Много интересно се получава... рейтинга на епизода е бил повече от ужасен. Ако продължава така...ще стане лошо. The CW вече изхвърлиха един от сериалите си Runaway, заради слаб рейтинг.
Дано нещата се оправят...след миналият епизод имаше малки надежди, но сега положението отново не върви на добре.За епизода малко ми беше странна историята на Деб. Момента, когато се бяха събрали всички (защо ли Лукас ми се губеше?!) беше много зле измислен. А и след това със сцената в училището, коя майка би направила нещо подобно на сина си?!!
Деб вече не е същата.
Изрязана сцена от епизода с Деб:
линк
Никога до сега не бях правила снимка докато гледам филм. Но тук просто не се сдържах

!!! Рижко вече има и моливче

Като цяло, Лукас, целият епизод се въртеше като муха без глава, без да знае какво иска да направи. За втора поредна серия смоменава Крис .
Не мога да отрека, че в последната сцена с Хейли Лукас беше на нивото от предишните сезони.
Сега слушам коментара на Марк Шуон и той казва, че тази сцена не е била замислена така. Публиката е трябвало да разбере, че Хейли е бременна следващата серия, когато казва на Нейтън, но в последният момент решили да го каже първо на Лукас, защото приятелството им е било много важно.
Брук и Хейли...най-истинските моменти от серията за мен си бяха с тях двете.
Go Baley 
Брук през цялото време е прикривала Хейли...истинска приятелка
В тая сцена стана ясно 100% че Хейли е тази, която ще има бебе:

Стана ми гадно за Хейли от думите на Нейтън, сигурно е още по-изплашена. Доколкото си спомня от трети сезон не само Нейтън не искаше бебе. Кой би искал на 17-18 години?!?! ..Никой. Ще е интересно да се проследи паралела между Дан/Нейтън.
Дядо Дан
Не знам за вас обаче на мен Рейчъл

ми се видя доста искренна в последна сцена на моста...може найсита да е видяла Кийт. Друг е въпроса, че тази история е доста
Supernatural. Брук и Маут сцената накрая беше невероятно истинска и силна.
В началото Нейтън с тоя мотор беше като дете, на което са му дали нова играчка
Дерек/Пейтън ...този найстина е болен, много болен. Не разбирам защо Пейтън толкова лесно го допусна до себе си. Действието на епизоди 3 и 4 беше в два дни. Те се запознаха в трети и в 4 вече са толкова близки. Може би не съм обйърнала внимание, но не чух нито един въпрос към него за това от къде е, с какво се занимава и т.н. Според мен бащата на Пейтън също трябваше да се появи и да се запознае с него. А то какво стана...цъфна й на вратата каза й "Аз съм брат ти!" и готово.
И относно коментара на Марк Шуон...той говиреше за това, че в интернет пространството феовете обичат и мразят сериала едновременно. Също така са му били бясни заради това, че Хейли има много малко сцени в първите епизоди. Той обяснява, че е трябвало да го направят, за да не се разбере предварително,коя е бременната.
ПС: По принцим епизода не ми хареса и нямах желание да пиша коментар