Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Better Halves"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Better Halves"
Save the cheerleader. Save the world.

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Hiro (Masi Oka) and his buddy embark on their heroic journey to New York, when they are stopped by a Vegas high-roller who offers them a deal they can't refuse. As H.R.G (guest star Jack Coleman) sets up a meeting for his daughter Claire (Hayden Panettiere) with her biological parents, she hopes that questions about her newfound indestructibility can be answered. Meanwhile, Isaac (Santiago Cabrera) receives another confusing call from Hiro, but Peter (Milo Ventimiglia) is there this time to pick up the phone and relay a life-saving message. Suresh (Sendhil Ramamurthy) bids farewell to Eden (guest star Nora Zehetner) as he heads back to India to bury his father. An unexpected visitor shows up at Niki's (Ali Larter) home.

НАКРАТКО: Хиро и Андо се впускат в героично пътуване към Ню Йорк, когато един комарджия ги спира и им предлага оферта, на която не могат да откажат. Бащата на Клер й урежда среща с биологичните й родители и тя се надява, че може да намери отговор на въпросите си относно новооткритата си сила. Хиро отново се обажда на Исак, но този път Питър е там, за да вдигне телефона и да предаде животоспасяващо съобщение. Суреш се сбогува с Еден и се отправя към Индия да прогребе баща си. Неочакван гост пристига в дома на Ники.

ПРОМО@YouTube.com(online)

Снимки от промото:

Download:
Heroes.S01E06.HDTV.XviD-NoTV@Arenabg
Heroes S01E06.HDTV.XviD-NoTV@Linkos.BG
Ralna
Тва дето го пише половината стана в пети епизод, много са гадни, защо не дадат малко повече инфо 14.gif иначе браво за темата 4.gif
ludoto_mimi
Ако имате линкове за труги тракери пишете, защото не всички свалят от Арена. 4.gif

Heroes.S01E06.HDTV.XviD-NoTV@Arenabg
Apfh
Има го и в Линкос от сутринта ... Heroes S01E06 @Linkos.BG

За епизода... ЛоЛ... най-после видяхме Ди Ел. Също и видяхме силата му wink.gif ... и мен специялно много ме изкефи... особенно как неутрализира Никито biggrin.gif . А тя се оказа много лоша бре... тцтцтц... smile.gif
Луд епизод, какво да кажа. На бас, че също като предишният ще разбие класациите на запад.
FrAgMaKeR
Разбрахме също доста други интересни неща.. епизода беше много добър, както всички до сега.. нямам търпение да гледам следващият.
ludoto_mimi
(FrAgMaKeR @ Oct 31 2006, 17:06) *

Разбрахме също доста други интересни неща.. епизода беше много добър, както всички до сега.. нямам търпение да гледам следващият.

Дам, като това, че онази, която се мотаеше около Мохиндер хич не е толкова невинна колкото изглежда. Мисля, че тя помага на очилаткото да открива нови Герои... Дали наистина е била и около Чандра Суреш или след смъртта му се е появила покрай Мохиндер? И дали бащата на Клер има нещо общо със смъртта на професора? Както винаги епизода задава повече въпроси отколкото дава отговори. happy.gif
Apfh
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 31 2006, 20:35) *

Дам, като това, че онази, която се мотаеше около Мохиндер хич не е толкова невинна колкото изглежда. Мисля, че тя помага на очилаткото да открива нови Герои... Дали наистина е била и около Чандра Суреш или след смъртта му се е появила покрай Мохиндер? И дали бащата на Клер има нещо общо със смъртта на професора? Както винаги епизода задава повече въпроси отколкото дава отговори. happy.gif

Ми за мацката, не че нещо, ама.... казах ви че не и е чиста работата! biggrin2.gif
Много ме израдва боя м/у Ники и Ди Ел. Супер го бяха направили... "Преподреждаме мебелите." biggrin.gif
Само на мен ли ми се струва, че Ники не е от добрите confused.gif

btw днес доста се порових и попаднах на супер интересни неща, които ще ги споделя в остналите теми при спойлерите, но мисля и тук да обърна внимание на нещо, което ми хвана окото. Тъй като Мими спомена Чандра Суреш,... таа.... днес минах през iMDB.com и странно но за следващите 4,5 епизода Чандра Суреш е отбелязан, като присъстващ актьор/герой! Което ме навежда на мисълта, че има голяма вероятност да го видим следващата седмица...
ludoto_mimi
Може би ще се разкрият някои от неговите тайни или ще го видим като някакъв спомен на Мохиндер може би. Не знам, но ще видим. Става наистина доста интересно. 4.gif
Apfh
Хм.. а някой мерна ли това:
IPB Image
ludoto_mimi
Да, това са комиксите на Исак. happy.gif
sladurkata_f
да,обаче ако не се лъжа герой с такава сила не сме виждали в сериала до сега... blink.gif
Apfh
(sladurkata_f @ Nov 6 2006, 16:41) *

да,обаче ако не се лъжа герой с такава сила не сме виждали в сериала до сега... blink.gif

Хехе.. дали... ? biggrin.gif rolleyes.gif biggrin.gif wink.gif
Исаак прави комикса "9th Wonders" виждайки реалните герои от серияла. Сега рисунката вярно, че е малко грубичка и преувеличена, но това незнам защо ми напомня в много отношения на Лошата Ники... имайки предвид разкъсаните трупове и мазалото, което оставя след себе си rolleyes.gif .

А я сметнете - Ники, D L,Клеар, Хиро, Питър, Нейтън, Исаак, Мат, Майка... ... =9 wink.gif

Все пак това са "героите". Черният човек на H.R.G. до тук не е показал да е добър, Сайлър е убиец... за други "специялни" не се сещам...
sladurkata_f
оле верно ся като го каза че прилича на лошата ники и като гопогледнах още един път и на мен ми заприлича на това 4.gif браво! абе хора на мика силата точно каква е??нещо с технологиите ли,що ли??
Apfh
QUOTE(sladurkata_f @ Nov 6 2006, 20:02) *

оле верно ся като го каза че прилича на лошата ники и като гопогледнах още един път и на мен ми заприлича на това 4.gif браво! абе хора на мика силата точно каква е??нещо с технологиите ли,що ли??

Силно се надявам утре сутринта в новият епизод да разберем rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.