Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "I Love You But I've Chosen Darkness"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 4
Страници: 1, 2, 3
Menna
"I Love You But I've Chosen Darkness"

Без Спойлери

"ONE TREE HILL" - (9:00-10:00 p.m. ET)
25 октомври 2006 година

Когато Лукас открива,че интереса на Дерек към Пейтън е повече от братски,Дерек започва да се държи заплашително.Хейли усеща,че Нейтън и се изплъзва,когато той е приет със стипендия в Университета Duke.Когато слуховете за бременността на Брук се разпространяват,Рейчъл използва Интернет за да уреди среща на Брук с по-възрастен мъж.След молбата на Нейтън,Деб се опитва да се отърве от пристрастеността си към хапчетата.

ПРОМО

Снимки

405 Episode -Music:
Sendspace
Si*Sй - "The Truth"
DJ Shadow feat. Chris James - "You Made It"
Yellowcard - "City Of Devils"
"Prayers For Rain" - The Cure
"Something's Broken" (AKA "Imposter") - The Burning Effigie
"Lights Go Red" - Chicks With Hits

Data.bg(благодарение на borko)
Si*Se - "The Truth"
DJ Shadow feat. Chris James - "You Made It"
Yellowcard - "City Of Devils"
"Prayers For Rain" - The Cure
"Lights Go Red" - Chicks With Hits(Sample; 1:56 минути)

405 Episode - Download:
One.Tree.Hill.S04E05.HDTV.XviD-NoTV@Bt.GGbit.info
One.Tree.Hill.S04E05.HDTV.XviD-NoTV@Arenabg
One.Tree.Hill.S04E05.HDTV.XviD-NoTV@Linkos
One.Tree.Hill.S04E05.HDTV.XviD-NoTV@Data.BG

Моля,не превръщайте темата в галерия!Ако поставяте голям брой снимки,то нека бъдат сложени чрез thumbnail!
opa
EDIT: Разгадах я, качвам 'титрите' заедно с нея.
^Disaster^
а дали ще е епизод.... blink.gif ohmy.gif
Devil^Rose^^
(Menna @ Oct 19 2006, 10:04) *

18.gif 18.gif 18.gif 16.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Не сериозно huh.gif какво го направиха този филм confused.gif Първо духчето и Дан, а сега и това.... викам да му сменят жанра -> Криминале, Ужас
The Black Dragon
3.gif 3.gif 3.gif Oooo, дааааааа worthy.gif worthy.gif worthy.gif Това вече ми харесва. Ето това е OTH 4.gif 3.gif Лелее, хахахаха, айде всички сълзливи сапунести истории - вън happy.gif Браво, браво. Серията ще е уникум 4.gif Хахаха, ама аз май ще позная, че тоя Дерек ще я изнасили. Заклевам се - никъде не съм чел спойлери или нещо такова за това. Имам интуиция,а 3.gif Въйй biggrin2.gif нямам търпение до новия епизод. Да продължават в същия дух и OTH може да влезе по рейтинг в челната 5-ца 4.gif
storm
Очертава се един много рус епизод. Рус(Дерек) напада руса (Пейтън) и я спасява рус (Лукас), както споменах в миналия си пост, има ли русо, опасна е работата happy.gif . Но развоят и краят са ясни - Луки идва и отновo спасява всички dry.gif , Той е много досаден. Много ме дразни напоследък, вечно недоволен от всичко и намусен, представям си, ако в някой епизод не му дадат да спаси света, сигурно после надува главата на сценаристите 5 месеца и те хората са решили да си спестяват бъдещи главоболия.
~●R@Li●~
бая екшън ще има в тоя епизод.Просто One Tree Hill няма равен ... 4.gif
P_1
1. noexpression.gif woohoo.gif 36_6_1[1].gif Тва е Отх!!!
2.Тоя Дерек е... нямам думи!!! jason2.gif Психар от всякаде
Дано Лукас доиде на време и го пребие от бои ( starwars.gif ) преди Дерек да изнасили или пребие Пеитан.
3.От както по4на Отх по Cw надминават сценаристите себе си според мен си дигнаха нивото на епизодите още пове4е. 4.gif

П.С.
На мен ли ми се струва или Лукас е със сенки или молив от на4алото на сезона?
The Black Dragon
(P_1 @ Oct 19 2006, 21:32) *
П.С.

Да, баси педалчето sick1.gif
girl_from_hell

и на мен ми се стори

а за новия епизод най-накрая малко живане в сериала нещо беше почнало да ми става скучно ама пак лукас спасил както винаги абе пак нещо не съм обнадеждена ама ай де поне малко екшан ще има
winona
ох, трябва да спра да гледам промота blink.gif wacko.gif ...
сега само за това ще си мисля.. едва ли серията ще е толкова психо колкото изглежда де..
понеже като чета първия пост има и доста други неща да се случват...
най-вероятно ще оставят целия екшън за финал и ще тр да чакаме до 406 за да разберем как ще завърши всичко.... 9.gif

Дракончо ти май искаш да превърнат ОТХ в Туйн Пийкс...
аз харесвам и ТП ама предпочитам да не се мешат твърде много жанровете dunno[2].gif
uNdErGrOuNd
(Devil^Rose^^ @ Oct 19 2006, 18:21) *

Не сериозно huh.gif какво го направиха този филм confused.gif Първо духчето и Дан, а сега и това.... викам да му сменят жанра -> Криминале, Ужас

Направо, ако вкарат и малко Mystery, Fantasy и Sci-Fi ще стане номер едно. 4.gif

Иначе за промото съм се убедил, че това което го дават в промотата, не е съвсем това, което се случва по-късно е епизодите..
The Black Dragon
(winona @ Oct 20 2006, 12:13) *
Дракончо ти май искаш да превърнат ОТХ в Туйн Пийкс...
аз харесвам и ТП ама предпочитам да не се мешат твърде много жанровете dunno[2].gif

Ако намерят Ели увита в найлон и всичко ша е 6 15.gif Лошо нема, нека има малко мръвка за гонене, стиа с тия бременна, небременна, влюбен, загубен...

btw то без майтап обаче OTH си е обвързан с Twin Peaks smile.gif
winona
(The Black Dragon @ Oct 20 2006, 15:06) *

Ако намерят Ели увита в найлон и всичко ша е 6 15.gif

18.gif 18.gif 18.gif

с останалото съм съгласна.. предния епизод беше с умерен финал. хареса ми. ама тоя последния вече беше прекален за ОТХ.. според мен.. shocking.gif
Ralna
Аммм е е интересничко, и то много, нямам търпение отсега 4.gif
Nasi
(Joro @ Oct 19 2006, 19:25) *

Очертава се един много рус епизод. Рус(Дерек) напада руса (Пейтън) и я спасява рус (Лукас), както споменах в миналия си пост, има ли русо, опасна е работата happy.gif . Но развоят и краят са ясни - Луки идва и отновo спасява всички dry.gif , Той е много досаден. Много ме дразни напоследък, вечно недоволен от всичко и намусен, представям си, ако в някой епизод не му дадат да спаси света, сигурно после надува главата на сценаристите 5 месеца и те хората са решили да си спестяват бъдещи главоболия.

worthy.gif worthy.gif worthy.gif Съгласна съм, и мен все повече ме дразни. Вече му е прекалено.

А и на Пейтън за 17 години какво ли не й се е случило, защо не й дадат малко почивка на момичето... Всичко лошо все на нея се случва. sad.gif

Според мен епизода няма да изглежда както в промото, ще има доста други моменти в които да се акцентира smile.gif

BTW Лукасчо вече не е рус...неговото рижо. 18.gif 18.gif и с този молив е ..../много му отива/ 15.gif
снимка от 4 епизод:
~*Haley*~
Очертава се доста интересен епизод,доста психо ще е но надявам се на свърши добре wink.gif Наистина трябва малко екшън след всички тия драми...
fire_misha
Една дума...пси-хо-пат
pesho93
Мн яко ще стане ей той Дерек мн зле
FaLLOuTbOy
охх дано да е интересен и да вдигне малко рейтинга,че като гледам напът да се махне от екрана ohmy.gif sad.gif
Electrum
Шшшшш,тоя Дерек ме разцепва-луд,луд 18.gif за съжаление нагримосания Лукасчо пак ще влезне в ролята на Люк Скайлокър и ща спаси принцеса Пейтън от лошия Вейдър starwars.gif .Ние си ги знаем промотата,че малко пресилват нещата,но определено ще е по-динамичен епизод! Е тва вече ще е якото ОТХ,от бая време не съм чакала нов епизод с такова нетърпение 4.gif
Nasi
(YaHeL`` @ Oct 21 2006, 13:27) *

Шшшшш,тоя Дерек ме разцепва-луд,луд 18.gif за съжаление нагримосания Лукасчо пак ще влезне в ролята на Люк Скайлокър и ща спаси принцеса Пейтън от лошия Вейдър starwars.gif .Ние си ги знаем промотата,че малко пресилват нещата,но определено ще е по-динамичен епизод! Е тва вече ще е якото ОТХ,от бая време не съм чакала нов епизод с такова нетърпение 4.gif

ахаха i like it, само че Лукас е далече от Люк Скайлокър...ама виж и заглавието- "I Love You But I've Chosen Darkness"...някой ще избере the dark side. 18.gif 18.gif 18.gif като се появи това заглавие доста хора го свързаха със Star Wars. 18.gif
The Black Dragon
(Nasi @ Oct 20 2006, 17:45) *

BTW Лукасчо вече не е рус...неговото рижо. 18.gif 18.gif и с този молив е ..../много му отива/ 15.gif
снимка от 4 епизод:

Хахахаха остана само да си сложи мигли и да пусне едно катинарче и да запее "Напипай гоооо" и цирка ще е пълен 18.gif 16.gif
Electrum
Аааааа The Black Dragon - Брутален сиии,чесно!как такиа неща да говориш!ХАхахаха! Тряя да качи кам 30-40 кила и кат нищо да наподобява въпросната БГ "звезда" 1clap[1].gif 18.gif 20.gif
DaniEl
Да ви кажа честно Лукас не ми се коментира dry.gif За кво му го слагат тоя грим може би за да потчертаят хубавите му черти или пък е прекалено мъжествен 18.gif идвами да Barf.gif Но както и да е промото е супер просто shocking.gif абе shocking.gif Ще е убиец нямам търпение наистина Само като си помисля какво може да стане unsure.gif Но много бързо се развиха нещата с тоя Дерек аз си мислех че поне половината сезон ще се приструва на неен брат
CheerFuL-F
aбе хора къф е тоя дерек в крайна сметкаconfused.gif
DaniEl
(cheerfuL-f @ Oct 21 2006, 12:43) *

aбе хора къф е тоя дерек в крайна сметкаconfused.gif

Психар който е влюбен в Пейтън Е незнам дали е влюбен,но е вманиачен в нея dry.gif А ти не тледаш ли 4-ти сезон та не знаеш кой еconfused.gif
ava_89
еми кво да ви кажа както вие казвате винаги пресилват промото,тъйче ак накрая се окаже че промото дето лукас се оказва принц е някакъв СЪН на един от тримата направо вече ще ме разбият хахах но нззз дано бъде интересна серията,
а за принцеса Лукас нз кво да кажа хихи с тази руса косичка, с този молив а сега както казахте и едно моливче да му сложат ауууу красавица ще станеее хахахахах ,а да не забравя и едни ток4ета
Хейли
Мааллееее какво правят тия хора ве кви са тия неща това съвсем не е в стила на ОТХ кат иозгледах ся промото мане мане ще е един доста "лош' епизод и Лукас естесвено пак ще трябва да се прави на герой ами рискове в професията...
^^HeLa^^
Доколкото може да се съди от промото следващия епизод ще е доста интересен.
Тоя Дерек наистина се оказа психар AR15firing.gif , не че не се знаеше де ама...чак пък такъв екшън с хорър елементи не съм очаквала от него. Както и да е той Лукас нали е там ще оправи всичко и накрая с Пейтъ ще заживеят щастливо.
lovely
Aбе само мене ли ми се струва или следващата серия ще прилича повече на сериал от сорта на Туин Пийкс, отколкото на нещото , което беше ОТХconfused.gifconfused.gifconfused.gifconfused.gif?? Кви са тия мрачни сцени, кви са тия луди ,маняци, кво е тва.....Какво всъщност се случва от тоя сезон....? Много тъпо ми се видя тва промо! Лукас в ролята на гримирания супермен и Пейтън- вечната жертва? Представям си ква схватка ще има между тоя Дерек и Лукас...страшен екшън....нямам думиsad.gif Кво -ножове ли ще си вадят или тоя психото ще я вземе за заложник и Лукас ще я спасява с куфар пълен с пари...Абе тотално се заплетоха в тая психо нишка....разочарована съм , дано серията да не е толкова зле , колкото изглежда от промото!!
storm
В един сериен филм трябва да има разнообразие. Точно това се опитват да постигнат и в ОТХ. 1 епизод ще е обикновен, един ще наподобява криминале, един драма и така. Ето например епизодът "Какво би могло да бъде", когато Нейтън и Лукас си смениха ролите, макар че целият епизод се базираше на един сън, не може да се отрече, че беше интересен, защото отклонява филма в друга посока и показва нещо различно. Това му е интересното, не знаеш никога какво ще се случи. Ако караха в един и същи дух постоянно, тоя сериал отдавна да го няма. Защо мислите, че рейтингът на ЛОСТ е толкова висок, защото там основният принцип е "Очаквай неочакванато".От друга страна сериалът "Ясновидката Тру" беше спрян тъкмо защото сценарият на всеки епизод беше крайно предвидим и ясен ( за тези, които са го гледали се сещат как Тру всеки ден го изживявше по два пъти и накрая спасяваше всички - замисъл добър, реализация недотам). Така че успокойте се, за един епизод няма да се промени целият филм. Драмата Лукас, Брук, Пейън ще си остане, а с нея и филмът wink.gif.
P_1
Аз мисля 4е това което ще се слу4и в епизода е един от логи4ните и по интересни варианти вси4ко с Дерек да свърши. Психар си доиде и психар си трагва. 18.gif
milen4eto
Леле тоя (Дерек) няма връзка с главния emoticon1 (107).gif ... Ихх Лукас и той кфо се се прай на герой, макар че аз бях забеляза в миналите серии той зе да подозира Дерекчо и явно му е светнала лампичката и са е осетил, че на ония дъската му хлопа... 18.gif
И осещам че тая серия ще гледаме само тея тримката и че ще има бой chair.gif emoticon1 (108).gif , само че кой от двамата ще го носят на носилката, това вече не знам... confused.gif
winona
Наскоро четох едно мнение, че цялата история от промото може да е сън.
Не помня на кого беше, но от тогава все повече се убеждавам че е мн вероятно Лукас да сънува целия тоя екън blink.gif
Electrum
" I Love You But I`ve Chosen Darkness "-тва ми звучи като "Сome To The Dark Side - We Have Cookies" 18.gif 18.gif 18.gif Всички обичат Реймънд или Всички обичат Пейтън wink.gif Дано е да сън,щот иначе Дерек мн бързо ша е out,ма не ми се вярва
Nasi
Много ме съмнява да е сън. Не може да е сън. sad.gif
DaniEl
(Nasi @ Oct 22 2006, 15:20) *

И аз мисля така ще е твърде тъпо за ако е сън Гледам промото по няколко пъти на ден rolleyes.gif И силно ме съмнява да е само сън направено е доста добре Наистина ако се окаже че е сън ще е много жалко Обе просто забравете да е сън Ще е един страхотен епизод wink.gif
CiNdEreLLa``
(Nasi @ Oct 23 2006, 02:20) *

На мен би ми звучало логично да е сън,ако ги нямаше снимките на Пейтън !Лукас няма как да знае за тях,че и да ги сънува 18.gif
Chad^Ravens
CiNdEreLLa``-това е вярно....така че искаме или не,всичко излиза че ще е реалност.Съжалявам само за Дерек,най-малко очаквах че ще се окаже маниак.Много ми стана симпатичен когато го видях първоначално..жалко че ще трябва да си разваля мнението....другото което е,изглежда че Лукас отново ще спаси Пейтън и накрая `всичко се връща`.... wink.gif
DeVouR
Хмммм....а аз защо ли имам някакво усещане, че цялата история с The Dark Side 15.gif може да има нещо общо със Нейтън и Хейли blink.gif
1236.gif Само предчувствие...
~*Haley*~
The Dark Side май си е около Дерек Лукас и Пейтън или поне аз така си мисля...Dark не ми се връзва с Нейтън, Хейли и тяхното бебе,освен ако The dark side не е колежа на Нейтън Duke smile.gif
elli
"I Love You But I've Chosen Darkness" I Love You But тва малко странно ми зву4и......... кои кого оби4а ??дали наистина няма об6то с нейтън и хейли ....съмнявам се но и това е вариант.....но от промото май става дума за пейтън и лукас...както винаги той 6те спасява положението ......... dry.gif и накрая 6те има........ emoticon1 (106).gif biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
Всички Лейтън фенове това чакат...само тоя психопат да не нарани Лукасчо
lemmy
оо тва Dark си е точно Дерек ебаси маниака милата Пейт о0 абе мноу ше е страшно само тва ше кажа.
BledPoet
Ох леле милост, какво стана с този сериал бре хора. Ама не му е тук мястото да го коментирам.
Иначе и аз съм склонен, да мисля че е сън - много е рано, да разкрият Дерек, все пак това са по 10 мин на епизод покрай него. Но то ще се чуе 15.gif . А Лукчо малейиииии - "Грим и мълнии" ще повърна.

ПП. това за Туйн Пийкс от кога съм го заразправял, ама кой ли ме слуша 18.gif 18.gif
Gergana2
Дерек да не вземе да претрепе Люк или да го убие ?Иначе ще е твърде банално ,ако Люк го пребие .
elli
(Gergana2 @ Oct 24 2006, 17:53) *

Дерек да не вземе да претрепе Люк или да го убие ?Иначе ще е твърде банално ,ако Люк го пребие .

хаха съмнявам се Лукас да умре нали около него се върти вси4ко тва е наи малко възможния вариант според мен biggrin2.gif ина4е е възможно да го поступат и Дерек да отвле4е пейтън на някъде и да е в неизвесност и вси4ки да се притесняват....и някакви такива.... и накрая естествено Лукас 6те спасява положението 18.gif 18.gif 18.gif
[{kiara}]
Аве на мен ли ми се струва или този епизод не се очаква с такова нетърпения от миналия... blink.gif като гледам по броя на постовете и по самите постове просто си мисля, че има голяма възможност рейтинга да падна и да изхвърлят ОТХ от ефир, което не искам да става, защото тогава ще има emoticon1 (24).gif и 1crying[1].gif
FaLLOuTbOy
отдавна не съм чакал епизод със такова нетърпение.. аз си мисля че всичко ще си е реално, и Люк ще спаси Пейтън за да отмине цялата тази история със Дерек,защото сценаристите разбраха че рейтинга падна ,защото се смени малко жанра и ще се помучат възможно най-бързо да се отърват от цялата тази работа със Дерек.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.