Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: 9 неща, които не знаем за теб
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона
Страници: 1, 2, 3, 4
CiNdEreLLa``
Споделете 9 неща,които другите от форума не знаят за вас wink.gif
gojaa
[size=7]Интересно - лично за мен май нищо не се знае , може би само че обичм прекалено много гръцката музика и класиката като Хайдн , Вивалди и Брамс .
Ок
1. Пия само уиски . Много рядко бира
2. Не гледам телевизия
3. Не чета вестници.
4. Пътувам почти непрекъснато , както в БГ така и из цяла Европа
5. Манияк съм по екзотичните растения
6. Готвя просто невероятно
7. Карам ужасно бързо - кола -разбира се.
8. Говоря сносно 6 езика едни по добре други по зле , но достатъчно колкото ми е необходимо за работата която върша
9. Обичам ви всички , но това ли е най важното confused.gif Май да > 16.gif
^SaDeR^
Интересна темичка.Какво не знаете за мен хм..
1.Пия биричка всеки ден.
2.Имам приятелка от година и половина , много са обичаме (тва едва ли ви интересува) 16.gif
3.Карам шофиорските курсове(стискайте палци да зема книжка от сефте) happy.gif
4.Говоря що годе добре английски
5.Тая година съм абуригент 10.gif сички са поканени
6.Интересувам се от коли
7.Имам си татос и искам поне още един (тва незнам кво общо има , но...)
8.Обичам нощния живот (то кой ли не го обича) smile.gif
9.Обичам да пътувам

CiNdEreLLa`` а ти като автор на темата що не си написала кво незнаем за теб?
Passionatelly desire
1. Имам приятел с който много се обичаме.Ходим вече 10 месеца(най-дългата ми връзка до сега rolleyes.gif )
2. Не мога да живея без музика.Това ми е нещо като мания.
3. Слабостта са ми конете и искам когато започна да се издържам да си купя 1-2
4. Не гледам много телевизия
5. Страшно много обичам да ям шоколадови изделия unsure.gif
6. Понякога доста ме домързява,но се опитвам да се боря с това и напук правя това което трябва blink.gif
7. Тренирала съм спортни танци 6 месеца и академично гребане
8. Езиците не ми се отдават особено blush.gif
9. Биологията и Химията са ми любими предмети (за съжаление не ги изучаваме вече mad.gif ) и ще кандидатствам фармация
10. Прекалено много се превързвам към даден човек (това не е много хубаво обаче sad.gif )
CiNdEreLLa``
(^SaDeR^ @ Oct 29 2006, 17:05) *

Какъв ти е татоса и къде,ако не е тайна smile.gif

Мда прав си smile.gif та...

1) Страшно голям инат съм! (което не е особено добре blush.gif )
2) Обичам да рисувам,но последно време рядко го правя.
3) И аз като Passionatelly desire много обичам шоколадови изделия
4) Лесничко се влюбвам mad.gif
5) Бях добровол в БМЧК Стара Загора около година и половина.
6) Никога не съм се напивала
7) Падам си по високите скорости и яките коли(приятелите ми казват обаче,че няма никакъв шанс да ми дадат книжка! 16.gif 18.gif )
8) Импулсивна съм (бързо "паля",но и бързо ми минава wacko.gif ,освен ако не е нещо сериозно )
9) Мразя лицемерието и лъжата преди всичко wink.gif
^SaDeR^
(CiNdEreLLa`` @ Oct 29 2006, 14:56) *

Ето го
sanuvam
1.Обожавам да пеяsmile.gif
2.Фенка на шоколада blush.gif
3. .. и на хакерите smile.gif
4.Нямам кариеси biggrin2.gif
5.Занимавам се с Ейвън и Орифлейм.
6.Обичам даа..целя хората през терасата wink.gif с торбички с вода 10.gif
7. Обожавам зеления цвят.
8.Имам белег (не казвам къде) wink.gif
9.Иии ОБИЧАМ си момчето @ogata smile.gif
HATE
Интересна темичка smile.gif Ето и моята девятка :
1.Свиря на 4 инстумента.
2.Лесно се паля,но не го показвам.
3.Имам обица на езика.
4.Днес гласувах smile.gif
5.Събрах собствена банда (сбъдната мечта)
6.Имам халба за бира от 1 литар (отново сбъдната мечта smile.gif)
7.Цяло лято бях без брада (за хората които ме познават това е странно)
8.Обичам бира и ракия...може и заедно happy.gif
9.Готвя добре biggrin.gif
The Shaman
1.Макар и на външен вид да съм лишен от емоции,не е така.
2.Опитвал съм почти всякаква дрога на нашия пазар,но това беше преди години и очевидно сега не го правя.
3.Обичам да помагам и това не рядко ме прави на глупак.
4.Дразни ме беззаконието.
5.Ще умра без телефон и компютър.
6.Сменям си телефоните на два,три месеца.
7.Избухвам лесно,но се опитвам да го променя.
8.От жена си обичам единствено повече дъщеря си.
9.И както каза @gojaa,обичам ви всички.
Ледено_момиче
^Димитър ми даде идея с последното,което написа..
..да не се хваля много,но..

1.И аз готвя добре blush.gif
2.Никога не оставам длъжна на някой,който ме е наранил съзнателно/кофти черта,ама е така/..
3.Преди няколко години ходих на уроци по пеене/предимно поп/и отделно приблизително 3год. хореография..
4.Обожавам големи...мотори 10.gif
5.За съжаление,винаги се забърквам в некакви супер скапани ситуации и накрая губя прекалено мн..а и др. покрай мен ...
6. ..много често правя неща,без да се замислям за техните последствия...
7. Немога да плувам dry.gif
8. Неограничена съм от към музикални предпочитания...с малки,мн малки изключения
9. ..че може би някои вече знаят всичко това,което изписах досега 10.gif
Bloody_Tears
1.Много съм емоционална.
2.Много бързо се доверявям на някой.
3.Обожавам животните
4.Обичам да споря,но за нещо смислено. smile.gif
5.Много плача.
6.Много бързо може някой да ме нарани.
7.Обичам да помагам на хората дори за малки неща,но това ме кара да съм щастлива. smile.gif
8.Имам две страхотни приятелки,на които много държа и се надявам никога да не ме разочароват.
9.Актриса съм smile.gif
GABRIEL
(gojaa @ Oct 29 2006, 00:34) *

[font=Georgia][size=7]Интересно - лично за мен май нищо не се знае , може би само че обичм прекалено много гръцката музика и класиката като Хайдн , Вивалди и Брамс .

Знае се, знае се...Обаче между пътуванията ти вече забравяш... smile.gif за какво си писал преди това. Но и аз ще разкрия за себе си нещичко.

1. Никой не знае кой съм, включително и аз.
2. Почти не пия, но мога да пия всичко ако има с кого и за какво...
3. Аз също карам кола бързо и то по 12 часа на ден.
4. Не чета вестници от времето в което бях в политиката ( не съм Нарцис ).
5. И аз говоря към шест езика...с френският седем.
6. Не мога да готвя, но знам най - добрите рецепти...( ако някой си пада по шкембе, знам уникална рецепта. Говорим за шкебе в масло. Не чорба...Мезе за всичко! )
7. Растенията са живи същества и се разбираме.
8. Пътувам и насън.
9. Не ви обичам всички. Само една четвърт от една шестнайста от човечеството. А на мен ми стига да ме обича само една.

От цитата най-отгоре....Вивалди. 4.gif
{`BrukaS`}
(CiNdEreLLa`` @ Oct 29 2006, 12:56) *

Мда прав си smile.gif та...

1) Страшно голям инат съм! (което не е особено добре blush.gif )
2) Обичам да рисувам,но последно време рядко го правя.
3) И аз като Passionatelly desire много обичам шоколадови изделия
4) Лесничко се влюбвам mad.gif
5) Бях добровол в БМЧК Стара Загора около година и половина.
6) Никога не съм се напивала
7) Падам си по високите скорости и яките коли(приятелите ми казват обаче,че няма никакъв шанс да ми дадат книжка! 16.gif 18.gif )
8) Импулсивна съм (бързо "паля",но и бързо ми минава wacko.gif ,освен ако не е нещо сериозно )
9) Мразя лицемерието и лъжата преди всичко wink.gif

Лъжа!Аз ги знам! 10.gif

1.Много държа на истинските си приятели!(Нети на тебе най-вече)
2.Не мога без музика
3.Не съм инат,но когато знам,че съм права си държа на моето
4.Искам да уча журналистика
5.И аз многоооооо обичам шоколадче 10.gif
6.Имам амбицията да успея в България
7.Лесно се доверявам
8.Не мога да се сърдя
9.За хората,които обичам бих направила много неща
borko
Тази тема май е много подходяща за не толкова редовните тук smile.gif
1. Обичам да пътувам из БГ и да разглеждам различните градове (главно по-малките) и села.
2. Преди бях редовен пушач, сега съм нередовен smile.gif
3. Уча предучилищна педагогика с чужд език в СУ blush.gif
4. Имам много приятелки, и нито едно гадже (в момента де)
5. Мразя почти всички вечери, както и неделите. Когато съм си вкъщи става въпрос...
6. Не съм гъзар, нито много отворен, нито с високо самочувствие...
7. Понякога съм егоистичен, но пък винаги съм готов да помогна и рядко мога да откажа
8. Обичам всичко да става в последния момент, не обичам планираните неща...
9. Имам много мечти и само една е в дългосрочен план
unvisioble
Хайде и аз да ви запозная с моята личност blush.gif :

1. Живея с мъж, когото обожавам, който в същото време е и човекът, който за отрицателно време може да ме накара да побеснея с цялата ярост, на която съм способна и го прави просто така, за удоволствие 16.gif wub.gif (за недоумяващите ще уточня, че става въпрос за мъж зодия Близнаци - ако сте си имали работа с такъв, ще ме разберете напълно за какво ви говоряbiggrin2.gif );
2. Изключително темпераментна съм - на пръв поглед търпението ми е безгранично, но всъщност си има граници и ако достигне предела, паля от раз, избухвам с всичка сила и руша всичко по пътя си. AR15firing.gif
3. Ако веднъж се разочаровам истински от някого, връщане назад няма; dry.gif
4. Хич не са ми приятни домакинските работи - от тях обичам само и единствено да готвя, правя го с удоволствие по всяко време на денонощието и то така, че да си оближеш пръстите;
5. Абсолютно винаги закъснявам, не знам какво и как се мотам, но никога не пристигам навреме - нещо, с което се боря цял живот; blush.gif
6. След семейството и любимия човек най-много обичам двете си приятелки, които по някакво невероятно съвпадение се казват "Татяна" - и двете 16.gif 3.gif;
7. Станах леля на 10 години - как ли? Със сестра ми, която невероятно много обичам, имаме разлика от 10 години (аз съм изтърсачето в семейството) и когато роди племенникът ми (сега вече 16-годишен страхотен младеж wub.gif ), бях само на 10; biggrin2.gif
8. Естественият цвят на косата ми е тъмно рус, та може да се каже, че съм блондинка под прикритие; 18.gif
9. Имам златна обеца на пъпа. 10.gif
Pnevmotorex
В този форум малко хора ме познават наистина (само двама happy.gif ), затова ето ги и моите 9 тайни-майни:
1. Има 2 кулинарни удоволствия, заради които убивам човек - картофено пюре и катък 8_5_7.gif
2. Живея с, обичам и ще се оженя за една съфорумка wub.gif
3. Роден съм в Русе, кръстен съм в София, живея в Пловдив и селото ми е край Габрово (някои се определят като граждани на света, а аз съм гражданин на България)
4. По странно стечение на обстоятелствата работя в сфера, в която основното е физиката - най-омразния ми предмет в училище emoticon1 (26).gif
5. Роден съм с ризница (това би трябвало да ми носи късмет) bigwink[1].gif
6. Чупил съм си два пъти ръката в разстояние на 1 месец на едно и също място, навяхвал съм си два пъти крака и са ми шили езика (без майтап) 20.gif
7. Първото ми напиване беше, когато бях на 5 годинки с шара new_all_coholic.gif
8. По време на комунизма преяждах с кифли с мак (напълно съм сигурен, че това е оставило трайна следа в мозъчното ми функциониране wink.gif ) wacko.gif
9. Истински съм се ядосвал всичко на всичко 4 пъти в живота си 14.gif

EDIT: Забравих нещо много важно. Честито на sanuvam за подписа. Момченце, момиченце, близначета - каквото си пожелаеш, стига да е здраво и да не плаче много wink.gif
vitiq
ох ми да видим

1- Живея на квартира biggrin2.gif
2- Обичам компютъра си!
3- Няма по-важно нещо за мен от приятелите
4- Пукал съм си главата около 11 пъти
5- Трудно се влюбвам ( но влюбя ли се много трудно забравям)
6- Запален съм по лов и риболов! smile.gif
7- Не мога да се сърдя!!! dry.gif
8- Трудно се доверявам!
9- Рядко прекалявам с алкохола .. но направя ли го.. icon_peace.gif emoticon1 (81).gif
CiNdEreLLa``
(vitiq @ Oct 31 2006, 02:54) *

9- Рядко прекалявам с алкохола .. но направя ли го.. icon_peace.gif emoticon1 (81).gif

...но направи ли го няма спиране 18.gif 18.gif 18.gif .....
vIkToRsHeFa
1. Лесно прощавам
2. Стремя се да съм максимално откровен и искрен
3. Затворена личност съм в смисъл и тъга и мъка и радост и щастие ги задържам в мен си. Може да се каже че съм емоционален и сантиментален понякога дори и да не си личи външно. blush.gif
4. Скромен съм в смисъл никога не се фукам бутам пререждам и т.н. Това ми е често и недостатък, но какво да се прави.
5. Не ми остава почти никакво време, но се поддържам във физически добра форма.
6. Имам адски много приятели, но много малка част от тях са ми истински такива.
7. Трудно се доверявам на който и за каквото и да било.
8. Не понасям хвалепръцковщината, лъжата в очите и лиготиите както донякъде и несериозноста.
9. Стремя се винаги да подхождам по най-добрия възможен начин. Не винаги успявам за което искрено съжалявам, но поне знам че съм направил каквото е зависело от мен.
melkor
1. Незнам.
2. Незнам.
3. Незнам.
4. Незнам.
5. Незнам.
6. Незнам.
7. Незнам.
8. Незнам.
9. Незнам.

Еми, това е положението. И аз незнам нищо за себе си.
unvisioble
(melkor @ Oct 30 2006, 19:06) *

1. Незнам.
2. Незнам.
3. Незнам.
4. Незнам.
5. Незнам.
6. Незнам.
7. Незнам.
8. Незнам.
9. Незнам.

Еми, това е положението. И аз незнам нищо за себе си.

Еее, Веско, стига де, не знаеш нищо за себе си... 16.gif blush.gif
Ето ти няколко неща: Ти си част от екипа на един прекрасен форум (това го знаем болшинството); умееш да редиш думите в стихове така, че да докосваш душите на хората (може би и това също го знаят повечето); демонстрраш корава външност, но подозирам, че под тази обвивка се крие уязвима душа и ранимо сърце(а това си е лично мое наблюдение blush.gif )... Това стига ли? rolleyes.gif
melkor
(unvisioble @ Oct 30 2006, 18:22) *

Ето ти няколко неща: Ти си част от екипа на един прекрасен форум (това го знаем болшинството); умееш да редиш думите в стихове така, че да докосваш душите на хората (може би и това също го знаят повечето); демонстрраш корава външност, но подозирам, че под тази обвивка се крие уязвима душа и ранимо сърце(а това си е лично мое наблюдение blush.gif )... Това стига ли? rolleyes.gif

Щом така смяташ. Аз не мога да давам изявления за себе си. Просто незнам какво да кажа.
unvisioble
(melkor @ Oct 30 2006, 19:38) *

Щом така смяташ. Аз не мога да давам изявления за себе си. Просто незнам какво да кажа.

Ами сигурно повечето от потребителите (включително и аз) имат няблюдения за теб само от форума. rolleyes.gif Така че каквото и да кажеш, все ще е нещо, което не знаем за теб. blush.gif
Freaky
1. Много съм искрен (доколкото мога)
2. Всъщност кока-колата не ми влияе изобщо ... wink.gif
3. Не съм психар, просто се държа мило с малко хора ...
4. Много сложни критерии за гадже имам , но влюбя ли се давам абсолютно всичко от себе си ...
5. Мразя да ме лъжат, дори безобидни лъжи ...
6. Държа се естествено само пред няколко човека ... пред останалите съм съвсем различен ...
8. Не обичам водка - гадна ми е, но пия понякога защото ефекта от напиването ми е уникален ...
9. Нито съм тъп, нито съм луд, нито простак ... съвсем умишлено правя такива теми защото са забавни ... повечето от вас ме мислят за глупав и некадърен защото аз внушавам това ...
10 . Обичам приятелката си, която също е потребителка на форума (к'во става, Пепи biggrin2.gif )
CiNdEreLLa``
Freaky много интересно "профилче" rolleyes.gif
Госпожица Вещицата
Ама че готина тема!

1.Адски чувствителна съм-като мъничка всеки ден плачех за най-малкото нещо,но се научих да се контролирам.Въпреки това все още приемам адски лично дори чуждите чувства-били те положителни,или отрицателни.
2.Обожавам природата,но никога не съм могла да прекарам особено дълго "сред храсталака".Последната двудневна хижа направо ме прероди.
3.Влюбена съм в изкуството-било то картина,музика,книга,танц...Като по-малка четях ненормално много книги,но сега вече нямам чак толкова време.За\нимавала съм се със спротни и народни танци,пеене,рисуване,писане...
4.Много съм отвеяна-главата ми лети някъде над тялото често забравям да свърша някои твърде важни неща.За сметка на това ако се съредоточа в нещо го правя с пълна отдаденост...За жалост-за кратко,защото бързо ми омръзва.
5.Като малка бях умницата на класа.И никой не ме обичаше особено 18.gif За известно време бях коренно различна личност,но напоседък открвам,че не ми харесва да съм такава.
6.Непоправим оптимист съм,още от съвсем мъничка.Допреди няколко години когато се чудех как може човек да е тъжен за повече от час-два.По кофти начин научих как,но продължавам да се усмихвам,дори когато не мога да дишам.
7.Отвратително лесно прощавам и забравям всичко лошо.Винаги давам на хората шанс,от запознанството си се държа с тях като най-близки приятели.Само те могат с държанието си да изгубят тази привилегия.
8.Когато съм притеснена,или преъзбудена-говоря по много и бързо,или млъквам и не знам какво да кажа.Като малка никой не ми разбираше,защото говорех прекалено бързо.Постарах се да о променя и до някъде успях.
9.Често се измъквам от предложения с фразата "вземи си номерче"...И често е вярно 18.gif Случвало ми се е да откажа предложение с думите "Прекалено много държа на теб,а като се знам каква съм..' И пак е било вярно,въпреки да не ми вярват обикновено 16.gif Май имам твърде много фрази в главата понякога!
Passionatelly desire
(unvisioble @ Oct 30 2006, 21:22) *

Нека добавя нещо! Щеше да тренира спортни танци! happy.gif
unvisioble
Лелееее, Ники (Госпожица Вещицата), докато ти четях поста, на някои места все едно си описала мен... 16.gif 18.gif
Позиции 4, 6, 7 и 8 могат съвсем спокойно да се отнесат и за моя профил. biggrin2.gif
(Госпожица Вещицата @ Oct 31 2006, 12:54) *

4.Много съм отвеяна-главата ми лети някъде над тялото често забравям да свърша някои твърде важни неща.За сметка на това ако се съредоточа в нещо го правя с пълна отдаденост...За жалост-за кратко,защото бързо ми омръзва.
6.Непоправим оптимист съм,още от съвсем мъничка. ...но продължавам да се усмихвам,дори когато не мога да дишам.
7.Отвратително лесно прощавам и забравям всичко лошо.Винаги давам на хората шанс,от запознанството си се държа с тях като най-близки приятели.Само те могат с държанието си да изгубят тази привилегия.
8.Когато съм притеснена,или преъзбудена-говоря по много и бързо,или млъквам и не знам какво да кажа.Като малка никой не ми разбираше,защото говорех прекалено бързо.Постарах се да о променя и до някъде успях.
melkor
(Passionatelly desire @ Oct 31 2006, 12:04) *

Аз СЪМ тренирал спортни танци година и половина. Не че в момента си спомням някоя стъпка но... dry.gif
Passionatelly desire
(melkor @ Nov 1 2006, 00:39) *

Аз СЪМ тренирал спортни танци година и половина. Не че в момента си спомням някоя стъпка но... dry.gif

Верно,аз имах предвид това,че щеше да ми ставаш пратньор,но виждам,че си забравил smile.gif
the_mouse
(Госпожица Вещицата @ Oct 31 2006, 11:54) *

"вземи си номерче"

Ам на мен лично ми се е случвало да кажа "Globul ще предаде на абоната за вашето обаждане" 18.gif
Еее, 9 е много голяма цифра, но ще се пробвам smile.gif

1. Винаги закъснявам - това е закон за мен - рекордът ми е 40 мин, но обикновено става въпрос за 5-10 на среща biggrin.gif
2. Обичам да гледам един и същи филм много пъти и все ми е забавно, някоя серия на Приятели например е идеално занимание докато съхна с хавлията от банята 16.gif
3. Помня еднакво силно както позитивните неща, така и негативните постъпки на хората към мен.
4. Мразя, когато не ми казват истината в очите, а си търсят заобиколни причини за това 14.gif
5. Предпочитам да имам малко приятели, но с които наистина да се разбирам.
6. Интересувам се да се разбирам само от хората, които мисля за приятели, ако някой не ми е интересен или е противен не ми пука какво си мисли, важното за мен е да се разбирам с хората, на които държа и за които ми пука smile.gif
7. Също съм много отвеян (мале какви сме се събрали тука във форума само 18.gif )
8. В детската градина съм играл ролята на премръзнал таралеж. Тъй като репликите ми се изразяваха само в едно подсмърчане и треперене, майка ми се ядоса и дръпна едно конско на госпожата и другият път ми дадоха ролята на "Малкият Принц", където трябваше да науча 2-3 листа реплики, успях да се справя, сега това не мога да си го представя - толкова много реплики наизуст shocking.gif
9. Обичам да събирам очите на приятелите си като им кажа нещо шокиращо. Примерно един ден ходихме с баба ми до Турската граница (без приятелите ми да знаят) вече седя такъв на оградата, звънкам на един от тях и му казвам "Сими, здравей, много поздрави от Турската граница!". Или пък веднъж отивам до тях и като отваря вратата му казвам "Здравей, ще ходя на стаж в Испания" (това е друга история, скоро ще я напиша в блога ми smile.gif)
Freaky
А ! Те 9 ли били ?! Аз разбраш че трябва 10 ... в такъв случай се отказвам от 10-тото си smile.gif
melkor
(Passionatelly desire @ Oct 31 2006, 21:50) *

Верно,аз имах предвид това,че щеше да ми ставаш пратньор,но виждам,че си забравил smile.gif

Това... не съм го забравил. Но е тема на друг разговор.
unvisioble
(Passionatelly desire @ Oct 31 2006, 22:50) *

(melkor @ Nov 1 2006, 00:39) *

Щеше да тренира спортни танци! happy.gif

Пишете ме и мен към танцьорите (има ли и други?) - около годинка кършех снага под звуците на музиката за спортни танци. biggrin2.gif Беше мнооооого, много отдавна, но помня поне основните стъпки. blush.gif
Веско, танците са като карането на колело - никога не забравяш как се кара (в случая танцува). rolleyes.gif

The_mouse, 5-10 мин са в рамките на допустимото. 4.gif Аз така съм закъснявала и толкова много пъти, че с приятелките ми вече като си определяме среща, на мен ми казват друг час, т.е. ако трябва да се видим в 4:00 часа, на мен ми казват, че срещата е в 3:00, белким до 4:00 сколасам да отида. 18.gif

П.П. Май тия 9 позиции хич не са достатъчни. 10.gif
ogata
1.во Много обичам да ям пача ! biggrin2.gif
2.ро Ходя на гребана , ама съм малко несериозен
3.то От възможни 24 часа в денонощието , и 24-те пс то е включено и поне 14 часа съм на него
4.то Абсюлютно немърлив съм към даскалъка
5.то И аз като the_mouse закъснявам ... не обичам , но се случва .
6.то Забравям някой важни моменти и неща за вършене
7.мо Обичам да прощавам и се старая да не отмъщавам , макар че понякога ми кипва
8.мо Не обичам Коледа ! Никога не я празнувам и не правя това което е задължително да се прави тогава
9.то Планирам перфектния банков обир 16.gif
Freaky

Определено ... още колко мога да добавя ...
CiNdEreLLa``
(Freaky @ Nov 2 2006, 01:28) *

Виж ти и аз до този извод стигнах biggrin.gif
the_mouse
(Freaky @ Nov 1 2006, 15:28) *

Ами почвай да броиш на ново biggrin.gif
Electrum
1.И аз съм от групата на бившите спортни-танцьори.
2.Рядко закъснявам.
3.Сънливка съм.
4.Имам проблеми с концентрацията за по-дълго време.
5.Обожавам да пътувам!
6. Надявам се един ден да напиша книга.
7.Типичен представител на зодия Рак съм..за съжаление.
8.Понякога говоря бързо,особено в нервно състояние unsure.gif
9.Често казват,че съм била "устата" biggrin2.gif
CiNdEreLLa``
(YaHeL`` @ Nov 2 2006, 03:26) *

1.И аз съм от групата на бившите спортни-танцьори.Близо 3 години,до 5 клас ходих и много ми харесваше!

Еее еми нека и аз да се присъединя тогава rolleyes.gif може да е 1 година,но все пак е нещо 16.gif 18.gif 18.gif
the_mouse
Клубът на бившите включва ли такива, които са тренирали айкидо? Ако да, аз съм вътре smile.gif
Freaky
Случвало се е да излезна зимата в 2.00 часа през нощта навън.Приятелите са на 1-во място в мн случаи!

На мен ми се е случвало в 4 през нощта да стана за приятел и отгоре на всичкото понеже бях сънен и беше спешно не видях на къде тичам и с чехли минах през прясно излят цимент .
ми казват,че ставам за адвокат или журналист,щото съм била "цапната" в устата

Аз пък съм много убедителен - почти всеки мога да убедя в каквото и да било ... даже по едно време приятелите ми викаха "поразяващата уста" happy.gif
Malkia Gojaa
1.Незнаят че обичам биг мак tongue.gif
2.Незнаят че любимия ми певец е 2 пак
3.Незнаят че не съм стеснителен
4.Незнаят че съм фен на футболен клуб БОТЕВ

ЕМИ ТОВА ОТ МЕН !!!
sezo_

Аз пък съм много убедителен - почти всеки мога да убедя в каквото и да било ... даже по едно време приятелите ми викаха "поразяващата уста" happy.gif

Хахахахаха на мен не понякога, а постоянно ми викат така, даже и поразяващата ръка....

1. Адски много обичам музиката, имаше един период в който сд-то на колата ми беше изгоряло, тогава след като слезнех половин час бях в стрес.
2. Мразя лъжата, да ме лъжат, да лъжа
3. Обичам много да говоря по телефеона си ( по едно време имах 4 едновременно) Обичам когато се сетя за някой близък или приятел, да му се обадя и да го чуя ( няма да коментирам сметките си мобилните) за моя радост в момента съм само с 2 , и даже мисля единия да го изхварля..
4. Рядко излизам, но когато излезна го правя както трябва ( последния път с компанията изпихме автършока в Емона-та )
5.Телец съм ( няма смисъл да обеснявам за характера си ) вземете пример от unvisioble въпреки че тя е жена.
6. Обичам да карам кола, колкото и да слушам музика, за съжаление в момента си няма лична ( по простата причина че се блъснах тази година на рождения ми ден, на връх велигден, късмет, после я продадох защото ми навяваше лоши спомени )
7. Още търся моята половинка в живота ( и се надявам скоро да я намеря )
8. Много обичам да развеселявам хората, обичам да се бъзикам, да правя хората щастливи
9. Много обичам новите запознанства.... новите контакти, някакси те отваря към света все повече и повече
CheerFuL-F
1.Не знаете че обичам да ям в KFC и всяка седмица съм там tongue.gif
2.Не знаете къде уча
3.Не знаете дали имам брат или сестра biggrin.gif
4.Не знаете каква музика слу6ам...
5.Не знаете кой ми е любимия певец/певица/група
6.Не знаете к'во правя сега 16.gif
7.Не знаете че не обичам да уча
8.Не искам да уча в София
стига толкова...smile.gif
CiNdEreLLa``
(cheerfuL-f @ Nov 10 2006, 04:26) *

1.Не знаете че обичам да ям в KFC и всяка седмица съм там tongue.gif
2.Не знаете къде уча
3.Не знаете дали имам брат или сестра biggrin.gif
4.Не знаете каква музика слу6ам...
5.Не знаете кой ми е любимия певец/певица/група
6.Не знаете к'во правя сега 16.gif
7.Не знаете че не обичам да уча
8.Не искам да уча в София
стига толкова...smile.gif

А няма ли да ни кажеш,за да знаем другия път smile.gif Междудругото и на мен ми харесва храната в KFC !
Th3_SpY
1.Не знаете как се казвам
2.Не знаете къде живея
3.Не знаете че немога без Фифа
4.Не знаете че имам три шестици по история !!!
5.Не знаете че мраза даскалото
6.Не знаете че се напих с мента 16.gif
7.Не знаете че мразя лъжатааа
8.Не знаете че ся си слушам музичка
9.Не знаете че много ми се цъка мачле в момента
Freaky
(Th3_SpY @ Nov 9 2006, 20:10) *

1.Не знаете как се казвам
2.Не знаете къде живея
3.Не знаете че немога без Фифа
4.Не знаете че имам три шестици по история !!!
5.Не знаете че мраза даскалото
6.Не знаете че се напих с мента 16.gif
7.Не знаете че мразя лъжатааа
8.Не знаете че ся си слушам музичка
9.Не знаете че много ми се цъка мачле в момента

Аз знам smile.gif
adoration_
Не знаете,че:
1.Мразя лъжата.
2.Обичам животните.
3.Живея в Пловдив smile.gif
4.Луда съм по ДЕЛФИНИТЕ(под всякаква форма-ключодържатели, плюшени играчки и т.н.)
5.Обичам един съфорумник wub.gif wub.gif wub.gif (и сме заедно от доста време вечеsmile.gif )
6.Имам домашен любимец-котарак smile.gif
7.Нямам нито брат,нито сестра ... sad.gif
8.Много обичам да пея smile.gif
9.Не мога без най-близките си(семейството,гаджето и приятелите ми)
ZzoOoMeR
Не знаете че :
*1 Не мога да живея Без музика ...
*2 Не мога да Живея без филми ..Просто голям Киноман съм...
*3 Не мога да Живея без Семейството ми ...
*4 Не мога да живея без приятелката ми ...
*5 Мразя предателите ... при такива случаи съм БЕЗПОЩАДЕН
*6 Обичам да пея ... и дори и да е фалшиво аз си продължавам да пея happy.gif
*7 Обичам да... Обичам happy.gif 10.gif
*8 В мен се Води Постоянна битката м/у доброто и злото 10.gif
*9 Незнаете че Аз знам че четете това в момента 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.