Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville.S06E08.HDTV.XviD-XOR - излезе!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Ето, излезе и #08 епизод. Отново версиите са различни. В АренаБГ версията е на "XOR" докато на тази в ЛинкосБГ е на "LOL"

Връзка в АренаБГ: Smallville.S06E08.HDTV.XviD-XOR.torrent

Връзка в ЛинкосБГ: Smallville.S06E08.HDTV.XviD-LOL.avi.torrent

Приятно гледане!

Моля, коментирайте епизода:
Freak
Щеше да е много яко ако имаше някой локален сиидър че ся ще мога да го гледам чак утре че съм на работа след малко sad.gif
vikihill96
Епизода беше много як .вярно ,че Батиста доста за малко се появи,както и Марсианеца,но както се казва и двете появи бяха много ефектни(супер разбиващо беше,когато Батиста хвана полицая и направо му извади гръбначния стълб(не съм сигурен,че деца обаче трябва да видят това)).Моментът ,когато Кларк се опитваше да повлияе на Батиста с медальона беше малко смешничък..."но нали си от Зоната...Да но не съм фантом..."и КК беше захвърлен в контейнера.Моментите с нашите всеобщи "любимци"-Лекс и Лана също бяха направени и представени много добре.Естествено отново всички видяхме каква п_ тка е Лана(изпуснатата буква си я добавете вие по ваше усмотрение-"а" или "у").Момента накрая като изключим тъй-наречената според повечето хора роматника-беше абсолютно очакван все пак-всички знаехме,че Лекс ще предложи на Лана.....Може пък да ни държат в "напрежение" от нейния отговор-.....след целия епизод-едва ли някой се съмнява какъв би трябвало да е той. shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif shocking.gif -Да не кажат после сценаристите ,че не са ме шокирали.
lyubenski
100% съм убеден, че това накрая не беше Клои, а Марсианеца. Все пак знаем, че може да приема вида на който си иска, пък и Кларк намери същият предмет (не можах да разбера какво е това, прилича ми на онези бисквитки с крем biggrin2.gif )накрая на пода , който намери и при битката с Батиста. Можем да си представим от колко време Марсианеца е наблюдавал Кларк, за да знае като кой да се представи за да може да се доближи най-много до него. И репликата "... всеки герой се нуждае да го спасят понякога" (май не беше баш така, но вие се сещата за какво говоря) също според мен подкрепя теорията ми. Относно Лана и Лекс, нищо не ме изненада. Мисля, че всички го очаквахме този момент wink.gif. Явно, че с "метеоритните откачалки" ще се занимаваме още , чрез този прект 33.1 .
ZanGaDor
Eпизода беше върховен,това 100% беше марсиянеца ама как само му светнаха очите и как литна дано в другия епизод да го видим,а Батиста как извади грабнака на оня sick1.gif
sonofsparda
Отново епизод на много високо ниво-типично за Смолвил.Всички герои бяха представени много добре.Вярно,че Дейв Батиста и Марсиянеца се показаха за малко,но останах повече от доволен(това с гръбнака бeше просто жестоко 4.gif ).Джими Олсън също остави много добро впечатление-и той бил умник бе,мама му стара.За Клои няма какво да се обсъжда-Алисън винаги е била невероятна,така че и този път надмина очакванията ми-особено ми хареса последният момент с Кларк-ако това наистина беше Марсиянеца(съдейки по"бисквитката"),то от това момче много готини моменти може да се очакват.Иначе малко не ми хареса "изненадата" за последните минути-беше си отдалече ясно,че Лекс ще предложи брак на Лана,но явно сценаристите са разчитали на това,че не видяхме тя да му дава отговор,което дано да стане в следващия епизод.А Лана отново вкара изцепка на седмицата(то това й стана запазена марка вече):"Никой не е бил по-честен с мен,отколкото ти" 18.gif Без коментар относно това. 18.gif

Наш Кларк пак си беше Супер,както винаги-особено когато Батиста го хвърли в онзи кран или каквото беше там-как излезе само!Вярно е,че той този път не присъстваше за толкова дълго време,но накрая пак научи много добър урок от Клои/Марсиянеца.

П.П.:Мисля,че си имам представа срещу кой може да се изправят нашите момчета в Justice.Нали Лайнъл каза на Лекс,че преместил клиника 33.1 на друго място.Ами възможно е откачалките да избягат и нашите пичове да отидат и да ги изкъртят от бой.Но каквото и да се случи,този епизод ще бъде повече от върховен.
Apfh
Чак сега имам време да драсна няколко реда. Виждам, че вече доста се изписа, но...

Като цяло съм доволен от епизода. Видяхме Марсиянеца (добре са го издокарали), имаше бой с Батиста (макар и не толкова дълъг), доста неща излезаха на яве...
Какво не ми хареса - по-голямата част от епизода се въртеже около Лана и Лекс. В един момент ми се искаше да превъртя, защото ми писна да я гледам как циври и се заблуждава. Преди този епизод определено не я мразех, но сега мнението ми е, че е супер тъпо същество (жалко за готината актриса). Предполагам сценаристите умишлено го правят това за да могат да поизвъртят нещата.
Да се върнем на Марсиянеца - тези бисквитки нещо не ги разбрах, но бяха добре измислени. Хареса ми и как литна, като изключим онази червена диря, която остави. Определено е луд в битка.. представете си какво ще става в Justice! biggrin.gif
А за на края, това 100% беше Марсиянеца, преобразен като Клой! И не само фразата "понякога и геройте се нуждаят от спасяване" беше важна, а и две, три изречения преди това...
sydney
Епизода ми хареса много happy.gif happy.gif happy.gif най-много ми хареса часта с Марсиянеца и боя с Батиста rolleyes.gif rolleyes.gif не ми хареса - по-голямата част от епизода се въртеше около Лана и Лекс unsure.gif unsure.gif Преди този епизод определено не я мразех, но сега мнението ми е че е много тъпа mad.gif mad.gif ):"Никой не е бил по-честен с мен,отколкото ти" УЖАС!!!!!!!!!! 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
sonofsparda
МаНеКеН,ами ти,приятелю-нямаш ли да кажеш нещо за серийката? smile.gif
MaHeKeHa
Сюжет: Беше много интересен и любопитен. Не съм съгласен с Бобо, че главния плот бил конкретно за Лана Ланг. Разбира се, този епизод акцентира главна съставка "предложение" което само по себе си говори "брак" Лекс предлага на Лана Ланг.

Вътрешен поглед: Какво видяхме? Каква поука може да извлечем? Oсвен, че видяхме Лана Ланг с друго лице, също така успяхме да видим една главна и значителна част, .. "жалка" точно така... жалка. Мисля, че това е думата, която най-много подхожда за Лана Ланг.

Преди: Колко от вас си спомнят 3 сезон, епизод #03 "Extinction" когато Лана Ланг беше спасена от момче-командос, което трепеше "метеоритни откачалки" със снайпер. И по-конкретно сцената, когато Кларк Кент уверяваше Лана.

Цитирам дoсловно, Кларк към Лана: Лана, никой не е молил да бъда такъв. Никой не е искал да бъде откачалка. Тези хора нямат никаква вина.

Лана към Кларк: Животът ни би бил много по-хубав, ако ги нямаше тези откачалки.

Сега: В епизода виждаме, че Лана Ланг се съгласява с Лекс; "дори и да имаше ниво 33.1 тези хора заслужават това" Сега, .. кажете ми, кой нормален и добронамерен човек може да изрече такива думи за хора, които нямат никаква вина? Хора, които ДОРИ са изтезавани за да се експерементира върху тях. Между впрочем, отново се оказах прав: Лана Ланг ВЕЧЕ е най-мразен герой в Смолвил. Дори тези, които мразят Кларк, сега се обърнаха срещу Лана Ланг. Посещавам доста форуми на Смолвил и трябва да Ви кажа, че хората там са ... меко казано "вбесени" от нея. Сами си правете сметката, каква е разликата между Кларк и Лана в характерите.

Заключение: Много жалко, че успяхме да видим само за секунди Марсианеца, но от това, което видяхме, вещае само едно: "чакат още много хубави епизоди с него" много ефектно, бих добавил аз. Ролята на Батиста не беше кой знае какво. Репликите бяха оскъдни, но това, което се изискваше от него, го направи по възможно най-добрият начин - хареса ми като цяло. Лайнъл Лутър отново си показа кътните зъбки. А колкото до визитата на Клои в края на епизода, мисля, че това беше Марсианеца, а не Клои (истинската) Oтносно ролята на Кристин, въпреки негативите на героя, самата актриса се справи много добре и когато заплака, го направи изключително добре. Наистина може да остави човек с впечатлението, че страда - страхотна игра и страхотен сериал (това последното го знаете, де - lol)

"Между другото, в другите форуми не харесват тази серия. Не знам какъв им е проблема на Американците, но епизода беше отново страхотен."

Оценка: 9,7 от 10
sonofsparda
Отново прекрасен пост,МаНеКеН-поздравявам те smile.gif

А иначе моите съболезнования за приятеля ти sad.gif
vIkToRsHeFa
(sonofsparda @ Nov 18 2006, 04:30) *

Отново прекрасен пост,МаНеКеН-поздравявам те smile.gif

worthy.gif
Относно клои накрая.. чак сега като чета коментарите пуснах филма отново накрая и направих аналогията. Леле още спя тази сутрин... 18.gif Каза наистина много неща които са ключови и важни. blush.gif

А иначе и на мен определено ми харесаха ефектите на връщане на кларк след като беше заметен във онзи кран и как марсианеца излетя worthy.gif Филма наистина беше хубав вярно имаше си и гадна част но... Нищо неочаквано. smile.gif
FrAgMaKeR
За Лана има една много подходяща песен на Руслан - "Тъпа овца"..

Епизода наистина беше добър.. от Батиста очаквах повече.. той имаше две думи на кръст и точно два пъти за по секунда му се видя лицето.. иначе Марцианеца.. дано скоро се появи пак и за по дълго. smile.gif
Apfh
Ммм... само на кратко да вметна няколко неща:

-Емо забравяш една малка особенност. Лана е представена, като персонаж, който буквално тъне в неведение за ставащото около нея - първо Кларк я въртеше за тайната си, сега и Лекс я заблуждава без проблем за лошотията си... но най-лошото е, че геройнята така е направена, че се връзва и подкрепя глупавите си убеждения. Незнам защо, но започва много да ми заприличва на персонажа "Лана" от филмите на Рийв (то в само един се появяваше де). Просто постепенно се променя... (ако питате мен това е добре - обичам да има свързаност в подобни моменти).
-Следващото нещо за което не се бях сетил и поста на Емо ме подсети беше изпълнението на Кристин. Действително докато гледах епизода, момента в който заплака беше супер естествен и реален. Евалата и правя, актриса си е признавам й го...
-Емо мани ги американците... те са шантав народ,.. особенно за оценяване на филм. wink.gif
-Емо нямах предид, че плота беше конкретно в/у Лана, а че по-голямата част от епизода се въртеше около случващото се с нея, Лекс, онзи статичния, Клой, Джими и т.н. ... напрактика то затова епизода си беше кръстен "Static". Не че нещо но не ми хареса точно това - исках да видя повече Батиста, Марсиянец и Супер-Кларк... biggrin.gif
-И последно... единствената ми утеха за простотиите на Лана е онзи епизод "Коледата на Лекс" ("Lexmass" май беше на англ.). Ако помните там Лекс видя какво може да стане АКО се откаже от тъмните дела и стане добър... щеше да е женен за Лана и да има дете (син май беше). Единствената ми утеха е, че това няма да стане (тъй като си е все толкоз лош) и нещата м/у него и Лана ще пропаднат към края на сезона.
sulu
А кога излиза новия 9-ти епизод?
sladurkata_f
миии епизодчето е очаква на 7.12.,тоест при нас ще е на следващия ден най-късно.нооо тук не е мястото за тая тема,така че сори за офф-а blush.gif
sulu
Гледах 9-ти епизод и много ме изкефи.Гледайте го няма да съжелявате 10.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.