Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Предложение за екскурзия
GGbit.info > GGbit.info > Потребителска зона > Потребителски събирания > Неофициални събирания
morty
Предполагам че, няма да има много желаещи но все пак аз ще си попитам.
Идеята ми е по коледните празници да направим една екскурзия до Уилмингтон (Wilmington).
Въпреки, че нямам много време да влизам в този форум , съм голям почитател на One tree hill и мисля , че ще е чудесно за 2-3 дена да се почустваш като героите от филма.
Та ако има желаещи да пишат. Аз ще разпитам за цени на билети и намаления.
CheerFuL-F
(morty @ Oct 18 2006, 07:16) *

Предполагам че, няма да има много желаещи но все пак аз ще си попитам.
Идеята ми е по коледните празници да направим една екскурзия до Уилмингтон (Wilmington).
Въпреки, че нямам много време да влизам в този форум , съм голям почитател на One tree hill и мисля , че ще е чудесно за 2-3 дена да се почустваш като героите от филма.
Та ако има желаещи да пишат. Аз ще разпитам за цени на билети и намаления.

аз желая ама имам въпросче като сам на 13 години треа ли придружител с мен ?? и в Уилмингтон ли се снима филмчето??
morty
Предполагам, че ще ти трябва придружител или поне бележка в която родителите ти са се подписали , че са съгласни да те пуснат. Поне аз така мисля , не съм много запознат. А и да уточня , да не ме помислите за някои организатор на екскурзии , просто искам да разбера дали има и други желаещи за една такава екскурзия. Иначе да филма се снима в Уилмингтон.
elexis
Еми честно казано да отида в Уилмингтон ми е мечта още от преди да гледам ОТХ, но нямам филнансовата възможност. Предполагам, че ще си е доста скъпичко sad.gif
ludoto_mimi
(elexis @ Oct 19 2006, 19:54) *

Еми честно казано да отида в Уилмингтон ми е мечта още от преди да гледам ОТХ, но нямам филнансовата възможност. Предполагам, че ще си е доста скъпичко sad.gif

To че ще е скъпо, скъпо ще е. Но лично аз, ако ще ходя в Америка, целта ми определено няма да е Уилмингтън... Колкото и да харесвам сериала. wink.gif
Jordan
ей, хора, бахти яката идея сте дали обаче. би било много яко да се видят нещата от сериала на живо rolleyes.gif ама много пари ще се искат за тази екскурзийка.
някой да ми намери богато гадже и тръгвам. Кандидати?
Мога да пусна автобиография и актуални снимки blush.gif
CheerFuL-F
Дайте цена някаква за да се знае...
Ralna
Еха тва би бло много яко 3.gif при положение, че ще може да разгледаме снимачните площадки, и т.н. Аз вече съм пълнолетна, затова мога да дойда без проблем, самоче колко ще струва, аз си мисля, че няма да е като екскурзия в Турция unsure.gif сигурно ще е доста скъпичко
dais
аз искам само да ви кажа че има начин ОТХ да дойдат в България ...
Вярно е че не е много надеждно но все пак имаите вяра
Трябва да се изпрати някакво видео и по-късно ще ви дам линк
Ice^Ice^Baby
Абе вие в час ли сте изобщо как се организират такива неща-
1.Една екскурзия до съседния град би изисквала куп разрешителни и документи
2. За щатите си нямате идея как дават визи и колко е трудно да идеш дори като турист-искат ти нз колко пари

" да не ме помислите за някои организатор на екскурзии "- в никакъв случай личи ти че не разбираш

А и колко хора имат кинти или намират за толкова малко време
lovely
(Ice^Ice^Baby @ Dec 5 2006, 19:55) *

Абе вие в час ли сте изобщо как се организират такива неща-
1.Една екскурзия до съседния град би изисквала куп разрешителни и документи
2. За щатите си нямате идея как дават визи и колко е трудно да идеш дори като турист-искат ти нз колко пари

" да не ме помислите за някои организатор на екскурзии "- в никакъв случай личи ти че не разбираш

А и колко хора имат кинти или намират за толкова малко време

Абсолютно верно е това !!!! sad.gif
Jordan
и все пак мечтите са безплатни rolleyes.gif
Bloody_Tears
Страхотна идея,но за жалост неосъществима sad.gif Поне за мен,не съм богаташка и не мога да отида до Америка ей така. sad.gif sad.gif
DaniEl
Както каза Jordan мечтите са безплатни.
Но в случая мисля ,че парите са най-малкия проблем. rolleyes.gif
iFo
DaniEl вярвай ми това е най-големият проблем.За една екскурзия до Манчестър(Англия), това е мечтата ми и се надявам в най-кратък срок да я изпълня smile.gif, са ми необходими 1500~ лева.Представи си какво е до САЩ.
Bloody_Tears
Незнам.Имаме доста много проблеми.Пари ще се искат много,документи трябва да се оправят,някои трябва да са с придружители...и всякфи такиа.Пък и кой ще я организира тази екскурзия,да се заеме с толква нещаconfused.gifconfused.gif
SLID3ra
идеята е добра ама 3000лв не ти мърдат
самолетни билети ,хотели, храна, простоттиики
Америка е по-скъпа от Бълграя
като спечеля от тото(яко зема да пусна фиш)
и Лукас и Брук ще си имаме там да ни играят като на театър
hilarie_burton_93
тва е пефектна идея ама трябват доста кинти...и аз бих искала но нямам тази възможност...който и мангизи приятно прекарване му желая и даносе някой подарък rolleyes.gif
Mrs.Ackles
Т'ва ще е много готино.. 3.gif Обаче.. и аз като другите мисля, че едва ли е осъществимо. Винаги ми е било мечта да отида в САЩ, но... малко нереалистично ми се струва. sad.gif
Крадец на рози
Кога тръгваме biggrin.gif
ENIGMA
нужна ви е само една бригада лятото към щатите..е стига да сте малко по-големи и да учите..все пак не на 13 wink.gif.работиш си, изкарваш си парите и си сбъдваш една мечта wink.gif аз мисля да го направя другото лято, това имах възможност, но така и не остана време за тази екскурзийка до там
Bodyguard
Тва би било много яко. Бих искал да седя цял ден и цяла нощ на игрищего до реката(ще се пръсна от кеф). Но както казахте мечтите са безплатни . Като почна да уча за висше ако отида на бригада в САЩ може да се организираме да отидем до там за 1 седмица (но с моя късмет едва ли ще стане)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.