Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "All These Things That I've Done"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2
Yoda
QUOTE(borko @ Nov 17 2006, 09:42) *

Eто го и PROPER релийза... не би трябвало да има проблем със звука. Ще помоля модераторите да променят горе поне линка от датата, защото ще го трия стария smile.gif

One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Linkos.bg
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Arena
One.Tree.Hill.S04E07.PROPER-YesTV@Data.BG

Днес, явно само с молби става ...
до модераторите: Оправете и моите линкчета, или (ако са излишни) ги изтрийте заедно с този пост ...
Nasi
Всички линкове са оправени! wink.gif
BrOOke&LuCaS
Тоя Ник пък от де го изкопаха не моа да разбера, не стига че е грозен ами и мами горката Брук! И аз си мислех че тая Рейчъл пак лъже както винаги и иска да го прелъсти,но останах много учудена като разбрах че тя този път е невинна...па тоя Ник го мислих поне за свестен, айде спи с непълнолетна, ама ся да почне да спи и с други, че и с на Брук манекенките....просто нямам думи, хубу че го разкара че и без това не можех да го гледам tongue.gif
Bloody_Tears
Епизода не ми беше особенно интересен.Пак беше хубав,но нямаше толкова важни неща.Най-хубавото нещо,което се случи беше на края на серията...Нейт,Хейли,Лукас,Брук. smile.gif
milen4eto
Емии ко да кажа... като цяло епизодчето ми хареса... беше развлекателно.
Музичката ми хареса и сега ще си я изтегля smile.gif
Тва е...
kalin4eto_
Защо нападнахте така Рейчал smile.gif Видяхте ли тя не е чак толкова лоша.Има добро в нея и това вече почна да си личи.Ще се промени тя smile.gif Айде стискам палци.Много е сладка и просто нз не и отива ролята на интригантка.. Дано се промени.. Милата Пейт толкова е изплашена.. Дано Дерек и помогне smile.gif мммм мн сладка тоя човек smile.gif Брук дано намери своя път.. За Лукас и Нейт.Ето това са истински братя.Много се радвам за тях! Браво.Нейт и Хейлс много са сладки.. Ще имат много хубаво и сладко бебе и най-важното ще го отгледат прекрасни родители.. ще е заобиколено с много любов wub.gif ... За Деб горката... тотално пропадна... Дан не знам има някакви гадни мисли .. нз защо но така смятам.. Ще видим в 8 епизод с нетърпение го очаквам.. Ааа Джиджи и Маут супер сладки са.Много си подхождат!Да продължават в същия дух.
milen4eto
Мда на мен най-много ми хареса нейната постъпка... тя всъщност не е искала да свали учителя, а е искала да го изпита и да види колко го е грижа за Брук и колко се интересува от нея.
Явно Рейчъл наистина се е променила щом я е грижа така за Брук...
kalin4eto_
Аз си мисля, че Рейч просто като малка е била много наранявана понеже е била пълничка и е искала да си отмъсти на някого.Например да кажем едно момиче е наранено от едно момче, момчето е ходило с още 10 освен нея и момичето разбира.Тогава момичето трагва по неговите стъпки, за да може да мокаже, че и тя може като нея.. Ето това е един прост пример с който си мисля че всички ще се съгласят.. Рейч е била наранявана в миналото и сега тя иска да наранява, за да и олекне.Но гадното е че го прави на хора, които не заслужават.Но виждате сами тя вече не иска да е нараненото момиче, изпълнено с омраза.Иска да има приятели, да е същото момиче както преди. Вътре дълбоко в нея има едно прекрасно момиче, много наранено и сега е с някаква маска, за да не я наранят пак. Но мисля че скоро ще я свали и тогава тя ще стане една от нашите любимки smile.gif

П.С. Сорри ако темата не е за тука. Историйката по долу ми се е случвала само, че не бях аз онова момиче, а момчето всъщност беше мое бившо гадже .. но както и да е... много ми е болезнено да говоря за това... но само за този пример се сетих. Мисля, че е подходящ.
nadezhda_had
Разкошна серия , едно от най-хубавите от 4 сезон заслужаваше си да се изгледа.
Хейли ми беше много смешна с децата,май Нейтън по се справи с тях.Само как ги учеше да играят баскет ,беше мнного хубаво.
Според мен Маут направи правилното решение като излезе с Джиджи , а не с моделите.
За Пейтъв вече втора серия има бокс.Булдока дето нарисува е супер ,а после му беше сложила и едно сърчице на гърдите.
<Radost>
Отдавна не бях влизала във форума, защото нямах нет, но се завърнах 2hi[1].gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Днес изгледах и седемте серии от 4ти сезон на веднъж(така обичам най-много) и вече съм отново във форума!
Относно серията - беше супер!Мн се радвам за Нейтън и Хейли и за тяхното бебече 1sun[1].gif
Jolly_GirL
Серията беше много готина,наистина Рейчъл ме учуди не предполагах че ще постъпи така 4.gif а тоя Ник се оказа голям тъпак... mad.gif
<Radost>
Здравейте на всички 2hi[1].gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не съм влизала отдавна във форума, защото нямах нет, но сега вече имам и съм отново на линия biggrin.gif

Седма серия беше мн готина, радвам се за много за Нейтън и Хейли
Menna
(ludoto_mimi @ Nov 16 2006, 16:06) *
А шамарите, където Брук ги раздаваше направо ме изпълниха.

Определено е ненадмината,що се отнася до шамари. 0106[1].gif

Ето и доказателството: 15.gif

И още 2 за десерт: 18.gif

Колкото до епизода-не ми се коментира подробно.Само ще кажа,че най-хубавата част определено беше жеста,който Лукас направи към Нейтън. emoticon1 (116).gif 4.gif
ava_89
хаха и мен определено шамарите на Брук ме изпълниха супер,заслужава си го тоя простак, а колкото до хейли хаха напрао ме разби с тея деца направо я побъркаха ,но накрая ме изкефи Нейтън без да прай нищо те останаха послушни tongue.gif
devon
Епизода беше много добър!!!Ето това е стария OTH,който сме свикнали да гледаме.Надявам се и следващите серийки да са така интересни.Рейчъл явно ше излезе все пак положителен герой,коеот малко ме изненада но все пак се радвам че вече няма да е тъпа кучка.Много ме накефи накрая момента с Хейли и Нейтън.Еми нямам много за казване и мисля че тва е.Айде чал ви от мен засега smile.gif
BrOOke&LuCaS
От къде мога да си изтегля песента Tiffany - "Let Me Be"? Мисля че тази е песента която Маут лепи онези неща на деколтето на манекенката...
julia1990
хах ами какво да кажа-яко епизодче 4.gif Много ми хареса момента,в който Хейлс търсеше децата и накрая ги видя с Нейтънчо.. blush.gif Беше много сладко,той ще бъде мноого готин татко biggrin.gif А също яко беше,че най-сетне се разбра какво планират да правят с цялата ситуация с бебето и колежите,мн е яко,че Хейли ще отиде с Нейт в Дюк smile.gif 4.gif Също добре,че Брук го разбра тоя Ник какъв е,ебаси тъпакаа 19.gif ама тя много хубаво му наби 2те шамарчета 18.gif Маут и Джиджи бяха много сладки blush.gifА за Лукас имам чувството,че наистина вече започва да гледа на Пейт като на повече от приятелка..но ще видим в следващите епизоди.. wink.gif А и накрая тоя Дерек направо ме кефи максималноо 4.gif 3.gif Голям пич е,дано да остане повече в сериала rolleyes.gif
wi7ch
Някой може ли да ми даде линк за песента която почва когато Нейтън казва "I'll like our kid"?
Estell
Тая серийка беше страхотна! Много ми беше весело с Хейли и нейната отчаяна физиономия при вида на апартамента след онези малки фурии. Брук беше страшна! Вече е станала професионалистка в раздаването на шамари emoticon1 (85).gif Ако питате мен тоя плейбой заслужава да изглежда така boxed.gif
Нямам време за много писане, така че това е от мен за сега.
seduction_55
Тази серия беше много по-хубава от предната.... 18.gif
Пейтън пак се уреди както винаги....да си има спасител...все пак тя много обича да я спасяват wink.gif
А Лукас и той спасителят велик,като не може да спасява Пейтън трябва да се вре където не му е роботата и да спасява други хора.Е да помогна на Нейт ама все пак много си вре носа.
Много се изкефих на Дерек 4.gif Този човек си им казва истината в очите на Пейтън и Лукас...много точно си го каза...кефи ме и е доста сладък happy.gif
Брук милата май не й върви в любовта...и все пак умрях си от густо като му лепна шамарите...той определено си ги заслужи. dry.gif А тя беше прекрасна и очарователна както винаги happy.gif
Рейчъл за пръв път да направи нещо хубаво blink.gif
А Хейли направо много й се радвах през цялата серия...страхотна е и ми беше много миличка и беззащитна 3.gif
Друго не се сещам сега...ся ще гледам следващата серия 3.gif
Heaven's a Lie1
Серията не беше нищо особено, но все пак ми харесва. Ще започна с брата на Пейтън, който напоследък ме изумява. Харесвам твърдият начин по-който се опитва да помогне на Пейтън, според мен точно от това се нуждае тя в момента ( подкрепа, обич, сила и може би малко физически упражнения ^^ ). Другият герой, който ме изумява е Рейчъл! Не казвам, че я виждам в нова светлина.. но съм склонна да твърдя, че може би приятелството и с Брук ще успее да я промени отчасти. Да не забравя и Хейли и Нейтън, които страшно много ме зарадваха в този епизод. Харесва ми начина по който Нейтън, забавляваше децата.. беше наистина много мило от негова страна! Не знам, но имам предчувствието че те ще бъдат едни прекрасни родители ^^ Дано, дано.. Колкото до Брук, тя и нейните шамари бяха просто очарователни..
Zenityyy
Серията не беше лоша smile.gif ще се съглася с мненията,които прочетох за брата на Пейтан -и на мен ми допада неговия твърд поглед към нещата поне за сега има някои около Пейтан освен Лукас и чесно казано вече се чудя те с Брук нямат ли намерение да се разберат най-накрая щото е тъпо да се движи само с Рейчъл -за която мисля че няма дя се промени и това може би че позна за Ник не я прави по-добра smile.gif
От Ник чесно казано не очаквах подобна постъпка -да изневери на Брук толкова рано sad.gif
А относно коментара в този епизод за Нейтън и Xейли -Xейли в цялата серия много ми xареса милата тя тея деца я подлодиха просто biggrin.gif а относно начина по който Нейтън се включи ще се съглася с останалите мнения -беше си наистина смешно как Xейли през цялото време се мъчеше с децата а накрая Нейтън без усилия само как ги беше окротил...
иии накрая като за финал не мога да не кажа че Лукас мн ме издразни с постъпката си-като каза на Нейтън че вече не може да разчита на него... иии ако някой знае да каже от къде се взе тоя дет даде пари на Нейтън wacko.gif
Mr. Winchester
Серията не беше лоша, тоя Ник се оказаголям *цензура*
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.