Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The X-Files
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
Infernum
Случайно някой да знае нещо за бъдещето на сериалаconfused.gif Ще снимат ли нов сезонconfused.gif
Който знае нещо да сподели тук. biggrin.gif
Мале направо ми домъчня! cry.gif
Justin
ее някой да отговори де... много мъчно ми стана за Скъли и Мълдър smile.gif
3pacalypse Now
сигурен съм че няма даима нов сезон все пак помните края на 9ти сезон аи минаха много години тъй че едва ли освен данаправят The x Files : the New Series бтв обаче имам една добра новина бях попаднална един списък с филмите които са в продукция и се очаква да излязат 2007/2008 и имаше новфилм The X Files тъй че самоможе да чакаме
DaniEl
Гледал съм серияла като съвсем малък, когато го даваха по канал 1.Всичко което помня беше ,че прекарвах доста безсънни нощи след всеки един епизод,но все пак си го гледах най-редовно.А и агент Скъли беше много симпатична mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
До преди няколко години пак го даваха по Канал 1 и аз го гледах.И аз като малка пак го гледах и от там получих страх от извънземни happy.gifНо това за мен си остава един страхотен филм,който мога да го гледам поне още 10000 пъти.Много е хубаво сериалчето и тайничко се надявам да го пуснат отново smile.gif
lyubenski
Сериала е супер, но според мен само първите сезони си заслужават. Към края просто го забозавиха.
sydney
сериала е страхотен,но не мисля че ще има нови сезони unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Justin
Дано да има... щото bash.gif
VanIcHka
Не си го спомням много , но определено си беше страшничък mrgreen[1].gif
Gossip Girl
Много ме кефеше smile.gif Гледах сериала , а после гледах и игралния филм , но той беше голяма тъпня
stormbreaker
Попринцип мисля,че ще правят втора част на игралния филм ,защото сюжета на "The X-Files: Fight the Future" остана незавършен.
ThePinkDuck
В началните сезони определено нямаше равен, но после нещата много задълбаха и се загуби тръпката. И все пак всеки който смята себе си за sci fi фен, няма как да го пропусне. mrgreen[1].gif
Polly``
Аз също почти нищо не помня от филма понеже и аз го гледах доста отдавна, но определено си спомням, че си заслужаваше да се гледа! Много ми се иска и на мен да снимат още сезони и то с добрите стари Скъли и Мълдър mrgreen[1].gif
Bloody_Tears
Цитат(Polly`` @ Apr 24 2007, 16:44) *
Аз също почти нищо не помня от филма понеже и аз го гледах доста отдавна, но определено си спомням, че си заслужаваше да се гледа! Много ми се иска и на мен да снимат още сезони и то с добрите стари Скъли и Мълдър mrgreen[1].gif

За добри, добри са. За стари, определено СА! 18.gif Дали са минали 70-те? huh.gif 16.gif happy.gif
DerEinzige
За сериала не съм сигурен , но пълнометражен филм 2-ра част определено ще има. Май през 2008-2009 ще започнат да го снимат.

А и замалко да забравя. Моля филмораторите да пуснат 1 подфорум и за Досиетата Х. smile.gif
Ще бъде яко!
MiMzZz
Великият сериал!!! Друг такъв няма!!! Всеки себеуважаващ се sci-fi фен трябва да е гледал поне един сезон на Досиетата Х...Иначе какъв фен е...Аз преди седмица почнах да гледам всички сезони наново и адски много му се кефя...Няма как да забравиш Агент Фокс "Призрачният" Мълдър и Агент Дейна Скъли...а да забравиш интрото на Досиетата Х си е направо срам!!!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.