Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Тайнственият знак ... ?!
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Apfh
Незнам дали сте забелязали но има един знак, който се появява нон-стоп във всички серии без пилотният епизод (може би защото беше заснет доста преди останалите епизоди). Та много ми е чудно какъв ли представлява знака, каква ли тайна крие confused.gif ... но едно е сигурно - до тук почти всички постепенно се обвързваха с него. shocking.gif

Татуса на Ники, който в пилотният епизод го нямаше...
IPB Image

Талисманът на D L...
IPB Image

Снимките в жилището на Сайлър бяха белязани със същият знак... (извинявам се за лошото качество)
IPB Image

Книгата на бащата на Мохиндер...
IPB Image

Басейнът в къщата, където бяха жертвите на Сайлър.. забележете маркуча...
IPB Image

Кодът на компютъра, който намери Мохиндер.. (вгледайте се в точките, че е кофти качеството на скрийншота)...
IPB Image

Когато Хиро беше в бъдещето преди ексползията в апартамента на Исаак беше пълно само и единствено с картини на знака...
IPB Image

И най-фрапиращото за мен... дръжката на Хиро от бъдещето... (която тук не се вижда заради качеството, но на серията ако се вгледате се забелязва без проблем)...
IPB Image

Какво мислите вие?
Apfh
А и нека ви припомня нещо много странно - когато метрото замръзна и Хиро от бъдещето се появи при Питър, му каза следното: "Извинявай ако те уплаших, но изглеждаш различно без белега ти."
confused.gif confused.gif confused.gif
ludoto_mimi
Може би нещо ще се случи с Питър, някакъв инцидент, или ще пострада и ще има белег на лицето. Няма къде другаде да е, освен по лицето, той Хиро да не го е виждал гол някъде, че да е на друго място. А пък Хиро носеше някакъв меч. Може и сега да реши да го бележи. Следващия път да го помни. 18.gif
Apfh
QUOTE(ludoto_mimi @ Oct 19 2006, 09:11) *

Може би нещо ще се случи с Питър, някакъв инцидент, или ще пострада и ще има белег на лицето. Няма къде другаде да е, освен по лицето, той Хиро да не го е виждал гол някъде, че да е на друго място. А пък Хиро носеше някакъв меч. Може и сега да реши да го бележи. Следващия път да го помни. 18.gif

biggrin.gif Хахаха ти ме уби.. wink.gif rolleyes.gif blush.gif
Дайте сериозно за знака.. не ви ли напомня нещо? rolleyes.gif Примерно... ДНК верига ?

От това, което прочетох по чуждите форуми най-много ме грабнаха две идеи:
1. Наличието на знака в доста от героите е дело на доведеният татко на Клеар. Човекът, който очевидно знае доста... Всички, които до тук са свързани със знака са по един или друг начин свързани и с него. Ники има двойнствена самоличност и знака се появява при "Лошата Ники", защото D L със способностите я е довел до това състояние - раздвоението на личността.
2. Знака е вроден във всички "специялни" хора и постепенно се проявява по един или друг начин в живота им, също както се проявява и инстинкта/желанието да използват силите си било то за добро или зло.
Ralna
Брей душата, голям бъбрек си била huh.gif 4.gif аз само татуса забелязах, от тва можете да съдите колко съм наблюдателна 18.gif аз си нямам и идея кво значи wacko.gif
Alanna
Възможно ли е белега на Питър да е във формата на знака ..хм 2thin[1].gif .. само предполагам ..ох айде да идва по бързо другия епизод че ще се побъркам 0027[1].gif
Apfh
QUOTE(Alanna @ Oct 19 2006, 23:52) *

Възможно ли е белега на Питър да е във формата на знака ..хм 2thin[1].gif .. само предполагам ..ох айде да идва по бързо другия епизод че ще се побъркам 0027[1].gif

И на мен точно това ми е идеята... но да го кривнат чак толкоз.. то ще да си е същинско дамгосване wink.gif
Има време.. ще потърпим smile.gif
seduction_55
(Ralna @ Oct 19 2006, 22:31) *

аз само татуса забелязах, от тва можете да съдите колко съм наблюдателна 18.gif
Ти пак си по-добре от мен...аз и татуса не видях 18.gif

Дано да не направят нещо на хубавото лице на Питър,щото ще ги убия dry.gif

А пък знака определено не е случаен,нали всички супергерои си имат по-нещо(батмат си имаше прожектор,който образуваше прилеп 18.gif )Сигурно и нашите герои ще се разпознават по знака,или просто Сайлър ще ги бележи всички 3.gif ...само кви простотии са ми в главата не е истина 18.gif
Ralna
(seduction_55 @ Oct 20 2006, 16:14) *

(Ralna @ Oct 19 2006, 22:31) *

аз само татуса забелязах, от тва можете да съдите колко съм наблюдателна 18.gif
Ти пак си по-добре от мен...аз и татуса не видях 18.gif

Дано да не направят нещо на хубавото лице на Питър,щото ще ги убия dry.gif

А пък знака определено не е случаен,нали всички супергерои си имат по-нещо(батмат си имаше прожектор,който образуваше прилеп 18.gif )Сигурно и нашите герои ще се разпознават по знака,или просто Сайлър ще ги бележи всички 3.gif ...само кви простотии са ми в главата не е истина 18.gif

а не се простотии мило, и аз си мисля, че всички ще имат такъв знак, може сами да си направят тоя знак, може и да го носят на костюмите на Супергерои (ако въобще ще имат такива 18.gif ох отплеснах се, начи знака е повече от ясно, че има движеща роля, но каква точно..............ще чакаме и ще разберем 4.gif
ludoto_mimi
Aз татуса го забелязах. То това ако не бях, вече голяма излагация. 18.gif
Сигурно този знак ще служи да се разпознават по някакъв начин, или онзи очилатия да ги разпознава, ако те не знаят какво означава знака. happy.gif
Охх, искам нова серия вече. dry.gif
DaniEl
Моето обяснение за знака е съвсем простичко Може да е някакъв белег който да претижават всички хора със супер сили Нещо като отличителен белег smile.gif
Охх, искам нова серия вече

и аз искам вчера ги свърших и ми е мното любопитно какво ще стане с Клеар
f0rgy
Аз си мисля,че знака се появява върхо хората когато те успеят да управляват силите си...Нз ама така ми се струва.... biggrin2.gif
Apfh
Незнам дали забелязахте, но в 6-ти епизод се обърна доста голямо значение на знака... и конкретно на татуса на Ники и в последствие Исаак го откри на картината си, като скрит... confused.gif blink.gif rolleyes.gif
Става все по-странно и по-странно... има някаква тайна 100% ...

Ето на какво попаднах днес:

Appearing frequently throughout the series is a symbol which strongly resembles an RNA molecule. Said appearances include:
- In the swimming pool at a double homicide crime scene in which Matt Parkman was involved.
- As a recurring shape shown scrolling across a laptop screen in a genetic profiling program created by Chandra Suresh.
- On a drawing done by Peter Petrelli.
- Frequently painted by Isaac Mendez.
- On a post-it note on the map in Mohinder Suresh's apartment.
- Written on a geometry textbook owned by Claire Bennet.
- Written on pictures in Sylar's apartment.
- As a tattoo on the shoulder of Niki Sanders' alternate personality.
- Engraved on the hilt of Future Hiro's katana.
- Printed on the front of Chandra Suresh's book, Activating Evolution.
- Printed on the upper left corner of the 14th issue of 9th Wonders comic book, written by Isaac Mendez (The 13th issue that Micah was reading did not have the symbol).
- On a necklace around Mr. Bennet's special assistant's neck.
- On a picture that Isaac drew of Niki.

Някои дори не ги бях забелязал до сега (като тетрадката на Клеар или на комиксите на Исаак)...
sladurkata_f
и аз не съм ги забелязала повечето...само на Ники знака,когато става лоша и на картините на Исаак...обаче като прочетох темата ги изгледах набързо още веднъж и действително със всеки епизод, все повече стават самите знаци, и мисля че те са като някакво обозначение, за да се разпознават или нещо такова... unsure.gif
Estell
Ами хора, забелязахте ли, че полицая Мат и този новия "горещия" имат също еднакъв знак, различен от другия?
The Black Dragon
(Estell @ Nov 12 2006, 22:58) *

Ами хора, забелязахте ли, че полицая Мат и този новия "горещия" имат също еднакъв знак, различен от другия?

Сега се замислих и мисля, че на Клеър баща й не е Сайлър (макар, че преди 2 минути в другата тема писах друго 18.gif ), но Сайлър, като разбере, че някой човек има способности го убива (пример - сервитьорката от Тексас с Хиро дето беше). Докато бащата на Клеър и негъра бяха хванали полицая и радиоактивния и не ги убиха, а просто ги белязаха с тия чертички на врата. Същите двама искаха да говорят и с летящия Петрели, който излетя от компянията им и следователно не получи награда на тила си 18.gif Относно другия знак, който го виждаме във всеки епизод си мисля, че всички хора, които имат някакви способности подсъзнателно са привлечени към този знак без дори да подозират какъв е и какво означава, защото Ники има такава татуировка, мъжът й има медальон, мъртвия индийски професор го беше турнал на задната корица на книгата си и т.н... Но не мисля, че знака е причина да се откриват героите, защото в апартамента на Сайлър също го имаше този знак, а едва ли като наще хора разберат за наличието на Сайлър ще искат да бъдат открити баш от него 18.gif btw един вече е виждал Сайлър - полицая Мат с детективката от FBI
AngelOfDeath
QUOTE(Alanna @ Oct 19 2006, 22:52) *

Дам, това е идеята, именно. smile.gif Този знак, както по-горе се спомена прилича на ДНК-то (всички мислим едкнакво 10.gif ), и е ясно, че свърза всички Герои помежду им. Много е интересен. Помните ли как Айзък нарисува една картинка и почна да трие на жената около ръката и излезе същият знак (май картина на Ники). А пък за тоя белег на Питър...може и при експлозията да се е появил, той да се е спасил, вие как мислите? smile.gif
*AdDiCTeD*
... и веднага в съзнанието ми изникват числата на "LOST", които също се срещат на доста, но най-вече неочаквани места и също не знаем какво значат. Нямам теория за белега, не съм намерила и такава, която да подкрепям, но не забелязвате ли, че знака на някои е като писмено f с две добавени чертички, а на други е само двете чертички... ух, много ми е интересно какво може да значи... unsure.gif

Edit: Ето хубава снимка на меча на Хиро
И ми хрумна една, вероятно глупава, но все пак теория, че може би силите на белязаните с единия и на белязаните с другия знак е различен вид.. не знам... smile.gif
Cartman
Абе той Хиро преведе какво означава този знак само, че не поня кво точно преведе smile.gif
Sway
Забелязвам, че и белега (татуировката) на Ники се появява само когато става 'другата'... вие забелязали ли сте нещо подобно или се заблуждавам?
AngelOfDeath
Цитат(Cartman @ Feb 1 2007, 01:10) *
Абе той Хиро преведе какво означава този знак само, че не поня кво точно преведе smile.gif

Е, да, вече съм сигурна в това. Джесика си заличи татуировката, за да не разберат ДЛ и Майка, че е тя. Много кофти така, горката Ники.
Titan
Знака явно го притежават всички от списъка... може би той ги маркира и ги свързва по някакъв начин, I have no idea... biggrin2.gif
Ice^Princess
Според мен не е свързано в никакъв случай, с бащата на Клер, защото още когато той се запознава с черния (още като е дете) ... та черния още тогава има този меалион на врата си. Това е от предпоследната серия. И пак от предпоследнета серия мисля, че бащата на Хиро е шефа на тайната организация, за която работи бащата на Клер. Абе в този филм много работи са заплетени, а и мисля нали само Джесика има татуса ... Абе с този знак работите май ще са доста забулени чак до края smile.gif Ама пък това го прави още по-интересен smile.gif
D__
не прочетох всичко,може да сте споменали... но знака не ви ли прилича на единична спирала на ДНк? всмисъл ДНК, само че наполовина.. сега това учим по биология и ми се е набило в главата dry.gif
и точно на корицата на книгата на професора 100% е това, има и връзка.. книгата е за изменение на генотипа и на корицата да има нарисувана ДНК biggrin2.gif
Refuse
Цитат(Apfh @ Oct 19 2006, 01:00) *
А и нека ви припомня нещо много странно - когато метрото замръзна и Хиро от бъдещето се появи при Питър, му каза следното: "Извинявай ако те уплаших, но изглеждаш различно без белега ти."
confused.gif confused.gif confused.gif

Как кои белег, нали сега Сайлър го хвана да му отваря мозъкат, може би това е белега му о_0
Сега по темата има два различни знака, аз мисля, че едните със едният знак дето го имат ще са добрите а пък другите със другия си знак, ще са лошите, просто и лесно biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.