Heaven's a Lie1
Oct 28 2006, 15:58
Четвъртият сезон на шоуто излъчвано по Фокс - Ориндж Каунти ще започне по-късно и най-вероятно ще свърши по-рано само с шестнадесет епизода през 2006-2007.
Типичният сезон е с 22 епизода, съобщи http://zap2it.com. В първите три сезона на Ориндж Каунти не са снимани по-малко от 24 епизода.
Фокс все още може да добави повече епизоди, заяви техен говорител.
Характерите на тримата главни герои, играни от Бен Маккензи, Рейчъл Билсън и Адам Броуди, ще се променят, като причината за това е, че заминават за колеж.
Миша Бартън, която играеше Мариса Купър, напусна шоуто, когато нейната героиня умря. Сега нейната по-млада сестра Кейтлин, играна от Уилла Холанд, ще живее с майка си.
Сериите ще бъдат показвани всеки четвъртък от 21 часа. Ориндж Каунти ще бъде изправен срещу други три хитови сериала - CSI, Анатомията на Герой и Сделка или не.
sladuranka
Oct 28 2006, 16:06
Малко трудно ще е на сериала - срещу СиЕсАй и Анатомията на Грей

.
Josellyn
Oct 31 2006, 19:21
Абе по принцип Ориндж е един от най-известните и гледани тийн сериали, обаче щом Мариса умира не знам дали аудиторията ще го приеме много добре. Много от почитателите все се надяваха тя да не е умряла в крайна сметка и най-вече се надяваха тя и Раян най-накрая да се съберат (включително и аз съм от тези фенове). Но уви. Сега, когато стандартната 4-ка, с главните герои, става 3-ка, а на мястото на Мариса идва разглезната й сестра. Не, мерси. Аз лично ще гледам сериала, но със сигурност няма да го харесвам както преди.
Passionatelly desire
Oct 31 2006, 19:37
CSI за този сериал не съм чувала.Анатомията на грей вече го даваха и няма какво да се конкурират.Затова мисля,че ОС ще си отсане един от най-гледаните сериали!
FrAgMaKeR
Oct 31 2006, 23:37
(Passionatelly desire @ Oct 31 2006, 19:37)

CSI за този сериал не съм чувала.Анатомията на грей вече го даваха и няма какво да се конкурират.Затова мисля,че ОС ще си отсане един от най-гледаните сериали!
CSI (Oт Местопрестъплението) е най-гледаният сериал в щатите в момента, анатомията е малко след него по брой зрители, наистина ще му е много трудно да събере достатъчно голяма аудитория при такава конкуренция.
lyubenski
Jan 4 2007, 20:34
Случайно попаднах на новината, че FOX спира О.С. в tv.com ето и действителният
линк . Не съм огромен фен на сериал, но гледах с голям интерес първият сезон, а попрочетох тук там, че този сезон вървял доста добре, но явно Фокс си продължават глупавите си постъпки като например така направиха и с Развитие в застой.
FaLLOuTbOy
Jan 5 2007, 00:22
дам, О.С. е официално спрян
lyubenski
Jan 5 2007, 08:45
Четох, че има слухове за преминаването на O.C. в мрежата на CW, което е бая странно впредвид, че там е ОТХ.
За съжаление на 22 февруари ще излъчат последния епизод...
Пък това да преминават към CW нещо не ми се вярва много

Едит: Сега прочетох, че Джош Шуарц ще прави нов сериал, който ще се излъчва по CW. Ще се казва Gossip Girl. Сериала е на основата на книги със същото заглавие. Да се надяваме, че ще е интересно.
Ice^Ice^Baby
Jan 10 2007, 21:06
Е много е гадно това! как може

пък не ми се вярва да си правят конкуренция на ОТН
Аз не искам да го спират,все пак с него почна сагата на американските сериали!
^^BIG`smile^^
Jan 25 2007, 14:11
pIpI =]
Feb 3 2007, 23:38
Аз изключително много не искам сериала да свършва,той си остава уникат...но се вижда че в 4-ти сезон сериите затапяват затова по-добре е да го спрат отколкото да го развалят с още сезони..
^^BIG`smile^^
Feb 4 2007, 19:04
Според мен сериала просто се променя, но и така страшно много ми харесва

и наистина ме е жал, че ще го спрат.
Хората са казали че е най-добре да спреш нещо когато то е на върха,така ще се запомни,а ако стане боза с 11-12 сезона няя да е ниищо особен0
^^BIG`smile^^
Feb 4 2007, 19:10
Цитат(f0rgy @ Feb 4 2007, 19:06)

Хората са казали че е най-добре да спреш нещо когато то е на върха,така ще се запомни,а ако стане боза с 11-12 сезона няя да е ниищо особен0
И аз смяатм, че сега е момента да го спрат въпреки че много ми се гледат още серийки.
julia1990
Feb 5 2007, 20:42
Дам и на мен ми се гледаше още,но сега в 4ти сезон без Мариса вече някак си не е същото

Серииките почват вече да затъпяват,като че ли няма повече какво да се измисли,за да стане по-интересно....така че може би е по-добре наистина да го спрат сега.
И все пак наистина ОС като че ли беше началото на ерата на новите и яки сериалчета

Опредлено ще се запомни поне от нас феновете със сигурност
^^BIG`smile^^
Feb 25 2007, 14:36
И аз в началото си мислех. че ще е тъпо без Миша, но на мен така май май повече ми хареса, не знам защо може би ми беше по - ведро някак си

но определено ми хареса макар и косвените й появи в последния епизод беше супер яко

, което е напълно разбираемо, защото то нямаше как да свърши без нея при положение, че е била част от сериала толкова време и то толкова важна част от него
Цитат(^^BIG`smile^^ @ Jan 25 2007, 14:11)

Да де,това имах впредвид.Много тъжно,че всичко свърши
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.