Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Ugly Betty (2006) / Грозната Бети
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Ugly Betty
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
DaniEl
Грозната Бети

Заглавие:Ugly Betty
Година: 2006
Режисьор:Sarah Pia Anderson
Жанр:Сериал ,драма ,комедия
Ревю:
Малцина успяват да опознаят сладката и интелигентна Бети Суарес, защото в света на модата тя е като риба на сухо. Когато магнат-издател поставя на кормилото на модното си списание сина си Дейниъл, назначава и Бети за негова асистентка, защото тя е единствената жена в Ню Йорк, с която Дейниъл не би спал. И двамата не познават тънкостите на модния бизнес, но заедно се оказват страхотен тандем срещу утвърдилите се акули, които силно желаят провала им.
А те наистина плуват сред акули. Модната икона Вилхелмина Слейтър е бясна, че Брадфорд Мийд я е прескочил и е назначил на бленувания пост Дейниъл след мистериозната смърт на легендарната редакторка на “Моуд” Фей Съмърс. Вилхелмина заедно с нейния асистент–подмазвач Марк и интригантката Аманда постоянно се опитват да саботират Дейниъл и Бети. Бети се сприятелява с добросърдечната Кристина, която е щатната шивачка на списанието и знае всичко за всеки, работещ там.
Личният живот на Бети изобщо не е бляскав. Таткото Игнасио и сестра й Хилда се тревожат, че тя скоро ще падне от високо, докато племенникът й Джъстин я насърчава да продължава да мечтае, въпреки че е ужасен от вкуса й. Гаджето й Уолтър, което безцеремонно зарязва Бети, после постоянно й се натриса въпреки опитите й да го държи на разстояние.
“Грозната Бети” е с участието на Америка Ферера като Бети Суарес, Ерик Мабиус като Дейниъл Мийд, Алън Дейл като Брадфорд Мийд, Тони Плана като Игнасио, Ана Ортис като Хилда, Ашли Дженсън, Беки Нютън, Марк Инделикато, Майкъл Ури, Кевин Съсман, Ребека Ромийн и Ванеса Уилямс в ролята на Вилхелмина Слейтър.
Адаптация на сензационната коломбийска теленовела “Аз съм грозната Бети”, превърнала се в международен хит, “Грозната Бети” е продукт на “Тъчстоун Телевижън”. Номинираната за “Оскар” и носителка на “Еми” Салма Хайек е изпълнителен продуцент заедно със Силвио Орта (“Градски легенди”), Бен Силвърман (“Офисът”), Хосе Тамес, Джеймс Хейман (“Жана от Аркадия”) и Марко Пенети (“Керълайн в града”).

IMDB
Download:
Сезон 1
Сезон 2 Епизод 1
Сезон 2 Епизод 2
Сезон 2 Епизод 3
Сезон 2 Епизод 4
Сезон 2 Епизод 5
Сезон 2 Епизод 6

В ролите:
America Ferrera...Betty Suarez

Ashley Jensen....Christina

Becki Newton....Amanda

Alan Dalе....Bradford Meade

Eric Mabius...Daniel Meade

Vanessa L. Williams...Wilhelmina Slater

Michael Urie ... Marc

Mark Indelicato... Justin

Tony Plana...Ignacio Suarez

Ana Ortiz ... Hilda
fantoma89
готино сериалче,зарибява и то доста.аз гледах първите 2 серии и чакам субтитри за 3 серия.ако се чудите ко да гледате,тва е сриала,няма да съжалявате!!!
$windle
Гледал съм всички излезнали епизоди, много късно го откривате парчето америка (буквално America). Сериала е покъртително смешен, препоръчвам го на всеки с чувство за хумор!
ThePinkDuck
Айде американците поквариха поредния латино сериал. Оригинала е 100 пъти по забавен, ама карай и това бива. Аз лично не го намирам за особено оригинален или смешен. Забавен е и става, ако наистина няма какво да се прави.
$windle
Не знам колко епизода си гледала но определено става по-интересен по-нататъка wink.gif
DaniEl
То само заради Ванеса Уилямс си струва да се гледа! mrgreen[1].gif
Много ми е любопитно обаче да видя как ще превърнат грозната Бети в хубавата Бети (както става в старата версия),защото Америка Ферара си е грозновата.
fantoma89
мда оригиналната версия е по хубава,сега пак я пуснаха по Евроком,тай че може да се сравнят двете версии по хубаво!!!
$windle
Въобще не разбрах че има две версии. Американската ми харесва, не знам коя е другата smile.gif
girl_from_hell
ако някой го следи 15 епизодче аренабг
girl_from_hell
16-то епизодче arenabg
julia1990
мм аз съм гледала тази версия по Евроком,мексиканска май беше и ми хареса сериала.. rolleyes.gif Сега ми е много интересно да гледам този вариант,американския за да сравня кое е по-добро,но засега нямам много време(следя и още няколко сериалчета). Като се освободя обаче задължително ще дръпна серииките да видя за кво става въпрос smile.gif пък и вие казвате че е смешен,а и четох други добри отзиви за него,така че трябва да се види 4.gif
demonnndays
Много готин сериал,първи сезон завърши супер интересно.
Вече излязоха и два епизода от втори:
-Ugly Betty 02x01@mininova.org
-Ugly Betty 02x02@mininova.org
Nathan_Lee
Съвсем скоро Ugly Betty тръгва и по нашата си телевизия - НТВ wink.gif Аз не съм си го теглила никога да го гледам, но ще го видя като започнат да го дават, главната актриса е много яка smile.gif Тази гоина тя даже взе награда EMMY за ролята си на Бети Суарес smile.gif
Enchanted
Мдам и аз ще го гледам по НТВ,даже мисля че започва след МD Hause,със сигурност ще е забавен сериала,аз съм гледала и сапунката ,която страшно ме изкефи,а сега си я спомям много бегло,защото я гледах одавна! happy.gif
ladysunshine
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 13 2007, 19:31) *
Мдам и аз ще го гледам по НТВ,даже мисля че започва след МD Hause,със сигурност ще е забавен сериала,аз съм гледала и сапунката ,която страшно ме изкефи,а сега си я спомям много бегло,защото я гледах одавна! happy.gif

Кога ще го дават по НТВ
Enchanted
И аз не съм сигурна точно,но пък даваха рекламата така че не вярвам да е след дълго happy.gif
dEniChka
До сега не сьм го гледала този сериал...
Даваха го сигурно по всички канали...не ми се струва хубав ...ще видим biggrin2.gif
Enchanted
Цитат(denichka_mnt @ Oct 14 2007, 12:05) *
До сега не сьм го гледала този сериал...
Даваха го сигурно по всички канали...не ми се струва хубав ...ще видим biggrin2.gif

Виж сега ти не си гледала сапунката,а не сериала който ще пускат по Нова,защото до сега той не е даван в БГ 4.gif
demonnndays
Ще го дават на мястото на доктор Хаус-започва в петък от 21.00ч.
sladuranka
Гледала съм Колумбийската версия(и двете части). Американската сигурно са я развалили, ама ша видим unsure.gif
Enchanted
Aми да,доста по-развита е,но пък сценария е в рамките на сапунениея вариант happy.gif
Тези който са гледали ''Дявола носи Прада'',няма начин да не харесат сериала 4.gif
ladysunshine
Ооо супер от този петък ще се хвана да гледам сериалчето. Само дано да не забравя
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 15 2007, 14:55) *
Ооо супер от този петък ще се хвана да гледам сериалчето. Само дано да не забравя

ооо ама то почваше на мястото на Хаус sad.gif честно казано ми изглежда като сапунка(щот има страшно мн с подобен сюжет), но мисля да го почна и тогава ще се разбере дали ще го гледам
demonnndays
Цитат(brooke_scott @ Oct 15 2007, 19:49) *

ооо ама то почваше на мястото на Хаус sad.gif честно казано ми изглежда като сапунка(щот има страшно мн с подобен сюжет), но мисля да го почна и тогава ще се разбере дали ще го гледам

Не е по-голяма сапунка от ОТХ,така че спокойно wink.gif Доста е забавен и няма да съжаляваша,ако го гледаш.
Enchanted
Цитат(demonnndays @ Oct 15 2007, 20:19) *
Не е по-голяма сапунка от ОТХ,така че спокойно wink.gif Доста е забавен и няма да съжаляваша,ако го гледаш.

Съгласна съмс теб днес цял ден се опитвам да убедя приятелките си че не е по-съпунисано от ОС&ОТХ dry.gif
ФИЛМЧЕТО ЩЕ Е АДСКИ ЗАБАВНО,ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ!
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Oct 15 2007, 18:49) *

Абе да ти кажа и на мен отначало ми се видя така, ама се сетих, че и преди бях чела само добри мнения за него. Пък и щом го пускат на мястото на Хаус не може да е от тея сапунки като "Марина"( 18.gif ) примерно. Според мен е от тея сериали като ОТХ. Жалко само, че спират Хаус, защото тъкмо ми беше станал интересен филма smile.gif
Enchanted
Цитат(ladysunshine @ Oct 16 2007, 16:00) *
Абе да ти кажа и на мен отначало ми се видя така, ама се сетих, че и преди бях чела само добри мнения за него. Пък и щом го пускат на мястото на Хаус не може да е от тея сапунки като "Марина"( 18.gif ) примерно. Според мен е от тея сериали като ОТХ. Жалко само, че спират Хаус, защото тъкмо ми беше станал интересен филма smile.gif

Не спират Хаус,просто му свърши сезона,а иначе
Ugly Betty е подобен на ''Дявола носи Прада'',ня мен ще ми е интересен на 100% съм сигурна! 4.gif happy.gif happy.gif
ZzoOoMeR
И аз гледам и се чудя по телевизията кво говорят за премиери на "Грозната Бети" като аз сериала съм го гледал преди години biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Не вярвам да го гледам ( : ) Искам да си остана с добрите спомени за хубавото латино сериалче tongue.gif
Enchanted
Цитат(ZzoOoMeR @ Oct 17 2007, 12:09) *
И аз гледам и се чудя по телевизията кво говорят за премиери на "Грозната Бети" като аз сериала съм го гледал преди години biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Не вярвам да го гледам ( : ) Искам да си остана с добрите спомени за хубавото латино сериалче tongue.gif

Много хора мислят като теб,даже преди малко точно това си коментирах с една приятелка...но пък какво толкова,аз ще видя и ако не ми допадне няма да го гледам,но пък нищо не губим да видиме по какъв начин е шресъздаден happy.gif
Enchanted
Гледахте ли сериала,много ми беше забавен... biggrin2.gif
Бети е голям образ!
Някой може ли да ми каже коя е песента в края на епизода,ще съм му много благодарна!
Gossip Girl
Мнооого забавен сериял. По-добър е от латиноамериканската версия. ОБОЖАВАМ Ерик Мабиъс. Той е супер сладур. Много си го харесвам още от "Заразно зло". Америка Ферера също е доста симпатична актриса, а и добре се справя с ролята на грозница. Кристофър Горъм е уникат. Беше ми любимец от Popular и след това съм го гледала в бая филми и ми е много сладък. Хаха, още по-забавно е, че Ugly Betty е третата версия на латиноамериканския "Грозната Бети". Аз не съм гледала "Verliebt In Berlin", но не мисля, че е по-добър от американската версия. Харесва ми и замисъла, доста прилича на "Дяволът носи Прада". Като цяло супер ме кефи.

ПП. Песента от края е KT Tunstall-Suddenly I See
Syleena
на мен ми беше повече от забавно филмчето,100% ще го гледам когато мога laugh.gif 2thum[1].gif
demonnndays
Ако ви е харесал ви съветвам да си го изтеглите и да го гледате със субтитри,защото е два пъти по-смешен като не е дублиран.
edit:новото епизодче-S02E04@mininova.org
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Oct 19 2007, 21:35) *
ПП. Песента от края е KT Tunstall-Suddenly I See

Meрси,много песента е страхотна,а сериала не искам пак да повтарям колко беше забавен,че ставам банална biggrin2.gif
siska
да и на мен ми хареса, много е забавно сериалчето biggrin.gif
ladysunshine
Много ми харесаха първите две серийки. Супер е готино филмчето. Америка Ферера много ме кефи /е не като е направена толкова грозна де/, а ролята и във филма е супер забавна. Абе Christopher Gorham кой е във филма, че в момента не се сещам. И аз много го харесвах в Popular
ALeX4e7y^
Не е нищо особено,но става. wink.gif
demonnndays
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 15:17) *
Много ми харесаха първите две серийки. Супер е готино филмчето. Америка Ферера много ме кефи /е не като е направена толкова грозна де/, а ролята и във филма е супер забавна. Абе Christopher Gorham кой е във филма, че в момента не се сещам. И аз много го харесвах в Popular

Във филма играе Хенри,счетоводителя-не помня дали се появяваше в първите два епизода,но Бети се влюбва в него по-късно.
ladysunshine
Цитат(demonnndays @ Oct 23 2007, 14:29) *
Цитат(ladysunshine @ Oct 23 2007, 15:17) *

Във филма играе Хенри,счетоводителя-не помня дали се появяваше в първите два епизода,но Бети се влюбва в него по-късно.

Мерси за инфото. Аз нещо не си го спомням да се е появявал. Може тепърва да го видим. Аз мн се радвам, че участва.
Enchanted
Мммм Бети в Кристофир....що за новина само,аз мисля че накрая трябва да се влюби в Дейниъл blush.gif
ThePinkDuck
Абе доста са поозянили хубавия сериал, ама бива. Реално не ми харесва колкото оригинала. А и Америка Ферера е далече от Aна Мария Орозко. Все пак от грозна в крайна сметка трябва да се превърне в супер красавица, а не виждам при Америка това как ще стане. Абе ще видиме, интересно е ако не си гледал какво наистина трябва да бъде. Вилхемина кърти мивки обаче останалите... както и да е. mrgreen[1].gif
aria
Абе снощи го загледах това,не е лошо,ама както винаги оригинала е по-хубав(поне каквото съм гледала от него,т.е. двайсетина сериики).От какъв зор трябваше да правят две ли,три ли бяха версии на оригиналния сериал,но както и да е.Бива.
Enchanted
Цитат(ThePinkDuck @ Oct 25 2007, 09:58) *
Абе доста са поозянили хубавия сериал, ама бива. Реално не ми харесва колкото оригинала. А и Америка Ферера е далече от Aна Мария Орозко. Все пак от грозна в крайна сметка трябва да се превърне в супер красавица, а не виждам при Америка това как ще стане. Абе ще видиме, интересно е ако не си гледал какво наистина трябва да бъде. Вилхемина кърти мивки обаче останалите... както и да е. mrgreen[1].gif

Мдам Америка е малко далечко от Ана Мария,но пък се старае и мене ми е много забавна.... biggrin2.gif
Днешната серия ме уби,Бети беше пеперудка blink.gif
koti987
Това сериалче е много готинко гледах само първите епизоди,но ми хареса!
Enchanted
Цитат(koti987 @ Oct 25 2007, 22:52) *

Aми Кети,струва си гледането,както не веднъж казах...абе сигурно съм потретила biggrin2.gif
Днес епизодчетп беше супер happy.gif Какво ще кажете за все известана гостуваща звезда 4.gif
demonnndays
Цитат(nepokornata_princesa @ Oct 26 2007, 23:18) *
Цитат(koti987 @ Oct 25 2007, 22:52) *

Aми Кети,струва си гледането,както не веднъж казах...абе сигурно съм потретила biggrin2.gif
Днес епизодчетп беше супер happy.gif Какво ще кажете за все известана гостуваща звезда 4.gif

Когато видях Салма Хайек бях мнооого изненадана,и не бях сигурна дали е тя,но след това разбрах,че е изпълнителен продуцент...Иначе беше и в първи епизод "по телевизора",но когато гледах за първи път ерията изобщо не разбрах,че е тя blink.gif Иначе Дейниъл си намери майстора(ката),така да се каже rolleyes.gif

пп:02x05
Enchanted
Цитат(demonnndays @ Oct 26 2007, 23:56) *
Когато видях Салма Хайек бях мнооого изненадана,и не бях сигурна дали е тя,но след това разбрах,че е изпълнителен продуцент...Иначе беше и в първи епизод "по телевизора",но когато гледах за първи път ерията изобщо не разбрах,че е тя blink.gif Иначе Дейниъл си намери майстора(ката),така да се каже rolleyes.gif

пп:02x05

Аз веднага я забелязах,още първия епизод и бях много изумена!
А видяхте ли там сапунката дето бащата на Бети гледа,очастваше и Джесика Алба 4.gif
Gossip Girl
Джесика Алба не участва в сериала. Но актрисата, която прилича на нея е Марлене Фавела.
Enchanted
Цитат(Gossip Girl @ Oct 28 2007, 15:46) *
Джесика Алба не участва в сериала. Но актрисата, която прилича на нея е Марлене Фавела.

WOW,имат огромна прилика....
Мерси за инфото Жани(ако мога да ти казвам по име направо happy.gif )
Andel
от къде мога да си изтегля първи сезон
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.