Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Субтитри за епизод #05 - "Среща"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
EvilDevilBG
манекен както гледам от сериала доста епизоди си превел кога и петия горе долу за колко дни ги правиш?Защото интересно е така като го гледам но не сичко разбирамsad.gifНали уж епизодите излизат петък кога излизат субтитрите
MaHeKeHa
QUOTE(EvilDevilBG @ Oct 29 2006, 22:11) *

манекен както гледам от сериала доста епизоди си превел кога и петия горе долу за колко дни ги правиш?Защото интересно е така като го гледам но не сичко разбирамsad.gifНали уж епизодите излизат петък кога излизат субтитрите

О не, въобще не са много. Тази седмица имам социални проблеми и нямам възможността. Човекът, който ще преведе субтитрите за 5-ти епизод, е Виктория Великолепная. Тя е превела много, много повече, отколкото аз. Имайте търпение, защото момичето, освен да превежда, има и други неща да прави. Тя ще Ви каже, когато е готова, и моля Ви, не се стискайте да й благодарите, защото между превода, Викито също пренебрегна някой от ангажиментите си.

Като изключим това,

Добре дошъл в този форум. Надявам се, че това няма да ти е последното написано мнение. Забавлявай се както сметнеш за добре, защото бъдейки тук, въобще няма да съжаляваш.
EvilDevilBG
Благодаря!Аз съм голям фен на Смолвил и няма да ми е последното мнениеsmile.gif
Victoria
Ей, манекен, давай го по-полека с хвалбите, че станах червена като домат. wink.gif

Утре ще имате субтитри, тъй като трябва да им мина редакция, обаче ще си лягам сега. И да кажа, утре, ама следобед или вечерта. Сутринта нямам възможност. smile.gif
vikihill96
QUOTE(Victoria @ Oct 29 2006, 23:58) *

Ей, манекен, давай го по-полека с хвалбите, че станах червена като домат. wink.gif

Утре ще имате субтитри, тъй като трябва да им мина редакция, обаче ще си лягам сега. И да кажа, утре, ама следобед или вечерта. Сутринта нямам възможност. smile.gif

Е то ние винаги сме благодарни,когато някой отделя от личното си време ,за да превежда епизодите от любимия ни сериал.Тъй че,който и от вас двамата да ги прави всеки път,и двамата заслужавате много повече от едно благодаря за труда и удоволствието,което доставяте на всички български фенове на Смолвил.(От известно време и аз малко се занимавам с превеждане на филми и сериали и макар,че съм все още новак в тази област,разбирам какво им е на хората,които го правят по-често и по от дълго).Тъй че още веднъж едно голямо благодаря 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif
EvilDevilBG
Виктория благодаря ти че ги превеждаш може ли само да те попитам със някаква специална програма ли се превеждат или го превеждаш направо слушаш и пишеш?И от мен 1clap[1].gif 1clap[1].gif
Victoria
(EvilDevilBG @ Oct 30 2006, 11:04) *

Виктория благодаря ти че ги превеждаш може ли само да те попитам със някаква специална програма ли се превеждат или го превеждаш направо слушаш и пишеш?И от мен 1clap[1].gif 1clap[1].gif

Subtitle Workshop, но принципмно може и просто в Notepad.
EvilDevilBG
К тнх със нетърпение ги чакам
sladurkata_f
и аз, и аз !!!! напрау разбива мн яко тоя сериал...дох нямам думи просто blink.gif
EvilDevilBG
2thum[1].gif 2thum[1].gif 2thum[1].gif
Victoria
Smallville - 06x05 - Reunion

Нещо на места не ми харесват много-много, но дано при вас да е обратното, хехе.
sladurkata_f
оле мерси мн мн мн. златна си :* айде приятно гледане смолвилци!!! tongue.gif
sydney
много мерси за субтитрите 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
EvilDevilBG
Жестока си Виктория!!! 4.gif 4.gif 4.gif
sonofsparda
Вики отново е върха-както винаги 4.gif
MaHeKeHa
As usual, beyond all belief job, Viki. Me like it alot.

Thanks, sweetie.
sonofsparda
Нещо мъничко извън темата-някой да знае как се казва песента,която се чува,докато Оливър се прицелва със стрелата?Сори за оф-топика smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.