Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Всичко за Кларки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
ZanGaDor
Тук ще е мястото на което ще изказвате мненито си за Кларк след всеки епизод така ще размишляваме и ще обсъждаме поведенията му.

Съгласни smile.gif
sonofsparda
Засега от мен само това-един невероятен човек worthy.gif
sydney
за мен Кларки все още е едно объркано момче,което се плаши от самият себе си и от това на което е способен wacko.gif wacko.gif wacko.gif но след време ще се превърне в една вечна легенда angel1.gif angel1.gif angel1.gif wub.gif
Victoria
Така и така не намерих друга тема, а в тази не виждам много смисъл (no offence wink.gif), да постна снимчица на Том на млади години. wink.gif
didssy
ох дори като малък не прилича на олигофрееееен ... голям сладурчооооооооооооо blush.gif rolleyes.gif biggrin2.gif blush.gif
tzvetka
Направо не мога да повярвам че това е същия човек!Смисъл само по усмивката так леко!Има хопра които още от деца си приличат на себе си ама Том...Ама нищо променил се е към по хубаво biggrin.gif
didssy
като голям му се е разширило лицето smile.gif леко скулите и бузките smile.gif иначе очите му са .. върховни и сега и преди ... некфи сини ... дълбоки ........ ех ...
smallville_f
Еми за мене си е олигофрен като малък biggrin2.gif Ама не по-голям олигофрен от моя любимец Майкъл Розенбаум като малък 18.gif
MaLkIq_MuKi
Не знам, ама на мене си ми харесва и като малък, и като сега по-голям и като дядо сигурно пак ще ми харесва biggrin2.gif А що се отнася до Кларк - той все още е един доста объркан млад мъж, който според мен започва вече да осъзнава за какво става въпрос в живота. Не може винаги да си останеш безгрижен, особенно с неговите способности smile.gif
sydney
определено Том ми харесва и като малък rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif но все пак сега е много по хубав happy.gif happy.gif
tzvetka
Цитат(didssy @ Apr 10 2007, 15:03) *
като голям му се е разширило лицето smile.gif леко скулите и бузките smile.gif иначе очите му са .. върховни и сега и преди ... некфи сини ... дълбоки ........ ех ...

На мен обаче ми се струват леко зеленки!Не знам ама поне към зелено вървят!Така ми се струва!
ZanGaDor
Намерих още една снимки и биографията му

Tom Welling

Tom Welling - Thomas John Patrick Welling

Рожденна дата: 26-Apr-1977
Роден град: New York City

Любим цвят: Бял
Сексуална ориентация: Хетеро Сексуален
Професия: Актьор

Националност: Американец
Филм: Smallville

Graduated Okemos High School in Okemos, Michigan in 1995.

Баща: Tom Welling, Sr.
Майка: Bonnie
Сестра: Rebecca (older)
Сестра: Jamie (older)
Брат: Mark (younger)
Жена: Jamie White (m. Jul-2002)

Гимназия: Okemos High School, Okemos, MI (1995)
didssy
абе незнам обаче има почти съшите очи като един съученик . жалко че той е злобен и леко грозен rolleyes.gif biggrin2.gif да има и зелено ... абе и синио има ... а пък на тая снимка беше с кафяви ! .... предполагам че донякъде зависи от светлината ... е определено най му отива с зелено-сини очички ..... blush.gif I LOVE HIMMMM !!!!!!!
clark_megi
Много е сладък , много , много wub.gif wub.gif wub.gif ,като малък не бих му обърнала голямо внимани е,като всяко момче на неговата възраст ,обаче сега въобще не си прелича само усмивката
А за очите и аз сисля че са сини
clark_megi
Никой ли не му се пише какво стана ? rolleyes.gif
TIGERM13
Еми аз какво да пиша-един от най-красивите мъже,които съм виждала shocking.gif Една приятелка започва да се мята на дивана само като пусна някой епизод от Smallville заради Том 18.gif 16.gif -това е въздействието му върху жените.
valla
очите му са страхотни, но само аз ли съм забелязала невероятната му усмивка
Mr. Winchester
Том Уелинг много добре си играе ролята на като супермен, ама вече малко не става tongue.gif щото е 30 годишен а и почна да не се бръсне biggrin.gif blush.gif
lex's_girl
HA, усмивката му вярно си е направо обезоръжаваща ма аз си имам артилерии и в чорапите 10.gif
Ахх, бАу
Enchanted
Толкова е сладко тва момиче....
Усмивката му найстина е убииствена Ани...
Hell's angel
Само на мен ли ми е прекалено сладникав? Хубаво е момчето, ама някак... абе и аз не знам. На снимката му като малък си е същия, само че с различна прическа. Но ако става въпрос за играта му си е страхотен. Много добре се справя.
DjuDju
и на мен многооооо ми харесва..страшен е....и определено очите му са зелени!!!
Victoria
Enchanted
За всички фенове на Том с радост ще кажа,че другия Четвъртък в Хай Клуб,ще има негов плакат(по моя молба) smile.gif
Green_Arrow
Цитат(Enchanted @ Jan 17 2008, 15:26) *
За всички фенове на Том с радост ще кажа,че другия Четвъртък в Хай Клуб,ще има негов плакат(по моя молба) smile.gif

Ехее супер мерси , че сподели , Меги smile.gif
♥Didito♥
Кларк е хм меко казано страхотен, просто го обичам wub.gif направо не знам какво да кажа mrgreen[1].gif
Krypto_girl
НАЙ-ГОЛЕМИЯ СЛАДУР {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.