Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой ще е четвъртия заловен?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
3pacalypse Now
Кой , Как , Защоconfused.gif
f0rgy
Абе Т-Бег нали уж Белик го фана........... rolleyes.gif
^^HeLa^^
Предполагам, че ще е C - Note, въпреки че знае ли човек за сега действията се развиват доста непредсказуемо, така че ....
CheerFuL-F
Сукре сигурно...
cool_girl
(cheerfuL-f @ Oct 31 2006, 19:58) *

Сукре сигурно...

Ауу дано не е тои...Предполагам 4е 6те е смахнатия huh.gif
3pacalypse Now
(f0rgy @ Oct 31 2006, 16:41) *

Абе Т-Бег нали уж Белик го фана........... rolleyes.gif

Докато не го предадат в полицията нищо не се знае като нищо може да избяга...
Estell
Хмм ... Смятам, че ще е Си-Ноут. Няма как да е стигнал много далече, а пък в района е бъкано с ченгета...
Много се радвам, че Линк се измъкна хитро от клопката, която му бяха устроили. smile.gif
CheerFuL-F
Сукре го нямаше ниакъф в 9 епизод и лудия също а немога да повярвам 4е хванаха БЪроуз

иначе мисля че ше е Лудия
loretka
веее, недейте толкова бързо да отписвате Линк. Все пак Майкъл като разбере че брат му е хванат все трябва да измисли нещо. Иначе аз мисля че на лудия му е време. Нито го дават много, нито е особено интересенsmile.gifСамо да не е Сукре или Си-Нотsmile.gif
Gossip Girl
Аз пак си гласувам за Лудия . Така си мисля
DesiTo
Аз мисля, че ще е C-Note.
Jolly_GirL
Според мен ще е Лудия dry.gif
fenka_lucas_i_brooke
И аз така мисля да се надяваме да е той защото той от целия филм след Белик най-ме нерви
Sucre
Много се нªдявªм дª не хвªнªт Сукре, щото ще стªне много много тъпо...
Но мисля, че ще хвªнªъ лудия дª...
talito
Лудия. Не ми са ще да са Си-нот или Сукре.
lyubenski
Лудия определено седи много откъснато от всички герои и реално няма какво да ни заинтригува.
3pacalypse Now
Линк го спасиха тъй че трябва да го добавя в анкетата макар че едва ли ще го заловят два пъти посред smile.gif
*AdDiCTeD*
QUOTE(cool_girl @ Oct 31 2006, 20:32) *

QUOTE(cheerfuL-f @ Oct 31 2006, 19:58) *

Сукре сигурно...

Ауу дано не е тои...Предполагам 4е 6те е смахнатия huh.gif

Аа, според мен него изобщо няма да го хванат, или поне ще е по-нататък.. biggrin2.gif Не го подценявайте .. 18.gif
^mileto^
Според мен ще е Лудия!
tedito
Според мен няма да е лудия-някак ми се вижда мн лесно,а и него не са го давали особено много напоследък и тепърва трябва да си изиграе ролята.Режисьорите знаят че той вкарва мн смях и е интересен. biggrin.gif Аз лично мисля че ще заловят C-Note,защото ще се опита нещо да помогне на съпругата си unsure.gif happy.gif
f0rgy
Еми незнам ама не вярвам да е лудия..Той ако щяха го фащат няя кода го бават 10 епизода ми още в началото..Мисля че ще е СИ НОУТ
striikar
Нз чесно казано... колебая се между Лудия и Негрото, но просто си нямам и на идея кой от всички ще е. Тоя лудия каде отпраши на майната си. Нз как ще го хванат, а ся на негрото като хванаха жена му може и да се предаде сам пича нз. Те уж хванаха Майкъл и брат му ся ама те за пореден път избягаха и то по доста изненадващ начин отново.
СлаДКаТа
Струва ми се че Стотачката 6е го хванат!
VanIcHka
Аз си мисля че ще е Лудия.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.