Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Сериите
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Хейли
Ако сикате може тук да обсъждаме сериите защото сега по фокслайф пуснаха и вече 4 сезон много се радвам ще видим как ще се развият нещата между Бъфи и Спайки smile.gif)
DaniEl
Ами да хубаво е да има и такава тема Аз вече гледах четвърти сезон вече и пети привършвам Ама още няма Бъфи и Спайк вече в пети сезон той разбира че я обича ама за момента нищо аз съм на 13 епизод А за четвърти сезон там бъфи няма да е със српайк ,а с един улигофрен(тоя не ме кефи dry.gif )наречен Райли Като цяло целия 4-ти сезон беше много добър Лъбима серия можеби където не можеха да говорат или със съквартирантката демон голям смях падна 18.gif
Aurora
На мен 4 сезон не ми хареса особено, май беше заради Райли и Инициативата, всичките тези военни, оръжия, организации-съвсем не в стила на "Бъфи".Иначе любим епизод ми беше "Нещо синьо"-смях се докато не се разплаках, хах. mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
sydney
мене много ме кефят отношенията м/у Бъфи и Спайк biggrin2.gif biggrin2.gif аз преди две години и нещо ги изгледах всичките сезони,но сега пак ги гледам по Фокс rolleyes.gif rolleyes.gif много са яки,сега от 5-ти сезон започва да става много по интересно happy.gif happy.gif happy.gif казвам ви ще се смеете от сърце biggrin.gif biggrin.gif
Estell
Цитат(Aurora @ Mar 25 2007, 02:38) *
На мен 4 сезон не ми хареса особено, май беше заради Райли и Инициативата, всичките тези военни, оръжия, организации-съвсем не в стила на "Бъфи".Иначе любим епизод ми беше "Нещо синьо"-смях се докато не се разплаках, хах. mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif

Ооо "Нещо синьо" направо го обожавам! Много бяха сладки там и Бъфи и Спайк. Пък най-смешно ми беше когато магията се развали и реакцията на Бъфи - "Spike's lips! Lips of Spike!"
Aurora
Да, хах, и как и двамата започнаха да плюят.
Цитат
мене много ме кефят отношенията м/у Бъфи и Спайк biggrin2.gif biggrin2.gif аз преди две години и нещо ги изгледах всичките сезони,но сега пак ги гледам по Фокс rolleyes.gif rolleyes.gif много са яки,сега от 5-ти сезон започва да става много по интересно happy.gif happy.gif happy.gif казвам ви ще се смеете от сърце biggrin.gif biggrin.gif
Хах, ми аз съм гледала всички серии около 2 пъти и половина, така че мога да твърдя, че знам, какво ще се случи...5,6,7 сезон са ми любимите заради Бъфи и Спайк biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif .
sweetbox_f
абе хора вие сте гледали сички епизоди,а аз няма от куде да ги изтегля!моля ви кажете ми от къде, sad.gif че няма търпения да видя кфо ще стане с бъфи и спайк biggrin.gif
DaniEl
Цитат(sweetbox_f @ Mar 27 2007, 18:33) *
абе хора вие сте гледали сички епизоди,а аз няма от куде да ги изтегля!моля ви кажете ми от къде, sad.gif че няма търпения да видя кфо ще стане с бъфи и спайк biggrin.gif

Тук може да видиш от къде да си изтеглиш епизодите.

Част от епизодите може да намериш и тук и тук
smile.gif
Konspin
Според мен най-яките сезони на Бъфи са 6и7 и те ме кефят най-много
metodi_1912
Цитат(Konspin @ Apr 3 2007, 22:22) *
Според мен най-яките сезони на Бъфи са 6и7 и те ме кефят най-много

ти да не си ги гледал всичките сезони ??
Konspin
Да всичките сезони съм ги гледал.Тва е единствения сериал на,които съм изгледал всичките серий и сезони.
DjuDju
знаете ли сега тази седмица по FoxLife кой епизод от кой сезон ще дават?
Konspin
Знам само,че по fox life дават 5-ти сезон ,но незнам коя серия щте дават unsure.gif
koti987
малеее хорааа много сте напред аз дори не знаех че са 7 сезона biggrin2.gif
nestinarka
Само на мен ли не ми се отварят сериите на Angel от
http://free.hit.bg/buffy/epdownload.html
pinko_z
И на мен не ми ги отваря!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.