Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Спойлери
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Heroes
Страници: 1, 2, 3
bgy
Цитат(bgy @ Sep 22 2008, 17:14) *
Между дргото ето епизод 03х00 - recap

Heroes 03x00 Zamunda.net
няма субтитри, но без значение.

Епизодът радва! biggrin2.gif biggrin2.gif Само дето ми стана малко странно, че казват, че новият сезон почва след минути, ама то защото този еп. трябваше да се излъчи на 22. Разпалва интереса. Не припомня кой знае колко от предишните сезони, но е забавно. Актьорите ми се сториха супер точни. Всичко се разбира перфектно и без субтитри!
ViruZzZ
Цитат(bgy @ Sep 22 2008, 22:22) *
Цитат(bgy @ Sep 22 2008, 17:14) *
Между дргото ето епизод 03х00 - recap

Heroes 03x00 Zamunda.net
няма субтитри, но без значение.

Епизодът радва! biggrin2.gif biggrin2.gif Само дето ми стана малко странно, че казват, че новият сезон почва след минути, ама то защото този еп. трябваше да се излъчи на 22. Разпалва интереса. Не припомня кой знае колко от предишните сезони, но е забавно. Актьорите ми се сториха супер точни. Всичко се разбира перфектно и без субтитри!

Ам същност казваха за утре, че ше излезе демек си е точна работата ;]
ViruZzZ
Нови снимки :

-=1=- -=2=- -=3=- -=4=- -=5=- -=6=- -=7=- -=8=-
A_l_e_x
Снимки от 7 епизод: тук
FaLLOuTbOy
Спойлъри за 6ти епизод: The Dying of the Light.

* Мая ще умре по някое време в този чаптър "Villains"

* Ще разберем нещо ново за силите на Мередит.

* Ел има много сцени заедно със Сайлър - тя търси отмъщение за смъртта на баща си.

* Ще разберем каква всъщност е силата на Артър Петрели.

* Клеар и майка й ще се втурнат да спасяват Мередит.

* Мохиндър ще залови Трейси и Нейтън.

* Клеар открива защо е толкова спeциална.

* Андо не е мъртав.

* Адам ще умре в този епизод. (непотвърден спойлър)
ViruZzZ
Списанието "Entertainment Weekly" публикува спойлер снимки на Heroes :

allnitess
Heroes 03x10 promo
http://www.youtube.com/watch?v=18WbJwbGvC0...feature=related
ViruZzZ
  • Явно "Heroes" ще заприлича още повече на "LOST" след като се разбра, че сценаристите имат намерението в новия волюм да да има самолетна катастрофа, с която ще премахнат повечето от героите... или поне ще ги намалят значително!
  • Иии една супер новина - John Glover (актьорът, който играеше Лайнъл Лутър, баща на прочутият злодей Лекс Лутър) ще участва в сериала и то не като какъв, а именно като баща на Сайлър!!! (суперр, явно само на badasses му върви biggrin.gif)
  • Една от блондитата на сериала ще умре, засега това е Ел, но в "Heroes" нищо не е така както изглежда, затова може да е Дафне, Трейси или Клеър (спомняте си на мама Петрели съня нали !? happy.gif)
  • Питър няма да е задълго без сили, скоро отново ще го видим да лети
  • Moira Kelly - известна от сериала "One Tree Hill" като майката на Лукас /забравих й името xD/ ще играе Аби Колинс /Abby Collins/ Homeland Security agent.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.