Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Имало ли е сцена,
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Дискусии
Heaven's a Lie1
Имало ли е сцена или серия, която наистина ви е разчуствала. Ако да, коя е тя?
CheerFuL-F
Да...Когато умря Джими :wub :wub ...и когато умря Мариса
^^BIG`smile^^
Да, много са, но тази която си спомням най - ясно е, когато Мариса отиде в "the model house" и там беше Волчек, тогава тя падна по стълбите .... иии.... shocking.gif супер гадно ми стана, защото тя точно тогава се беше разделила с Раян, а си спомни как са си прекарвали супер яко там unsure.gif . Когато Мариса хвърли топа, също циврих, също когато Джони пукяса. Много ми беше кофти и в 4-ти сезон, когато Раян беше бъгнал и на Сет и Самър нещата не вървяха. Абе, като се замисля доста съм си поплакал на този сриял. АААааа 3.gif да и когато Сет си замина в 1-ви сезон с лодката и когато Самър щеше да заминава със Зак, но видя онова момченце и се върна. Супер много са били май май 16.gif ХахахахХААа 18.gif 18.gif 18.gif
Estell
Последния пък, когато плаках на филмчето беше, когато Джули накара Раян да й разкаже за Мариса... Много ми стана тъжно тогава sad.gif
Passionatelly desire
Аз съм гледала съмо първи сезон и част от втори,но от това което съм гледала много плаках в края на първи сезон,когато Раян си замина,Сет отплава нанякъде си и всичко се развали!Разделиха се! sad.gif А и песента беше много тъжна!
Ice^Ice^Baby
(cheerfuL-f @ Nov 6 2006, 16:46) *

Да...Когато умря Джими :wub :wub ...и когато умря Мариса

(Estell @ Jan 5 2007, 10:38) *

Последния пък, когато плаках на филмчето беше, когато Джули накара Раян да й разкаже за Мариса... Много ми стана тъжно тогава sad.gif

huh.gif определено едни от най-тъжните моменти
complicated
QUOTE(Estell @ Jan 5 2007, 10:38) *

Да.. и аз тук. Ама най-силно си остава когато Мариса умря. Не бях на себе си просто.
~Bruk~
Чак да заплача не..Но сцени,които много са ме разчувствали да: ето малко и снимки

От първи сезон The telenovela..Страшно много ми хареса сцената между Сет и Самър..Толкова сладка и мила rolleyes.gif

Също и финала на 1 сезон направо като го гледаш как да не се разчувстваш
Когато Сет каза на Самър,че лодката е кръстена на нея..

Раздялата на Раян със Кирстен и Санди

Момента между Раян и Сет направо беше толкова подтискащ

Също и погледите между Мариса и Раян

Бележките, които Сет остави

мм от 2 сезон моменти,които толкова силно да са ми въздействали..Може би катастрофата на Кирстин- тя беше толкова тъжна,въпреки че беше ясно е нищо няма да и има думите и към Санди..

От 3 момента, в който Сет излъга Самър,че не я обича също беше доста подтискащ

От последната серия на 3 сезон ми беше най-тъжна раздялата на Самър и Мариса..И засега тези се сещам сигурно има и други, но в момента не мога да се сетя wacko.gif

^^BIG`smile^^
5.gif 5.gif 5.gif УЖАС!!! Наистина са били много shocking.gif
kingsize-4eto
Мисля,че е имало само една сцена-когато Мариса умря.. 1crying[1].gif Беше ужасно тъжно..
^^BIG`smile^^
Серията беше последната, а цивренето беше неконтролируемо. В момента, когато Самър даде на Джули медалиона- РЕВ; в момента, когато Кирстен раждаше-РЕВ; в момента, когато Джули си мислеше за кого да се омъжи- РЕВ ; в момента, когато им отстъпиха къщата- РЕВ ; когато Раян си тръгваше от къщата в О.С.- РЕВ ; в момента, когато даваха как всички продължават- РЕВ; но когато дадоха как Сет и Самър се женят- РЕВ biggrin2.gif РЕВ(това беше някво смесено настроение такова - рева и се хиля като ниакъв куку) По невероятен начин свърши - с този мъника и аз отново-РЕВСтрашен сериал беше 4.gif
VanIcHka
Когато Мариса умря наистина ми стана много тъжно sad.gif
Gossip Girl
Макар че се радвам , че Мариса умря....смъртта й беше наистина тъжна
^EmPiRe^GiRl^
Ем най-гадно ми беше когато Мариса умря и тогава плаках малко, аз ся по4нах пак да гледам сериял4ето и плаках когато Ана си отиваше, стана ми тъжно 4е няма да е има и вси4ко онова което Сет каза беше толкожа истинско...... ужас не искам да си припомням unsure.gif cry.gif cry.gif
Adskata
Много са...страшно много моменти,на които си заслужава да се поплаче...

..когато Раян щеше да заминава да живее с Териса и Мариса плачеше на плажа.
..когато Кирстин заминаваше за клиниката
..когато териса каза на Раян,че е загубила бебето
..когато Мариса умря
..когато Джули искаше Раян да и разкаже за Мариса...

едни от най-запомнящите се моменти....
hip_hop^girl
Последния епизон на 1 сезон
Когато Марисса се опитваше да забрави слу4илото се с Трей
когато цялата история с Оливър свъеши(радост)
когато Сет каза на Самър 4е не я оби4а ве4е в края на 3 сеезон
в на4алото на 4 сезон когато вси4ки отка4аха без Мариса
и Най-много в последния епизод на 3 сезон
Menna
Финалът на 1ви сезон. smile.gif
За мен той си остава най-силният епизод от всичките сезони.
ludoto_tedi
Цитат(Menna @ May 6 2007, 20:29) *
Финалът на 1ви сезон. smile.gif
За мен той си остава най-силният епизод от всичките сезони.

Напълно съм съгласна с теб!!!!!!!!!!!!
DesiTo
Чак да съм плакала - не. Но както каза Дарето, финала на първи сезон беше страхотен, имаше много тъжни и силни моменти. Целия епизод "The Ties that Bind" много ми хареса. И за мен си остава най-добрият от всички останали. smile.gif

hip_hop^girl
Ами краят на 2сезон ? Там има6е много пове4е екшън и емиции за по - добър от последната серия на 1 сезон 4е не е няма спор , но и той е ного въздействащ
.Innocence.
Не съм плакала но ми е ставало адски тъжно. Най-много на края на първи сезон когато се разделят много гадно sad.gif
HiLaRy`DuFf{}
Само когато Мариса Умря .. за дрга не се сещам smile.gif
Катeто
мда за две сцени се сещам в момента,когато ана си тръгваше и сет отиде на летището,нз защо обаче мн реват там,а другата беше когато мариса умря...
an4ito
да... тази в която Мариса умря sad.gif
ZuZka yeah
Цитат(Passionatelly desire @ Jan 5 2007, 12:17) *
Аз съм гледала съмо първи сезон и част от втори,но от това което съм гледала много плаках в края на първи сезон,когато Раян си замина,Сет отплава нанякъде си и всичко се развали!Разделиха се! sad.gif А и песента беше много тъжна!

И аз съм така.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.