Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за епизод #06 - "Fallout"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Ето, излезе и #06 епизод - "Fallout"

Връзка към АренаБГ: Smallville.S06E06.HDTV.XviD.REPACK-LOL

Връзка към ЛинкосБГ: Smallville.S06E06.HDTV.XviD-LOL

Моля, коментирайте епизода:
vikihill96

Моля, коментирайте епизода:[/size]
[/quote]
Това беше най-голямата измама ,която бях виждал досега.Защо изобщо върнаха Рая,ако наистина умря още този епизод-беше доста гадничко,затова се чудех,как да гласувам за този епизод-добър или лош,ако Вярно я убиха сега,епизода според мен въпреки всичките си достойнства беше с изключително тъп край,изключително.Просто не знам как сценаристите се излагат така-по-добре изобщо да не бяха връщали Рая,много ,много гадно.
BERSERK366
Просто хората се поиэложиха,по скалата от 1 до 10 епиэода беше според мен 4 просто эа цяла седмица чака можеха да се справят и по добре.Да дадат малко тласьк на Кларк и той да си намери мадама эа по дьлго време.ВСЕ САМ................. sad.gif sad.gif sad.gif
vikihill96
QUOTE(BERSERK366 @ Nov 3 2006, 13:46) *

Просто хората се поиэложиха,по скалата от 1 до 10 епиэода беше според мен 4 просто эа цяла седмица чака можеха да се справят и по добре.Да дадат малко тласьк на Кларк и той да си намери мадама эа по дьлго време.ВСЕ САМ................. sad.gif sad.gif sad.gif

Така е ,то ясно,че нямаше да оставят Рая задълго с него,ама чак само един епизод беше ултра гадно.Ебати п--------е гадни са тия сценаристи.Вечно САМ наистина за жалост.
lyubenski
В началото и аз бях изненадан от краткотрайното участие на Рая, но от една страна мисля, че по-добре е така представете си Кларк да се обвърже няколко епизода с Рая и тя да умре и той вече ще вземе да лапне някой криптонайт. Рая направи огромно нещо за Кларк, тя го накара да повярва в баща си и той вече е решен да приеме съдбата си. Да не говорим, че възвърна енергията в Крепостта. Епизода си е хубав smile.gif
sydney
надявах се Рая да участва в повече епизоди,но от друга страна така е по-добре,защото все пак Рая все някога щеше да си замине/по какъвто и да е начин/ и на Кларк би му било много по-трудно да се съвземе от нейната загуба huh.gif huh.gif а по този начин тя възвърна неговата вяра в Джор-ел,и му показа пътят на неговата съдба unsure.gif unsure.gif unsure.gif епизода беше хубав rolleyes.gif
vikihill96
QUOTE(sydney @ Nov 3 2006, 17:58) *

надявах се Рая да участва в повече епизоди,но от друга страна така е по-добре,защото все пак Рая все някога щеше да си замине/по какъвто и да е начин/ и на Кларк би му било много по-трудно да се съвземе от нейната загуба huh.gif huh.gif а по този начин тя възвърна неговата вяра в Джор-ел,и му показа пътят на неговата съдба unsure.gif unsure.gif unsure.gif епизода беше хубав rolleyes.gif

абе добре бе момчета и момичета,никой не е казал,че трябваше много дълго да останат заедно двамата,но каква е тази фантазия на всички сценаристи на сериали-дай веднага да утрепем някой,който не трябвало да участва в другите епизоди,ами адси тъпо е и показва абсолютна липса на фантазия от тяхна страна.Просто ми писна гледам нещо -или ще утрепят героя или най-често от рак ще се разболее или нещо такова и "ще гушне букетчето,ритне камбаната,удари топа,отиде на шест стъпки под земята...".Моето единствено желание като фен е да показват малко повече уважение към нас и да измислят понякога и други начини някой да си тръгне от сериала.Във всичко друго дето пишете сте прави ,но точно от тази гледна точка-липсата на въображение не мисля ,че имате право(все пак е само мое мнение).Все някой "трябва да се жертва за нашето момче",защо най-голямата патка(може и втората буква да я сменим)Лана,никога нищичко не й се случва(нямам предвид да умре или нещо такова),а само Нашия Кларк страда-първо Алиша,сега Рая,колко още "невинни жертви" ще убият сценаристите за "общата"кауза на Кларки-да приеме съдбата си(да не включваме в сметката и Джонатан Кент). shocking.gif shocking.gif shocking.gif
Idex
Епизода е супер, нямаше голям смисъл Рая да остава, защото не се вписваше в понататъшно развитие. Какво щяха да правят те? Да тичат двамата и да пържат с очите пореден злодей? Един добър криптонец е напълно достатъчен на земята smile.gif
EvilDevilBG
Със нетърпение чакам субтитрите! smile.gif
MaHeKeHa
И,... какво толкова не му харесвате на епизода? И кои са тези, които са гласували против? Знам, че всеки си има право на мнение и личен вкус, но само защото Рая няма да участва повече, това не означава, че е ТЪП. Всъщност, епизода беше повече от интересен, а замисъла беше ясен...още от самото начало. Рая беше тук, за да даде тласък на Кларк. Много, много поучителен епизод. Съжалявам, че гледате филма само от един аспект. Повярвайте, много се изкефих на последната сцена. Ако трябва да съм честен, му давам оценка 11 от 10 - феноменално. Ефектите отново бяха абсолютни! Ритника на Рая беше много добър.
lyubenski
Емо, това имах впредвид и аз епизода беше много специален smile.gif
Apfh
Подкрепям казаното от Емо..
Епизода беше страхотен!
Рая умря, да, но ако сте наясно, че Кларк Кент става в един момент Супермен, значи не е далече мисълта, че подобен персонаж, като Рая няма дълготрайно място в серияла.
Още при първата си поява Рая се хареса страшно много на феновете (лични наблюдения), но на всички им беше ясно, че едва ли ще остане за дълго, макар слуховете за евентуална връзка с Кларк. И на мен не ми хареса, че я убиха в един епизод, но честно казано не очаквах повече от целувка м/у тях... (то и толкова нямаше). Това е едното, което не ми хареса, другото е начина по който умря - попринцип нетрябва ли криптонците да се възтановяват бързо ?! blink.gif Някак си много съмнително стана всичко... това не ми допадна!...

Какво ми хареса - епизода беше преходен. До тук Кларк беше без крепост, без начинание, все още възприеман като детето от Смолвил. Незнам дали ви направи впечатление но Марта го нарече директно "герой", без да увърта с неща от сорта на "Изпратен си тук със причина.. бла-бла..", "О, Кларк колко хора си спасил... бла-бла... " и т.н. Доколкото си спомням тази думичка в прав текст до сега се избягваше. Един вид показа, че вече е приела съдбата му. Друго нещо, което ми хареса е точно края целият разговор м/у Кларк и Марта - ".. За пръв път съм готов да спра да бягам... от това което съм... От съдбата си!... " . Много добра игра на Том... евалата му правя. Супер го направи. Личи си, че вече е приел, какво го чака...
Ефектите бяха страшни естествено - Рая особенно, биеше се супер... ей т'ва е жена.

Та да обобщим след края на епизода - крепостта е поправена, Кларк е готов да приеме съдбата си и обучението си, м/у Лана и Лекс нещата не вървят на добре,... хубав преходен епизод. И незнам защо, но логиката ми нашепва, че това за жалост може би ще е последен сезон (след като избие фантомите би трябвало да премине обучението си, което ще рече... Супермен! )...
vikihill96
Абе хора никой не е казал,че епизода е тъп или глупав-аз си гласувах,че е добър,всичко дето го викате също е така-нямаше как Рая да остане за по-дълго,ама просто на мен ми беше -толкова време чакаш и изведнъж още в края на епизода и я убиха за две секунди(и наистина интересно как толкова лесно стана-гадния тип и пусна един "откос" и тя умря веднага-вярно че лошия беше на "Full Power",ама чак толкова лесничко-малко недоискусурено беше).Ясно ,че Рая не можеше да има някаква голяма роля в сериала,и все пак както отбелязах,че остава леко горчивия привкус,че участието беше един единствен епизод,това е.Във всички други отношения-и по бъдещо развитие на сюжета и историята нещата си бяха изпипани перфектно,а за ефектите да не говорим.И накрая обобщавам-просто ми е неприятно(въпреки,че навсякъде то винаги си е така-комикси и сериали,филми)Кларк-Супермен да е винаги-Home Alone.Но такава е съдбата на героя явно.
Victoria
Ето субтитрите - субтитри за 06x06@subs.sab.bz - преводът е мой и на МаНеКеНа, а версията със сигурност тази в Линкос, за арената не съм сигурна дали пасва, вие ще кажете. smile.gif
EvilDevilBG
Благодаря!Карайте все във същия дух 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif 36_1_55[1].gif
sydney
мерси много за субтитрите 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif само така rolleyes.gif
lyubenski
Victoria + MaНеКеНа = Lois&Clark of Bulgaria, 18.gif хехе разгадани сте.
Сега сериозно много се радвам, че сериала си има постоянни преводачи, което определенно ще повиши много качеството на труда. Всичи сме гледали доста епизоди от старите сеозни, в които Клои беше Хлои и т.н. и причината си беше, че всеки епизод се превеждаше от различен човек и нямаше съгласуваността, която вие имате rolleyes.gif Досега се справяте повече от отлично, и като качество, и като бързина smile.gif. 4.gif
sonofsparda
Този епизод беше много важна стъпка към бъдещето на Кларк Кент,защото той вече много добре започва да осъзнава своето призвание,дори и това да струваше живота на една от малкото жени,заедно с Лойс Лейн и Алиша Бейкър(която също почина sad.gif ),които наистина заслужават любовта на този невероятен човек.Страхотен епизод,Лана като по чудо този път не прояви голяма част от своя идиотизъм,което също е похвално.Джими също се показа на ниво,а за Рая(Паскейл Хътън)-епизода говори сам за себе си 4.gif .Относно субтитрите-знаете коментара ми- worthy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.