Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Garfield: A Tail of Two Kitties
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Филми
DaniEl
Garfield: A Tail of Two Kitties

Жанр: Анимация
Година: 2006
Производство: САЩ
Времетраене: 78 минути
Сайтове: Официален сайт,IMDB
Актьори: Дженифър Лав Хюит, Брекин Майър, Кристоф Бек, Иън Аберкромби, Били Конъли
Режисьор: Тим Хил
Сценарист: Джоел Коен, Алек Соколов, Джим Дейвис (II)
Оператор: Питър Лайънс Колистър
Продуцент: Джон Дейвис

Сюжет:
Тази година ГАРФИЛД, любимата на всички ни котка, официално ще превземе и Англия. Гарфилд и кученцето Оди тайно прекосяват океана, за ужас на собственика си Джон (Брекин Майър), който е в Лондон, за да предложи брак на приятелката си, ветеринарката Лиз (Дженифър Лав Хюит).
Гарфилд дойде, ... видя, ... и завоюва: Биг Бен, Бъкингамския дворец, Скотланд Ярд и новото си най-любимо ястие - пай с кълцано месо. За капак на всичко, той случайно е объркан с котарака от благородно потекло Принц, който току-що е наследил цяло състояние. Но заслужава ли Гарфилд толкова голяма награда? Новият му живот включващ безбройни четирикраки слуги и непрекъснато ядене на най-фини ястия първоначално му се услажда, но само докато не разбира, че злият лорд Даргис иска да го убие, за да наследи замъка и парите на Принц...

cveti_2907
Още не съм го гледала ам сиг ше е готин! smile.gif

Mod Edit: За в бъдеще пиши на Български. В този форум шльокавицата не се толерира.
CheerFuL-F
Чесно казано Гарфилд 1 ми допадна повече от 2 макар че и 2 не е лош
LoVeMeNoW
И при мен беше така даже като гледах Garfield 2 заспах, а това става само когато филма не ми е особено интереснен...
girl_from_hell
ам аз лично съм голяма фенка на Гарфилд имам си и негов плакат ама втората част, както на повечето филми ме разочарова много
не съм очаквала толкова слаба 2 част
Bloody_Tears
Гледах го скоро.Хубаво филмче е,ама май по-ми харесва Гарфилд 1.
AnGelChe
Не е лошо...но първата част беше доста по-фън wink.gif
ZzoOoMeR
аммм мен и Гарфилд 1 н еми хареса а това(2-катА) беше просто ужасно sad.gif
**Sophia**
Това филмче е много з0абавно blush.gif .и първата и втората част ми бяха много интерестни.като ти е весело 18.gif ,ще ти доиде много добре да го гледаш.Забавно е ... 4.gif
stormbreaker
Гледах го на кино. И да ви кажа честно хвана ме срам, защото аз бях най-големия в залата. Имаше само деца. Просто.... 16.gif
Mr. Winchester
Много яка анимация хах кефи ме само как гарфийд се оригва въобще си е супер филмче
$windle
Филма не може да се сравнява с комикса и не мисля че нито първия, нито втория филм показват добре характера на уникалния гарфилд, но въпреки това се посмях и на двата smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.