Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Popular (1999-2001) / Фаворитки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
FrAgMaKeR

Заглавие: Popular / Фаворитки
Жанр: Комедия, Драма, Тийн
Година: 1999-2001 (2-ва сезона)
Връзки: imdb, tv.com, wikipedia
Създатели: Джина Матюс, Раян Мърфиy
Участват: Лесли Биб, Карли Поуп, Тамара Мело, Кристофър Горам, Сара Ру, Брус Джонсън

Резюме: Сериала е продуциран и излъчван по телевизия WB в щатите в периода 1999-2001 година, като има завършени общо два сезона. Създателите на "Фаворитки", както е българското заглавие на сериала излъчван по GTV са Раян Мърфи (Клъцни/Срежи) и Джина Матюс ("Какво искат жените", "Джейк 2.0", "Събудих се на 30"), а главните роли се изпълняват от младите и талантливи актриси Карли Поуп и Лесли Биб. Те играят ролите на Сам и Брук, две момичета, които са пълна противоположност една на друга и меко казано немогат да се понасят взаимно. За тяхно нещастие родителите им се влюбват и се женят тайно по време на пътуване с кораб, в резултат на което са принудени да заживеят заедно и да бъдат едно семейство въпреки взаимната си непоносимост една към друга. В сериала се разглежда живота на момичетата, на техните приятели и отношенията и проблемите им като цяло.

Трейлър: (opening series)

Download: Фаворитки @ Zamunda.NET
qwe123
Незнам от къде можеш да го изтеглиш,но серила определено е много як.
DaniEl
Цитат(P_1 @ Nov 9 2006, 03:34) *
Ако някои знае от каде мога да си изтегля 2 сезона на тва мноо яко сериа4е ще сам му супер благодарен worthy.gif 4.gif

2 - ри сезон може да свалиш от тук
upsarin4eto
а къде има субс за сериала?изпотрепах се да ги търся!плс ако някой знае да казва please.gif
sophia__
Цитат(Imm0rta[L]ovE @ May 2 2007, 14:10) *

ето 1ви и 2ри сезон,аз сега гледам 2ри и ми остават 3 еп,обожавам го това сериалче
Ето малко снимки:

divata_airis
Наистина много добър сериал, жалко че го спряха mad.gif
Nathan_Lee
Дайте повече инфо за тоя сериал blink.gif blink.gif blink.gif
Gossip Girl

Не можах да намеря специално инфо затова аз ще се оптам да разкажа..
Главните герои са Брук и Сам..Майката на Сам и бащата на Брук тръгват да се женят..Те двете трябва да се търпят като сестри, но няма особена помосимост помежду им..
Инфото от IMDB:
В началото на сериала две момичета от различни социални среди се изправят една срещу друга..Русата, атрактивна и популярна Брук МакКуин..Брук и приятелката й Никол организират купон, на който са поканени хора само от тяхната среда..Саманта "Сам" Макферсън е непопулярната брюнетка, чийто приятели са Харисън, Кармен и активистката Лили..Сам ненавижда Брук...И т.н и т.н. По нататък е разказан епизода..После двете "сестри" се справят с различни работи и тн..

Каст:
Leslie Bibb ... Brooke McQueen (43 episodes, 1999-2001)
Carly Pope ... Samantha 'Sam' McPherson (43 episodes, 1999-2001)
Tamara Mello ... Lily Esposito (43 episodes, 1999-2001)
Christopher Gorham ... Harrison John (43 episodes, 1999-2001)
Sara Rue ... Carmen Ferrara (43 episodes, 1999-2001)
Bryce Johnson ... Josh Ford (43 episodes, 1999-2001)
Tammy Lynn Michaels ... Nicole Julian (43 episodes, 1999-2001)
Ron Lester ... Michael 'Sugar Daddy' Bernardino (43 episodes, 1999-2001)
Leslie Grossman ... Mary Cherry (43 episodes, 1999-2001)
Lisa Darr ... Jane McPherson (43 episodes, 1999-2001)
Scott Bryce ... Mike McQueen (43 episodes, 1999-2001)
Diane Delano ... Miss Roberta 'Bobbi' Glass / ... (43 episodes, 1999-2001)
Adria Dawn ... April Tuna (19 episodes, 1999-2001)

Лично Мнение:
Филма е много интересен и свеж, макар че вече го няма wink.gif
qwe123
@Nathan_Lee, в сериала, до колкото помня ставаше дума за две момичета,които не можеха да се понасят.С течение на времето родителите им се събраха и те станаха сестри.И така бяха принудени да се харесват...

Жани,много гадно ме изпревари mrgreen[1].gif biggrin.gif
ladysunshine
Супер е филма наистина жалко, че го спряха. И аз търсих 2 сезон, но никъде не открих субтитри. Някой намерил ли е confused.gif?
VanIcHka
На времето ми беше любимия сериал ..много ми харесваше ,но отново спрян както повечето интересни сериали
Gossip Girl

Днес излъчиха първи епизод.
brooke_scott
ей, трябваше преди това да предупредиш да го гледаме(не че си бях вкъщи, но ако знаех...), ей изпуснах, знаеш ли случайно, дали няма да го повторят
ladysunshine
Ааа и аз искам да го гледам,а ама Gtv-то нещо ми се прецака и може и да не успея sad.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Oct 5 2007, 12:58) *
Ааа и аз искам да го гледам,а ама Gtv-то нещо ми се прецака и може и да не успея sad.gif

ела у нас да гледаме biggrin2.gif
eL
Току що намерих някакво момиче, което е качило всичките серии в youtube
цък biggrin2.gif
brooke_scott
Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 6 2007, 17:23) *
цък biggrin2.gif

Wow супер, мерси мн worthy.gif
ladysunshine
Цитат(Peyton Sawyer @ Oct 6 2007, 16:23) *
цък biggrin2.gif

Браво на мацката, може да си погледам малко от там, защото сериала е върха
siska
Oоо да, сериалчето е много готино.Аз преди го гледах мисля, че по БНТ го даваха, не съм сигурна, обаче и сега пак го следя по GTV,наистина е добро wink.gif
FrAgMaKeR
Двата сезона на сериала вече са качени в замунда - Фаворитки @ Zamunda.NET wink.gif
PayTon__
Лелеле адската тъпотия е , нали сега го дават по GTV и аз всеки път като попадна на него местя. sick1.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.