !!!
tzvetka
Цитат(vikihill96 @ Jun 26 2007, 15:57) *
Цитат(tzvetka @ Jun 26 2007, 15:51) *

Еми то качествените неща винаги се ценят biggrin2.gif biggrin2.gif !!!А нещата, които ни показваш -без съмнение са точно такива!Браво 4.gif 4.gif !!!

Хех!Благодаря!Да се надяваме, че и че на другите там където участвам в състезанието ще им хареса! rolleyes.gif
Mr. Winchester
хубави са
didssy
smile.gif че грозни ли да са biggrin2.gif
lemmy
Ето нещо и от мен:

Както забелязвате всичките са само на Лекс... така е като леко се пообсебиш хах rolleyes.gif
smallville_f
Ооо много ме радват! Особено сцената на моста!!! 4.gif

П.П.Най-сетне сродна душа! Имах чувството, че съм единствената луда на тема Лекс blush.gif Свалям ти шапка, че си му фенка!
lemmy
Цитат(smallville_f @ Aug 24 2007, 19:47) *
Ооо много ме радват! Особено сцената на моста!!! 4.gif

П.П.Най-сетне сродна душа! Имах чувството, че съм единствената луда на тема Лекс blush.gif Свалям ти шапка, че си му фенка!

Ооо не съм единствена йей blush.gif
Как няма да го харесвам той е просто уникален, а и героя му просто ме побърква, ту е някъв мистериозен, ту много добър и благороден, ту има нещо лукаво в него...
А по темата ъъъм ми вижте ми новото профилче biggrin2.gif blush.gif happy.gif wink.gif
tzvetka
Аз отдавна не см се мяркала, защото ме мързи нещо да пиша biggrin.gif , но сега с наближаването на 7-ми сезон манията ме подгони на ново! laugh.gif И направих тук едно подписче на Лекс smile.gif
Enchanted
Цвети както винаги съм казвала много са яки,ако те обземе манията и за Кларк направи някое негово подписчеrolleyes.gif
А да не се чудиш коя съм,че тук съм с малко по различно име от другите форуми...
tzvetka
Еми честно казано се чудя! laugh.gif
А мързи ме подписче за сега laugh.gif
Но ето 28 аватара серийка - Bad Clark biggrin.gif
- - - -

- - - -

...
tzvetka
- - - -

- - - -

...

-- -- --

-- -- --
smallville_f
http://ggbit.info/forum/index.php?automodu...si&img=8859 <-- Нарисувах я преди 20 минути и май малко несъразмерна стана ... Особено на едно "място" се изхвърлих, ама какво да се прави, за 15 минути това става 18.gif
Enchanted
Много добра рисунка,при положение че си я рисувала само за 15мин. happy.gif
The_Man_Of_Steel

♥Didito♥
Здравейте аз съм нова ъъ фенка на Смолвил ией на 2-ри сезон съм всички правите страхотни неща, а може ли да попитам tzvetka като прави аватари понеже много ми харесат ако си харесам някой може ли да го използвам тук във форума. Ще давам кредит. Отново много поздрави, страхотни неща

Enchanted
Виждам,че одавна тази темичка е така да се нарече,почти неизползваема,за което сижалявам...
...по тази логика реших да споделя с вас няколко хубави банерчета
-има за всекиго по нещо smile.gif
Лойс Лейн

Кларк Кент

Клой Съливан

Оливър Куин

Лекс Лутър

Лана Ланг

Clark & Lois

Clark & Chloe

Clex biggrin2.gif

Clana

Moмичето,което ги е правило се казва Руса,по позната като Rysamad,изкренно и се възхищавам!!!
The_Man_Of_Steel
хубави са,enchant
ViruZzZ
OOOOOOOOOOOOOOOO на Лана са великолепни worthy.gif worthy.gif worthy.gif
♥Didito♥
Как да не и` се възхищаваш на Rysamad нещата са страхотни biggrin2.gif
Enchanted
Радвам се,че и на вас ви харесват,ако някой иска нещо по специално от даден епизод или персонаж,нека само каже wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.