Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Hiro's"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes > Епизоди > Сезон 1
ludoto_mimi
"Hiro's"
Save the cheerleader. Save the world.

Без Спойлери

"HEROES" (10:00-11:00 PM, ET)

SUMMARY: Matt uses his abilities to help his marriage. Niki loses another lapse of time. D.L. has escaped from prison and Niki is questioned by police about her fugitive husband's whereabouts. Claire tells her father about some of the things she's been through lately. Vegas has more consequences for Hiro. Peter recieves a life-changing message. Mohinder contemplates leaving New York and his father's research behind. Nora Zehetner (Eden), Matt Lanter (Brody) and James Kyson Lee (Ando) also star.

НАКРАТКО: Мат използва способностите си, за да помогне на брака си. На Ники отново й се губят моменти. ДиЕл е избягал от затвора и полицаите разпитват Ники за неговото местонахождение. Клер разказва на баща си за някои от нещата, през които преминава напоследък. Вегас има още последствия за Хиро. Питър получава съобщение, което ще промени живота му. Мохиндер планира да напусне Ню Йорк и да изостави проучванията на баща си.

ПРОМО@YouTube.com(online)

Снимки от промото:

Download:
Heroes.S01E05.HDTV.XviD-LOL@Arenabg
Heroes.S01E05.HDTV.XviD-LOL@Linkos
ludoto_mimi
Според мен става доста интересно. Нещата доста се оплитат и освен съобщението на Хиро, май ще видим и истинските способности на Питър. Питър и Исак май ще са в комбина нещо, само летящия не видях кой е - Сайлър или Нейтън. Е, ще видим. Малко остава.

Сори, че пуснах темата доста късно, но по-добре късно отколкото никога. След като няма кой друг. Сутринта ще сложа линкове за серията. happy.gif
Apfh
Хехе.. сега го мернах този раздел.
Та... за серията... НЕРЕАЛНА! smile.gif
Нейтън пак полетя, "доста"... направо разказа играта на Супермен. wink.gif
Обаче не ми хареса поведението му в този епизод - постепенно става все по-мрачен и по-мрачен, като определено "Hiro's" беше пиков... видяхме, че не му е чиста работата в политиката, а и се учудих като каза на H.R.G. , че ще го намери и ще го убие в прав текст... много съмнително.

Миме то попринцип трябва всички да са комбина, така де... трябва да "спасят света" заедно. Само дето мислех, че Мохиндер трябва да ги събере, а не Питър. Постепенно всички се доближават един до друг и в следващите епизоди очаквам да се запознават и "преотркиват" все повече... smile.gif
Колкото до Питър.... ми.... казах ви! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ...когато има някой "специялен" около него, той може да използва силите му. Вече стана ясно след като дорис ува рисунката на Исаак в присъствието му. Май в следващият епизод Питък най-после ще захапе за способностите си... smile.gif

Ох..... една седмица.... колко дълго може да е това sad.gif smile.gif
ludoto_mimi
(Apfh @ Oct 24 2006, 22:45) *

Ох..... една седмица.... колко дълго може да е това sad.gif smile.gif

Много. happy.gif

Айде да си кажа и аз, че 100 поредни поста щяха да ми станат. 18.gif

Нейтън ми хареса как така от нищото и взе, че литна. После как си духаше на петите, че не му работеха още спирачките и доста пушилка вдигна. 18.gif Хиро е голям сладур. На всичко се радва, весело му е... само дето не се е научил да кара кола. 16.gif Явно сме били в грешка всички като си мислехме, че негърът с очилаткото е ДиЕл - съпруга на Ники, който се появи най-сетне в тази серия. Малко ми е трудно да ги различавам двамата. 18.gif А на другия негър (как се казва той между другото?) способността му явно е да изтрива паметта на хората, но пък на полицая нищо не му сториха. huh.gif Вече съм почти убедена, че Питър взема силите на тези около него (Нейтън - летене, Исак - рисуване на бъдещето), интересно ми е как ще я намерят мажоретката, за да я спасят. unsure.gif

Ако някой е видял пак тайнствения знак в тази серия, да пише в темата за знака, защото аз като нищо пак да съм го пропуснала. happy.gif
ZzoOoMeR
Най-после изгледах и аз новата серия и пак не дочаках субтитрите biggrin.gif Просто беше наистина върховна и определено и тази серия надмина очакванията ми 4.gif 4.gif 4.gif

(ludoto_mimi @ Oct 25 2006, 06:57) *

Нейтън ми хареса как така от нищото и взе, че литна. После как си духаше на петите, че не му работеха още спирачките и доста пушилка вдигна. 18.gif

Хахаха дааа определено !!! А и той беше босичък май май ако това беше истинско при приземвяне от туркането за да спре щеше да си отнесе стъпалата но ... на него му е простено нали еее Суперрррррмааанн... оппа Героооййййй smile.gif 2083[1].gif 2083[1].gif 2083[1].gif

Хиро е biggrin.gif голям сладур. На всичко се радва, весело му е...

Даже прекалено голям ... на места изглеждаше като бавноразвиваш но като гледам в бъдеще как ще е определено има мноооОоооого подобрения 3.gif 4.gif

А на другия негър (как се казва той между другото?)

ммм Засега никой не му е споменавал името ... и аз видях че не е ДЛ беше по различен но все пак не може да се отрече че доста си приличат passifier.gif rolleyes.gif

Вече съм почти убедена, че Питър взема силите на тези около него (Нейтън - летене, Исак - рисуване на бъдещето), интересно ми е как ще я намерят мажоретката, за да я спасят

Ммм да и според мен е така но за бъдеще би трябвало да се осъвършенства някакси ... в смисъл ако може да използва уменията на др-те само като е около тях ще да е доста слаба работа ... някак си мисля че ще малко по различно , Но да почакаме и да видимммм ... blink.gif happy.gif happy.gif happy.gif

Ако някой е видял пак тайнствения знак в тази серия, да пише в темата за знака, защото аз като нищо пак да съм го пропуснала.

В тази серия и аз не го видях в интерес на истината ! Та... ако някой нещо по усобенно е видял - Да Каже !!!

П.П. Това - Save the cheerleader. Save the world. - От колко време го гледам ли гледам като надпис в официалния сайт но никво внимание не му бях обръщал 16.gif
Heaven's a Lie1
Става все по интересно и по интересно, но ако трябва да съм напълно честна.. този епизод ми беше леко-скучен

QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 24 2006, 22:57) *

Вече съм почти убедена, че Питър взема силите на тези около него (Нейтън - летене, Исак - рисуване на бъдещето), интересно ми е как ще я намерят мажоретката, за да я спасят. unsure.gif

Да, точно така. И аз съм на това мнение, дори го казах още преди да излезе епизода докато развивах съвсем различна теория ^^ Не виждам никакво друго логично обяснение. Също така много се надявах Исак и Питър да станат приятели, макар че ще е малко трудно ( или по-скоро странно ) след обстоятелствата със Симон.

QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 24 2006, 22:57) *
А на другия негър (как се казва той между другото?) способността му явно е да изтрива паметта на хората, но пък на полицая нищо не му сториха. huh.gif

Не, не си права. Явно не си разбрала момента, но всъщност му направиха нещо. След като му направиха някакви изследвания, му изтриха паметта но само за деня. Точно поради тази причина като се прибера, е мислил.. че е отсъствал само няколко часа, а не ден. И точно поради тази причина като се опита да обясни, млъкна.. защото не си спомня, черна дупка.

Много се смях на Хиро в този епизод, започна да ми харесва много като герой. Особено когато тръгна да обяснява на Нейтън за бомбата, хаха.. бяха големи ръкомахания! Също така, когато искаш превоз.. Хах! Или пък когато искаше да подкара колата..

ZzoOoMeR да, да.. ако не се лъжа го видях под формата на медалион. Мисля, че беше на онзи негър който премахна паметта на момчето което се опита да изнасили Клер.
sydney
smile.gif епизода е много готин smile.gif smile.gif радвам се че вече започват да се събират 18.gif 18.gif 18.gif искам по скоро да излзиа новият епизод че ми стана много интересно blush.gif blush.gif
FrAgMaKeR
Много интересен епизод.. още малко и ще се съберат всички. Само ми е интересно, кой ще спаси мажоретката и по-точно от кого трябва да бъде спасена от баща й или от Сайлър.. или от нещо друго?
Ralna
Става много интересно, вече всеки от Геройте се е запознал с друк герой, всички освен Клеър, ама сега ще ходят да я спасяват, много хубава серия беше, нещата почват да придобиват посока 4.gif
DaniEl
И аз я гледах беше много приятна наистина 4.gif Както досега Нямаше лош епизод rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.