Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви сезон?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > The O.C. > Дискусии
Heaven's a Lie1
Е, мисля че заглавието на темата си говори само по себе си.. Кой е любимият ви сезон? А кой сезон не ви харесва? И, защо? Какви са очакванията ви занапред?

Постери:

Сезон 1
Сезон 2
Сезон 3
seduction_55
Първи сезон за мен си остава най-хубав.Втори и той беше горе долу.Но трети беше боза.Дано четвърти да е по-интересен от трети. smile.gif
lp^girl
И на мен Първия най ми харесва, втория беше доста предвидим, третия беше бозав. Продължавам да гледам тоя сериал само заради любимеца ми Адам Броди.
DesiTo
Определно първи сезон най-много ми харесва, беше интересен. Актьорски състав, музика, сюжета всичко беше на ниво.
Но във втори започна да става скучно, имаше и малко интересни моменти, но пак не беше кой знае какво, а вече в третия сезон напълно съсипаха сериала. Можеше да измислят нещо по-интересно или по-добре да нямаше продължение, макар че, сериала стана доста известен и се очакваше да има продължение, но пък историята стана много банална. wacko.gif
Добре, че са Сет и Самър за да има малко настроение. happy.gif
cool_girl
1ви според мен беше наи-готин,2рия биваше,но 3тия много ме разо4арова и не мисля 4е и 4етвъртия 6те е кои знае какво... huh.gif
Estell
Моето мнение не се различава изобщо от останалите. Сериалчето си беше хубаво първите два сезона... След това изглежда сценаристите се изчерпаха и здравата се изложиха...
CheerFuL-F
Сезон 3
elli
1ви сезон без никакво съмнение за мен happy.gif happy.gif happy.gif
vitiq
Първи сезон! biggrin.gif
DeSeRt^RoSe
Еми и аз като всички 1ви сезон
N@det0
За мен първия сезон е най-добрия и го следях с най-голям интерес smile.gif
mad
Как да се отцепа от болшинството, няма как biggrin2.gif Определено 1ви сезон
fantoma89
ест че 1-ви сезон.във един от специалните филми за сериала,Питър Галахър каза,че "грешката на сценаристите е,че във 1-ви сезон събраха цели 3 сезон".това мисля и аз!
DeSeRt^RoSe
1сезон си остава най-добър 4.gif
Лелеее мн мн съжалявам не забелязах че вече съм писала някои ако може да го изтрие тоя пост леле къв съм заплес пак мн съжалявам 14.gif
^^HeLa^^
Първия сезон 4.gif smile.gif
Засега и четвъръртия взе да става интересен, но щевидим занапред.
^^BIG`smile^^
1-ви, 3-ти и 4-ти са супер яки, 2-ри имаше някои не толкова интересни серий, но парадоксално 14-та серия от 2-ри сезон ми е най-любимата от целия сериал wacko.gif
Zenityyy
1-ви сезон мн ясно smile.gif поне си беше наред сичко
2-ри сезон-от целия сезон ми xареса само една серия-онази която Сет,Самър,Мариса и Раян прекараxа нощта в онзи магазин.Като цяло добре че бяха Сет и Самър,а и Мариса я напраиха лизбийка абе не ми хареса чесно казано sad.gif
3-ти сезон-ммм малко е тъп в началото , Мариса учи в друго училище макар,че на мен Джони ми хареса ,но той просто не се впиванаше при тях. Джули (тя праи мн смях по-някога) се хвана с бащата на Самър абе това се получи малко банално sad.gif а края си беше тъжен особено като се дипломираха smile.gif и като катастрофира Мариса мн тъпо макар ,че мен Самър ме кефи повече
4-ти сезон-малко скучничничек имам чувството,че едети на сценаристите са се изчерпали...
без Мариса е мн тъпо а сестраи е една малка глезла която имам чувството че се стремят да изглежда като Мариса.Самър е напълно изперкала в ония колеж -да се бори срищу опазването на Земята и тем подобни други глупости-тя не е такава тя обича да пазарува и т.н а и ония Че да е предаде така. Относно Раян ммм да се хване с Тейлър- кой би предположил....
Jolly_GirL
1вия сезон го следях с голям интерес,2рия не ми харесваше особенно,от 3тия бях разочарована заради някои сцени с Мариса а сега 4тия надмина очакванията ми и се оказа добър 4.gif
^^BIG`smile^^
Наистина 4-ти се оказа страшен 4.gif
kingsize-4eto
Може би първи беше най-готин...Ама нз мене всички си ме радваха happy.gif
VanIcHka
Първи най-много ми харесваше smile.gif
Gossip Girl
Цитат(VanIcHka @ Mar 14 2007, 14:54) *
Първи най-много ми харесваше smile.gif

И на мен
ganiy79
4-ти
pussy^^
Най-мн ми допада втория сезон worthy.gif Остналита са голяма боза sick1.gif
qwe123
Първи и четвърти happy.gif
OTH_fenka
Определено четвърти. smile.gif
~Chεεry~
За мен първият беше най-силен. Натам ставаше все по-трагично.
.Innocence.
1-ви и 2-ри smile.gif
HiLaRy`DuFf{}
Всички Сезони са интересни сами по себеси ... с исключение на 4 - ти .. след като Мариса умря О.С .. не е Същия .. и рейтинга му е спаднал .. smile.gif
an4ito
може би 2-ри сезон...
ladysunshine
Oбожавам Квартала на богатите и всичките сезони, но най-много ме кефи 1 сезон
Катeто
първи си беше най-силен rolleyes.gif иначе трети също си беше як (с трей blush.gif )
Julsyto
ами честно казано всичките са добри,но май най добър си беше 4ту сезон,защото точно там се изясняват мн неща и особено на последната серия когато раян си спомня 1я си ден в О.К и как вижда мариса,което според значи че той до края е обичал само и единствено нея
aria
Уф,тоя сериал...ами първия беше интересен,втория също,третия беше зле,четвъртия не съм го гледала,а нямам и желание.Но ако трябва да избера само един сезон...ще е първия.
Anette
Вторият и третият.
Mr. Winchester
Първи. Този сезон беше най-готиния, постепенно почнаха да затъпяват.
Enchanted
Четвърти!
Enchanted
Моля да ме извините за поста!
Enchanted
Моля да ме извините за поста
mimsity666
Ми за мен пържия си остава най-най!!!Там се запознаваме с героите и е наи-интересно..... biggrin2.gif
The_Man_Of_Steel
определено първи, но и втори си го биваше, абе с всеки сезон се разваляше сериала
ViruZzZ
Определено 4ти. Мариса не можех да я трая (puke) ,а като дойде Тейлър беше друго нещо wub.gif
nelito_91
1 сезон ми е любим. Втори също беше интересен, но от средата на 3 развалиха сериала dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.