(Lois Lane @ Oct 26 2006, 20:24)

Много изчерпателно сте описали образа на главният герой... В крайна сметка, ако той не притежава подобен род качества, предвид тематиката на сериала, не виждам смисъл в съществуването му.
И въпреки това моят фаворит, колкото и простосмъртен да е той и да притежава всички човешки качества, били те добри или зли, си остава Клои ( което ми напомя... Защо е написана Клоив?).
Харесва ми не само, защото е леко *откачалка*, покрай своята стена облепена със статии забулени в странности, но и защото е образ, който се изгражда по време на действията в сериала. Тя не е възвишено безгрешно същество, каквото между впрочем не е и Кларк... не знам защо сте го оприличили на такова... На свой ред и двамата правят поредица от грешки... Да Кларк изглежда някак обвит в ореол на добросърдечието, но не забравяйте, че е отгледан на земята, като земно дете, от земни родители и също е способен и има право да допуска грешки...
Но да се върнем на фаворита ми Клои... Тя беше единственият струва ми се образ, който сценаристите променяха през сезоните ту в добра, ту в лоша, ту отново в добра насока... Това, което винаги оставяше голямо впечатление у мен е колко *нереално* истинска приятелка е Клои за Кларк... и какъв великолепен извор на чисточовешка мъдрост е тя за всичките си познати и приятели.
Не се заблуждавайте, че като казва *нереална* имам предвид измамна. Напротив, използвам тази дума, защото тя перфектно описва честата липса на такива ХОРА в реалността... Ето такъв род личности, както някой преди мен беше казал, са именно за червената книга... ( макар и да беше употребил думите в малко по-различна насока)
Клои е рядкост, но не и нереалност. Тя съществува и ако някой от вас или някой, някъде там по света има до себе си подобен човек за приятел, то той трябва да се чувства не просто щастлив, но и поласкан.
Клои греши, но и поправя грешките си или поне се мъчи със все сили да го стори. Тя няма супер способности, които да ползва, но сърцето и е толкова *простичко* чисто, че в него дори за кратко не остава място за мрачни и зли *помисли*/чувства...
Примерно: Когато Кларк ползваше червен криптонит и се опитваше да подтисне и забрави болката, той отблъсна Клои по *жесток* начин, но тя не се отказа от приятеля си...
Ами ако се замислим, колко пъти Кларк я отхвърляше и тичаше подир Лана... Клои пак остана вярна на приятелството им колкото и тежко да и беше... Защото човек не може да отрича поривите на сърцето... нали?
Не смея да си мисля, колко много други доводи мога да опомена, за да изправя гордо и редом с вашият фаворит - Кларк Кент и моята напълно земна, но не по-малко достойна за уважение - Клои Съливан.
Нз дали това е чистота или просто любов .Щото от как се помня Клои е влюбена в Кларк , а от любов човек прави какво ли не , а и Кларк тоя мрасник само и дава поводи като целувката наскоро макар и същност тя да го целуна той що и дава а

А и няма друга такава усмивка кат нейанта такъв смях ми докарва ако не беше цъфнал тревичко Клои щеше да си е моя фаворит хем яка отсякде хем акъл в излишак и насичкото отг вкарва мн смях и мн ме разбива като вкара оная физиономия от рода на усмижка със затворени очи иде ми да я щипна по бузките