Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Nothing To Hide"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Nothing To Hide"
Save the cheerleader. Save the world.

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Facing a crisis involving her son Micah (Noah Gray-Cabey), a distraught Niki (Ali Larter) reveals her recent personal struggles to a friend. Pushing aside his own issues at home, Matt (Greg Grunberg) assists Audrey's (guest star Clea Duvall) investigation into another bizarre murder, but their pursuit of mysterious serial killer Sylar takes an unexpected turn. After failing to act like a "superhero" when faced with danger, Hiro (Masi Oka) questions his heroism. Nathan (Adrian Pasdar) and his wife Heidi (guest star Rena Sofer) strategize how to win the congressional election. Claire (Hayden Panettiere) is shocked to learn where her missing tape wound up. Meanwhile, her father H.R.G.("Horn-Rimmed Glasses," guest star Jack Coleman) is disturbed by news from one of his associates.

НАКРАТКО: Като се изправя пред кризис, свързан със сина й Майка, Ники споделя последните си преживявания с приятел. Загърбвайки проблемите вкъщи, Мат партнира на Одри в разследването на още едно странно убийство, но преследването на мистериозния убиец Сайлър има неочакван обрат. След като се е провалил като "супергерой" в момент на опастност, Хиро поставя под въпрос геоизма си. Нейтън и съпругата му обмислят стратегия за спечелването на изборите. Клер е шокирана, когато разбира къде е изчезналата й касета. Междувременно баща й получава тревожни новини от един от съучастниците си.

ПРОМО@YouTube.com(online)

Download:
Heroes.S01E07.HDTV.XviD.PROPER-LOL@Arenabg
Heroes.S01E07.HDTV.XviD-NoTV@Linkos.bg
Ralna
Save the cheerleader. Save the world абе то всичко хубаво ама няма ли да я сейвват тая Клеър вече, искам "групата на Шаро" да се събере вече 4.gif worthy.gif
ludoto_mimi
Ще се посъберат. Нали в промото дават как Хиро и Андо срещат ДиЕл и Майка. happy.gif
Ralna
Ми аз промота негледам unsure.gif
Apfh
Лол.. нямам търпение.. след 12 часа ще е по тракерите!... лелей.. много яко промо.. определено D L и Хиро ще се намерят, като гледам май и ще почнат да си играят на герои вече. rolleyes.gif А и незнам защо но от погледа на Мика ми се струва, че май и неговата тайна ще излезе вече наяве... unsure.gif
Лол Лол.. нямам търпение... Save the cheerleader. Save the world 4.gif
Apfh
Точно свърши епизода... rolleyes.gif biggrin2.gif rolleyes.gif Охххх искам следващите серииииииии.....
Хиро и Ди Ел най-после действаха, като герои... а Джесика (лошата Ники) почва да ме плаши нещо. Много страховита ей. Видяхме и нов "герой" ... пич излъчващ радиация.. ако питате мен може би няма никаква ядреана бомба, а всъщност точно този човечец ще е причината за онази експлозия.
Мйка се оказа, както очаквахме, че има сили... мисля, че е технопат (ако така беше думичката) - умее да контролира технологии с ума си... или де да знам и аз... много мистериозно. rolleyes.gif

Забелязахте ли, че татуса на Джесика пак си го имаше и започна леко да се оформя на Мат и на радиационният тип... shocking.gif rolleyes.gif
Лол ЛОл.... сега се почва мъчителното чакане. happy.gif
ludoto_mimi
Оня пич по-скоро изгаря това, до което се докосне. Когато иска де, или ако не може да го контролира, видяхме какво направи на сестрата, пък и цялата му къща беше изгорена тук-там. unsure.gif
Относно Майка, не знам как се нарича това, но може да поправя разни, хм.. работи 18.gif. В началото мисля Ники го хвалеше как поправил някакви уреди у тях, не си спомням точно.

А на Мат и другия пич им бяха само чертичките все още. Само на Ники2 й е цяла татуировката. Хиро много ме зарадва как помогна най-после. И какво вика "Защо не бях суперсилен?" 18.gif
Ralna
Серията беше трепач 3.gif Ама онея чертички как се появиха, и дали ще си стант на оня знак, много ми е интересно отде се пръхват huh.gif
Иначе Хиро май най-мноог досега си изпробваше силите, почти във всяка сцена с него си използва силите, беше много яко като спря експлозията 4.gif
А Майка, той наистина в първата серия поправяше нещо, и ники казваше,че бил много добър в поправянето на разни неща. А тя сега като тръгни за Майка, сигурно пак ще има кървава баня unsure.gif
На мен ми хареса и как Клеър гонеше брат й да й даде касетата, беше много смешно 18.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Nov 7 2006, 15:44) *

На мен ми хареса и как Клеър гонеше брат й да й даде касетата, беше много смешно 18.gif

Аха, и как само биеше Зак на всяка крачка, а той как подскачаше върху колата и плашеше брат й. 18.gif 18.gif

Ама Никито как се беше въоръжила. Наистина ще има emoticon1 (35).gif
Сега ми е интересно накъде е отпрашил Исак така внезапно, и какво ще стане с картината, и да вземат да я спасят тая мажоретка вече, че 5 епизода не могат да се организират. 16.gif
Undermind
Предполагам Исак го е гепил оня с цайсите и сега му промива мозъка. biggrin2.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 15:53) *

и да вземат да я спасят тая мажоретка вече, че 5 епизода не могат да се организират. 16.gif

И аз така викам, и знам, че се повтарям ама нямали вече да се събира екипа, много се разми историята, всеки дейста по самостоятелно и самоцелно, тук таме се засичат героите и следмалко всеки захваща на някъде, искам развръзка, само като си помисля, че може тая развръзкка да е в края на сезон, когато ще се налага да спасят света (или пък градът, де да знам кво ще спасяват) и ми се приплаква
Apfh
Чакайте де.. чак към края на сезона ще се посъберат. Първо да си поизяснят, какво става, герой ли са не са ли... и т.н. rolleyes.gif Много бързате пък вие... wink.gif
ludoto_mimi... лошата Ники се казва Джесика... happy.gif
А btw Мйка знае за цалата Ники/Джесика история... rolleyes.gif Щото вижте, че попита "Дай ми да говоря с майка ми..." wink.gif
DaniEl
А може ли да ми кажете от къде другаде мога да си сваля епизода ,защото нямам регистрация в Арена БГ ,а пък и искат някаква покана.А ако някой може да ми даде покана ще съм му много благодарен smile.gif
Ralna
(DaniEl @ Nov 7 2006, 20:25) *

А може ли да ми кажете от къде другаде мога да си сваля епизода ,защото нямам регистрация в Арена БГ ,а пък и искат някаква покана.А ако някой може да ми даде покана ще съм му много благодарен smile.gif

Ей тука цък ако нямаш регистрация, се регистрираш, безплатно е 4.gif
Иначе тва е супер гадно, че чак на края на сезона ще се съберат 19.gif
stanislava
(DaniEl @ Nov 7 2006, 20:25) *

Епизода го има и във free.linkos.bg Там се изисква регистрация,но не и покана wink.gif
DaniEl
Благодаря ви-Ralna и stanislava smile.gif
Току що го гледах и аз.Хубав си беше епизода.Само където даваха малко за Никиту ,понеже на мен ми беше интересно да видя какво ще стане.Но очевидно ще се наложи да чакам до другата седмица.А това ,че ще се събират на края на сезона не ме учудва много.Все пак това е сериал ,а както знаем повечето серяли ги разтягат колкото се може.Нали трябва да стане 5-6 сезона smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.