Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да се оставят ли /rank и /top статистиките
GGbit.info > Развлечение > Игри > GGpro Zone
vIkToRsHeFa
Много прост и лесен начин да се реши спора и проблема веднъж завинаги. smile.gif
Крадец на рози
И нека отговарят само тези които ги интересува и имат общо със сървъра.

Моите аргументи ги споменах, но ще се повторя.
Смятам, че сървъра е изцяло и само за забава.Има хиляди други в които можете да отидите и да се сравнявате с другите играчи.
Защитавам каузата за играчите които са по-слаби и нямат възможност да играят толкова добре
А когато влезне някой дето още с влизането е на /top15 или /rank и etc.. просто ми призлява..
Представете си следната ситуация,пред мен има 2ма човека с гръб към мен, вместо аз да заколя единия и другият да ме убие,аз стрелям и двамата само за да си кача ШИБАНИЯТ СТАТ.Ако няма статистика,всичко ще е много по-приятно.
predatora
мисля, че всеки има право да играе за каквото си иска.. мен ма кефи да минава сичко под ножа.. : ) друг пък харесва да си вижда ника в топ15. Нямаме право според мен да се отнема това право на тея които искат да си гледат статискиката, защото другите не ги кефело да има топ15 : )

ако ще се оставят статиските аз имам предложение да се напвят по ip, така и да се сменя и да не се сменя ник-а неможе да се излаже amx mod-a
vIkToRsHeFa
(Крадец на рози @ Nov 17 2006, 15:22) *

Представете си следната ситуация,пред мен има 2ма човека с гръб към мен, вместо аз да заколя единия и другият да ме убие,аз стрелям и двамата само за да си кача ШИБАНИЯТ СТАТ.Ако няма статистика,всичко ще е много по-приятно.

Ми че играй както пожелаеш де заколи го единия другия те убива и т.н. който иска да си мери "достойнствата" в листата. Тази листа и да я има и да я няма нищо не означава. Защо !? Ми защото да речем аз със тракера и хъба на гърба си съм лагнат на макс и играя на 40% от възможностите си това че не правя повече фрагове или убииства от еди кой си прави ли ме по-слаб и т.н. от него... Ми не аз съм си аз и играя за кеф който иска да си следи статистиката който иска да се присмива колко съм слаб( блажени са вярващите... 18.gif 10.gif . smile.gif )
The Shaman
Не ми пречат и играя за кеф и то от скоро.Съгласен съм обаче с @Крадеца,че има хора които по-скоро развалят играта пуцайки през глава само и само да са в статистиката.
predatora
до кога ще трае това гласуване ? smile.gif
Refuse
Защо са махнати сички статистики след като ние водим във вота с 7 гласа,поне оставете /hp и /me smile.gif
bLex
да само /me оставете друго не ни трябва само ранка махнете wink.gif
ogata
да /hp и /me са добре .. но всякакви команди свързани с надмощие и добрина , както и състезателен тип трябва да се премахнат ... според мен - Гласувах "Не"
Крадец на рози
Евала !
Това е !
Сега мога да отида и да играя с кеф ;>
Veso_PLD
а бе интересна тема ми се вижда това аз подържам и двете страни ....с топ без топ както и да е самоче топа влиае на нещо друго освен на комплексарите тоест на рекламата на сървара седят 2 ма геймари в зала виждат форума виждат сървара влизат пукат се виждат си статса остават доволни казват на други двама и така работата расте smile.gif да точно тия са комплексирани щот се бият в гардите не на майтап но така или иначе сърварите са 2 и както забелязвам единия е с сериозни карти а другия с ФъН .......................
Titan
Абе стреляте за да си качите шибания стат, това е написал @крадеца.
Ем не стреляйте! Като не ви боли г*за за какво ще го качвате шибания стат?!?!?!
Аз искам те да останат, макар че гласувах с "все ми е едно", но всеки играе както си иска, някой искат да се сравняват, други не...
Крадец на рози
Last comment - Nov 18 2006
5 месеца са минали от как няма статистика, а и се разглежда друг, компромисен вариант. Ще игнорирам по-горното съобщение...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.