vikihill96
Oct 13 2006, 10:08
Хубав епизод. Хареса ми определено.
Започна доста зловещо, което е плюс. Видяхме в детайли Оли и определено Джъстин е за ролята. Ако забелязахте как Оли гледаше Лекс на бала... тепърва ще се прояснява историята им. За Лекс и Лана е ясно, а и не ми е особенно интересна темата. Джими и Клои доста бързичко го дават. Браво браво.. само така. А и физиономията а Кларк, като разбра беше само за снимка

. Хареса ми, че завърши с него епизода,.. самотен в своята "крепост". Чакаме Рая да се усмихне малко и той
sonofsparda
Oct 13 2006, 12:29
Любо,прав си,приятелю,няма защо сега да коментираме връзката между Лекс и кухата лейка,щото наистина няма смисъл.Тая наистина много бързо се реши да направи тази стъпка и направо изглеждаше зажадняла за Л(с)екс,ама както и да е-през гъза ми е за тая коза,така че въобще не смятам да я коментирам,обаче наистина вярвам,че още бая пъти ще избие рибата през този сезон.Като цяло серията беше наистина добра-конфликтът между Кларк и Лекс много ми хареса,а пък Оливър е просто голям пич-много готин са го направили.И на мен много ми стана жал за нашето момче-сигурно ще бъде по-самотен от всякога в този сезон,но супергероите са си такива-lonely hearts

.Иначе другият епизод определено ще си заслужава-тогава ще покажат Оливър в костюма и ще видим какво нашият супер-приятел ще има да каже по този въпрос.
MaHeKeHa
Oct 13 2006, 16:23
Аз пък ще коментирам, защото в този епизод Лана Ланг се закопа во веки веков. И предвид спойлърите, че сега може да забременее, тотално си погуби "щастливия живот." Бъдейки с Лекс, тя постави вярата си не в Кларк, а в Лекс Лутър. Това показва колко дебалансиран човек е Лана Ланг - като психика. На Кларк му бяха нужни цели 4-ри сезона, за да докаже искрената си и чиста любов към Лана Ланг и когато това се случи, тя наистина разбра какво е да си влюбен в цялото си съществуване.
Не знам защо, но в другите форуми много оплюват края на този епизод, а лично аз мисля, че свърши изключително тъжно за човек, който би дал живота си, за да защити тези, които обича най-много. Така или иначе Лана ще разбере за Лекс какъв човек е всъщност, но въпросът е; дали Лана ще има очи да погледне Кларк след това, което ТЯ направи с Лекс. Защото и 10 деца да кръсти на "Кларк" това няма да изкупи дебилната й постъпка.
Знам, че Кларк Кент е прекалено съпричастен към болката на човек, но вярвам, че и той си има граници. По този начин Лана Ланг предаде Кларк, предаде неговата чиста и съвършена любов към нея. Нещо, за което той копнееше през всичките тези години. Ако аз бях на Кларк, бих стиснал ръката на Лана Ланг, да и простя, и след това всекиму по пътя си. Като двама човека, които въобще не се познават. Така би било най-честно и за 2-та.
Всъщност, не. Лана Ланг не заслужава и дума от Кларк Кент. Много ми се ще да видя физиономията на Лана Ланг, когато разбере за какво всъщност се бори Кларк и какъв всъщност е той. Какво е загубил - какво е загубил заради нея. Да рискуваш смъртта на баща си, заради момичето, което обичаш повече от всичко, е далеч по-силно, отколкото "да дерзаеш за истината от едно момче, което ти мисли само доброто." Но не би. За Лана Ланг това е долно, това е мръсно, това е извратено. Истинската същност на Кларк Кент за нея, е нещо като Хитлер (убил над 23 милиона души) - колко е жалка и нищожна спрямо това момче, което загуби толкова много. И продъжлава да губи, само заради егоистичните й прищявки на тема истина. Не стига, че го презира, а сега и консумира по толкова долен и глупав начин връзката си с човек, който няма граници и не се спира пред нищо.
Ако някой трябва да губи в този сериал, то трябва да са всички, с изключение на Кларк. Но презумирам, това е съдбата на Кларк Кент - винаги губещ, винаги идиот, винаги глупав. И защо? Защото винаги се опитва да бъде добър с хората, но не би. На нас това ни е заложено в характера. Както онези хора, които викат, че Кларк Кент бил "голямото тъпо извънземно"
Аз бих казал, че тези хора, които твърдят това, са "големите тъпи кратуни." Съвсем разбираемо е защо никой не разбира Кларк Кент. Просто защото на този свят няма такива хора, които да имат толкова съвършен характер, какъвто има Кларк "Кал-Ел" Кент.
vikihill96
Oct 13 2006, 17:44
Евала,най-добрия коментар на цялата ситуация направи.Просто едва ли на някой биха му дошли по-добри думи за това ,което се случва в сериала.Лана не само обувките не заслужава да му целуне,ами дори не би трябвало да живее по-близо да Кларк от 10000 километра.Ама хак да й е да забременее от Лекси да види на края огромното предателство ,както ти казваш към един човек,който таи толкова чиста любов към нея,човек който както казваш пожертва донякъде собствения си баща заради нея,но не само това -изключително и заради нея той направи грешките със Зод,пък и в гома степен като му обърна гръб доведе до всички тези катаклизми,накрая дори със собствения си 4истински биологичен баща"-Джор-Ел не може да говори нашето момче.Надявам се ,че в крайна сметка Кларк окончателно ще загърби всякакви мили чувства към една жена ,която може да го презре и пренебрегне толкова лесно ,въпреки хилядите доказателства които той беше дал за любовта си.Затова имам само две думи за Лана Ланг-както казват кечистите DX(Degeneration X)-SUCK IT!(преглътни го)-Лана.Няма да ни липсваш .Лана ти си-

от феновете.
sonofsparda
Oct 13 2006, 21:12
Ееей,МаНеКеН,пак го направи,мой човек.Пак написа любим мой пост в този форум.

Наистина се закопа тотално пачата и с пача,но така трябва да бъде.Да видим след време как ще си сърба попарата гадната мръсница,когато вече няма да има "Лана",а "Лойс".А vikihill96 ме изпълни тотално с двете думи.

Аз също съм фен на DX,ама приятел,трябва да се съобразяваме сега,не можем да викаме на идиотката SUCK IT!,след като не се казваме Лекс Лутър.Все пак,тя доказа,че лесно се пуска,така че може и да имаме успех.
А иначе ето го бъдещето за Кларк "Кал-Ел" Кент:

Такива работи значи
DeVoLvEr
Oct 13 2006, 22:31
Коя е песента на края на епизода?
MaHeKeHa
Oct 13 2006, 23:00
QUOTE(DeVoLvEr @ Oct 13 2006, 22:31)

"Ache" by James Carrington.
Когато се върна в нас, ще Ви дам линк да си я свалите.
QUOTE(MaHeKeHa @ Oct 14 2006, 00:00)

QUOTE(DeVoLvEr @ Oct 13 2006, 22:31)

"Ache" by James Carrington.
Когато се върна в нас, ще Ви дам линк да си я свалите.Чакам с нетърпение... гласът ми се стори познат от песни към предишни епизоди. Има ли нещо вярно ?
п.п. Рисунките са невероятни...
vikihill96
Oct 14 2006, 09:25
sonofsparda
Oct 15 2006, 16:12
Имам само две думи за Вики и МаНеКеНа-The Best
sydney
Oct 15 2006, 18:22