Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Smallville.S06E07.HDTV.XviD-LOL
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Ето, излезе и #07 епизод, само че този път версиите са различни. В АренаБГ версията е на "XOR" докато на тази в ЛинкосБГ е на "LOL"

Връзка в АренаБГ: Smallville.S06E07.HDTV.XviD-XOR.torrent

Връзка в ЛинкосБГ: Smallville.S06E07.HDTV.XviD-LOL.avi.torrent

Приятно гледане!

Моля, коментирайте епизода:
Apfh
Хубав епизод.. някак си не ми допада да гледам Оли, като лошо момче, но пък хубави ефекти вкараха. wink.gif
Лана е бременна... smile.gif ХА! Сега остава да се разбере от кой.. ех как искам да е от Кларки.... biggrin.gif ..но едва ли.

Лекс пак май го избива на злини а ? smile.gif Почна се с Лошият Лекс....

И това "I'm not in your league..." ... тцтцтц някой трябва да го светни зелиният за 11 епизод biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

п.п. Емо знаеш ли коя е песента на края на епизода ? Малко кънтри го избива, но ми хареса...
vikihill96
Много хубав епизод.Всеки герой трябва да бъде видян и от към лошата си страна-а Оли въпреки ,че е непривично за него се справи доста добре.Ефектите бяха на високо ниво-особено ми хареса момента на разговора между Лекс и GA(Оливър)-"как мислиш ,кое е по-бързо куршума или стрелата....Има един начин да разберем"-след това момента когато и двамата стреляха..много добре направено.Лана едва ли е бременна от Кларк(не знам колко време е минало от както те двамата бяха заедно ,но според мен има няколко месеца-което прави невъзможно детете да е на КК.То и затова според мен Лекс ще предложи на Лана брак.).И все пак отново гадничкия момент накрая въпреки празника и радостта на Кларк,все пак се виждаше тъгата в очите му,че е сам без половинка.Но за съжаление това не е прецедент ,а по-скоро нещо вече нормално(егати сценаристите садисти). mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif 18.gif
MaHeKeHa
Сега видяхте ли колко струва Лана Ланг? Въпреки отношението между Лана и Кларк - Кларк отново предложи услугите си. Колко мъжка постъпка от негова страна. Баси, как игнорира Кларк, шибана кучка.
sonofsparda
Да,и този епизод оппределено заслужава адмирации.Най-много ми допадна това,че видяхме Оливър в друга светлина,а това с бременността на Лана според мен дойде малко бързо,но както и да е,тя и без това отново доказа,че не заслужава Кларк,така че да ходи да си ражда Lex's demon seed.Доста ме впечатли и подкрепата на Кларк към Оливър(и като беше под влиянието на наркотика,и след това),въпреки че доста иронично беше това "ако на теб и Лойс ви е писано да сте заедно,кой съм аз,че да заставам на пътя" и направо ме изкефи,когато малко преди това Кларк каза:"Лойс не е Лана"(ех,носталгия).Иначе другия път явно ще има голям тупаник между Кларк и Батиста.Чакаме smile.gif
lyubenski
Много интересен епизод наистина. Бебето според мен е от Лекс 100% и все си мисля, че няма да го роди по една или друга причина и имам чуството, че именно Лекс ще е виновен за това. Лана псотъпи глупаво, но това сме го дъвкали прекалено много и ми писна вече. Ето че и Кларк научи на нещо Оливър , хехе.
anisan
А дали нещата не стоят по този начин?

IPB Image
sonofsparda
Момчета,обяснете вие,щото аз в Арената преди много се бях запенил относно това и сега просто нямам желание да коментирам.Нищо лично,anisan smile.gif
lyubenski
Очевадно е преработен. Емо ще го потвърди като специалист. А освен това и плаката е неактуален, т.е. от максимум 5 сезон, виж по коя телевизия е WB, а тя не съществува. ДА не говорим, че по сценарий доста отдавна го правиха двамата, пък и ще оплеска много яко нещата smile.gif
sonofsparda
Любо,плакатът не е преработен,а просто стар.Той е от 20 еп.(Ageless) на сезон 4.Онзи епизод,когато Кларк и Лана намериха в полето онова бебе,което после започна да старее много бързо.Сигурен съм,че за това става въпрос. smile.gif
sydney
епизода беше много хубав/като всичките/,много ми хареса да видя Оливър в тъмна светлина/много му отива да е гадняр/ biggrin.gif biggrin.gif ,малко избързаха за Лана и бебето/но все пак сценаристите си знаят работата/ и съм 100% сигурна че е от Лекс/няма как да е от Кларк wink.gif wink.gif /много ми хареса реакцията на Кларк спрямо Лойс и Оли rolleyes.gif много добре се отнесе с Оливър и накрая на Деня на Благодарността беше много хубавооооооо blush.gif blush.gif като цяло епизода беше изключителен 18.gif 18.gif 18.gif
lyubenski
(sonofsparda @ Nov 10 2006, 20:18) *

Любо,плакатът не е преработен,а просто стар.Той е от 20 еп.(Ageless) на сезон 4.Онзи епизод,когато Кларк и Лана намериха в полето онова бебе,което после започна да старее много бързо.Сигурен съм,че за това става въпрос. smile.gif

Прав си сега се сетих за този епизод, това е истинита wink.gif
sonofsparda
QUOTE(sydney @ Nov 12 2006, 14:41) *

/много ми хареса реакцията на Кларк спрямо Лойс и Оли rolleyes.gif много добре се отнесе с Оливър и накрая на Деня на Благодарността беше много хубавооооооо blush.gif blush.gif

Да,наистина Кларк се отнесе адски добре към тях в онзи случай.Иначе наскоро четох,че забраната на DC към Ал и Майлс да няма нищо между Кларк и Лойс,била главно заради това,че тепърва се очакваше да излезе Superman Returns(това МаНеКеНа май го беше споменал вече).След като филма е вече излязъл,пишеше,че поне някои от ограниченията,наложени от DC,са били премахнати.Хмм,явно на това се дължи изненадващата целувка в еп.10(която е между нея и Green Arrow,т.е. Кал-Ел). smile.gif

Субовете излязоха:http://subs.unacs.bg/search.php?page=9&...ovie=smallville
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.