Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: На кого симпатизирате най-много?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
MaHeKeHa
Респективно другата тема, която е "мразим," тази отделя внимание на симпатиите. Та, си мислех на кого симпатизирате най .. най .. най-много от сериала. Оценката Ви трябва да бъде 100% обективна и предвид факта, че сте гледали всички сезони на Смолвил.

"Моите симпатии отиват към Кларк. Защото противно на много хора, които мислят, че е тъп и не знае какво да прави, аз не мисля така. Не е само заради това, че е симпатичен, или пък му предстои да стане Супермен, или че прави такива яки 'нещица' с дарбите си. Не, не, не е заради това. А заради факта, че е толков добър с всички хора, които винаги са му забивали нож в гърба. Може би изглежда несигурен на моменти, но то е защото не иска да нарани никого и не знае как да постъпи. Кларк е като онзи тип характери, които са достойни само за червената книга. Поведението му е присъщо за монах от най-ветха класа."
sydney
това е много трудно решение wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif на мен ми допадат много от героите и ако можеш щях да гласувам за всичките unsure.gif unsure.gif unsure.gif но най-много ми харесва Лойс,защото винаги е решителна,начинът по който се вкарва в неприятности,има особено впечатляващ характер unsure.gif unsure.gif държи се някак си лудо,но все пак приятелски happy.gif happy.gif затова гласувам за нея,допада ми като характер smile.gif smile.gif smile.gif
sonofsparda
По принцип симпатизирам най-вече на Кларк,Лойс и Клои,но като че ли Кларк е този,който заслужава това най-много.Кларк Кент има един невероятен характер-той е човек,чието себеотрицание е повече от достойно за възхищение;склонността му да бъде винаги съпричастен към болката на другите,въпреки че доста често повечето от тях му се отблагодаряват чрез обвинения,съмнения и дори обиди.Кларк никога не би тръгнал да търси отмъщение за това-той носи цялата тази горчивина вътре в себе си и въпреки това продължава да помага на хората,нетърсещ никаква награда за това.Не може човек да не симпатизира на това благородно момче,което въпреки всичко продължава да бъде определяно като идиот,само защото прави това,което според него е правилно.Поклон пред Кларк Кент worthy.gif
ThePinkDuck
Гласувам по същия начин както и в тази тема преди да я затворят - Кларк Кент. sonofsparda и MaHeKeHa са изказали вече мнение за него и аз почти няма какво да допълня. Кларк е герой с невероятни качества, винаги ме учудва как поставя другите преди себе си, може би защото е извънземен, знам ли! (това в кръга на шегата). Той те кара да повярваш, че може би такива хора наистина съществуват. Макар, извънземен и измислен изглежда напълно реален човек. А факта, че в ролята на Кларк са сложили толкова неустоим актьор само допълва ефекта. (женски ми ти работи, какво да ви разправям) Той и Клои са моите любимци. mrgreen[1].gif
lyubenski
Включвам се определено в отбора на Си Кей smile.gif . Той си остава причината да гледам сериала, а качествата са правилно в голяма степен неземен, както ThePinkDuck каза. Как да не симпатизираш на човек, който се жертва в името на чуждото щастие като така той реално се отказва от своето.
jonas
GA няма по голяма машина от него .
Victoria
Въпросът е наистина интересен.
Общо взето най-приятни са ми Лоис, Кларк, Клои, Джонатан и Джими.
Колебах се най-вече между Лоис, Кларк и Джонатан, но в бюлетината отбелязах Лоис.
В нея най-много ми харесва чувството й за хумор, ината й, речника й. Е, може би заради последното трябва да я мразя 15.gif , защото понякога наистина измисля фрази, които се превеждат наистина трудно, но пък чрез тях отчасти оформя своя чар.
За Кларк мисля, че е ясно - това, че използва способностите си за добро, че е готов на всичко, за да спаси свой роднина или близък приятел.
Джонатан - заради всичко, което е дал на Кларк и как го е напътсвал и подкрепял в трудни моменти. представете си какви поразии е правил Кларк като малък и не би ли ви дошло на акъла да изхвърлите това лапе от вкъщи. smile.gif Вярно, че в някои епизоди сме виждали как нервите му не са издържали (когато Кларк беше под въздействието на червен криптонит и, когато Марта изгуби бебето), но това е напълно човешко и мисля, че реагира нормално.
От Джими нямам почти никакви впечатления, но пъке сладур и ми изглежда добряк. smile.gif
Lois Lane
Много изчерпателно сте описали образа на главният герой... В крайна сметка, ако той не притежава подобен род качества, предвид тематиката на сериала, не виждам смисъл в съществуването му.
И въпреки това моят фаворит, колкото и простосмъртен да е той и да притежава всички човешки качества, били те добри или зли, си остава Клои
( което ми напомя... Защо е написана Клоив?).
Харесва ми не само, защото е леко *откачалка*, покрай своята стена облепена със статии забулени в странности, но и защото е образ, който се изгражда по време на действията в сериала. Тя не е възвишено безгрешно същество, каквото между впрочем не е и Кларк... не знам защо сте го оприличили на такова... На свой ред и двамата правят поредица от грешки... Да Кларк изглежда някак обвит в ореол на добросърдечието, но не забравяйте, че е отгледан на земята, като земно дете, от земни родители и също е способен и има право да допуска грешки...
Но да се върнем на фаворита ми Клои... Тя беше единственият струва ми се образ, който сценаристите променяха през сезоните ту в добра, ту в лоша, ту отново в добра насока... Това, което винаги оставяше голямо впечатление у мен е колко *нереално* истинска приятелка е Клои за Кларк... и какъв великолепен извор на чисточовешка мъдрост е тя за всичките си познати и приятели.
Не се заблуждавайте, че като казва *нереална* имам предвид измамна. Напротив, използвам тази дума, защото тя перфектно описва честата липса на такива ХОРА в реалността... Ето такъв род личности, както някой преди мен беше казал, са именно за червената книга... ( макар и да беше употребил думите в малко по-различна насока)
Клои е рядкост, но не и нереалност. Тя съществува и ако някой от вас или някой, някъде там по света има до себе си подобен човек за приятел, то той трябва да се чувства не просто щастлив, но и поласкан.
Клои греши, но и поправя грешките си или поне се мъчи със все сили да го стори. Тя няма супер способности, които да ползва, но сърцето и е толкова *простичко* чисто, че в него дори за кратко не остава място за мрачни и зли *помисли*/чувства...
Примерно: Когато Кларк ползваше червен криптонит и се опитваше да подтисне и забрави болката, той отблъсна Клои по *жесток* начин, но тя не се отказа от приятеля си...
Ами ако се замислим, колко пъти Кларк я отхвърляше и тичаше подир Лана... Клои пак остана вярна на приятелството им колкото и тежко да и беше... Защото човек не може да отрича поривите на сърцето... нали?
Не смея да си мисля, колко много други доводи мога да опомена, за да изправя гордо и редом с вашият фаворит - Кларк Кент и моята напълно земна, но не по-малко достойна за уважение - Клои Съливан.
OTH_fenka
Ами като гледам така на доста им е любим Кларк. Не мога да кажа, че не го харесвам напротив. От мъжете да той ми е най-симпатичен и най-мого него си го харесвам. Ама определно любимка ми е Клои. Още в първи сезон и първите серии мн я харесах. Как винаги намира квото и трябва истински хакер. Пък и по характер ми допада. Така че ще гласувам за нея. smile.gif
sonofsparda
Клои Съливан без никакво съмнение е едно от светилата в сърцето на Кал,както и на сериала изобщо.Много добре си я описала,Lois(май ника ти трябва да е Chloe),поздравявам те.Иначе аз мога само да се надявам да имам такъв човек до себе си като Клои smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(Lois Lane @ Oct 26 2006, 19:24) *

( което ми напомя... Защо е написана Клоив?)

Айде сега убийме, задето съм добавил една буква в повече.
jonas
(Lois Lane @ Oct 26 2006, 20:24) *

Много изчерпателно сте описали образа на главният герой... В крайна сметка, ако той не притежава подобен род качества, предвид тематиката на сериала, не виждам смисъл в съществуването му.
И въпреки това моят фаворит, колкото и простосмъртен да е той и да притежава всички човешки качества, били те добри или зли, си остава Клои
( което ми напомя... Защо е написана Клоив?).
Харесва ми не само, защото е леко *откачалка*, покрай своята стена облепена със статии забулени в странности, но и защото е образ, който се изгражда по време на действията в сериала. Тя не е възвишено безгрешно същество, каквото между впрочем не е и Кларк... не знам защо сте го оприличили на такова... На свой ред и двамата правят поредица от грешки... Да Кларк изглежда някак обвит в ореол на добросърдечието, но не забравяйте, че е отгледан на земята, като земно дете, от земни родители и също е способен и има право да допуска грешки...
Но да се върнем на фаворита ми Клои... Тя беше единственият струва ми се образ, който сценаристите променяха през сезоните ту в добра, ту в лоша, ту отново в добра насока... Това, което винаги оставяше голямо впечатление у мен е колко *нереално* истинска приятелка е Клои за Кларк... и какъв великолепен извор на чисточовешка мъдрост е тя за всичките си познати и приятели.
Не се заблуждавайте, че като казва *нереална* имам предвид измамна. Напротив, използвам тази дума, защото тя перфектно описва честата липса на такива ХОРА в реалността... Ето такъв род личности, както някой преди мен беше казал, са именно за червената книга... ( макар и да беше употребил думите в малко по-различна насока)
Клои е рядкост, но не и нереалност. Тя съществува и ако някой от вас или някой, някъде там по света има до себе си подобен човек за приятел, то той трябва да се чувства не просто щастлив, но и поласкан.
Клои греши, но и поправя грешките си или поне се мъчи със все сили да го стори. Тя няма супер способности, които да ползва, но сърцето и е толкова *простичко* чисто, че в него дори за кратко не остава място за мрачни и зли *помисли*/чувства...
Примерно: Когато Кларк ползваше червен криптонит и се опитваше да подтисне и забрави болката, той отблъсна Клои по *жесток* начин, но тя не се отказа от приятеля си...
Ами ако се замислим, колко пъти Кларк я отхвърляше и тичаше подир Лана... Клои пак остана вярна на приятелството им колкото и тежко да и беше... Защото човек не може да отрича поривите на сърцето... нали?
Не смея да си мисля, колко много други доводи мога да опомена, за да изправя гордо и редом с вашият фаворит - Кларк Кент и моята напълно земна, но не по-малко достойна за уважение - Клои Съливан.

Нз дали това е чистота или просто любов .Щото от как се помня Клои е влюбена в Кларк , а от любов човек прави какво ли не , а и Кларк тоя мрасник само и дава поводи като целувката наскоро макар и същност тя да го целуна той що и дава а wink.gif А и няма друга такава усмивка кат нейанта такъв смях ми докарва ако не беше цъфнал тревичко Клои щеше да си е моя фаворит хем яка отсякде хем акъл в излишак и насичкото отг вкарва мн смях и мн ме разбива като вкара оная физиономия от рода на усмижка със затворени очи иде ми да я щипна по бузките 18.gif 18.gif
MaHeKeHa
Така пък да няма един фен на дедо Лайнъл. Този човек вкарва доста вехти изрази в сериала - lol
Hotty
Лана Ланг 4.gif
BrOOke&LuCaS
Кларк и Лана! Егати сладурите!
A_l_e_x
Лекс и Лана!
MaLkIq_MuKi
На Кларк и Лана biggrin2.gif
smallville_f
Лекс blush.gif
tzvetka
Кларк и Лоис
hellblood
Лана и Кларк.
kiko
Според мен Кларк и Лана най-много си пасват ама жалко huh.gif
K_f_R
на супер мен -кларк кент
f0rgy
Оливър "Зелената стрела" Куин,За мен тоя е Дъ Бест Във всяко отношение ме кефи 4.gif
lady_iz
Кларк и Клой
didssy
хайде да клонираме сички обичани герои (които са 90 % от героите че и повече ) и за секи да си има понякоий smile.gif къде кларкито къде лекс или пък лана и лоис ... smile.gif 15.gif немаше ли да е просто перфектно ..................
Secretly
Лоис,Клар и Оливър blush.gif
CheerFuL-F
Лоис и Оливър smile.gif
Adorkable
Адски много са,но бих казала,че най-много ми харесва Клои още в началото ме грабна biggrin2.gif .
И другите(без Лана)ми харесват ,но Клои си е номер 1 за мен.
ChiHuaHua
Гласувах за Лана, защото тя беше първата която ми стана симпатияна от всички.. с 2 думи най ме кефят Кларк и Лана
Lex_Luthor_fenka
То си личи и от ника ми smile.gif.А харесвам много Клои и Кларк.
Wordless
Lana is love <3
Ама напоследък се проявява с разни тъпизми...но това не пречи,пак ми е любимка smile.gif
PoLiTy'
Най-много ми харесват Кларк,Клои и Лекс smile.gif
love_smallville
Най ме кефи Lex.
Gossip Girl
Мм, когато започнах да го гледам харесвах Лана....Сега ме кефи само Кристин Крюк, но не и героинята..Гласувах за Лоис Лейн, но харесвам и Кларк, Клои, Лекс и Оливър.
lemmy
Мисля че си личи по профила ми... Лекс smile.gif
Enchanted
Гласувах за Кларк...но същото така харесвам и Лана..не винаги но на скоро разбрах че не е толква наивна колкото повечето от нас си мислят и може да отстоява себе си просто не е много уверена и по тази причина е трън в очите на много хора biggrin2.gif ,а това че е глупава и тем подобни не ми се коментира dry.gif
sulu
Лоис и Кларк.Все пак истинската история на Супермен се върти около тях и разбира се около другия ми любимец злият Лекс.
GeRiTo0o
Гласувах за Лоис. Колебаех се между нея и Кларк ... но Лоис надделя smile.gif Освен тях двамата харесвам още Оливър, Лекс, Лана ...
lex's_girl
Лекс, Лана (напоследък повече на Лана) и 3shut[1].gif ..Кларк 18.gif
blackers
Кларк Кент emoticon1 (115).gif bounce.gif
Tedds
Засега най-много смимпатизирам на Клои,тя е страхотна,отначало ми напраи добро впечетление и го потвърди многокократно(казвам засега защото съм едва на 2х04 ).Кларк също е готин,и има много чаровна усмивка,Лана засега ми е безлична лигла biggrin2.gif.Може да си промения мнението,но ще видим все пак имам още дооста да гледам biggrin2.gif
kashlakov
На мен Кларк най-много ми симпатизира.Не заради неговите способности,а заради решенията които взима.Той се жертва в името на всички и показва,че е достоен за уважение герой,на когото всички могат да разчитат.Воъобще човек,който винаги си признава грешките и на никого не мисли лошо.За мен той е един голям пич на място.
♥Didito♥
Кларк рулз обичам го и Клои също, но най-вече Кларк wub.gif Лана не мога да я понасям dry.gif
абе още съм на 2-ри сезон после може друго да мисля

едит: Дам знаех си, че друго ще мисля КЛана са си дъ бест за мен biggrin2.gif не очаквах, че ще стана такава голяма фенка на Лана и въобще на Кристин smile.gif
връщам си всички лоши думи написани за нея mrgreen[1].gif
Hell's angel
От мъжете: Лекс естествено! Оли също ме кефи и се радвам, че ще се върне пак в сериала. Но този секси болен мозък Лекс ми свива сърцето. Няма равен!

От жените: Лоис!!! Тази ненормална мацка кърти biggrin2.gif
Fen na Smallville
Лоис Лейн
allnitess
Лана Ланг
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.