Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Where Did You Sleep Last Night?"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Nasi
"Where Did You Sleep Last Night?"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
08 ноември 2006 година

Актьорът и бивша НБА звезда Рик Фокс е след гостуващите звезди за епидода. Финансовите проблеми на Нейтън и Хейли принуждават Нейтън да се обърне за помощ към Дан. Въпреки здравословното си състояние Лукас решава да се присъедени към Рейвънс отново, заедно със Скилс. Чувствайки се изолирана и самотна Пейтън намира утеха от/в изненадващ източник. Брук започва да се среща отново, но разбира, че гаджето й не е този за който се представя. Маут получава неочаквано предложение. Стар познат на Дан показва внезапен интерес към Нейтън.

ПРОМО

Снимки

4.06 Episode -Deleted Scenes:

Brooke & Nick
Gigi & Rachel

4.06 Episode -Music:
sendspace
AFI - Prelude 12/21
Alexi Murdoch - 12
Annie Stela - It's You
Дата.Бг
AFI - Prelude 12/21
Alexi Murdoch - 12
Annie Stela - It's You
Junk - Brainpool
Sugarcult - Do It Alone
Mellowdrone - Beautiful Day

Коментар за епизода на Маpк Ш., Лий Норис и Пол Йохансон:
4х06 commentary

Download:
One.Tree.Hill.S04E06(HDTV.XviD-FQM)@BT
One.Tree.Hill.S04E06.HDTV.XviD-NoTV@Arenabg
One.Tree.Hill.S04E06.HDTV.XviD-NoTV@Linkos
One.Tree.Hill.S04E06.HR.HDTV.XViD-YesTV
One.Tree.Hill.S04E06.HDTV.XViD-FQM@Data.BG
Menna
Благодаря ти,Наси! emoticon1 (11).gif

Това ще е забавно и трябва да се види. 18.gif
Жалките истории на които бяхме свидетели последните серии,така смъкнаха рейтингите,че ще трябва нещо интересно което да ги подобри. happy.gif
Nasi
(Menna @ Oct 26 2006, 09:58) *

Благодаря ти,Наси! 4.gif

Това ще е забавно и трябва да се види. 18.gif
Жалките истории на които бяхме свидетели последните серии,така смъкнаха рейтингите,че ще трябва нещо интересно което да ги подобри. happy.gif

ние си знаем... кои може да вдига рейтънги...
страхотно промо...2 седмици този път...за пръв път да пуснат промо, което да ми хареса. 4.gif
fire_misha
2 седмици... unsure.gif Не знам дали ще издържа.На мен пък промото не ми хареса чак толкова.Вярно беше забавно, за разлика от друг път, но очаквах по малко от всички а не само Брук.Исках да видя как ще се развият нещата с Пейтън и брат й.Но нищо.Поне знаем че епизода ще бъде забавен.От отдавна не е имало нещо такова.Като поглеждам новият герой се сещам за Феликс...искам пак "Dare Night".Няма да е зле учителят да организира една...Но ще разберем чак след 2 седмици...ужас направо...Най - сетне заглавие на песен на Nirvana...откога чакам този момент worthy.gif
Menna
(fire_misha @ Oct 26 2006, 10:50) *
но очаквах по малко от всички а не само Брук.
Време беше.Все пак и тя е главен герой. wink.gif
fire_misha
(Menna @ Oct 26 2006, 10:52) *

(fire_misha @ Oct 26 2006, 10:50) *
но очаквах по малко от всички а не само Брук.
Време беше.Все пак и тя е главен герой. wink.gif

Е да .От една страна време е да стане нещо интересно и с нея.Стига с тия брат-психопат и болни сърца wink.gif Като казваш за главен герой...Помня в началото на първи сезон колко малко я даваха.Почти не присъстваше...Колко неща се промениха от тогава не е истина smile.gif
Menna
(fire_misha @ Oct 26 2006, 10:54) *
Колко неща се промениха от тогава не е истина smile.gif

Мхм biggrin.gif ,Нейтън беше гадина,Лукас беше интересен за гледане,50% Рейчъл във всяка серия не съществуваше....
2 седмици не са малко,но се радвам че ще освежят малко и без това скапания сценарий. happy.gif
DaniEl
Охо още един интересен епизод 3.gif Промото беше много хубаво дано и епизода да си заслужава Аз пък се радвам че ще е за Брук от началото на 4-ти сезон никакво я няма smile.gif
Nasi
не намерих никъде пуснати и затова направих аз:

Определено ги харесвам и то много 4.gif 4.gif 4.gif
CheerFuL-F
Кое е Гаджето на Брук?
Heaven's a Lie1
Нейният нов учител, поне така разбрах от промото де..
opa
Е, още в 5ти епизод се разбра, че ще й е учител.
Субтитри за промото:
sydney
промото е супер 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif Ник и Брук много си отиват,страхотни са заедно/макрч е съм Брукас фенка/ blush.gif blush.gif blush.gif кефят ме,искам вече да излиза нямам търпение biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
lyubenski
Очаква ни наистина малко по-забавен епизод на фона на предишният smile.gif
sladuranka
Някой знае ли какви са били рейтингите на останалите епизоди, че 1-ите доклкото разбрах са били с нисък рейтнг 14.gif .
elli
а за6то е 4ак след 2 седмициconfused.gif blink.gif аз пък мн се радвам 4е наи сетне и на брук 6те и обърнат внимание 10.gif 10.gif 10.gif колко ли 6те издържат с тоя Ник дали колкото и с Феликс biggrin2.gif biggrin2.gif
CiNdEreLLa``
Ооооооо очертава се мнооооооого фън 18.gif Брук,Брук..... хахах какво повече да кажа 16.gif 18.gif 4.gif 10.gif happy.gif
elena
[b]малко рязка разлика в епизодите или поне промото на едния беше като на някав трилър а на 5епизод като на няква лека комедиика wink.gif wink.gif но няма лошо от промени и разнообразие.не мога да се съглася само 4е Лукас не бил интересен за гледане!!!!!! 9.gif 9.gif 9.gif много си е интересен даже.може да не е както в първи сезон...само 4е и неговия герой се променя.Освен това в на4алото Нейтън го бяха изкарали някво изрод4е а Люк-перфектното мом4е и е нормално с те4ение на времето да ни покажат хубавите страни от характера на Нейт(особенно след като се влюби)и същто така не толкова хубавите страни на Люк...все пак не е перфектен.. wink.gif никой не е... wink.gif но си е сладур blush.gif ....голям сладур blush.gif при тва интересен!!!!!!!!!! biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif просто е объркано мом4ето тва е вси4ко...ама и много неща му се струпаха на главата де.......[/b]
lacertiliq
всичко е мн хубаво а и Ник е мн сладък wub.gif но немога да разбера защо е 4ак след 2 седмици?!? 1crying[1].gif но ще 4акам .....с нетърпение 10.gif
borko
След две седмици е щото на първи, когато би трябвало да се излъчи, е денят на будителите 18.gif
Наси, писала си 6-ти ноември в първия пост, вместо 8-ми : )))) (и пак никой не забеляза biggrin.gif )
ava_89
и аз нямам търпение за новата серийкааа
промото е супер - и аз съм съгласна ,че Брук също е главна героиня и заслужава нещо свързано с нея.много ще е яка серийката то само като се види промотооо супер
ThE_PuNiSHeR
само на мене ли не ми отваря линка на промото??
Klamer4o93
Не знам за вас, но аз се кефя най-много че Люк Скайуолкър се връща в Ravens. Името на епизода "Where Did You Sleep Last Night?" ми подсказва, че МОЖЕ БИ някой няма да спи там, където трябва. И този някой мисля, че ще е Нейт. Дано да е така, щото ще стане интересно. smile.gif tongue.gif Ако някой знае защо чак след 2 седмици да каже ПЛС!
(ThE_PuNiSHeR @ Oct 28 2006, 16:32) *

само на мене ли не ми отваря линка на промото??

На мене ми го отваря unsure.gif
^^HeLa^^
Надявам се, че епизода ще е забавен, а то така и изглежда много се радвам, че ще е за Брук, защото нея наистина я бяха позабравили, а тя е доста забавен и интересен персонаж.

Where did you sleep last night?
може да се каже и за Брук и Ник, все пак се предполага, че това се случва на следващия ден след тяхната първа среща. 18.gif а те интересна първа среща имаха biggrin.gif

Bloody_Tears

Ако някой знае защо чак след 2 седмици да каже ПЛС!
Защото ще има почивка! sad.gif
ava_89
и аз мисля,че това за спането ще се отнася за Брук и Ник нали все пак прекараха заедно ноща, но все пак като цяло серията се очертава мн якааа wink.gif
infernalgirl
Хехех, ще бъде забавно епизодче happy.gif
Jordan
Eбахти и нищожното промо. До сега все са давали къси промота ама тва си е направо микроскопично. Че те не дадоха нищо в него, освен, че с Брук и Даскала ще стане нещо. То това и сам мога да си го разбера като събера 2+2 14.gif
Bloody_Tears
(Jordan @ Oct 30 2006, 23:14) *

Eбахти и нищожното промо. До сега все са давали къси промота ама тва си е направо микроскопично. Че те не дадоха нищо в него, освен, че с Брук и Даскала ще стане нещо. То това и сам мога да си го разбера като събера 2+2 14.gif

Да бе,прекалено е късо!Почти нищо не се разбира от него. 14.gif
Menna
(dqvol4e7o_mims @ Oct 31 2006, 07:23) *
Да бе,прекалено е късо!Почти нищо не се разбира от него.
Абсолютно всичко се разбира от промото,още повече че opa си направи труда да сложи и субтитри,за хората които не са чули всичко. wink.gif
Също така не е и микроскопично.Стандартно промо на ОТН. smile.gif
lemmy
от промото си стана напълно ясно чв впизодчето ще е много интересно, а за мен още и от самото загалвие на епизода ми стана ясно че ще е супер як... за да сложат за заглавие песен на Нирвана значи епизода ще е трепач хахаха happy.gif
Jordan
(Menna @ Oct 31 2006, 10:29) *

(dqvol4e7o_mims @ Oct 31 2006, 07:23) *
Да бе,прекалено е късо!Почти нищо не се разбира от него.
Абсолютно всичко се разбира от промото,още повече че opa си направи труда да сложи и субтитри,за хората които не са чули всичко. wink.gif
Също така не е и микроскопично.Стандартно промо на ОТН. smile.gif

че те по-добре въобще да не ги пускат тея промота 18.gif
mishelita
Не мога да разбера защо 6 ти епизод ще излезе 1 седмица по-късно? И какво общо има денят на будителите с това?? Би трябвало да излезе утре-1 ви ноември ...
snejana
наистина промото е малко късичко,но от предишния епизод се предполага нещичко(специално за Брук)...а и заглавието наистина е много загатващо тази серия ще е страхотна в истинския стил на ОТH предишната беше малко в друг стил ...а относно това че точно на деня на будителите няма да има серия мисля че това е съвпадение ...жалко но факт след 8 дни ще се насладим на серията а аз на Нейтън blush.gif
Menna
(snejana @ Oct 31 2006, 23:06) *
наистина промото е малко късичко
С поредния коментар за големината на промото ме накарахте да издребнея 18.gif и да засека каква е продължителността му:
21 секунди!!!Като се сравни с това на предишния епизод(19 секунди) сами си правете сметките кое е по-краткото. biggrin2.gif
Все пак това,че еди кой си го няма в промото не го прави по-кратко. wink.gif

(mishelita @ Oct 31 2006, 22:55) *
И какво общо има денят на будителите с това??
Очевидно нищо.Колкото до прекъсванията,те са си абсолютно нормална практика.Очаквайте след 10ти епизод,зимна почивка от около месец-месец и нещо. smile.gif
mishelita
Много неприятно ама какво да се прави ... ще чакаме! 4.gif благодаря ви за отговора smile.gif
Estell
Ето и линк за гледане оn-line на промото за тези, които не могат да си позволят да го свалят. http://www.youtube.com/watch?v=NS0YEURbH90
julia1990
Ей супер,промото ме радва,обнадеждена съм за следващия епизод 4.gif Радвам се,че се появи нова тръпка за Брук(и нов готин мъж в сериала blush.gif wub.gif )защото мисля,че наистина и трябва нещо такова след раздялата с Лукас smile.gif Сега остава да намерят и някоя за него,а Крис Келър да се върне и да бъде с Пейтън 18.gif 18.gif ...е значи тогава всичко перфектно ще се нареди biggrin.gif Стига с тоя триъгълник! biggrin2.gif
mishelita
Ми лесно е... просто Лукас ще бъде с Пейтън и всички ще са щастливи! wink.gif
ludoto_tedi
ХаХаХаХа айде хора айде да не правим и тая тема Брукас/Лейтън моля ви се... колкото до промото много е готинко и макар да не съм огромна фенка на Брук много ме кефи това момиче и се радвам ,че епизода ще е повечкоза нея ... вярно малко назад остана особено след като предния епизод беше повечко за Пейтън.. очаквам с нетърпение епизода.Мир smile.gif
lovely
Хмм, да тва явно ще е основно Бруки серия.....щом като я дават само нея в промото.....Дано е интересна серията след като ще чакаме за нея още една седмица wink.gif
h0ney
от къде е изтекла информацията, че новият епизод излиза на 8ми? unsure.gif

в интернет информацията е противоречива
някой източници казват 1ви, други 8ми ...
Menna
(h0ney @ Nov 2 2006, 01:30) *
от къде е изтекла информацията, че новият епизод излиза на 8ми?
в интернет информацията е противоречива

На първо място-Промото.
На второ място-Официалния сайт и други достоверни източници.
На трето място-Противочеричава информация може да идва само от сайтове като www.tv.com(и разни подобни),които редовно бъркат датите.

И тъй като започнаха да се пишат само ненужни офтопици в темата,а до излизането на епизода има една седмица,един временен ключ ще и дойде добре. smile.gif

worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif 4.gif worthy.gif
Nasi
Отварям темата отново, защото епизода наближава.

Пуснаха и изрязаните сцени в сайта на The CW

ето и линкове за директно гледане:

Brooke & Nick

Gigi & Rachel

Ryan
(julia1990 @ Nov 1 2006, 13:07) *

Ей супер,промото ме радва,обнадеждена съм за следващия епизод 4.gif Радвам се,че се появи нова тръпка за Брук(и нов готин мъж в сериала blush.gif wub.gif )защото мисля,че наистина и трябва нещо такова след раздялата с Лукас smile.gif Сега остава да намерят и някоя за него,а Крис Келър да се върне и да бъде с Пейтън 18.gif 18.gif ...е значи тогава всичко перфектно ще се нареди biggrin.gif Стига с тоя триъгълник! biggrin2.gif

Нзз на мен Лукас и Брук пове4е ми харесват като двоика.

Писането на кирилица е задължително!!! .:Правила на Форума:.
julia1990
(Ryan @ Nov 6 2006, 18:20) *

(julia1990 @ Nov 1 2006, 13:07) *

Нзз на мен Лукас и Брук пове4е ми харесват като двоика.

Ами да може,аз не казвам че не ме кефят,но все пак си мисля,че историята им вече се поизчерпа unsure.gif Но както гледам май скоро Бруки отново ще се ориентира към Лукас така че радвай се wink.gif е така или иначе ще видим,още 2-3 дена до новия епизод...дано да се разбере нещо по въпроса 4.gif
П.П. и все пак се надявам Крис Келър да се върне,или поне Тим 18.gif Трябва си малко от старата веселба на сериала не мислите ли?
˙·٠•^Qskata^•٠·˙
Ехх как зех да се дразня на Брук а ми е любимка ........... цццц . А тоя тип Ник даскалчето ми изглежда мноо изтъркан номер не мислите ли ? В който и да е подобен сериал / филм почти вече 60% има тая случка учител със ученичка тва не ми хареса и мисля че е тъпичко . Надявам се че следващите епизоди ще са по добри щото досега освен 1-вия и донякъде 2-рия не впечатлява с нищо .
Scott
(confused.gif•^Qskata^• @ Nov 6 2006, 22:33) *

Ехх как зех да се дразня на Брук а ми е любимка ........... цццц . А тоя тип Ник даскалчето ми изглежда мноо изтъркан номер не мислите ли ? В който и да е подобен сериал / филм почти вече 60% има тая случка учител със ученичка тва не ми хареса и мисля че е тъпичко . Надявам се че следващите епизоди ще са по добри щото досега освен 1-вия и донякъде 2-рия не впечатлява с нищо .

Определено съм съгласен че е изтъркан пък и за възраста му да лъже ученички е малко глупаво на тая възраст вече би трябвало да е олегнал като мъж wink.gif
Jane
Има ги всякакви. Както казваме често сериалът отразява реални неща от живота и това не е изключение.
Nasi
Една не много добра новина, от телевия FOX са решили да преместят ОС в сряда по същото време, в което се излъчва и ОТН, което не е много добре, рейтингите ще паднат още! Дано не стане така, но ще чакаме и ще видим.

Cingular пуснаха обичайният си клип за епизода, този път с участието на Лукас и Дерек!
http://www.cingularsource.com/rucingular/onetreehill/
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.