Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нашите снимки
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Фен зона
Страници: 1, 2
sydney
След като в повечето форуми има такава тема,а в нашият все още никой не я е пуснал реших да я пусна аз happy.gif happy.gif вече от доста време си чатим тук и реших че е време да се видим biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif така че който има снимчици нека да пуска 10.gif 10.gif 10.gif 10.gif
ZanGaDor
Първа си ти обаче
sonofsparda
Ами твоите къде са,Sidney?smile.gif Иначе аз още нямам,но когато си направя....ще видим smile.gif
ZanGaDor
Аз имам но първо твоите сидни
sydney
Цитат(ZanGaDor @ Oct 22 2006, 21:11) *
Първа си ти обаче

eeeee...много си хитър 15.gif 15.gif 15.gif добре но се надявам после и вие да ме последвате rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
ето ме и още една
сега е твой ред blush.gif 10.gif 10.gif 10.gif
sonofsparda
Хмм,смятам да си ги сейвна biggrin.gif
sydney
(sonofsparda @ Oct 22 2006, 21:17) *

Хмм,смятам да си ги сейвна biggrin.gif

добре blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
ZanGaDor

blush.gif
ogata
До тук 7 поста чист спам dry.gif ... давайте снимки ако ще давате , ама не флудете ... и за да не кажете нещо ... Това съм аз
sonofsparda
Ехее,почвам да се чувствам малък biggrin.gif
sanuvam
Нали вече има такава тема... не виждам смисал да се повтаря... о ами ако знаех как 6тях да сложа и аз снимка smile.gif
ventzo
(sanuvam @ Oct 22 2006, 20:29) *

Нали вече има такава тема... не виждам смисал да се повтаря... о ами ако знаех как 6тях да сложа и аз снимка smile.gif

Ето така става
Идваш тука и после правиш това:

След това тези последните ги пастваш направо в отговора и си готова wink.gif
vikihill96
едно въпросче-това дето си го обяснил го разбрах без последната стъпка там ,ако можеш малко по-подробно да го обясниш как става номера та и аз да се "покажа"пред обществото(най-вече трябва ли ми някаква регистрация,за да извършаописаната от теб операция?МЕЕРСИ!
gunavara
ей ме и мен smile.gif

http://gunavara.snimka.bg/album.php?album_...403&photo=3
ventzo
(vikihill96 @ Oct 23 2006, 08:31) *

едно въпросче-това дето си го обяснил го разбрах без последната стъпка там ,ако можеш малко по-подробно да го обясниш как става номера та и аз да се "покажа"пред обществото(най-вече трябва ли ми някаква регистрация,за да извършаописаната от теб операция?МЕЕРСИ!

Взимаш заградения линк(copy) и като натиснеш "отговор" направо му даваш paste в поолет за твоя коментар wink.gif
vikihill96

Е дано е станало,не се плашете от видяното-все пак това съм "Аз самият",както се казва по филмите-
"In the flesh".

Ама скивате ли разликата между мойта снимка и тази която съм си избрал за аватара,.....за съжаление никаква прилика,ама какво да се прави. 16.gif 16.gif 18.gif shocking.gif 3.gif
HooRiyA
~бАуУ=Рр
MaHeKeHa
Не бива да се оправдавате с външността си, хора. Няма идеални хора. Тези, които определеят хората като грозни, или красиви, страдат от дисхармонална физическа ориентация. Всеки човек си има своя чар. Това, че Василиса Ви определя като грозен, проблемът не е във Вас, определено. Проблемът е в човека, който Ви дава така оценка.
vIkToRsHeFa
http://img289.imageshack.us/img289/1077/azzzzrz0.jpg => Ей ма на и мене... biggrin2.gif Обаче фотоапарата никога не ме е обичал... blush.gif
Иначе още мои снимки можете да намерите във галерията на форума. biggrin2.gif

ПП. Относно качването на снимките можете да го направите и в нашата форумна галерия и посредством начина описан в тази тема: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=10205 4.gif

ПП2. Ето и списък с едни от най-популярните безплатни хостери на картинки: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=4701 4.gif
lyubenski
Ето ме и мен wink.gif

ventzo
Не че не сте ме виждали,но некаи тука да си имам biggrin2.gif
MaHeKeHa
Любо, трябва да призная, че те мислех за ... за ... за ... за ... за .... много по-дребен на външен вид, а то какво се оказа. Брех, че си голем Българин.

Пич си.
ZanGaDor
Ее Емо дай да видим и теб де smile.gif
MaHeKeHa
QUOTE(ZanGaDor @ Oct 24 2006, 17:06) *

Ее Емо дай да видим и теб де smile.gif

Мен може да ме гледате всеки четвъртък по телевизия CW, предимно стоя в една плевня и се чудя какво да правя - lol
ZanGaDor
Ехеееееееееее biggrin.gif
НЕ сериозно дай да видим Бате Бойко(Емо)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
lyubenski
(MaHeKeHa @ Oct 24 2006, 18:00) *

Любо, трябва да призная, че те мислех за ... за ... за ... за ... за .... много по-дребен на външен вид, а то какво се оказа. Брех, че си голем Българин.

Пич си.

Хе хе, 10х . Не съм толкова огромен , камерата ми е дала някое друго килце biggrin.gif
sydney
май-май тук сме много малко момиченца blush.gif blush.gif rolleyes.gif
jonas
Айде и аз да си покажа мутричката biggrin2.gif
Цък , цък и пак цък 18.gif 10.gif
Lois Lane
Хехе... Емо, като само стоиш в тази плевна и се чудиш какво да правиш, да вземем да те изкара малко навън от нея... Ей сега ми се обади един приятел от равна Добруджа.. имал добитък за паша, но ако държиш да си седиш в плевнята... можел и да ти даде поръчка за един-два кокушкарника да му сковеш....Гледаме си вещ в работата с пироните... Само да не кихнеш... Да не ме отнесе някоя врата докато идвам да взимам поръчката tongue.gif

Не бъди стеснителен .. дай им на хората снимка да те видят и да се успокоят ... За какво ще я ползват да не ти пука ... 15.gif
jonas
Айде айде присмял се хърбел на щърбел каде са тфойте снимки бе како Лоис biggrin.gif
vIkToRsHeFa
(jonas @ Oct 24 2006, 20:58) *

Айде айде присмял се хърбел на щърбел каде са тфойте снимки бе како Лоис biggrin.gif

biggrin2.gif На туй му се вика инфлация... 10.gif
А иначе който иска може да си лепне снимчица и в профила за по-лесно... 4.gif
Lois Lane
На мен пък ми допада да си бъда анонимно човече, така че ще Ви дам само малко жокерче...

Заповядайте...

IPB Image
IPB Image
MaHeKeHa
Ау, чудесно. За сега ще си мисля за теб, като за ей онази снимка, която се намира вдясно - lol
Lois Lane
Мммм да.. Персоната в ляво не е мнгоо за предпочитане.. Обичайно е намусена и лесно раздразнителна, и действа като слон в стъкларски магазин... А щом сложи и очила... положението никка не е розово. 15.gif
Idex
На мен пък ми допада тази Луис, която е отляво, изглежда делово секси.

PS: Понеже не видях цигара, това димче над главата да не е пръц-пръц biggrin2.gif
sonofsparda
Поправка-Лоис,а не Луис(без да се заяждам smile.gif ),а на мен иначе ми допада повече тази отдясно smile.gif
Lois Lane
Хммм... това не е точно димче и това, за което си си помислил не е ...
ПО комикси и анимации този вид изразяване се слага, когато героят е изпушил тотално или мисловно е напрегнат и нещо се мъчи да измисли .. smile.gif като в различните стилове на рисуване, се изобразява по различен начин smile.gif

А btw рисунката в дясно е оригинал от комикса Supergirl на DC и е Kara Zor-el в наметалото на Superman... Ако някой изявява желание мога да покажа и напълно оцветена как изглежда.

sydney
(Lois Lane @ Oct 25 2006, 19:54) *

Хммм... това не е точно димче и това, за което си си помислил не е ...
ПО комикси и анимации този вид изразяване се слага, когато героят е изпушил тотално или мисловно е напрегнат и нещо се мъчи да измисли .. smile.gif като в различните стилове на рисуване, се изобразява по различен начин smile.gif

А btw рисунката в дясно е оригинал от комикса Supergirl на DC и е Kara Zor-el в наметалото на Superman... Ако някой изявява желание мога да покажа и напълно оцветена как изглежда.

да моля те покажи biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif аз си падам по такива японски анимации happy.gif happy.gif
jonas
и аз и аз искам tongue.gif
опа отново се влюбих
какво ли е да стоиш и да я гледаш отдолу 18.gif
sydney
(jonas @ Oct 25 2006, 22:11) *

и аз и аз искам tongue.gif
опа отново се влюбих
какво ли е да стоиш и да я гледаш отдолу 18.gif

срам нямаш 18.gif 18.gif 18.gif ц-ц-ц-ц-ц какъв пример даваш само 9.gif 9.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
иначе снимката е яка smile.gif smile.gif
solenka
Ето ме и мен. blush.gif
ТУК
vIkToRsHeFa
(MaHeKeHa @ Oct 25 2006, 17:23) *

Ау, чудесно. За сега ще си мисля за теб, като за ей онази снимка, която се намира вдясно - lol

Предполагам след някои по-силен ветрец а Емо.... 18.gif 10.gif
MaHeKeHa
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 26 2006, 23:28) *

QUOTE(MaHeKeHa @ Oct 25 2006, 17:23) *

Предполагам след някои по-силен ветрец а Емо.... 18.gif 10.gif

О, дай боже да е попътен ИЛИ срещупътен, зависи как ще стои, де - lol
3pacalypse Now
ето ме
Stray
me1
me2
me3
My Super T-shirt smile.gif
MaHeKeHa
Хубава фланелка си имаш, Stray :]
3pacalypse Now
http://ggbit.info/forum/index.php?act=modu...m&album=160

ETy Tyka CъM MHorO CTpaшен KBo шъ KaжиTe A?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

TIGERM13
Цитат(Stray @ Nov 27 2006, 00:52) *

Еййй много добра тениска имаш ohmy.gif ама как си се снимал в тъмното все едно си в кадър от THE -X-FILES
MaLkIq_MuKi
Цитат(Lois Lane @ Oct 25 2006, 18:54) *

Какво стана с рисунката sad.gif
Cedric
HooRiyA , Васи , супер си! :wink:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.