Тези са главните персонажи засега, ако се появят нови, ще ги добавя.
Госпожица Вещицата
Nov 5 2006, 15:44
Доста време се колебаех между Ники и Питър,но накрая реших да проявя малко "женска солидарност"

А гласувах за двойничката й,щото за нула време овърша всички и то "със стил"
Пък и ми е адашка,нали
Ники е руса, синеока и висока, какво има да се чуди човек. Ама избрах Ники2, понеже Ники1 си пада по негри

.
Аз пък гласувах за Хиро. Много ми е симпатичен с това негово огромно желание да спаси света и изобщо да помага на хората по всякакъв начин.
И аз съм за Ники гласувах просто за Ники няма значение За мен си е един човек
Колебаех се между Ники и Клеар дълго време но реших да се спра на Ники
Най ми е интересно да гледам Клеър, как се троши и разни такива и след миг нищо й няма, иначе всички останали също са много интересни, а най ми тъпее Хиро, много ми е скучно с него
Питър!!!

Някаква супер мистерия ми е, от него очаквам неочакваното хахахха.
Иначе Ники в огледалото рулззз!!!
adoration_
Nov 6 2006, 11:13
на мен лично Клер ми е страшно симпатична
Аз пък гласувах за Хиро... хипер симпатяга е.

Някакъв такъв с едно детско излъчване и ум, и супер добро сърце.
Иначе много се двоумях м/у него и Клеар... тя е супер мацка все пак
Хиро. Много е наивен и весел милият. Много ми харесваше как обяснява за бомбата. Едни жестове едно нещо. Забавен тип.
FrAgMaKeR
Nov 8 2006, 16:29
(Joro @ Nov 5 2006, 15:48)

Ники е руса, синеока и висока, какво има да се чуди човек. Ама избрах Ники2, понеже Ники1 си пада по негри

.
Страшна логика..
Иначе гласувам с две ръце за Хиро Накамура, пича има най-яката способност, може да си джитка във времето насам натам и да се телепортира супер..

Пък и Хиро от бъдещето си е вече съвсем друго нещо..
FaLLOuTbOy
Nov 9 2006, 18:05
Ники във огледалото
(FrAgMaKeR @ Nov 8 2006, 17:29)

(Joro @ Nov 5 2006, 15:48)

.
Страшна логика..
Такава си е

.
Еми незнам, пуснах гласчето си за Ди Ел, просто ме кефи, някакъв минаващ през всякаква материя пък и ми е синпатичен
Хиро Мачка!
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
Той е най-зарибения.А пък и доколкото се видя в бъдещето той е нещо като самурай такаче..
SuxLose?
Nov 12 2006, 08:46
Чудя се дали да гласувам за Питър, за Мак (полицаят) или за Ди Ел... Ако трябва да избирам май ще е Питър, той има най-луди способностти, а именно в близост до някого да присвоява неговите...Но гласът ми отива за Мак, защото си мисля, че малко хора ще гласуват за него... ;]
^mileto^
Nov 30 2006, 23:17
The Black Dragon
Dec 1 2006, 23:02
Всички ме кефат и са ми симпатични и интересни, но слабост са ми Клеър и Ники
Чудех се между Хиро и Пирър(защото ще е интересно ако се саберат сичките и какво ли ще може да прави Питър

яко ще рулира) но гласувах за Хиро щото мн радва ... някав такав леко заблуден хихихих
seduction_55
Dec 3 2006, 12:54
Без да се замислям гласувах за Питър,още от първи епизод ми е любимец.
demonnndays
Dec 10 2006, 01:57
Гласувах за Питър,но много се колебаех между него и Хиро-изключително забавен ми е и е много добричък,но все пак Питър може да има всяка една от способностите,което е много яко
Cartman
Dec 10 2006, 02:36
(demonnndays @ Dec 10 2006, 01:57)

Гласувах за Питър,но много се колебаех между него и Хиро-изключително забавен ми е и е много добричък,но все пак Питър може да има всяка една от способностите,което е много яко

И аз се колебах между ях двамата и избрах Птър.. Ми той е най велик.. никой неможе да го пипне (стига да разбре каква способност има другия и как да я кнтрлира).Дъ бест
*AdDiCTeD*
Jan 17 2007, 13:51
Питър...
И Хиро много ме кефи, но все пак Питър повече. От женската страна - Ники рулз,
CheerFuL-F
Jan 21 2007, 11:07
Питър,но и Клер ме кефи мноу
fenka_lucas_i_brooke
Jan 23 2007, 12:00
Естествено че за Питър,все пак заради него почнах и да гледам филма!!!Мислех да гласувам за Клер защото и тя ми е любимка ама няма как за 2-ма да гласувам!!!
p0l43t0
Jan 28 2007, 19:39
моя човек е хиро да накамура
Ice^Princess
Mar 13 2007, 17:58
Аз съм за Клер, защото въпреки, че е най-обърканата сякаш разбира какво става от всички останали. Другите гледат себе си, ... не че тя не гледа себе си, но май ги познава вече всичките "Герои". А и "Спаси мажоретката! Спаси света!" Тя просто сякаш е в центъра на всичко. Е и баща и Нейтън Петрели не е зле ... А и чичо и

Сладури!
Aurora
Mar 25 2007, 02:23
Цитат(seduction_55 @ Dec 3 2006, 12:54)

Без да се замислям гласувах за Питър,още от първи епизод ми е любимец.
Дам и аз така, като седнах да гледам филма реших, че трябва да си намеря любим герой за да се вманияча като хората и избора ми се спря на него
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
.Шегата на страна, много ми харесват силите му и как от самото начоло вярваше, че е специален и се оказа, че наистина е.И аз се напъвам да вярвам, ама не съм хвръкнала още...за жалост...
lady_iz
Mar 30 2007, 15:40
Гласувах с последната опция.Сайлър ми е любимец
Always&Forever
Apr 3 2007, 18:07
Всички ми харесват,но най-много Клеър и Ники!Страхотни са!Кефя се още на Мохиндър,Хиро,Питър и Айзък!
OTH_fenka
Apr 14 2007, 00:35
Клер
DjuDju
Apr 16 2007, 00:14
гласувах за Питър..много ме кефи факта, че може да има силите на всички

А на второ място е Клер естествено
Secretly
Apr 30 2007, 18:47
Клер Бенет най мн ми допада .Като се замисля всички ме кефят всеки си има чара
haley16
May 3 2007, 11:00
между Ники и Джесика избрах
ДЖЕСИКА!!!
naleyforevar
May 3 2007, 11:13
Gossip Girl
May 3 2007, 11:38
Клер си ми е любимка

Много е сладка!!! Освен за нея бих вотнала и за Питър,Нейтън и Ники, всъщност като герой за Джесика, но няма значение. Тези 4-мата са ми любимци, а и са с най-яки сили.
^BeLieVe`iN`Me^
May 4 2007, 08:05
Гласувах за Ники, но също ме кефят Клер и Питър
Adorkable
May 6 2007, 15:07
Ники/Джесика.Но гласувах за оригинала
.На второ място слагам Хиро,неговата дарба рулз,а и е страшно готин.На 3 място слагам Клер.Това момиче ми разби представите за руса мажоретка
.
born_4_you
May 9 2007, 11:16
Питър! Невероятни способности има...подобрена версия на Сайлър бих казала...(много по-добра всъщност

)..Няма рязане на глави и отнемане на мозъци. На момента приема способностите на "специалния" до него..Супер!
Иначе също много харесвам Клер..много ми е симпатична, а също е и доста интересен персонаж. Но все пак гласувам за Питър.
divata_airis
May 20 2007, 13:47
Питър и само Питър

. Той ме кефи най-много, страшен е. А пък Хиро е голям сладур, адски забавен тип. Що се отнася до Клер-сладурана е, но аз си държа на ПИЙТИ!!!
Refuse
Jun 11 2007, 14:02
Бая време се чудих кой да избера, Хиро или Питър Петрели, Питър ме кефи от всякъде любимец ми е а пък Хиро ми е супер забавен и много ме кефи
ani4ka_89
Jun 11 2007, 15:11
Ами по принцип ги харесвам всички, но най-много ми допадат Питър и Клер
angie_baby_bs
Jul 5 2007, 16:21
Клер Бенет
sladuranka
Jul 5 2007, 17:44
Ники/Джесика, Питър и Клер
kremitoo91
Sep 16 2007, 13:35
Гласувах за Питър, само защото ми е любимец и извън сериала. Иначе харесвам всички, като топ 5 (без Питър) са: Хиро, Клеър, Джесика/Ники, Айзък и Сайлър. Ди Ел и той е сладур... Аве всички са страхотни, един слаб образ няма в сериала =) Сценаристите си вършат добре работата
angel_girl
Sep 23 2007, 11:56
Като персонаж ми харесва най-много Клер. Макар, че по сили-Питър. Абе и двамата са много готини, ама гласувах за Клер.
Всъщност както Кремито отбеляза-слаб персонаж в сериала няма. Наистина са добри сценаристите.
Клер най ми харесва за сега
an4ito
Oct 10 2007, 16:06
Питър
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.