Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Spider-man 3
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Игрални филми
never_mind
Spider-Man 3

Genre: Action / Adventure / Sci-Fi / Thriller
Release Date: May 4, 2007
IMDB Link
Режисьор: Сам Райми ( Sam Raimi )
Участват: Тоби Магуайър ( Tobey Maguire ), Кирстен Дънст ( Kirsten Dunst ), Джеймс Франко ( James Franco ) и др.
Ревю: Странна жива субстанция, идваща от Марс или може би направена в земна лаборатория ще превърне Питър Паркър в нещо wink.gif
Trailer

или mms://agency2wm.fplive.net/agency/2/2/film/spiderman3/sm3_teaser_high.wmv
DaniEl
Чакам го с нетърпение Мисля ,че тази серия ще е най -интересна Злодея е готин ,а и ми е любопитно как ще се развият нещата между Мери Джейн и Питър biggrin2.gif
K_f_R
ВеНЪМ НА ВЛАСТ
Onlyshits
(K_f_R @ Dec 19 2006, 11:50) *

ВеНЪМ НА ВЛАСТ

ДО колкото знам това ще е най-готиния спайдър-мен правен до сега smile.gif
Само малко се дразна че веном е направен с костюма му но черен ... А пък може и така да е по добре за да има по малко компютърни ефекти ... щото ако трябваше да го правят аСЪЛ истинският веном тогава по голямата част от ролята нашия човек няма да играе в филма smile.gif пък знам ли
Sexy`kart0f4o
Всичките "Spaiderman" филми както и анимация ми харесват. Добра история добре замислени и до някаде добра игра.
Refuse
Със наи голямо нетътпение чакам всяка следващ филм за Спаидер-Ман, но мисля, че тази ще е наи интересена и с Веном това е един от любимите ми филми smile.gif
3pacalypse Now
(DaniEl @ Oct 13 2006, 22:58) *

Чакам го с нетърпение Мисля ,че тази серия ще е най -интересна Злодея е готин ,а и ми е любопитно как ще се развият нещата между Мери Джейн и Питър biggrin2.gif

Бях чел някъде преди доста време че Мери Джейн щяла да умре за да направят филмът непредвидим защото всеки очаква същата история като в детското а в детското Мери Джейн не е умирала само беше изчезнала ... blink.gif
f0rgy
Хмм..Този филм го очаквам с нетърпение но притеснението ми е само 1...за края на филма..Тма Питърчо ще бъде разкъсван между доброто и злото ау мау както и в детското..и аз си мисля че тъкмо симбиозата ще слезне от Спайди и се качва вюу брок и THE GOOD OLD TO BE CONTINUE dry.gif
xzibit1990
Несъмнено ще е мега готин, но като четох комиксите, гледах оригиналната анимацията и после гледах игралните филми, забелязах доста разминавания. Надявам се сега да няма такива, но като гледам костюма вече виждам едно. Незнам дали режисйори, сценаристи и всякакви други участващи в създаването на игралните филми са си правили труда да четат комикси, но разминаване има и то не е факт на неизпълними каскади или невъзможни за създаване декори, просто разминаване от незнание!
3pacalypse Now
а защо ли Венъм (Игралния )съм го виждал само на картинка и в нито един трейлър според мен Веном ще се появи в последните 15 минс и няма да има битка а само ще държи отворена вратичка за Спайдър-Мен 4
f0rgy
QUOTE(3pacalypse Now @ Dec 27 2006, 04:20) *

а защо ли Венъм (Игралния )съм го виждал само на картинка и в нито един трейлър според мен Веном ще се появи в последните 15 минс и няма да има битка а само ще държи отворена вратичка за Спайдър-Мен 4

Точно и аз тва ви казвам..Тва в 3 не е Венъм..Тва е симбииозата на Паркър..Много ще му дойде на Паячко за 1 филм Гоблина,Пясачният човек и Венъм 16.gif ..Просто така сигурно ще завърши филмът и ше тряя чакаме още 3-4 години..Пък и не вярвам продуценти и сценаристи така да претакат частта с Венъм защото можеби след Спайди той е най любим на аудиторията тъй че спред мен Венъм в 3 няма ад има а на него ще бъде отделен цял филм..Все пак спомнете си който е гледал детското колко епиода имаше за симбиозата и отделно за асмия Венъмconfused.gif
Chefata
АйДе ОщЕ МаЛко И ИзлИзА ФилмЪт smile.gif.
emma_r
Преди 4 дена като бях в Рим и навсякъде имаше постери на Спайдър Мен 3 и пишеше,че ще излезе на 1-ви май
3pacalypse Now
Филмът излиза днес smile.gif Гледах Release Dates Тез мушмули от посолството пак ми изпилиха нервите със заминаването ФОРГИ , ПРОРОК , ПЛС ОПИТАЙТЕ СЕДА МЕ ПОЧАКАТЕ ОЩЕ МАЛКО И ДА ХОДИМ НА КИНО ПЛС !
Chefata
Филма е много добър доста по-добър от първите два филма :).Вчера го гледах на кинооо.Препоръчвам ви да не си разваляте удоволствието да го гледате на PC-то.Такива филми трябва да се гледат на голям екран.

БТВ:Ще има и Spider-Man 4.Прекалиха вече.Стана като съпунен сериал..
Refuse
Цитат(emma_r @ May 4 2007, 10:55) *
Преди 4 дена като бях в Рим и навсякъде имаше постери на Спайдър Мен 3 и пишеше,че ще излезе на 1-ви май

Така си е, във другите страни излиза по-рано щото за по-напред от нас във Япония е излезнал още Април месец..
Колкото до филма още не съм го гледал, чакам го със по-хубаво качество wink.gif
DerEinzige
Филма е много добър! Много ефекти имаше, но все пак да не забравяме ,че е едно високобюджетно произведение.
Мойта е оценка е 6/5... biggrin.gif
CheerFuL-F
преди малко го изгледах smile.gif хубав е филма само дето умира Хари иначе 2-та част ми хареса повече smile.gif
lyubenski
Ами за мен лично първият един час си беше много скучен. Трябваше да вкарат Венъм много по рано във филма и идеята за Пясачният човек хич не ми допадна, трябваше да не го обвързват толкова много с историят, а просто в началото Спайди да го ступа едно хубава като за интро във филма wink.gif
ani4ka_89
Изтеглих го и сега се чудя дали да го гледам...
f0rgy
Кво кво кво...за Спайди 4 чета Клейтъс Касиди(Carnage) и Рино(The Rhino)...wow...И що да става като сапунен сериал...Хари Потър са 7 пък съм сигурен че сички ги очакват с нетърпение..То ако е качествено и 1000 да са има за кво да се гледат wink.gif
vasinka_{P}
Мисля тея дни да ходя да го гледам на кино. Гледах трейлъра и мисля че тази ще е най интересната част от трите
seduction_55
Определено това беше най-яката от трите части.Умрях си от густо през целия филм.Много хубаво направих че го гледах на кино.Наистина такива филми трябва да се гледат на голям екран.
Историята като цяло ми допадна,поне злодеите допринесоха за сдобряването на Хари и Питър.
А онова същество беше много гнусно.
sulu
И аз ходих да го гледам на кино,но изобщо не ми хареса.От трите части определено първата ми е фаворит,втората на второ място и последната е на дъното.Мое си мнение не ангажирам никой с него smile.gif
toto_1
Гледах филма на кино преди около 3 седмици и ми хареса мн.
luxor
Никога не ми е харесвал този филм !
Jolly_GirL
Не ми хареса нещо...Първата част според мен е най-добра wink.gif
HiLaRy`DuFf{}
Бива .. но 1 и 2 4аст са мн по добри .. просто ве4е се ис4ерпа..
Refuse
"Глупаците не разбират изкуството" wink.gif
divata_airis
Въобщене ми хареса. И съм на мнение, че тая кранта Мери Джейн да я бяха убили в първата част, за да не трябва сега Хари да умира и въобще Питър пак да се набърква в големите...нали. Ми мноо ми лази по нервите, тая женка, да беше пукясала. Пък и тая история с чичото на Питър - оле, мале - егати тъпотията, не бил онзи, ами този. Да не споменавам сега и "уникалните" танцувални умения на Питър, съдар седалката в киното от смях - съвсем като смотльо танцува, иначе пък е обладан от оня пришълец - извод: извънземните не могат да танцуват biggrin2.gif . Ол, щях да пропусна и играта на Топър Грейс - много зле, ама много, да си бе останал в комедийният бизнес!!!
toho
Много съм разочарован.Много ефекти но липсваше "съспенса" така да се каже напрежението.Абе голяма боза.
Mr. Winchester
Вярно че другите бяха по яки но и този не беше за изпускане
$windle
Грабна ме сцената с бабата, гледах 3-ката само заради нейното участие.
Mr. Winchester
Хах базикаш ли се confused.gif
$windle
Не бе, сериозен съм. Третия само реване и емоции, какъв е тоя екшън герои дето реве през 10 минути, много съм разочарован, само се смяхме в кинозалата. А за бабата съм напълно сериозен smile.gif
ludoto_mimi
Най-накрая го изгледах и изобщо не ми хареса. Нямах абсолютно никакви очаквания към филма, защото и предишните два ме разочароваха, но въпреки това го гледах, защото харесвам анимацията и заради Тофър Грейс.
Ако изключим някои неточности, като черния костюм на Спайди, който не трябваше да е просто някакъв си костюм, който го сваля и го прибира в сандъка, а жива субстанция, която може да променя формата си и т.н., имаше и доста ненужни сцени. Не видях смисъла на това Питър Паркър да се разхожда по улицата с танцова походка или пък да показва невероятните си танцови умения в джаз клуба... blink.gif
И то беше едно реване, едно чудо... wacko.gif
f0rgy
Просто трябваше да я направят сълзлива тая част...И в комиксите е така доста се набляга на черния Паркър,а не на черния Спайди.Мери Джейн има място в един евнтуален 5ти филм с оня водния пичага дето я клонира.Въпреки,че ще съм по щастлив ако започнат да се водят повече от комиксите отколкото по анимацията,защото много трудно ще постигнат по-голям успех от нея.Все пак се очертава 4тият филм да е един от най-добрите(ако не и дъ бест).100% няма да убият Венъм тук,тъй като Карнидж без Венъм е като дупе без гащи 18.gif Тъй че бъдете сигурни има ли Карнидж другия филм ще видим и Венъм.Въпреки,че незнам дали може да се направи добър филм с Венъм и Карнидж...Най-малкото има 3 вида Карнидж - Карнидж,Спайдър-Карнидж,Космик-Карнидж(Симбиозата на Сребарния Сърфист)Изобщо Карнидж е предпоставка само за хубави неща във филма...Един "добър" Венъм (дори и аз малко),което е достатъчно де biggrin.gif Единствената ми претенция е към актьора,който може да присъздаде психчно-болен човек осъден на 11 доживотни присъди за убийства,изнасилвания и т.н. Мен ако питате перфектният за тази роля е Джим Кери xD Сериозно надали има друг,който може да присъсздаде образа на Касиди така както Джим. smile.gif
club135
Сега ми стана ясно защо не съм писал в тази тема - не си е заслужавал занимавката самият филм. Една единствена думичка го описва напълно - недоразумение.
Estell
Аз пък от поредицата за Спайдърмен съм гледала само тази част. И то стана съвсем случайно по телевизията, докато обръщах каналите. Аз също споделям мнението ви, че на филма нещо му куцаше... И Мери Джейн беше дразнеща и Питър на моменти също. sleep.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.