Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "All These Things That I've Done"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
Menna
"All These Things That I've Done"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
15 ноември 2006 година

Участничка от "America's Next Top Model” ще е гост в този епизод. – Брук ще е доста заета с модела й за участие в модното шоу ТАРТ и с новото й гадже. Корицата на Максим с Рейчъл ще внесе смут в гимназията на Три Хил. Лукас научава за сделките на Нейтън с Данте и му се налага да избира между Нейтън и любовта си към баскетбола. Хейли започва работа като детегледачка и разбира, че не е добре подготвена.Полу-братът на Пейтън участва също в епизода.

ПРОМО
ПРОМО @ Data.BG

Официални снимки

4.07 Episode -Music:

sendpace and ysi
Icon - "Bomb 1,2,3"
Tiffany - "Let Me Be"
Salme Dahlstrom - "The Beauty Inside"
Moses McLean - "Sexy Baby"
El Gato - "Poison Girl"
The Bravery - "Out of Line"
Band Of Horses - "The Funeral"
Silversun Picups - "Rusted Wheel"
The Outline - "Shotgun"

Voicst - "Detail 2003"

data.bg(благодарение на borko)
The Outline - "Shotgun"
Voicst - "Detail 2003"

Download:
One.Tree.Hill.S04E07.HDTV.XviD-XOR@BT
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Arena
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Linkos.bg
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Data.BG
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER.HDTV.XViD-YesTV@Maglata

nem13
Хихихи, ама Рейч си е една кучка:V. Няма как да не й се радвашsmile.gif))
~ViLi_Chan~
Хаха,да.Следаващия епизод ще бъде интересен.много обичам някви интриганти 8) някви хладнокръвни кучки laugh.gif хахахах...
girl_from_hell
за Рейчал май е голямо предизвикателсво да съблазнява чужди мъже или забранени както казах те по горе голяма кучка радва ме
smile.gif
Saiman
(girl_from_hell @ Nov 9 2006, 17:01) *

за Рейчал май е голямо предизвикателсво да съблазнява чужди мъже или забранени както казах те по горе голяма кучка радва ме
smile.gif

Ако съблазни твоя мъж, още ли ще те радва wink.gif.
borko
Ето промото и за директен download:
ПРОМО @ Data.BG
Nasi
С това промо и конкуренцията на ОС рейтингите другата седмица ще паднат още повече.
едит:
Ето ги и снимките от промото:
elli
епизода не ми се стори мн интересен по промото..... нз може и аз да си мисля само така но определено не е същия отх който беше в на4алото.....
milen4eto
(elli @ Nov 10 2006, 05:02) *

епизода не ми се стори мн интересен по промото..... нз може и аз да си мисля само така но определено не е същия отх който беше в на4алото.....

Майче на Марк му са се изчерпили идеите вече... 2.gif и колкото и да си блъска главата в стената няма да го бъде... предусещам аз нещо такова. unsure.gif
Dead_man
Малее преди 1:00 час гледах 6 сериа а мн се искефих но можеше и да е по интересно но филма няма равен поне за мен .А за промото Реичал К*чка , както винаги 16.gif 16.gif
FaLLOuTbOy
промото не беше от най-хубавите , но мисля че епизода ще е интересен с тези постъпки на Рейчъл.
мисля че няма да има съществена разлика във рейтинга, защото няма да има Lost ,а и следващия епизод на ОС ще се излъчва на 16.11 което се пада четвъртък smile.gif
Ice^Ice^Baby
Тъпо тъпо промооооо!
Nasi
Снимки от промото на America's Next Top Model-

ludoto_tedi
yay ... епизода за Маут май ще е доста горещ и .... ще има нужда от леден душ хахаххаха еми промото е много слабо ,но ще видим smile.gif
lemmy
19.gif 14.gif абе тая Рейчъл винаги ме е дразнила ма по едно време си мислиш че ше се окроти тая жена ма неее не и не ше напраи така че да съсипва сичко по пътя си! малка интригантка е поне ше е интересно happy.gif
stanislava
То вече не е интересно да гледаме Рейчъл как се забива с гаджетата(и съпрузите) на останалите момичета и сценаристите го знаят.Според мен ще му каже,че знае за него и Брук и ще го изнудва(за по-висока оценка или нещо подобно),което пак си е доста подло-точно в категория"Рейчъл" mrgreen[1].gif
milen4eto
(stanislava @ Nov 13 2006, 04:05) *

То вече не е интересно да гледаме Рейчъл как се забива с гаджетата(и съпрузите) на останалите момичета и сценаристите го знаят.Според мен ще му каже,че знае за него и Брук и ще го изнудва(за по-висока оценка или нещо подобно),което пак си е доста подло-точно в категория"Рейчъл" mrgreen[1].gif

Мда и аз се си мисля нещо такова, ама незнам вече... unsure.gif
girl_from_hell
ха Рейчал вече сигурно и с Маут ще се занимава саамо, защото той ще е с онази Джиджи не се съмнявам и без това се чудят какво да измислят продуцентите
fire_misha
Промото беше почти същото като на 6ти епизод, само че с Рейчъл.Това зло пак замисля нещо и това не ми харесва.Официално я предупреждавам...
ludoto_mimi
Някои от песните в новия епизод:

The Outline - "Shotgun"
CheerFuL-F
(nem13 @ Nov 9 2006, 12:03) *

Хихихи, ама Рейч си е една кучка:V. Няма как да не й се радвашsmile.gif))

axa
ludoto_mimi
One.Tree.Hill.S04E07.HDTV.XviD-XOR@Arenabg

Още песни:
Icon - "Bomb 1,2,3"
Tiffany - "Let Me Be"
Salme Dahlstrom - "The Beauty Inside"
Moses McLean - "Sexy Baby"
El Gato - "Poison Girl"
Ice^Ice^Baby
Супер тегля!Мерси на всички които стават рано за да се погрижат да гледаме любимото филмче
Yoda
QUOTE(Ice^Ice^Baby @ Nov 16 2006, 10:51) *
Супер тегля!Мерси на всички които стават рано за да се погрижат да гледаме любимото филмче

blush.gif понякога ранното ставане не помага ...

One.Tree.Hill.S04E07.HDTV.XviD-XOR (All These Things That I've Done)

п.с. трафикантите и колекционерите да почакат - има проблем със звука.
yafkata
Добро епизодче. Лично моите фаворити в сериала Дан и Рейч бяха чудесни, а неприятната ми Хейли за пореден и безборен път се показа, че не може без Нейтън. Както винаги, краят е емоционален. Приятно гледане!
borko
Епизода беше един от най-добрите за този сезон! Започвам да усещам "стария" Уан Три Хил... И най-странното, което е, Рейчъл започна да ми харесва : ))) Брук, за жалост отново стана тъжна sad.gif Иначе евала на Дан, на Лукас, на Дерек... на всички...
Не знам при вас как е, обаче на моменти нещо звука се бъгва :/
Nasi
Епизода беше интересен и найстина ми хареса и то много. Заедно с трети епизод ми стават любими. smile.gif

Интригата между Данте и Нейтън се завързва и противно на очакванията ви е доста интересна, направена найстина въздействащо. За първи път в този сериал някой да осъзнава , че прави нещо грешно. Нейтън си го знае много добре, видахме че найстина му беше много трудно да вземе това решение, но го направи защото няма избор, абсолютно никакъв избор (Луда, пристрастена към хапчетата майка и баща, който всички знаем какъв е). Дан можеше да иде да измъква Деб, за да се докопа и до Карън sick1.gif , но не може да помогне на собственият си син. Сам не знае в какво го забърква. Интересно ще е като разбере, че Нейтън ще иде в Дюк. Което си се знаеше още от миналият сезон. Но ако го хванат май няма да може да не му се размине.

Всички знаем колко много Нейтън обича баскетбола, мисля си, че колкото и да бъде притиснат ог Данте няма да се поддаде повече от това, което направи до сега. А този Данте ми е много странен, да бяха наели истински актьор за ролята biggrin.gif

Лукас накрая постъпи просто перфектно! "Never Again" worthy.gif worthy.gif worthy.gif

Хейли с дечицата беше невероятно забавна, много много й се радвах през целият епизод, както винаги.
Момента след мача с Нейтън като учеше децата да играят найстина си заслужаваше 3.gif ...точно това видя и Лукас, че е взел правилното решение като е помогнал на брат си в труден момент.

Междудругото малкото момиченце е щъщерята на Барбара Алън Уудс/Деб/ wink.gif

"so which whore is my ex wife?" 18.gif ахаха много е забавен понякога Дан....(I love to hate him 18.gif)
За Деб съм без коментар, от началото на сезона само дразни и дразни.

Дан..тази серия никой не го преследваше...все още нямам фаворит за това кой може да знае истината за убийството.

Брук, горката не заслужава да се отнесът с нея по този начин ОТНОВО. Смисълът на цялото ревю не можах да го видя, но плесниците в края си заслужаваха на 100% умее ги тези неща нашата Брук. worthy.gif 4.gif
Радвам се че този Ник ще се разкара.

Рейчъл- каквото й да прави си ми е все така безразлична. Добре, че е София, която прави 95% от динамиката в сцените им.

Маут и ДжиДжи интересни са...да не повярва човек че момичето, което играе ДжиДжи е на 15 години. shocking.gif

Накрая, но не на последно място Пейтън и Дерек...този Дерек wub.gif е просто велик, дано го задържат колкото се може повече.
Някой казваше, че Пейтън е силна, може ли да ми обясните какво означава да си силен?!? в момента не мога да видя това качество у Пейтън... тя го имаше, но не й този сезон.
Дано Дерек й помогне 4.gif . Новата й рисунка е интересна.

Не знам при вас как е, обаче на моменти нещо звука се бъгва :/

sad.gif и при мен беше така sad.gif
ludoto_mimi
На версията от Арена звука бъгва на моменти. Не е от вашия телевизор.

Съгласна съм с Наси за всичко, освен това за Пейтън, но се не ми се коментира. Накрая много яко блъскаше по манекена. Сетих се за Хейли в 3 сезон с боксовата круша. 18.gif 12.gif

На Лукас май вече не му е толкова дълга и руса косата... Аз по принцип не забелязвам, но сега ми се стори различна. rolleyes.gif А шамарите, където Брук ги раздаваше направо ме изпълниха. 3.gif И то 2 пъти го зашлеви. 15.gif
CiNdEreLLa``
С изключение на звука - всичко друго беше просто супер!Ей това си е ОТХ , който толкова обичам wink.gif
_SaPoRo_
Епизодчето беше супер!!! Наистина Рейчъл взе да ми се издига в очите 4.gif А тоя... еми така е, Брук пак саминка остава sad.gif Ама като цяло беше доста добър епизод!!! smile.gif
bron
ъмм з субтитри горе долу кога ще излезнат
~ViLi_Chan~
Ooo Дерек ми стана любимия...Въобще не е драматичен а само гледа как да се справи с проблемите..Е на това му се вика герой.Дано да се съдържи по дълго найстина.
FaLLOuTbOy
Епизода беше страхотен! 4.gif Може би най-хубавия от 4ти сезон за сега. 10.gif

Рейтинг : 3.25мил
{`BrukaS`}
Много готин епизод!От къде да започна...Брук-много жалко,че отново е излъгана,но тя е силна и ще се справи biggrin.gif Рейчъл-честно казано като видях промото си мислех,че тя напук на Брук ще спи с Ник mad.gif Но...шапка и свалям!Браво на нея,явно наистина започва да се променя blush.gif Нейтънчо да не ми се забърква повече в тея далавери,че... 12.gifПейтън-просто да спре да се самосъжалява!Добре,че е брат и да и вкара малко акъл biggrin2.gif Впрочем emoticon1 (11).gif за Дерек!Карън и Дан много гъсти стават нещо... blush.gif Маут и Джиджи-големи сладури!!!Дано се получи нещо наистина истинско между тях biggrin.gif Като цяло супер серийка biggrin.gif worthy.gif

П.П.Като гледам следващата ще е много много интересна biggrin.gif
acm_pippo
Някой знаели как се казва песента в края на епизодаconfused.gifconfused.gif??
Инче и на мен ми се бъгва епизода в един момент. sad.gif dry.gif
borko
(acm_pippo @ Nov 16 2006, 19:32) *

Mисля че е Band Of Horses - "The Funeral"
download (sendspace)
download (data.bg)

la_belle_helene88
Епизода - страхотен!!!
Максимално се изкефих ... worthy.gif
Това ве4е наистина е ОТХ... worthy.gif
Постъпката на Нейтън,макар и извън правилата, беше много достойна...
Лукас този епизод беше страхотен и за първи път(от мноооого дълго време насам) направи
това, което трябваше...А с новата косица (изглежда ми подстриган и на мен) wub.gif е мноооого
мнооого готин... wub.gif
БРУК - 4ЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА, ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА, МАСЛИНКАТА В МАРТИНИТО И
ТАМ НЕ ЗНАМ ОЩЕ КАКВО, БЕШЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕВЕРОЯТНА...КАКТО ВИНАГИ...
НАЙ МИ ХАРЕСА КАК ЗАШЛЕВИ НИК worthy.gif worthy.gif worthy.gif И ПРИ
ТОВА ДВА ПЪТИ worthy.gif
ИСТИНСКА ЖЕНА worthy.gif
ИНАЧЕ МИ СТАНА ТЪЖНО И НА МЕН, 4Е ТОВА И СЕ СЛУЧВА ПАК И ОТНОВО Е САМА...
ДАНО СЕГА КАТО ИМА ПОДКРЕПАТА НА РЕЙЧЪЛ ДА И Е ПО-ЛЕСНО...
А като споменах Рей4ъл....искам да кажа, 4е постъпи правилно и за пръв път останах доволна
от нея...
Деб - no comment 18.gif
Сцените с Пейтън и брат и бяха много силни ... изглежда ми, 4е връзката м/у тях ще е
много специална и дълбока и ще има развитие...което е много хубаво.Бокса с
крушата си го биваше 12.gif
Хейли с децата беше забавна, а краят на епизода беше много силен за всички worthy.gif
ИСКАМЕ ОЩЕ ТАКИВА!!!
kalin4eto_
(bron @ Nov 16 2006, 05:27) *

Да кога излизат?
~●R@Li●~
4.gif Много хубаво епизодче....
Май на Хейлито не и се отдава много да гледа деца,особено такива(честно казано те направо я подлудиха biggrin.gif )Иначе Нейтън беше толкова сладък с тях,май на него му се отдават повече гледането на деца(може той да стане детегледачка и да дава уроци по баскетбол 18.gif ) Колкото до тоя Данте mad.gif-нямам мнение!Добре,че Нейт има добро братче,защото незнам от каде щеше да намери толкова пари!
Хубаво,че Брук се отърва от тоя Ник,аз си мислех,че Рейчъл пак нещо лъже и преластява,но е била права.
Горкичката Пейтън много я е страх от ония психопат,но брат и е много добър и ще и помогне да се съвземе
Деб-докаде стигна с тия лекарства...но Дан пет пари не дава за нея(той сега върви след Карън blink.gif )
Всичко в серията беше много хубаво с изключение на звука ,но тава не пречеше smile.gif
acm_pippo
QUOTE(borko @ Nov 16 2006, 19:45) *

QUOTE(acm_pippo @ Nov 16 2006, 19:32) *

Mисля че е Band Of Horses - "The Funeral"
download (sendspace)
download (data.bg)

Благодаря ти мн wink.gif 4.gif happy.gif

QUOTE(kalin4eto_ @ Nov 16 2006, 20:16) *

QUOTE(bron @ Nov 16 2006, 05:27) *

Да кога излизат?

Ами тази вечер най-вероятно
borko
Ето едните субтитри за нетърпеливите:
http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopi...st&p=106362
*Hilarie_B*
А как се казва песента,когато Маут отива при манекенката sad.gif
acm_pippo
Поредната супер яка серийка на ОТХ. Мн ме нарадва Пейтън със ръкавиците и "боксовата круша" biggrin.gif Обаче си искам Лейтън rolleyes.gif rolleyes.gif
lovely
Е, да верно много хубава серия! Тва , което най-много ме изкефи е, че беше най-сетне в по-класически ОТХ стил smile.gif И...че пооправиха малко косата на Лукас....сега не прилича на Памела Андерсън biggrin2.gif
Най-сладки ми бяха Нейтън и Хейли накрая с децата....много беше готин момента с детето на раменете на Нейтън... 4.gif супер изглеждаха biggrin.gif
Жалко за Брук, на нея почна да й става навик да й изневеряват....горката все на някви егати мъжете попада....дано намери някой свестен smile.gif
Общо взето няма кво да изпадам в големи подробности, но серията наистина си я биваше!
pRiNcEsSsS
Някой може ли да даде субтитри за епизодчето аз а и сигурно още много хора ще сме благодарни... blush.gif
borko
(pRiNcEsSsS @ Nov 17 2006, 03:01) *

Някой може ли да даде субтитри за епизодчето аз а и сигурно още много хора ще сме благодарни... blush.gif

малко по-нагоре съм дал линк. Обаче те предупреждавам че има няколко грешчици в превода wink.gif
borko
Eто го и PROPER релийза... не би трябвало да има проблем със звука. Ще помоля модераторите да променят горе поне линка от датата, защото ще го трия стария smile.gif

One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Linkos.bg
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Arena
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Data.BG
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.