Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Flash (1990)
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
3pacalypse Now

Правя ревюта на няколко сериала които наскоро Ъп-нах но този си остава най-добрия.Навремето го даваха по БНТ бях на 4 biggrin.gif спомням си че го следях.Филмът е много як незнам какви са били причните за да не се направят още сезони но Продуцентите си знаят.Тази година се очакваше да излезе пълнометражен филм. Сериала много трудно се намира теглил сам го 2 седмици ,но сега го има качен в унгарецаbiggrin.gif Гледайте го няма да сгрешите!

Заглавие:The Flash
Година:1990
Жанр:Fantasy, Sci-Fi , Action;
Режисьор: Robert Iscove
Сценаристи:Danny Bilson ,Paul De Meo
Актьори:John Wesley Shipp,Amanda Pays,Alex Désert,Paula Marshall,Michael Nader,Tim Thomerson;
Линкове:imdb.com
Рейтинг: 5.7/10 в imdb.com
Сезони:1

Ето И Историята накратко:
Лабораторен инцидент надарява полицейския криминолог Бари Алън със способноста да се движи с нечовешка скорост която той използва за да се бори с престъпниците на Сентръл Сити след смъртта на брат му.
ludoto_mimi
О, много ги обичам такива историйки за разни "случайни" супергерои. Ще го погледна. happy.gif
ThePinkDuck
Помня го тоя сериал. Голяма лудница беше, много му се радвах. Определено много яко сериалче. mrgreen[1].gif
Ralna
Оу супер, беше много яко сериалче, отде мога да си го смъкна worthy.gif
3pacalypse Now
(Ralna @ Nov 4 2006, 14:08) *

Писал съм по горе че може да намерите сериала в унгареца

Между другото захващам се със субтитрите към сериала имам готов тайминг на парвите 7 епизода ако има някой навит да помага да пише!!!
ludoto_mimi
(3pacalypse Now @ Nov 4 2006, 15:46) *

Писал съм по горе че може да намерите сериала в унгарецa

Не е на ггбит, за да си го свали от там. Ако имаш линкове от торент сайтове, сподели.
Ralna
(3pacalypse Now @ Nov 4 2006, 15:46) *

Писал съм по горе че може да намерите сериала в унгареца

Между другото захващам се със субтитрите към сериала имам готов тайминг на парвите 7 епизода ако има някой навит да помага да пише!!!

Убий ме тва унгареца нищо не ми говори, нямам си и идея кой сайт наричаш така blink.gif сори не съм много навътре в тая терминология unsure.gif
3pacalypse Now
от тук тогава
Когато аз теглих сериала ми отне 2 седмици понеже го имашпе само на едно място и имаше само 1 сийдър 18.gif сега гледам че са станали малко повече но все пак 7гб са си 7гб biggrin2.gif
Apfh
А защо не го качиш някъде из БГ тракерите?
Едвам успях да си намеря филмът, бих бил заинтересован да видя и сериялчето, но едва ли ще го свалям от торентспай. Помня го от дните когато бях малък и имам хубави спомени от него.
П.с. да ти се намира "Светкавицата 2" (игралният филм) ?
3pacalypse Now
(Apfh @ Nov 5 2006, 00:01) *

А защо не го качиш някъде из БГ тракерите?
Едвам успях да си намеря филмът, бих бил заинтересован да видя и сериялчето, но едва ли ще го свалям от торентспай. Помня го от дните когато бях малък и имам хубави спомени от него.
П.с. да ти се намира "Светкавицата 2" (игралният филм) ?

Всъщност може да се разочароваш ,но филмът който си гледал всъщност е сериала СВЕТКАВИЦАТА защото и общо 3те пълнометражни филми The Flash са просто преплетка на по 2 серии от самия сериал
Например в Втората част на филмът Светкавицата лошия е Трикстър и тази част е посветена на него а взаимстваните серии които са преплетени са 12 The Trickster & 22 The trial of the Trickster и така са направили тези 3 филма малко за Extra КЕШ иначе днес четох в Imdb.com че сериалът както и много други преди него а и след него е бил спрян тогава от ефир защото е имал голяма конкуренция по онова време от конкурентни сериали в един и същи ден.
Да се надяваме ако излезне пълнометражен филм да е с същите актьори за да нис е реваншират.
Иначе не ми се качва в Бг Тракери понеже мн време ще ми отнеме ако на някой друг му се занимава може да започне да го качва още един път припомням за User-ите на ГГБит че го има в Унгара. 3.gif

Между другото сега правя субтитрите на 1 епизод до 2 дена ще са готови!!!!
Ralna
(3pacalypse Now @ Nov 4 2006, 18:01) *

от тук тогава
Когато аз теглих сериала ми отне 2 седмици понеже го имашпе само на едно място и имаше само 1 сийдър 18.gif сега гледам че са станали малко повече но все пак 7гб са си 7гб biggrin2.gif

Ти уби всичко детско в мен, 7 ГБ sad.gif всепак не растът по дърветата sad.gif от 120 ГБ имам налични около 2 ГБ, колко ще трябва да трия sad.gif sad.gif sad.gif
ludoto_mimi
(Ralna @ Nov 5 2006, 15:51) *

от тук тогава

Ти уби всичко детско в мен, 7 ГБ sad.gif всепак не растът по дърветата sad.gif от 120 ГБ имам налични около 2 ГБ, колко ще трябва да трия sad.gif sad.gif sad.gif

Е, може да теглиш на епизоди. Теглиш първи, гледаш, триеш и така. Или пък си освбоди място от някой филм или сериал като го запишеш на дискове да речем. happy.gif
lyubenski
Много се радвам, че се появи интерес и лъм този сериал smile.gif. За съжаление и аз имам проблем с пространството да се надявам, че ще има още дълго време сийдъри от БГ. Предварително благодаря и за субтитрите smile.gif
3pacalypse Now
Таман ги свършвам за 1 епизод тая вечер ще кача линк
Ralna
(ludoto_mimi @ Nov 5 2006, 17:04) *

(Ralna @ Nov 5 2006, 15:51) *

от тук тогава

Е, може да теглиш на епизоди. Теглиш първи, гледаш, триеш и така. Или пък си освбоди място от някой филм или сериал като го запишеш на дискове да речем. happy.gif

Оф такъв съм Плюшкин, че ми е съвестно да трия, а сложа ли го на диск, безвъзвратно загубено е, незнам ква ми е тая дарба да крия нещо и после сама да не мога да си го намеря, кучето ми много се кефи на дисковете как отразяват светлина и т.н. и сякаш има осмо чувство и ги локализира ужас, ама виж да тегля на малки порций не е лоша идея 4.gif
3pacalypse Now
Както и обещах направих субтитри за Епизод 1 !!! От утре може да ги свалите от ТУК

Съжалявам че няма да ги получите веднага , но просто трябва администраторите на сайта първо да и одобрят (Такива са правилата)!

До 3 дена очаквайте за 2 епизод. biggrin2.gif

Също така започнах да качвам сериала ТУК
Ralna
(3pacalypse Now @ Nov 6 2006, 01:08) *

Както и обещах направих субтитри за Епизод 1 !!! От утре може да ги свалите от ТУК

Съжалявам че няма да ги получите веднага , но просто трябва администраторите на сайта първо да и одобрят (Такива са правилата)!

До 3 дена очаквайте за 2 епизод. biggrin2.gif

Също така започнах да качвам сериала ТУК

Брав супер си 4.gif
3pacalypse Now
Иам една новина за всички потребители на ГГбит които гледат сериалът. Сериите в унгареца са разбъркани тъй че наблюдавайте в долния ляв ъгъл щом си ги пускате онлайн кой епизод изписва.
За тези които сега започват да го гледат :

1 Епизод е номер 7 в сайта!
Apfh
Ех.. последните ми свободни 7 GB .... трябва да почвам да записвам и трия. Тежко начинание.
Закачам се за "унгареца", че ги искат в Линкос-а... а Мирър-а от БГ тракер е кофти нещо... smile.gif

Ralna
(Apfh @ Nov 6 2006, 16:40) *

Ех.. последните ми свободни 7 GB .... трябва да почвам да записвам и трия. Тежко начинание.
Закачам се за "унгареца", че ги искат в Линкос-а... а Мирър-а от БГ тракер е кофти нещо... smile.gif

Mи то в Линкоса аз я пуснах заявката, че от тоя "унгарец" дърпам с толкова зор, че направо ми се реве sad.gif велика скорост е 4ка. 18.gif
Apfh
QUOTE(Ralna @ Nov 6 2006, 18:04) *

Mи то в Линкоса аз я пуснах заявката, че от тоя "унгарец" дърпам с толкова зор, че направо ми се реве sad.gif велика скорост е 4ка. 18.gif

smile.gif
Ми аз съм с малко повечко.. сега съм на 45Kb/s ... довечера трябва да се вдигне минимум 60-70, зависи дали само аз тегля smile.gif
3pacalypse Now
Малко се позабавих със субтитрите за 2 епизод за което съжалявам но просто нямах нет няколкод ена и не мис е сядаше на ПС-то . До още 2 дена макс ще съм ги направил!!! biggrin2.gif
Ralna
Ей един сладур почва да катери серийте в Линкоса 4.gif вече почти свалих 1 серия, а от Унгареца съм на 8% 16.gif вече и аз ще гледам сериала да си го припомня, ей я 1 серия http://torrents.linkos.bg/details.php?id=64433&hit=1 4.gif
Alanna
Ralna, Мноооооооооого голямо Благодаря за Линка!!! 8.gif Жестоко най-накрая и аз да мога да го изтегля!!! happy.gif peace1.gif
Ralna
(Alanna @ Nov 14 2006, 16:56) *

Ralna, Мноооооооооого голямо Благодаря за Линка!!! 8.gif Жестоко най-накрая и аз да мога да го изтегля!!! happy.gif peace1.gif

Няма защо мила 4.gif вече има и 2-ра 3-та и 4-та серия 4.gif
Apfh
QUOTE(Ralna @ Nov 14 2006, 21:27) *

QUOTE(Alanna @ Nov 14 2006, 16:56) *

Няма защо мила 4.gif вече има и 2-ра 3-та и 4-та серия 4.gif

Всъщност вече има и 5-та и 6-та и 7-ма серия... wink.gif
3pacalypse Now
Брех бая се позабавих с субтитрите за 2 епизод понеже все нямах време но вече и те са Факт от тая вечр можете спокойно да ги дърпате от Тук
Захващам се веднага със 3 епизод някой ако може да ми намери тайминг за епизодите след 7ми шъ е супер biggrin2.gif

(За тези които гледат онлайн) Бтв в унгареца 2ри епизод е сложен като 13ти 16.gif
Не отговарям аз за тези грешки!!! 4.gif
girl_from_hell
виждам , че си ги знаете, ама все пак да сложа едни линкове
http://zamunda.net/details.php?id=64527 2, 3, 4 - епизод
http://zamunda.net/details.php?id=64927 5, 6, 7 - епизод
3pacalypse Now
бтв аре някой да ми помогне със субтитрите да си ги делнем 50/50 за серия че не ми остава време се да се занимавам а ако има някой да помогне ще е супер happy.gif имам всички субтитри на аржентински от този който ми помага ще се изисква само да си свали съответната серия и да слуша какво се говори в филма и да пише превод в готовият тайминг на аржентински (Елементарно е!) СОРИ ЧЕ ОТДАВНА ОБЕЩАХ СУБС ЗА 3 ЕПИЗОД АМА НЕ МИ ОСТАВА ВРЕМЕ! wink.gif
Повтарям че имам всички серии на компютъра си ако някой не е към ГГБИТ (понеже вече ги има в унгареца) Може да ми пише да му пратя по Скайп нещо или ДЦ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.