Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Robin Hood
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Ralna

Заглавие: ROBIN HOOD
Година: 2006
Режисьор:: John McKay
В ролите:: Jonas Armstrong, Lucy Griffiths, Keith Allen, Richard Armitage, Gordon Kennedy, Joe Armstrong, Harry Lloyd, Sam Troughton....
Език: Английски
Жанр: Драма, Екшън
Сайтове: IMDB.com, BBC.co.uk

Ревю: Нов сериал проследяващ живота на Робин Худ и Лейди Мариан в Шеруудските Гори. Те крадат от богатите, за да помагат на бедните и се борят със злия шериф на Нотингам.

Лично Мнение: Филмчето е добре направено, няма нищо общо с предишните глупави сериали за Робин Худ. Преплита Екшън, Комедия, Драма, Трагедия и малко Романтика. Нещо обикновенно и интересно. Препоръчвам го на всички които си падат по приключенските сериали.

Jonas Armstrong - Robin Hood

Richard Armitage - Sir Guy

Joe Armstrong - Allan A Dale
Lucy Griffits - Lady Marian

Harry Lloyd - Will Scarlet

Sam Throughton - Much

Keith Allen - The Sheriff

Gordon Kennedy - Little John

Anjali Jay - Djaq

Download на епизодите:
Сезон 1 @ Zamunda
Сезон 2 @ Axelbg

Субтитри:
Сезон 1 @ subs.sab.bz
Сезон 2 @ subs.sab.bz
ThePinkDuck
(Ralna @ Nov 4 2006, 12:59) *

Лично Мнение: Филмчето е добре направено, няма нищо общо с предишните глупави сериали за Робин Худ. Преплита Екшън, Комедия, Драма, Трагедия и малко Романтика. Нещо обикновенно и интересно. Препоръчвам го на всички които си падат по приключенските сериали.

Взе ми думите от устата. Много му се радвам на тоя сериал! mrgreen[1].gif
Ralna
(ThePinkDuck @ Nov 4 2006, 13:39) *

(Ralna @ Nov 4 2006, 12:59) *

Взе ми думите от устата. Много му се радвам на тоя сериал! mrgreen[1].gif

Eй мила, още един сериал който и двете харесваме, 4.gif И аз много му се радвам, утре излиза 5-та серия 4.gif
Nasi
Ей и двете щом го препоръчвате ще му дам шанс, изглежда ми добре от снимчмките на героите. 4.gif
Ще сваля първия епизод smile.gif
Ralna
(Nasi @ Nov 4 2006, 14:11) *

Ей и двете щом го препоръчвате ще му дам шанс, изглежда ми добре от снимчмките на героите. 4.gif
Ще сваля първия епизод smile.gif

Аха мило сваляй и после си кажи мнението, много е готинко сериалчето 4.gif
ludoto_mimi
OOoo, сериала е страхотен. Още от 1 епизод го следя. Случайно го мернах в арената и реших да го сваля и от тогава, ако не забравя в неделя го причаквам да излезе. 4.gif Мислех да пускам тема тук, ама съм мързел.

Определно не е нещо като останалите филми и сериали за Робин Худ, доста е свежо и както каза Инка се преплитат екшън, романтика и комедия. В 90% от сцените с шерифа става супер смях само заради откачените му физиономии. А Робин е голям сладур. blush.gif Най-голямата ми радост беше, че Мериан е хубава. 18.gif Защото във филма от '93... dry.gif

Лошото е, че са англичани иии на моменти така говорят, че нищо не им се разбира. Няма и английски суб, поне за последно като проверявах. sad.gif Иначе и аз го препоръчвам горещо.
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 4 2006, 16:40) *

OOoo, сериала е страхотен. Още от 1 епизод го следя. Случайно го мернах в арената и реших да го сваля и от тогава, ако не забравя в неделя го причаквам да излезе. 4.gif Мислех да пускам тема тук, ама съм мързел.

Определно не е нещо като останалите филми и сериали за Робин Худ, доста е свежо и както каза Инка се преплитат екшън, романтика и комедия. В 90% от сцените с шерифа става супер смях само заради откачените му физиономии. А Робин е голям сладур. blush.gif Най-голямата ми радост беше, че Мериан е хубава. 18.gif Защото във филма от '93... dry.gif

Лошото е, че са англичани иии на моменти така говорят, че нищо не им се разбира. Няма и английски суб, поне за последно като проверявах. sad.gif Иначе и аз го препоръчвам горещо.

Да Робинчо е голям сладур, макарче с тая брада в началото не го възприемах някакси, ама вече много ме кефи, супер сладур е, и е един остроумен и ходи такъв един наперен и добричък, и го обличат така, уж с оръфани дрехи ама му отиват 4.gif ох много е готин 4.gif иначе и Мариан не е много зле, ама ме е яд, че и отрязаха косата, sad.gif нямам търпение нещата между тях да се развият, той чат пат й мята белтъци, ама тя много се дърпа dry.gif

Иначе да говорят си с акцент ама на мен не ми пречи. Лошото е субтитрите, казаха ми, че няма голям интерес засега и затова никой не е направил суб, затва й пуснах темата, да го гледаме повеч хора, да го обсъждаме и някой да се сети да направи субтитри smile.gif
ludoto_mimi
Аз още след първи епизод обмислях вариянта да се заема с тия субтитри обаче първо, че съм несериозна и ме мързи; второ, че няма субтитри на никакъв език; и трето - на моменти наистина много мрънкат и не се разбира, пък аз мразя така. 18.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 4 2006, 17:17) *

Аз още след първи епизод обмислях вариянта да се заема с тия субтитри обаче първо, че съм несериозна и ме мързи; второ, че няма субтитри на никакъв език; и трето - на моменти наистина много мрънкат и не се разбира, пък аз мразя така. 18.gif

Абе да ти кажа, то вече много малко хора чакта суб, така повечето хора които теглят било Робин Худ или някой от останалите хитове, едва остискват да дойде денят за теглене на новата серия, и така като мен ако незнаят английски ще го понаучат, аз преди без суб бях за погребение ама сега дори не се замислям, че няма, свиква се, затва не се чувствай виновна задето те мързи 4.gif
ludoto_mimi
Robin.Hood.S01E05.WS.PDTV.XviD-RiVER@Arenabg

Инка или някой друг да даде линк от Linkos, че аз там не влизам. smile.gif
Nasi
Шшш тихо 18.gif ...докато не гоизгледам не говорете, ще вече найстина нямам търпение.
от снимката Робинчо найстина изглежда добре. blush.gif
Menna
Няма начин,ще се гледа този сериал. biggrin.gif Веднага се заемам се с download-а. biggrin2.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 5 2006, 12:26) *

Robin.Hood.S01E05.WS.PDTV.XviD-RiVER@Arenabg

Инка или някой друг да даде линк от Linkos, че аз там не влизам. smile.gif

Оки слънце брой до 10 и ще съм сложила линка към Линкаос wink.gif

(Nasi @ Nov 5 2006, 12:27) *

Шшш тихо 18.gif ...докато не гоизгледам не говорете, ще вече найстина нямам търпение.
от снимката Робинчо найстина изглежда добре. blush.gif

Е мило ми ние не сме писали кой знай колко, ама ади тегли та да говориме, иначе Робинчо си е 6, в началото малко ми бяха странни зъбките му, ама свикнах 4.gif

(Menna @ Nov 5 2006, 14:36) *

Няма начин,ще се гледа този сериал. biggrin.gif Веднага се заемам се с download-а. biggrin2.gif

Ааааааааааааа Даринце, супир милу, и ти ше го гледаш, много се радвам, дет са вика събрахме се 3.gif
ludoto_mimi
Така е, събрахме се. 4bira[1].gif

18.gif 18.gif Като ще чакаме Наси и Дара, и мен да изчакаме, защото се оказа, че и 4 еп. не съм гледала. biggrin2.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 5 2006, 17:06) *

Така е, събрахме се. 4bira[1].gif

18.gif 18.gif Като ще чакаме Наси и Дара, и мен да изчакаме, защото се оказа, че и 4 еп. не съм гледала. biggrin2.gif

Няма проблем милу чаками та 4.gif
Alanna
супер яко филмче.. обожавам го този английски език worthy.gif
и Робин е одрал кожата на един мой любимец 3.gif

Какво ще кажете? А може и само според мен да си приличат 18.gif 18.gif 18.gif
Ralna
(Alanna @ Nov 7 2006, 03:30) *

супер яко филмче.. обожавам го този английски език worthy.gif
и Робин е одрал кожата на един мой любимец 3.gif

Какво ще кажете? А може и само според мен да си приличат 18.gif 18.gif 18.gif

Ми на мен не ми прилича huh.gif ама щом казваш 4.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Nov 7 2006, 09:54) *

Ми на мен не ми прилича huh.gif ама щом казваш 4.gif

И на мен. 18.gif 18.gif Обаче те разбирам, защото най-редовно ми се случва някой да ми прилича на друг, а всъщност нямат нищо общо. 18.gif
Alanna
oops.gif хих .. май трябва да слагам очила. 18.gif И все пак Робин важи.. и Мериан също са я избрали този път хубава! happy.gif Много е забавно! 4.gif
Много ми е любимо с това "I Love U" в мисля.. 3 епизод когато .. носеха храна на селяните и Much се жалваше как той обичал Робин и не му дават храна.. а хората, които не го обичат са дебели.. извода е ..светът е сбъркан .. и Much не го обича вече .. и вече може да яде 18.gif 18.gif 18.gif Разби ме каква логика вади!!! 16.gif И май не ме бива в преразказването..хаха ама ви е ясно за кой момент говоря! smile.gif
Ralna
(Alanna @ Nov 7 2006, 14:58) *

oops.gif хих .. май трябва да слагам очила. 18.gif И все пак Робин важи.. и Мериан също са я избрали този път хубава! happy.gif Много е забавно! 4.gif
Много ми е любимо с това "I Love U" в мисля.. 3 епизод когато .. носеха храна на селяните и Much се жалваше как той обичал Робин и не му дават храна.. а хората, които не го обичат са дебели.. извода е ..светът е сбъркан .. и Much не го обича вече .. и вече може да яде 18.gif 18.gif 18.gif Разби ме каква логика вади!!! 16.gif И май не ме бива в преразказването..хаха ама ви е ясно за кой момент говоря! smile.gif

Споко добре разказваш, ама той Much още от 1 епизод все за ядене мисли, вървеше и мрънкальотеше, че е гладен, заради храна се забъркаха в оная каша с копането и дето Робин награби оная мадама, и първото което каза като пристигнаха в Локсли пак беше, че са мноооооооооооого гладни (или по-точно той) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Nov 7 2006, 15:48) *

... и първото което каза като пристигнаха в Локсли пак беше, че са мноооооооооооого гладни (или по-точно той) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

И от глад изяде розовите листенца, които бяха за банята. 18.gif 18.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 15:56) *

(Ralna @ Nov 7 2006, 15:48) *

... и първото което каза като пристигнаха в Локсли пак беше, че са мноооооооооооого гладни (или по-точно той) 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

И от глад изяде розовите листенца, които бяха за банята. 18.gif 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif Сразм и позор 18.gif 18.gif И после като Робин тръгна да говори със стария шериф, нашия лакомник беше загризал едно голямо пърче месо, и като тръгваше трябваше да го остави и такава тъжна физиономия направи, 18.gif 18.gif 18.gif
Alanna
хах да жестоки моменти.. 4.gif
А само аз не разбрах кога ще излезе следващият епизод?Някой знае ли? Нещо не съм в час! 16.gif
ludoto_mimi
(Alanna @ Nov 7 2006, 17:54) *

А само аз не разбрах кога ще излезе следващият епизод?Някой знае ли? Нещо не съм в час! 16.gif

Епизодите се излъчват всяка събота в Англия и са при нас в неделя. happy.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 18:04) *

(Alanna @ Nov 7 2006, 17:54) *

Епизодите се излъчват всяка събота в Англия и са при нас в неделя. happy.gif

И като серията се излюпи в нашите такери слагаме линкове за линкоса и арената, горе в първото мнение biggrin.gif
ludoto_mimi
Имам въпрос. Jonas Armstrong и Joe Armstrong имат ли нещо общо, защото в началото много ги бърках. 18.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 19:31) *

Имам въпрос. Jonas Armstrong и Joe Armstrong имат ли нещо общо, защото в началото много ги бърках. 18.gif

Аз нямам ни най малка идея unsure.gif
ludoto_mimi
За пояснение - това са Робин и Алан. happy.gif

Изгледах 4 и 5, много интересни серийки. На петата много се смях на шерифа. Оня пристига задъхан и му вика:
- Робин Худ... мината...
- Робин Худ, мината. shocking.gif 16.gif Робин Худ е там!

При мината. Шерифа: (карам по спомени)
- Защо никой не сложи охрана, за да ги пази от Робин Худ. Естествено, че ще дойде тук.
- Естествено беше да отиде на състезанието по стрелба. (Гай)
- Състезанието!! shocking.gif 16.gif

Alanna
Ralna, Mimi, мерси много за инфото!!! Много далеч е новата серия..направо ми се реве!!! 1crying[1].gif
Но се рових да търся за нашия човек инфо .. и доколкото разбрах не са братя! smile.gif
Може да не научих много ама .. поне знаем имената на цялото семейство хахахха 18.gif
И освен това е млад красив и сам!!!!!!! 15.gif

едно фен-сайтче на Jonas Tук!!!!

Full Name: Jonas Armstrong
Birth Date: January 1 1981
Birth Place: Carmel Hospital in Dublin / Ireland
Birth Time: one minute after the year dawned
Hair: Brown
Eyes: Blue
Height: 6'0" / 1.83 cm
Mother: Eva
Father: Harold
Brother : Grant (1987)
Sister: Sorcha (1990)
Uncle: Alan
Aunt : Lorna
Status: Single
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 7 2006, 21:48) *

За пояснение - това са Робин и Алан. happy.gif

Изгледах 4 и 5, много интересни серийки. На петата много се смях на шерифа. Оня пристига задъхан и му вика:
- Робин Худ... мината...
- Робин Худ, мината. shocking.gif 16.gif Робин Худ е там!

При мината. Шерифа: (карам по спомени)
- Защо никой не сложи охрана, за да ги пази от Робин Худ. Естествено, че ще дойде тук.
- Естествено беше да отиде на състезанието по стрелба. (Гай)
- Състезанието!! shocking.gif 16.gif

Аха тва беше много смешно 18.gif

Alanna мила браво задето си намерила инфо и мерси за сайтчето 4.gif

Ето малко снимчици biggrin.gif

Зад Кадър

Alanna
ее страхотни снимки! 4.gif Много благодаря!!!!!!! worthy.gif
ludoto_mimi
Аууу, мерси много за страхотните снимчици. Най-забавни са такива зад кадър. 18.gif bigarmhug.gif

18.gif Ето и снимка на физиономията, която се опитах да пресъздам по горе чрез shocking.gif и 16.gif :
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 8 2006, 14:17) *

Аууу, мерси много за страхотните снимчици. Най-забавни са такива зад кадър. 18.gif bigarmhug.gif

18.gif Ето и снимка на физиономията, която се опитах да пресъздам по горе чрез shocking.gif и 16.gif :

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif глей го на кво мяза 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Ralna
6-та серия вече излезе и като предишните 5 серий, беше суперска, много интересна и много смешна 4.gif Когато шерифа се осети за парите как виеше, умрях от смях, тая сццена я гледах около 8 пъти, толкова беше смешна 18.gif а финалните думи на Робин: "Знаеш ли кой съм аз? Аз съм Робин Худ, не ме разочаровай", толкова готинко ги каза и с неговата чаровна усмивка, бнеше велико 4.gif супер серийка
Alanna
Жестока серийка ..много се израдвах на Мериан. Го Гърл!!! 4.gif По-добре монахиня отколкото мекотело.. или още по-зле омъжена sick1.gif
Хахаха ама наистина Шерифа какъв вой изви хахах жесток момент .. разбих се от смях 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Не съм гледала още последната серия, не ме бийте. 18.gif
Обаче пък се появиха субтитри на английски за 1 еп. Малко не са за нашите версии май, обаче поне за моята (River) си вървят добре. Има леко закъснение с части от секундата, на моменти даже пасват. happy.gif

Вижте прикачените файлове
Alanna
ей супер мерси за титрите 4.gif
Гледай ..гледай страхотна е!! wink.gif
ludoto_mimi

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Най-накрая го изгледах епизода. Голям смях с този шериф, как само го прецакаха. 3.gif Умрях да се хиля, ама сериозно голям идиот е. Уилчо как измайстори набързо един ключ. biggrin2.gif А накрая репликата на Робин беше много готина. wink.gif
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 17 2006, 17:49) *

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Най-накрая го изгледах епизода. Голям смях с този шериф, как само го прецакаха. 3.gif Умрях да се хиля, ама сериозно голям идиот е. Уилчо как измайстори набързо един ключ. biggrin2.gif А накрая репликата на Робин беше много готина. wink.gif

Aха финалната реплика беше велика, а физиономията на шерифа от тая снимка е трепач, тоя шериф е голям клоун, много яко са го избарали 18.gif
ludoto_mimi
Изкуших се... rolleyes.gif

Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 17 2006, 23:39) *

Изкуших се... rolleyes.gif

Ми ти може ли да не се изкушиш, лошо момиче, я направи някоена Робин така или иначе си се захванала blush.gif
ludoto_mimi
Ммм, може. Но не обещавам. Голям мързел съм. 18.gif 18.gif

Днес има нова серийка, нямам търпение да излезе. Между другото, може да сте го казвали, но пак, наскоро осъзнах, че сериала го дават в Англия, а не в Америка, тоест няма нужда да чакаме до сутринта да го свалим, а 2-3 часа след като го излъчат. Сериала се излъчва от 19:15-20:00, значи около 22-23:00 трябва да се е появило някъде... Разбира се, това е за нетърпеливите. happy.gif Но честно казано, предпочитам да го пусна веднага отвън отколкото да чакам Арената да ми го качат, което може и да не се случи, както стана с последния епизод. 18.gif
Alanna
ей супер!!! 4.gif хаха ще помоля, който го види някъде да сложи линк, че аз съм голяма патица хах и не се ориентирам лесно в търсене... а този епизод го чакам днес цял ден, мислейки си, че е трябвало да излезе вчера. 16.gif 18.gif
ludoto_mimi
Ами то вече го има, но не е нито на Gothic, нито на River рилийза и не знам да му вярвам ли. 18.gif

Edit:
Robin.Hood.S01E07.WS.PDTV.XviD-RiVER@ThePirateBay
Robin.Hood.S01E07.WS.PDTV.XviD-RiVER@Arena
Robin.Hood.S01E07.WS.PDTV.XviD-RiVER@Linkos.bg (за пръв път е на RiVeR, a не на GOTHiC)
ludoto_mimi
Ето две от новия епизод. Не съм от най-креативните: 18.gif

Така, сега за новата серия. Като цяло беше интересна. Този джебчия, брата на Алан, ми се виждаше готин, ама както каза брат му "Не може да мисли". Горката Мариан, сега пък трябва да се омъжи за онзи Га(е)й. 19.gif 100% я е излъгал, че шерифа бил наредил да я арестува. Някой да го утрепе дано. dry.gif
Поне Much беше весел накрая, при всичката тая храна... 18.gif Чак аз огладнях. rolleyes.gif
А, щях да забравя, Мариан как само се измъкна от Робин. Секна му ентусиазма на момчето. 18.gif 18.gif
ludoto_tedi
Така , защото Мим е лоша реши да ме зариби и по това сериалче и аз какво да правя? МИ ще я слушкам smile.gif днес сутринта ще си пусна 1-ви епизод да се тегли smile.gif
Ralna
Първо мило мерси за аватарчетата и за инфото, аз незнаех, че го дават в Англия и, че ще излиза по-рано тва е супер 4.gif
Серийката беше готина, много се смях като брата на Алан в началото говореше, че е от хората на Робин Худ, и че ако му направят нещо Робин ще ги накаже, без да знае, че Роби Худ е пред него 18.gif 18.gif После Робин като отиде при Мариан как се покатери и замалко да я целуне беше много готинко, ама тя гадината не му пусна 14.gif После тва дето шерифа беше обесил момчетата час по-рано беше наистина ужасно, егати мръсника, надявах се Робин да му пусне 1-2 стрели, да го озъби като хората, ма язък не го отрепа 16.gif
А тва накрая беше ужасно, Робинчо отиде и навреме даде на наща патка огърлицата, а тя реши да се омъжи за оня гущер, и направо подивявам като се сетя колко жестоко отряза Робинчо, милинкия направо му се ревеше sad.gif sad.gif
Абе като цяло серийката беше трепач 4.gif 4.gif
ludoto_mimi
(ludoto_tedi @ Nov 20 2006, 01:08) *

Така , защото Мим е лоша реши да ме зариби и по това сериалче и аз какво да правя? МИ ще я слушкам smile.gif днес сутринта ще си пусна 1-ви епизод да се тегли smile.gif

Само така, Теди. 13.gif 13.gif 13.gif

Инче, но все пак има надежда. Мариан каза, че ще се омъжи за него, когато Крал Ричард се завърне, а в интерес на всички е да не се връща, защото Принц Джон няма да управлява и от там Шерифа няма да е шериф. Вярно, че все някога ще се върне, де, но да не са надяваме, че няма да е скоро. 18.gif
Alanna
леле Мариан закопа Робин.. 1crying[1].gif миличкия как слушаше зад прозореца.. и накрая това "съжалявам"
хмм сега само да не почне Гей с целувки милувки че ... sick1.gif
Иначе мн гадно за брата на Алън .. симпатяга с навик да бърка в чужди джобове ххаха 18.gif
Отново страхотен епизод. peace1.gif
ludoto_mimi
Robin Hood S01E08 WS PDTV XviD-RiVER@ArenaBG
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.