Коя сила ви е най-привлекателна? Да летите, да спирате времето, да минавате през стени??
А също и как бихте я използвали?
На мен лично най ми харесва силата на Хиро, защото като бях малка много исках да мога да се телепортирам.

Ех мечти, мечти...
Бих искªл дª могª дª четª мислите нª хорªтª. Кªкто полицªят може. Все още ми е мªлко трудно дª зªпомня именªта на всички. Бих искªл дª могª и дª летя може би :Д
На мен ми харесват на Хиро и на Клеър, и да спираш времето и да си неуязвим е доста примамливо
Охо определено Клеар Това ще е супер
3pacalypse Now
Nov 5 2006, 21:51
На Хиро
На адашката.. хах тоест Ники!

Опасно, интересно и ужасно объркващо. Определено никога не й е скучно.
Ехехехе... определено имам два фаворита тук...
На първо място - Клеар естествено... мигновенната регенерация ми е една от любимите суперсили от Върколака насам (а той не е младичък).
И на второ място - Питър... какво ли е да можеш да летиш? Винаги ме е привличало това в един приятел на име Супермен... ех...
Леле..ако бях като Клеър..супер яко ама както казаха..ЕХ МЕЧТИ,МЕЧТИ....
На Хиро и на Клеър. Ако може дори да ги имам и двете.
FrAgMaKeR
Nov 8 2006, 16:31
Не искам много.. искам всичко.
Undermind
Nov 8 2006, 17:35
Най-якото си е да имаш силите на оня "плагиат"(забравих как се казва) дето може да прави всичко стига да има герой наоколо....

Само не ми се ще да сам на негово място ако попадне в кофти ситуация и да няма наоколо никой със свръхестествени сили...
Аз пък искам на полицая (забравих как се казваше) много ще е яко да четеш мисли еи!!!
Определено искам силите на Исак о0 нз що всъщност, попринцип мога да рисувам неговите картини са ми супер интересни и наистина ми искам да мога да рисувам като него бъдещето, а също може и като на полицая (не му знам името) въпреки че неговите сили са доста стряскащи и може би ще ми е малко гадно нз наистина...ма и на Майка силите ме кефят всъщност хахаха
FaLLOuTbOy
Nov 9 2006, 18:04
аз много искам като силите на Ники супер яко
adoration_
Nov 9 2006, 20:10
На Ники и на Клеър
На брата на сенатора-сещате се дето копфа чуждите способности и на най-вече на Хиро,защото той обезсмисля всички други способности-просто псира времето и се измъква почти от всяка ситуация-супер
Мен пък най ме радват силите на Ники... никога не е сама
SuxLose?
Nov 12 2006, 08:51
На Мат - просто да четеш мисли ще е екстра, но и да можеш да ги филтрираш - още по-добре... Обаче лесно се полудява от тази способност, май....
Ди Ел е втория ми фаворит - да преминавам през материята - кууул...
The Black Dragon
Nov 12 2006, 17:15
Искам на Хиро способностите. На Клеър не мислите ли че е малко гадна - да не можеш да умреш... До някъде не е хубаво това, така че избирам на Хиро и да летя

промяна - и аз като Фраг искам ВСИЧКО
Electrum
Nov 12 2006, 21:02
Времето--бих си избрала на Хиро!Не само че мога да контролирам стрелките на часовника,но и телепортирането е примамлива идея...Другите са не по-малко яки,ама си представям как за 2 дни ще лудна,ако почна да чета мислите на хората-ужас или на Ники
The Black Dragon
Nov 12 2006, 23:42
btw аз така и не можах да разбера каква е на Ники способността? Да се раздвоява ли? кво? Там в огледало като се види има 2 лица, ама явно не само в огледалото, защото докато спеше другото и Аз беше очистило мутрите...
HooRiyA
Nov 22 2006, 12:42
(FrAgMaKeR @ Nov 8 2006, 16:31)

Не искам много.. искам всичко.

~Същото
Cartman
Dec 12 2006, 19:14
FrAgMaKeR
Dec 18 2006, 15:45
Всъщност ако трябва да избера едно това ще бъде силата на Сайлър.. с нея спокойно можеш да "добавиш" и допълнителни способности в зависимост от предпочитанията си. Представям си в допълнение да взема силата на Хатянина, Клер, Хиро.. докопам ли се до тях, никой неможе да ме спре, след това ще им клъцна главичките на всички останали без проблем
seduction_55
Dec 18 2006, 17:45
Аз искам на Еден,да мога да карам хората да правят каквото пожелая
BledPoet
Dec 25 2006, 11:46
(seduction_55 @ Dec 18 2006, 17:45)

Аз искам на Еден,да мога да карам хората да правят каквото пожелая 
Аз много се чудя м/у нея, Мат и Сайлър
Chad^Ravens
Jan 10 2007, 12:01
За мен Хиро си е фаворит..така ми се иска часовете в училище да се движат по-бързо,по-конкретно вчера когато забелязах че учтелката ми хвърли око,започнах да имитирам неговото съсредоточаване,просто беше страшна картинка.
Умението да четеш мислите на хората (това на полицая)също много допада.
AngelOfDeath
Jan 10 2007, 21:18
Да огъвам времето като Хиро! Това е велико, но пък не бих отказала и да се лекувам като Клер!
Абе, направо си е страхотно да си Герой! Адското сериалче.
striikar
Jan 13 2007, 14:29
Аз лично искам силите на Еден

Кефи ме да карам хората да правят квото аз поискам

Иначе ме кефят способностите и на Хиро,Клеър и оня негъра (не DL)
*AdDiCTeD*
Jan 18 2007, 19:11
Винаги съм си мечтала да мога да спирам времето и да го превъртам напред-назад, така че тези на Хиро. Но и това на Питър е готино, стига да има някой около теб... абе всички способности могат да бъдат много полезни при различни обстоятелства, но ако трябва да кажа само една - на Хиро.
Edit: Оо, и това на Еден би било много готино в много ситуации.
CheerFuL-F
Jan 21 2007, 11:06
може би тази на Питър тъй като той може да приема всяка от силите..
fenka_lucas_i_brooke
Jan 23 2007, 12:13
Хммммм
На първо място Клеър-определено бих искала да съм неуязвима,и на второ място Питър-да летя-супер ще е!!!
на хиро или на клеър...щот ако бях като хиро часовете в даскало щяха да летя БУКВАЛНО,а ако бях като Клеър като не ме кефи някой час през джама и тва е

Като цяло според мен тва са 2-те най-яки
НЕУЯЗВИМОСТ И TIME TRAVELING
ССССаййлъъъррр...
Иначе бих искал способностите на Хиро и също така да чета мисли може би...
Със сигурност искам на Питър

-все пак той може да използва силите на всички

П.П.кое точно искате на Сайлър-да ядете мозъците на хората, за да придобиете техните сили ли?
Ами не съм сигорен дали ги яде, но той придобива способностите им след като ги убие.

В 15 епизод, след като уби... еее не му помня името, пича, който разтапя метал. Мисля, че не му беше взел мозъка, а пак притежаваше способноста му.
I'll kill You all!
е как нали дадоха , че главата му е в кръв....а и в едната серия бащата на Мохиндър каза на Сайлър, че изворът на силата се намира в мозъка...
"
Само глупците и мъртвите никога не променят своето мнение.
"
Промених си мнението - Питър.
Jolly_GirL
Mar 5 2007, 19:20
Бих искала да чета мислите на хората,но и способността на Клеър би ме задоволила
erika80
Mar 8 2007, 08:03
Аз бих искала да помня всичко като сервитьорката, която убиха

Иначе способностите на Питър са най-примамливи
valenceto
Mar 16 2007, 21:22
Ако межеше способностите на вс(като Питър да прихващам от тук от там)...Може би само без тези на Ники (мн объркващо би било

) и на онзи дето е радиоактивен

...Ако трябва да избирам-или да чета мисли (винаги съм искала) или да карам хората да правят каквото аз искам като Eden...
pretty_girl
Mar 17 2007, 22:50
Хммм...абе способността на Еден си е най-яка аз винаги съм искала всички наоколо до ме слушкат.Да чета мисли също ми изглежда примамливо...а тази на Хиро е с такава способност бих си желала вълшебно..но като се замисля винаги съм искала да летя някво като супергеройте,ама то способноста на Клер е по близо до тези на супергеройте всъщност.Абе най-добре като Питър мултифункционално..
Aurora
Mar 25 2007, 02:17
Искам да летяяяяяяя, е и да съм неуязвима като Клеър, та ако ми се прецака нещо летенето да не се разпльокам на земята.
Always&Forever
Apr 3 2007, 18:10
На Питър,защото има всички способности
lady_iz
Apr 3 2007, 22:08
На Сайлър
OTH_fenka
Apr 14 2007, 00:32
Бих искала да мога да чета мисли,е в някой моменти само. Или да се телепортирам.
GanGsteR
May 5 2007, 13:45
Питър!!
Mar2<Heroes>
May 5 2007, 22:09
ДА Летя естествено ,мечтата ми
Refuse
Jun 11 2007, 14:03
Е добре де, не може ли повече от една като,
Питър да абсурбира силите на другите които срещте
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.