Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Песен-фен
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
elexis
Цитат(Spifur @ Jan 1 2008, 22:49) *
http://www.vbox7.com/play:ff231b52 е тази песен ако може някои да ми каже как се казва ще му пъда много благодарен

Jack's Mannequin - The Mixtape
fenkanabrooke
Haley James Scott-Halo, също така от пети сезон Kate Voegele -Wish you were.
LuK_&_Brooke
2hi[1].gif
We the Kings - This Is Our Town
The All-American Rejects - It Ends Tonight
Hally James Scott - Halo
В момента това са песните,които описват моето настроение 1sad[1].gif 1sad[1].gif !Мн са яки,ест харесвам и мн мн още blush.gif blush.gif ,но тези са ми на сърцето сега!Може ли да питам за линк към 5angel[1].gif We the Kings - This Is Our Town.mp3 никъде не можах да си сваля unsure.gif !Моля ви помогнете 1crying[1].gif аз съм от новите във форума,но съм от отдавна фен на най-якия сериал One Tree Hill!Благодаря предварително!!
friends whit benefit
е това е песента най-накрая я открих.какво ли не опитвах за да я намеря Gavin DeGraw - I Don't Want To.Няма толкова добра песен и толкова як серял нямам думи просто. wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif laugh.gif
RoX My SoX
Bethany-Halo
Като цяло ми е най-любима от сериала пък и в много ми напомня на самата мен rolleyes.gif .
nelito_91
Bethany Joy - "Halo"
Gavin DeGraw - "I don't want to be"
Jack's Mannequin - "The Mixtape"

има и още много, но тези са най-готини happy.gif
You_Know_Who
Цитат(LuK_&_Brooke @ May 31 2008, 02:15) *
2hi[1].gif
We the Kings - This Is Our Town
The All-American Rejects - It Ends Tonight
Hally James Scott - Halo
В момента това са песните,които описват моето настроение 1sad[1].gif 1sad[1].gif !Мн са яки,ест харесвам и мн мн още blush.gif blush.gif ,но тези са ми на сърцето сега!Може ли да питам за линк към 5angel[1].gif We the Kings - This Is Our Town.mp3 никъде не можах да си сваля unsure.gif !Моля ви помогнете 1crying[1].gif аз съм от новите във форума,но съм от отдавна фен на най-якия сериал One Tree Hill!Благодаря предварително!!

Темата наистина е интересна, поздравления! Отдавна съм голям фен на музиката от ОТХ като цяло... Има изключително много песни, които ми харесват и ми въздействат по някакъв начин, но сега искам да отговоря набързо с последната песен, която много ми е влязла в главата и да отговоря на колегата, че я намерих и че ще се опитам да я постна в дата.бг!
Става въпрос за: We the Kings - This Is Our Town : просто звучи супер! За момента ми действа много яко и надъхващо!
gotinatakuma
обожавам почти всички песни от филма но като най-любими бих отделила тези:
Gavin De Graw-I dont want to be
Gavin De Graw-In love with a girl
The Veils-Lavinia
Jose Gonsalez-Heartbeats
Bethany-Elsewhere
Bethany-Feel This
INXS- Never tear us apart
AFI-Prelude 12/21
Всички ги свързвам с сериала и с определени моменти.
BaceTo
Моля ви някой да ми каже от каде мога да чуя и да я изтегля тая песен Bethany Joy Lenz – Devil Archerist unsure.gif huh.gif
ralichka_21
Gavin Degraw - I dont wanna be
lu~
Emerson Hart - Friend To A Stranger
Ben Jelen - Come On
Adele- Hometown Glory
summer_paradise`
Saliva-Rest in pieces
Fall out boy-sugar were going down
The all american rejects-move along
Jack's mannequin-the mixed type
Flo Rida-In the ayer
mR.DiSCo
Bethany Joy Galeotti-Halo
Coldplay-Violet Hill
Flo Rida-In The Ayer
BJG-Feel This
Boston-The Man I'll Never Be
Gavin DeGraw-I don't wanna be
Gavin DeGraw-Jelaous Guy
BJG&Tyler Hilton-When the stars go blue
FintiFlushka
Bethany Joy Galeotti-Halo
Gavin DeGraw-I don't wanna be
Flo Rida-In The Ayer
BJG&Tyler Hilton-When the stars go blue

и на Миа песните от сериалччето tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.