Heaven's a Lie1
Oct 28 2006, 16:26
The Avangers"The O.C" (21:00 - 22:00 PM, ET)
Сезона се завръща 3-4 месеца след смъртта на Мариса. Сет се е отказал от възможността да замине за колеж, за сметка на това работи в склад за комикси. Раян вече не живее в къщата на семейство Коен и късно вечер се занимава с cage fight ( бой в клетка ). Самър е заминала за колеж в Роуд Айлънд където се бори с различни проблеми свързващи природо-опазването. Там тя се запознава с момче на име Che ( не съм сигурна как се превежда: дали Чи или Че ), който е изигран от Chris Pratt ( от Everwood ). Той ще бъде в шест епизода този сезон. Също така през този епизод вие ще срещнете още един нов герой, 16 годишният Ерик ( брата на Люк ). Кейтлин ( сестрата на Мариса ) и Ерик са приятели и отиват в Нюпорт ( алея ) да учат. По-късно в епизода Кейтлин и Ерик отиват на парти покрай плажа където тя го оставя, изоставен в кола. Санди се връща на работа като обществен защитник. Кирстън също се появява в този епизод за да се опита да накара Сет да "прибави" нещо в колета който ще изпраща на Раян.
Гости: DJ Rabiola (Shady Guy #1), Fivel Stewart (11-year-old Girl), Michael Nouri (Dr. Neil Roberts), Chris Pratt (Che), Channon Roe (Jake), Wayne Dalglish (Brad Ward), Corey Price (Eric Ward), Ben Diskin (Philip), Todd Bosley (Leon), Tom Biagini (Yacht Club Bartender), Parvesh Cheena (Passerby)
Музика: "Running Up That Hill" by Placebo
"Save Me" by Jude
"Song For Sunshine" by Belle & Sebastian
"Mr. Blue" by Catherine Feeny
"A Bad Dream" by Keane
Download:TheO.C.S4E1@LINKOS.BGThe.O.C.S04E01.XviD-JiM@ArenaBG
FrAgMaKeR
Oct 29 2006, 08:57
Вероятно много хора ще търсят това:
Placebo - "Running Up That Hill" -
Като цяло има надежда, че ще е интересно, но е рано да се каже все още. Обстановката беше приятно мрачна

, а отмъщението изглежда ще трябва да бъде целта, която да се преследва в следващите епизоди. Ще почакаме ще видим..
в интерес на истината колкото и да не се кефех на мариса без нея не е съ6тото

btw мерси за песни4ката
adoration
Oct 30 2006, 15:35
А субтитри за серията от къде мога да си изтегля?
CheerFuL-F
Oct 31 2006, 14:39
кога излизат субтитрите?
3pacalypse Now
Nov 1 2006, 02:00
серийката не беше хубава но надявам се Раян да търси отмъщение от тук на сетне..
E, мерси много за линковете за песните.....супер бяха сичките, които звучаха в серията! Иначе за самата серия...кво да кажа...верно че без Мариса хи4 не е същото! Доста мрачнички моменти имаше, но да се надяваме, че няма да са преобладаващи през сезона! Хареса ми общо взето самата серия....тва е
cool_girl
Nov 2 2006, 20:22
Някой може ли да ми каже кога излизат субтитрите?
CiNdEreLLa``
Nov 2 2006, 21:25
И аз гледах серийката днеска и не знам...не ми хареса особеноо...просто не е същия O.C. ,който бях свикнала да гледам....имам чувството,че всичко започва отначало ...
p0l43t0
Nov 4 2006, 13:47
О.С....Доста по-различен е от преди,но всъщност това ми харесва,защото накрая беше взел да засапунясва,ако мога така да се изразя...Хубава е 1вата серийка,но едно не ми допадна-нищичко не казаха за погребението на Мариса и т.н.,а направо "6 months later".Все пак бях взела да се настройвам негативно към филмчето,но може и да си променя мнението

Между другото,много мерси за песничката,тамън я издирвах
narya_f
Nov 4 2006, 17:42
Може ли да ви помоля, някой да ка4и песни4ката в sendspace?Мерси предварително...
(narya_f @ Nov 4 2006, 17:42)

Може ли да ви помоля, някой да ка4и песни4ката в sendspace?
Коя от всичките?
narya_f
Nov 5 2006, 00:29
Ами тази от първия линк на Placebo, съжалявам не бях забелязала останалите, които си ка4ила.
(narya_f @ Nov 5 2006, 00:29)

Ами тази от първия линк на Placebo
Дано този линк свърши работа.
Placebo - "Running Up That Hill"
CheerFuL-F
Nov 5 2006, 13:11
общо взето беше едно и също в епизода...Раян как се бие и се срещна 2-3 пъти с Майката на Мариса...
Много ми стана жал за Джули, по цял ден да се нагълтва с хапчета. Тя беше много силен персонаж, но такава загуба може да пречупи всеки. Гадно ми е и за Сет и Самър - много са се отчуждили и вече не са същите сладури от предишните сезони.
^^HeLa^^
Nov 7 2006, 23:47
Честно да си кажа не ми хареса епизода, вярно без Мариса не не сещото. Началото на епизода много ми напомни на началото на втори сезон, когато Сет не искаше да се върне в Ню Порт и Раян ходеше да го обеждава, само че сега ролите са разменени. Много се надявам в последствие да се завърже някаква интрига и сезона да не провал.
fenkata
Nov 9 2006, 20:54
На мен през цялото време вместо субтитре ми изписва това: bd,[SIZE]24,[FONT]Tahoma
Някой знае ли как да го оправя?
Nathan_Lee
Nov 27 2006, 01:12
btw линковете към песничките нещо ги нема

И искам да питам още нещо... кога и къде ще може да се намери саундтрака на този сезон
brooke_scott
Jan 7 2008, 21:16
епизода беше мн хубав, но мен ли4но мн натъжи, както се видя на Райън му е мн тежко, но и Сет и Самър ми изглеждат мн дистанцирани
Mr. Winchester
Jan 7 2008, 21:26
Ей вие гледахте ли го епизода сега по БТВ? аз забравих
п.с. ина4е преди съм го гледал и е малко ску4ен този епизод
brooke_scott
Jan 7 2008, 21:29
Цитат(LeoWyatt @ Jan 7 2008, 21:26)

да, аз по БТВ го гледах, щот 4ти сезон не го бях гледала и без това
Mr. Winchester
Jan 7 2008, 21:35
Цитат(brooke_scott @ Jan 7 2008, 21:29)

Ами то и без тва тоя сезон е малко слаб... само последните две серии ми харесаха и още една посредата имаше яка ама не знам коя беше то4но а другите пълна скука
brooke_scott
Jan 7 2008, 21:44
Цитат(LeoWyatt @ Jan 7 2008, 21:35)

Цитат(brooke_scott @ Jan 7 2008, 21:29)

Ами то и без тва тоя сезон е малко слаб... само последните две серии ми харесаха и още една посредата имаше яка ама не знам коя беше то4но а другите пълна скука
нз, ся ще гледкам и ще видя, ся като се замисля от колко отдавна не съм следяла сериал по ТВто, ама така сериозно всяка серия
hri_one_tree_hill
Jan 7 2008, 22:11
вторият(или по-скоро 1ят) много велик филм за мен(освен самотното дърво на хълма)......посл епизод на 3 сезон и този бяха мн добри 4ак по4нах да харесвам мариса....а за песента Placebo - Covers -Running Up That Hill е ВЕЛИКА.мн добре съ4етана с обстановката.....ох абе кефя си се на филм4ето.......
Enchanted
Jan 7 2008, 22:25
Макар и да съм гледала сезона,като няма какво толкова да се гледа - ОС е на линия...пък и по-добре така,защото го доусмислям и забелязвам детаили,които съм изпуснала преди месеци!
П.С.Срам ме е да си призная,обаче не съм гледала следващите три епизода
Mr. Winchester
Jan 8 2008, 15:44
НЕ си изпуснала кой знае колко много
Катeто
Jan 10 2008, 20:54
Серийката ми беше много тъжна

Всички бяха тъжни,Раян се бие ...гадничко си беше,но сериала продължава да си ме кефи
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.