Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Смолвил по ТВ 7
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди
Страници: 1, 2
ZanGaDor
Сега си разглеждам аз програмата и ко да видя :
"Смолвил: Супермен в началото
сериал Специалното участие на Кристофър Рийв във втория сезон
Преди да се роди легендата имаше един тинейджър на име Кларк Кент.Един ден той ще успее да подчини силите които притежава и ще разбере истинското си призвание но засега просто трябва да премине през трудната рудната възраст за всеки порастващ. Кент все още не носи очила и костюми , не умее да лети.В периода между малкото момченце и мъжа който е предопределен да стане, се намира историята на "Смолвил Супермен в началото "
Втория сезон е заснет със специалното участие на Кристофър Рийф който за първи път след ролята си от 1987 година в "Супермен 4" се завръща в "Смолвил:Супермен в началото". Той е в ролята на доктор Вържил Суон - заможен и брилиантен учен който използва богатството си за да иследва планетата Криптон.Когато Кларк разбира че Суон знае тайната на неговия произход той прави шокиращо откритие за родната си планета което променя живота му завинаги "
Тва бяха писали за сериала
sladurkata_f
ама сега дават по тв 7 втори сезон ли?! кога и от колко часа? blink.gif
MaHeKeHa
ТВ 7 не е авторитетна телевизия. Аз много ми е чудно защо БТВ не купиха правата за сериала, и без това сериалите им са пълен крап (или поне за мен) щяха да спечелят МНОООГО повече, но не би. Смолвил е сериал, достоен за всяка една телевизия, жалко, че повечето хора не забелязват това, но какво да очакваш - България. Its full of shits.
ZanGaDor
Ами от Понеделник до Петък от 6 ноември ( Понеделник ) от 20:05
sladurkata_f
аз до колкото бях разбрала канал 1 (не че и той е една добра телевизия...) са се колебали дали да купят Смолвил или Уан Три Хил и накрая са се спряли на втория. 16.gif не че имам нещо против Уан Три Хил, и аз го гледам,обаче с този четвърти сезон се оляха...ще стане като дързост и красота най-накрая.докато Смолвил не си губи същността със всеки нов сезон, а напротив става све по интересно. happy.gif

мерси за инфото ZanGaDor
ZanGaDor
Е почва от Понеделник 1 сериа на 2 сезон
Victoria
(MaHeKeHa @ Nov 4 2006, 19:41) *

ТВ 7 не е авторитетна телевизия. Аз много ми е чудно защо БТВ не купиха правата за сериала, и без това сериалите им са пълен крап (или поне за мен) щяха да спечелят МНОООГО повече, но не би. Смолвил е сериал, достоен за всяка една телевизия, жалко, че повечето хора не забелязват това, но какво да очакваш - България. Its full of shits.

Защо, аз мисля, че имат доста добри сериали. Това, че не са закупили Смолвил е в техен минус, но повечето им сериали са доста добри. Но пък са и по-скоро комедийни, а част дори бивши на Канал 1. (Реймънд или Алф)
Иначе и аз съжалявам, че не някоя друга телевизия, а тв 7 закупи сериала, но все пак можеше дори да не са те...
sydney
надявам се да е хубаво озвучен rolleyes.gif rolleyes.gif най-накрая се сетиха да го продължат blink.gif blink.gif
lyubenski
(MaHeKeHa @ Nov 4 2006, 19:41) *

Така и аз наистина много съжалявам, че Смолвил не подбран от някой от нашите по авторитетни ТВ. Мисля че ако не по БТВ, то по тяхния FoxLife можеше да го излъчат спокойно все пак там излъчват Бъфи, който до някъде си прилача на моменти със Смолвил, но според мен е доста далеч от него по класа. Иначе не съм съгласен, че БТВ не пускат хубави сериали мисля, че те оцелиха с Анатомията на Грей доста добре , все пак го даваха по време на Световното и на моменти се представяше доста добре.
MaHeKeHa
Добре,

Но нека погледнем от аспект: по БТВ сериалите, (освен Анатомията на Грей,) колко от тях биват повтаряни. Съгласен: АЛФ, Женени с Деца, Всичкит обичат Реймънд - това са хубави сериали, но моля Ви, да се повтарят всеки път, това е повече от нелепо, след като .. някъде там има сериали, които също заслужават внимание. Един от тях е Смолвил! Какво да кажем за "Похитени?" Още в началото, когато му правиха реклама, си казах: "брей, това ще е нещо хубаво," а то какво се оказа...пълен крап (поне за мен) Какво им пречи на тези да пуснат Смолвил? Стига едни и същи сериали. Алфове разни, и т.н. Определено са добри, но БЯХА такива. БТВ се ръководят по рейтинг системите на другите мрежи. Ето, сега и Смолвил започна да жъне големи успехи относно рейтинг. Ама нейсе, копелетата ще си пускат тези сериали до втръсване, та после като чуеш да бягаш като от чумав. И за какво? ЗА НИЩО!

Бих си заложил живота, че сериал като Смолвил бъде излъчен по БТВ, то несъмнено ще пожъне успех сред Българската публика.
Victoria
(MaHeKeHa @ Nov 5 2006, 20:57) *

Но нека погледнем от аспект: по БТВ сериалите, (освен Анатомията на Грей,) колко от тях биват повтаряни. Съгласен: АЛФ, Женени с Деца, Всичкит обичат Реймънд - това са хубави сериали, но моля Ви, да се повтарят всеки път, това е повече от нелепо, след като .. някъде там има сериали, които също заслужават внимание.

А пари, пари...
Apfh
Мммм Емо... БТВ е в кюпа заедно с доста други ТВ-та (включително Fox)... Смолвил беше продукция на... забравих сега... след тоя концерт... нормално. В общи линии продукция е май на конкурентна ТВ империя. Едва ли БТВ ще купят шоу от противника. wink.gif

btw сега като се прибирах с последният транспорт и едвам гледащ, неможете да си представите какво ми беше учудването като видях наш Кларки на билборд насред Цариградско - реклама на ТВ7, че ще излъчват 2-я сезон на Smallville... shocking.gif biggrin2.gif
sonofsparda
QUOTE(Apfh @ Nov 6 2006, 01:01) *

видях наш Кларки на билборд насред Цариградско - реклама на ТВ7, че ще излъчват 2-я сезон на Smallville... shocking.gif biggrin2.gif

Стига бе,как пък съм го пропуснал това?Ц-ц-ц.Браво все пак-много добре правят с такива реклами на сериала-току виж станем повече феновете smile.gif,макар и сега да не сме толкова малко,де
lyubenski
(Apfh @ Nov 6 2006, 01:01) *

Мммм Емо... БТВ е в кюпа заедно с доста други ТВ-та (включително Fox)... Смолвил беше продукция на... забравих сега... след тоя концерт... нормално. В общи линии продукция е май на конкурентна ТВ империя. Едва ли БТВ ще купят шоу от противника. wink.gif

btw сега като се прибирах с последният транспорт и едвам гледащ, неможете да си представите какво ми беше учудването като видях наш Кларки на билборд насред Цариградско - реклама на ТВ7, че ще излъчват 2-я сезон на Smallville... shocking.gif biggrin2.gif

Не се претеснявай от това, че БТВ е на FOX това няма никакво значение, зашото нампример Анатомията на Грей е на ABC ako не се лъжа. А иначе си спомням, че преди в младост имаше билборд на Смолвил, когато излъчваха 1 сезон на сериала. Сега на път за ВИАС ще се огледам и за този smile.gif
ZanGaDor
уоуууу ся гледам Смолвил по ТВ7 и е озвочен ужасно
sydney
(ZanGaDor @ Nov 6 2006, 21:10) *

уоуууу ся гледам Смолвил по ТВ7 и е озвочен ужасно

съгласна съм 9.gif 9.gif 9.gif тези които го озвучават са ужасни wink.gif wink.gif wink.gif
ZanGaDor
Аве не мился че тва е началото на 2 сезон а пък казват че е 1 епизод
sydney
(ZanGaDor @ Nov 6 2006, 21:26) *

Аве не мился че тва е началото на 2 сезон а пък казват че е 1 епизод

май наистина е първи на втори сезон huh.gif huh.gif и на мен в началото не ми се струваше но май-наистина е тя wacko.gif wacko.gif незнамм много ми е обърканоо wacko.gif wacko.gif
ZanGaDor
Аз мисля че е поне на половината на 2 сезон но нз гледах го преди година и непомня но мисля че когато оня го видя кат гърми в колата не беше 1 епизод
ZanGaDor
А пък и Лекс как ще има ключа(оня дето е за кораба и стената на пещерата) той тряя го е взел от пещерата а пещерата не беше в 1 сезон
ZanGaDor
А чакайте ве ся ше е бала а тогава ше има торнадо и Кларк ше спасява Лана а тва беше чак в 3 сезон ве а мно объркано sick1.gif blink.gif
sydney
и аз не помня huh.gif но нещо ми се струва че тази серия беше последната или на 2-ри сезон или на 1-ви wink.gif wink.gif мисля че беше завършек на един от сезоните,поне така ми се струва де wacko.gif wacko.gif wacko.gif много отдавна съм го гледала
ZanGaDor
БЕШЕ ЗАВЪРШЕКА НА 2-РИ СЯ ЗАГРЯХ ся ше има следва продължение като Лана е завлечена от торнадото
sydney
нее,това е 22-ри на 1-ви сезон shocking.gif shocking.gif сега го проверих и се оказа че е последният на 1-ви unsure.gif unsure.gif unsure.gif доста се бях зачудила,но най-накрая го разгадахме happy.gif happy.gif happy.gif
ZanGaDor
НЕЕЕЕ края на 2-ри сезон 100% съм сигурен ЛАНА изпраща Уитни в края на 2-ри сезон 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
00000000000000000000000000000000000000000000% съм сигурен
sydney
аз го проверих в субтитрите и тези на 22-ри 1-ви сезон са същите като с този епизод huh.gif huh.gif провери пак и ще видиш че е на 1-ви сезон wink.gif wink.gif
ZanGaDor
I Don't think that but doesn't mather
sydney
Episode #1-21

Written By: Alfred Gough & Miles Millar
Directed By: Greg Beeman
Air Date: May 21, 2002
Notable Guest Stars: John Glover as Lionel Luthor, Tom O'Brien as Roger Nixon, Robert Wisden as Gabe Sullivan

Този епизод направо разбива. Торнадо се приближава към града вечерта преди Пролетния бал. Кларк ще ходи с Клои, но ние знаем че ще трябва да спаси Лана от Торнадото, Уитни обявява че ще става пехотинец, Лайнъл решава да затвори завода в Смолвил . Роджър Никсън намира мазето и Лекс трябва да направи избор.

ето виж rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Victoria
(ZanGaDor @ Nov 6 2006, 20:10) *

уоуууу ся гледам Смолвил по ТВ7 и е озвучен ужасно

Ами сигурно като първи сезон. Защо ли не се учудвам. wink.gif

А сигурно дават 1.22, защото той е пряко свързан с 2.01. Така си мисля де, не знам дали е вярно.
ZanGaDor
Eми да тва е края на 2 сезон когато тоз бащата на Лекс го затрупаха онез нещакато имаше торнадо
lyubenski
В края на втори сезон общи линия Кларк си сложи червния криптонайт и отиде в "изгнание", защото искаше по един или друг начин да избяга от реалността. А Лекс пък се разби с самолет. Това за торнадото е края на 1 сезон. Именно и в този епизод Лайнъл беше затрупан от струтената греда. Провери Краси и ще видиш, че е така smile.gif
ZanGaDor
А да но Любо моля те мразя да ми викат Краси
lyubenski
Моя грешка сори wacko.gif > РАзбирам те напълно и аз мразя да ме наричат по един начин,но няма да го спомена докато някой не го зивади на яве biggrin2.gif
MaHeKeHa
lol .. rolleyes.gif
sonofsparda
Относно превода на български на Смолвил-същите ли им са българските гласове,както и на 1-ия сезон,защото според мен общо взето тогава не бяха много зле.Питам,защото в момента не разполагам с телевизор,за да разбера,а по-горе имаше постове,че 2-ия сезон бил много зле озвучен.Is that true?
ZanGaDor
YES, това е вярно, зле е озвучен
BrOOke&LuCaS
Както One Tree Hill така и Smallville е озвучен ужасно! Ми то от наще кво друго да очакваме? Да бяха зели мене по-добре щях да го озвуча biggrin.gif
tzvetka
Ъмм много неподходящи дублюри са им сложили!Просто нещо не си отиват с героите!Амам това за което съм благодарна на ТВ7 е че докато си разглеждах каналите видях Smallville и адски много ми хареса и яко се запалих по Smallville!
striikar
Нз дали само аз съм на това мнение, но до сега на всички сериали, които следя от нета и които са ги почнали по БТ телевизиите, все са с калпави дубльори. Смолвил по ТВ7 и ОТХ по Канал 1 са под всякаква критика за мен smile.gif Призън Брейка и той беше кофти, може би само Кварталът на богатите по БТВ има добър дубъл. На ОТХ дубльрите са същите от Дързост и Красота представете си smile.gif За мен тва е подигравка ... или просто липса на дубльори smile.gif
MaHeKeHa
Като изключим приятели и АЛФ. За мен тези са най-добрите дубльори.
sydney
(MaHeKeHa @ Jan 16 2007, 00:48) *

Като изключим приятели и АЛФ. За мен тези са най-добрите дубльори.

да на Алф наистина беше много добър дублажа smile.gif smile.gif особено на самия Алф happy.gif
Victoria
Липса на дубльори. sad.gif

Просто в България тази работа вършат едва около 50 човека, доколкото знам. Представете си за какво става въпрос... толкова филми и сериали, а само толкова хора. А самата работа си е и доста трудна.Отделно, че като сме свикнали на английския, гласовете им звучат два пъти по-зле.
Пример с Приятели. Гледах първите 8 сезона по телевизията и чух ли ги на английски ми се сториха кофти оригиналните гласове. Но в крайна сметка като свикнах и на английски и на български, за приятели, ми звучи добре. smile.gif Сега Джоуи ми се вижда с гаден дублаж...
А иначе на Алф наистина ме кефи, както и на Реймънд по-харесвам дубльора... smile.gif
lyubenski
Дублажът трябва да се премахне официално (ама за съжаление няма никога да стане). При всеки дублаж се губи динамиката на истинският соунд. Колко сериали така дублирани се осеща супер зле песните отстрани, които не са сложени ей така просто. Виктория е наистина много права за броя на дублиорите в БГ. Силно се надявам след години, когато ТВ-та стане цифрова да може да си избираме дублаж и оригинален звук wink.gif
Victoria
Е, за това, че дубалжът трябва да бъде премахнат, не съм много съгласна. Много по-лесно е да се възприемат нещата, когато ги чуваш, да не говорим за по-малки деца или по-възрастни хора. За мен много по-добре би било да гледам сериалите със субтитри, защото разбирам какво ми говорят през повечето време, но представи си, че едновремемнно с гледането и чистиш стаята, а английски не вдяваш. smile.gif
free_soul
Приятели, да сте чували някакви новини, дали ще дават и сезон 3 по TV7(мисля, че ще дават иначе няма смисъл да го започват изобщо). Ако някой е чул дори някакъв слух да каже. Вече доста време мина откатко свърши 2-ри сезон...
lyubenski
(Victoria @ Jan 17 2007, 11:59) *

Е, за това, че дубалжът трябва да бъде премахнат, не съм много съгласна. Много по-лесно е да се възприемат нещата, когато ги чуваш, да не говорим за по-малки деца или по-възрастни хора. За мен много по-добре би било да гледам сериалите със субтитри, защото разбирам какво ми говорят през повечето време, но представи си, че едновремемнно с гледането и чистиш стаята, а английски не вдяваш. smile.gif

Имаш право определено wink.gif . Аз определено не съм имал впредвид премахването на дублажа за детските или пък камо ли за сапунките (бабите ги няма много, много с англ. или испанският ). Нека да речем, че ми се ще да можем да си избираме "audio" -то (както при ДВД-то) , което ще е възможно само при цифрова ТВ.
ALeX4e7y^
От колко часа го дават,защото в програмата нещо не го намирам?
DavidSilveria
добре че беше този ТВ канал ... иначе въобще нямаше да обърна внимание на сериала smile.gif)
tzvetka
Ами то защото свърши 2-ри сезон и в момента не го дават!
А някой знае ли дали ще купуват скоро 3-ти сезон?
MaHeKeHa
Че какъв би бил смисълът, ако ще дават само 2 сезон. Не знам, но на мен ми изглежда доста тъпо "само 2 сезон" и какво? Българска му работа, ако прекъснат излъчването на Смолвил по ТВ 7. Само ние го можем, само ние .. ;]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.