Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "An Attempt To Tip The Scales"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Nasi
An Attempt To Tip The Scales

По време на бала с маски в Трик Хейли вижда перфектна възможност да спечели сърцето на Нейтън отново, а Брук да преласти Лукас. Пънк-Поп сезнацията Fall Out Boy имат изпълнение. Пейтън се опитва да се зближи с новата си майка. Дан поставя ултиматом на Деб.

Дата: 25, 10, 2005г.
Гости: Kevin Kilner, Mark Joy, Sheryl Lee, Danneel Harris, Fall Out Boy, Tyler Hilton

Музика:
"Invincible" - OK Go
"If I Handle You With Care" - Trembling Blue Stars
"Trondheim" - Tom Freund
"More Of The Shame" - Buddy
"Bombs Away" - Paris Texas
"Girls, Girls, Girls" - Motley Crue
"She's a Sexy Thing" - Andromeda
"I Wanna Move You" - Erica C.
"Disco Inferno" - The Trammps
"Dance, Dance" - Fall Out Boy
"In Your Head" - Rob Grad
"Empty Room" - Marjorie Fair
Hazel^eyes
доста интересна серия.много ме изкефи началото,когато Лукас пробваше различните костюми biggrin2.gif
Fanster
а тази серия беше брутална. Неоспоримо любимата ми, особено когато Дан и Деб си правеха номера и танца на Пейтън и Устата! worthy.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
Катeто
Оо да този тан кърти яко worthy.gif сладуррковци от всякъде и там където Карън обърка групата biggrin2.gif
miim4eto
Този епизод ми е един от любимите и сички разговори някви такива забавни. Ето няколко:

Karen: Haley? Are you OK?
Haley: Yeah, if ok’s, like,… heels that are killing me and underwear that’s digging into my ribcage and I’m about five minutes from going home and binging on cookie dough

Dan: Where is all my stuff, Deb?
Deb: I gave it away.
Dan: You what?!
Deb: I had to. It was all wet and smelly.
Dan: And how did that happen?
Deb: The sprinklers came on… by accident after I tossed everything out the window. That part was on purpose

(Three men wheel in racks and boxes of clothes and shoes)
Dan: What the hell is this?
Deb: New campaign? New wardrobe. And that candidate's wife look doesn't come cheap. (hands Dan a bill) Appearances are everything, right Dan?

Brooke: Thank you. I just whipped it up. Now what’re we gonna do for you? I was thinking…sexy nurse, catholic schoolgirl, Playboy bunny...
Haley: Uh, no, no and forget it.
Brooke: Haley, it’s a costume party, you just go as a sexy whatever.
Haley: All right, sexy not slutty.
Brooke: Fine. Oh, I know, the classic "get my man to see me in a new light" costume.
Haley: How about a classic "get my man to come to this thing" costume. You got one of those? Cos I'm not even sure Nathan's showing up at this thing

smile.gif)))
Mr. Winchester
Много гадно е накрая когато Хейли се целува с гадния Крис Келър и го мисли за Нейтън, така де нали той беше обле4ен в Бетман
traiana
Ооо страхотна серия,определено една от любимите ми!Партито с маските беше много забавно,а Лукас просто ме разби biggrin2.gif Крис Келър ме издразни,че се направи на Батмана и целуна Хейли,а тя го помисли за Нейтън dry.gif . Отново се пукнах от смях на сцените с Дан и Деб..няма такива образи biggrin2.gif biggrin2.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.