Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Топчето
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Smallville > Епизоди > Сезон 6
MaHeKeHa
Докато гледах серията с недовършените субтитри, последната сцена, когато Кларк си хвърляше топката за тенис. Това, което искаха да ни покажат Ал Майлс и Гоуф е, съпоставката със серията от 4-ти сезон, 12-ти епизод, когато неговата Алиша почина. Помните ли края на серията, когато отново хвърляше това топче? Намекът от Майлс и Гоуф с тази сцената ОТНОВО, е че Кларк Кент тотално губи Лана. На фона на това как Лана ще прави секс, а Кларк си хвърля това топче, което е респективно, както в 4-ти сезон, 12-та серия, когато ЗАВИНАГИ загуби Алиша.

С този лек намек, те ни дават знак, че всичко е загубено. Не за Кларк, .. за Лана.

Какво ще кажете за теорията ми?
lyubenski
Хмм, браво наистина имаш добра памет. Имах чуството на deja vu, но не бях сигурен. Мисля че си прав и трябва да си прав, защото едно връщане към "Клана" би било болезнено за нас всичките фенове и за Кларки все пак wink.gif . Ясно е че връзката м/у Лана и Лекс няма да има бъдеще и много не вярвам да имат бебе заедно. Единственото, което Лана трябва да направи е да разбере грешката и да се извини на Кларк и да се отдръпне от живота му, ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е ЧАСТ ОТ КЛАРК !!!
sonofsparda
Ами наистина има смисъл.А на мен още ми е кофти за Алиша-поне да не беше умирала.Кларк много се беше привързал към нея.А като стана въпрос за субтитри-МаНеКеН,някакви новини скоро,приятел? rolleyes.gif
MaHeKeHa
Ами те са готови, само че на някои реплики са маркирани точки, защото трудно се разбира, когато Лоис говори прекалено бързо, както и Клои. "Иди им хвани спатиите"
sonofsparda
Да,тя Лойс е наистина като някаква картечница понякога.Иначе мерси за информацията smile.gif
Victoria
Ами намекът е общо везто това и според мен.
Показва, че Кларк се е примирил с това, че никога няма да бъде с Лана и ще продължи напред.
MaHeKeHa
Съгласен, Вики.
sladurkata_f
да се надяваме в най ама най скоро време да качиш титрите в субс.унакс.бг smile.gif и за да не е пълен оффтопик да си кажа и аз мнението по вапроса.наистина му е време на кларки да забрави за лана и да осъзнае че ще му е по добре без нея.а що се отнася до топчето и при мене имаще нещо като дежа ву като го гледах но не можах да си спомня от къде ми е познато tongue.gif
gunavara
Леле само като чета какво ще се случва.... smile.gif А аз тъкмо започнах 2ри сезон и вече се нервирам как Кларк не си казва, каквото трябва да каже на Лана... много емоция и драма много.. smile.gif
vikihill96
абе той сам никога няма да каже на Лана-освен един път-в пети сезон ,но ти ще видиш какво стана тогава и защо и в новите епизоди тя не знае.
MaHeKeHa
QUOTE(gunavara @ Oct 17 2006, 10:03) *

Леле само като чета какво ще се случва.... smile.gif А аз тъкмо започнах 2ри сезон и вече се нервирам как Кларк не си казва, каквото трябва да каже на Лана... много емоция и драма много.. smile.gif

Добре заварил, приятелю!

Има още какво да видиш в този уникален сериал. Сериал, който персонифицира една легенда! Надявам се да посещаваш форума честичко.
gunavara
(MaHeKeHa @ Oct 17 2006, 11:47) *

(gunavara @ Oct 17 2006, 10:03) *

Добре заварил, приятелю!

Има още какво да видиш в този уникален сериал. Сериал, който персонифицира една легенда! Надявам се да посещаваш форума честичко.

Всеки ден! smile.gif Вчера пак до 02:00 гледах епизоди и мисля най-късно утре да съм изгледал 2ри сезон! Гоня ви бавно, но славно smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.