Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Лично Творчество
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Страници: 1, 2
tzvetka
Цитат(♥Didito♥ @ Feb 10 2008, 12:23) *
Здравейте аз съм нова ъъ фенка на Смолвил ией на 2-ри сезон съм всички правите страхотни неща, а може ли да попитам tzvetka като прави аватари понеже много ми харесат ако си харесам някой може ли да го използвам тук във форума. Ще давам кредит. Отново много поздрави, страхотни неща

Разбира се, че можеш да ги ползваш!Аз нали за това ги слагам ако някой си ги хареса....

Ааа Меги страшни нещица си намерила!Останаха ми очите в тях! worthy.gif
♥Didito♥
Мерси biggrin2.gif
Има си тема за намерено творчество, но реших да пусна тези неща тук. Не съм ги правила аз!
И на мен скоро като ми дойде музата ще направя нещо. Както и да е, правени са от tmkfan17 (Karla)

п.п Сори, че всичко е на КЛана mrgreen[1].gif
Enchanted
Диди хубави са нещицата,при това КЛана,макар че повечето ги имах се радвам да ги видя отново smile.gif
Ааа Цвети,стараем се,като ен са собственоръчно направене,поне да са качествени biggrin2.gif
Gossip Girl
Ауч, тези на госпожица Rysamad са болезнено красиви! Взех си няколко нещица.
И тези, които Диди е постнала са много хубави, макар че не съм най-запаления фен на Клана.

Ето малко мои на Том, колкото да не пускам празен пост. biggrin.gif

И един кросоувър с Клер Дейнс, който не сполучи.
Enchanted
Жани вземам си от тези хубави авчета,който така радват окото smile.gif
♥Didito♥
Жани аватарите са страхотни, влюбих се във 2-рия и кросоувъра се е получил много добре.
didssy
http://ggbit.info/forum/uploads/1206998277..._615_996544.jpg
нищо друго не мога да кажа ... освен знам ралзиките с истинската сцена са очеизвадни... Но все пак ... Съм докопала настроението ... Нали
Enchanted
Да,Диди,определено си го докопала smile.gif
Браво,браво!
Lois Lane
Уау, наистина много добре...само да го беше дала в малко по-голям формат, да мога да го и разгледам по-добре. За едно обаче си Адски права - придала си му невероятно точното настроение. Наистина е добра.
Mai4et0
Ето нещо на Кларк и Лойс, моите любимци

Clark & Lois 1-1 ]

Clark & Lois 1-2

Clark & Lois 2-1

Clark & Lois 2-2
sonofsparda
Уникални фенове има... smile.gif

Tedds
Ето един уоулпейпър на Ерика от мен:

ViruZzZ
Ето нищо съществено, но не се сдържах от епизода:

btw хубав уол ;]
nadezhda_had

по поръчка на Мая
Mai4et0
Ето и мои smile.gif

Mai4et0
... ...

Update: Анимирани аватари само на Клойс blush.gif от мен smile.gif

8x02 - .

8x04 - . .

7x20 - .

8x07 - . . .

8x01 - . .

7x18 - . . . .

8x05 - . . . . . .

8x10 - . . . . . .

. .

6x13 - . . . . .

. .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.