Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Чия свръхестествена сила бихте искали да притежавате?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Страници: 1, 2
Estell
Коя сила ви е най-привлекателна? Да летите, да спирате времето, да минавате през стени??
А също и как бихте я използвали?

На мен лично най ми харесва силата на Хиро, защото като бях малка много исках да мога да се телепортирам. biggrin2.gif Ех мечти, мечти...
Sucre
Бих искªл дª могª дª четª мислите нª хорªтª. Кªкто полицªят може. Все още ми е мªлко трудно дª зªпомня именªта на всички. Бих искªл дª могª и дª летя може би :Д
Ralna
На мен ми харесват на Хиро и на Клеър, и да спираш времето и да си неуязвим е доста примамливо 4.gif
DaniEl
Охо определено Клеар Това ще е супер 3.gif
3pacalypse Now
На Хиро
Alanna
На адашката.. хах тоест Ники! peace1.gif Опасно, интересно и ужасно объркващо. Определено никога не й е скучно. 15.gif
Apfh
Ехехехе... определено имам два фаворита тук...
На първо място - Клеар естествено... мигновенната регенерация ми е една от любимите суперсили от Върколака насам (а той не е младичък). wink.gif
И на второ място - Питър... какво ли е да можеш да летиш? Винаги ме е привличало това в един приятел на име Супермен... ех... rolleyes.gif
f0rgy
Леле..ако бях като Клеър..супер яко ама както казаха..ЕХ МЕЧТИ,МЕЧТИ....
talito
На Хиро и на Клеър. Ако може дори да ги имам и двете. rolleyes.gif
FrAgMaKeR
Не искам много.. искам всичко. smile.gif
Undermind
Най-якото си е да имаш силите на оня "плагиат"(забравих как се казва) дето може да прави всичко стига да има герой наоколо.... biggrin2.gif Само не ми се ще да сам на негово място ако попадне в кофти ситуация и да няма наоколо никой със свръхестествени сили... 16.gif
vitiq
Аз пък искам на полицая (забравих как се казваше) много ще е яко да четеш мисли еи!!! 4.gif
lemmy
Определено искам силите на Исак о0 нз що всъщност, попринцип мога да рисувам неговите картини са ми супер интересни и наистина ми искам да мога да рисувам като него бъдещето, а също може и като на полицая (не му знам името) въпреки че неговите сили са доста стряскащи и може би ще ми е малко гадно нз наистина...ма и на Майка силите ме кефят всъщност хахаха
FaLLOuTbOy
аз много искам като силите на Ники супер яко biggrin.gif
adoration_
На Ники и на Клеър smile.gif
sulu
На брата на сенатора-сещате се дето копфа чуждите способности и на най-вече на Хиро,защото той обезсмисля всички други способности-просто псира времето и се измъква почти от всяка ситуация-супер 3.gif
mad
Мен пък най ме радват силите на Ники... никога не е сама biggrin2.gif biggrin.gif 4.gif
SuxLose?
На Мат - просто да четеш мисли ще е екстра, но и да можеш да ги филтрираш - още по-добре... Обаче лесно се полудява от тази способност, май....
Ди Ел е втория ми фаворит - да преминавам през материята - кууул...
The Black Dragon
Искам на Хиро способностите. На Клеър не мислите ли че е малко гадна - да не можеш да умреш... До някъде не е хубаво това, така че избирам на Хиро и да летя smile.gif

промяна - и аз като Фраг искам ВСИЧКО tongue.gif rolleyes.gif
Electrum
Времето--бих си избрала на Хиро!Не само че мога да контролирам стрелките на часовника,но и телепортирането е примамлива идея...Другите са не по-малко яки,ама си представям как за 2 дни ще лудна,ако почна да чета мислите на хората-ужас или на Ники wacko.gif 1eyeb[1].gif
The Black Dragon
btw аз така и не можах да разбера каква е на Ники способността? Да се раздвоява ли? кво? Там в огледало като се види има 2 лица, ама явно не само в огледалото, защото докато спеше другото и Аз беше очистило мутрите...
HooRiyA
(FrAgMaKeR @ Nov 8 2006, 16:31) *

~Същото biggrin2.gif
Cartman
(HooRiyA @ Nov 22 2006, 12:42) *

(FrAgMaKeR @ Nov 8 2006, 16:31) *

~Същото biggrin2.gif

Хиро! Защото ще мога да поправям грешките си. Да преписвам. "Да мисля бързо" smile.gif няма да закаснявам за даскало.. sad.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
FrAgMaKeR
Всъщност ако трябва да избера едно това ще бъде силата на Сайлър.. с нея спокойно можеш да "добавиш" и допълнителни способности в зависимост от предпочитанията си. Представям си в допълнение да взема силата на Хатянина, Клер, Хиро.. докопам ли се до тях, никой неможе да ме спре, след това ще им клъцна главичките на всички останали без проблем biggrin.gif
seduction_55
Аз искам на Еден,да мога да карам хората да правят каквото пожелая wink.gif
BledPoet
(seduction_55 @ Dec 18 2006, 17:45) *

Аз искам на Еден,да мога да карам хората да правят каквото пожелая wink.gif

Аз много се чудя м/у нея, Мат и Сайлър emoticon1 (42).gif
Chad^Ravens
За мен Хиро си е фаворит..така ми се иска часовете в училище да се движат по-бързо,по-конкретно вчера когато забелязах че учтелката ми хвърли око,започнах да имитирам неговото съсредоточаване,просто беше страшна картинка. 18.gif
Умението да четеш мислите на хората (това на полицая)също много допада. 4.gif
AngelOfDeath
Да огъвам времето като Хиро! Това е велико, но пък не бих отказала и да се лекувам като Клер! biggrin.gif Абе, направо си е страхотно да си Герой! Адското сериалче. biggrin2.gif
striikar
Аз лично искам силите на Еден smile.gif Кефи ме да карам хората да правят квото аз поискам smile.gif Иначе ме кефят способностите и на Хиро,Клеър и оня негъра (не DL) smile.gif
*AdDiCTeD*
Винаги съм си мечтала да мога да спирам времето и да го превъртам напред-назад, така че тези на Хиро. Но и това на Питър е готино, стига да има някой около теб... абе всички способности могат да бъдат много полезни при различни обстоятелства, но ако трябва да кажа само една - на Хиро. tongue.gif

Edit: Оо, и това на Еден би било много готино в много ситуации. laugh.gif
CheerFuL-F
може би тази на Питър тъй като той може да приема всяка от силите..
fenka_lucas_i_brooke
Хммммм
На първо място Клеър-определено бих искала да съм неуязвима,и на второ място Питър-да летя-супер ще е!!!
K_f_R
определено хиро
f0rgy
на хиро или на клеър...щот ако бях като хиро часовете в даскало щяха да летя БУКВАЛНО,а ако бях като Клеър като не ме кефи някой час през джама и тва е 18.gif Като цяло според мен тва са 2-те най-яки
НЕУЯЗВИМОСТ И TIME TRAVELING
Titan
ССССаййлъъъррр... tongue.gif
Иначе бих искал способностите на Хиро и също така да чета мисли може би... biggrin2.gif
DjuDju
Със сигурност искам на Питър wink.gif -все пак той може да използва силите на всички biggrin2.gif

П.П.кое точно искате на Сайлър-да ядете мозъците на хората, за да придобиете техните сили ли? blink.gif
Titan
Ами не съм сигорен дали ги яде, но той придобива способностите им след като ги убие. smile.gif В 15 епизод, след като уби... еее не му помня името, пича, който разтапя метал. Мисля, че не му беше взел мозъка, а пак притежаваше способноста му. smile.gif
I'll kill You all! 15.gif
DjuDju
е как нали дадоха , че главата му е в кръв....а и в едната серия бащата на Мохиндър каза на Сайлър, че изворът на силата се намира в мозъка... wacko.gif
Titan
"
Само глупците и мъртвите никога не променят своето мнение.
"

Промених си мнението - Питър. smile.gif
Jolly_GirL
Бих искала да чета мислите на хората,но и способността на Клеър би ме задоволила smile.gif
erika80
Аз бих искала да помня всичко като сервитьорката, която убиха worthy.gif Иначе способностите на Питър са най-примамливи 10.gif
valenceto
Ако межеше способностите на вс(като Питър да прихващам от тук от там)...Може би само без тези на Ники (мн объркващо би било unsure.gif ) и на онзи дето е радиоактивен wacko.gif ...Ако трябва да избирам-или да чета мисли (винаги съм искала) или да карам хората да правят каквото аз искам като Eden...
pretty_girl
Хммм...абе способността на Еден си е най-яка аз винаги съм искала всички наоколо до ме слушкат.Да чета мисли също ми изглежда примамливо...а тази на Хиро е с такава способност бих си желала вълшебно..но като се замисля винаги съм искала да летя някво като супергеройте,ама то способноста на Клер е по близо до тези на супергеройте всъщност.Абе най-добре като Питър мултифункционално..
Aurora
Искам да летяяяяяяя, е и да съм неуязвима като Клеър, та ако ми се прецака нещо летенето да не се разпльокам на земята. mrgreen[1].gif
Always&Forever
На Питър,защото има всички способности biggrin2.gif
lady_iz
На Сайлър tongue.gif
OTH_fenka
Бих искала да мога да чета мисли,е в някой моменти само. Или да се телепортирам.
GanGsteR
Питър!!
Mar2<Heroes>
ДА Летя естествено ,мечтата ми tongue.gif
Refuse
Е добре де, не може ли повече от една като,Питър да абсурбира силите на другите които срещте biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.