Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Да се опознаем
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Veronica Mars
girl_from_hell
Здравейте фенове на Veronica Mars аз съм вашия модератор и искам да ви благодаря първо, че сте най-примерните фенове и никакви проблеми не ми създавате(и да се извиня, че аз малко отсъствах покрай това лято ама вече съм тук и почвам сериозно да се занимавам с темичките за сериалчето) и тъй като ние сме много хора, но все пак се появяват постоянно нови фенове на това чудесно сериалче аз предлагам тук да напише всеки нещо за себе си(име,от къде е,къде учи,какво му харесва в сериала, от кога го гледа, как е разбрал за него и всички което искате да споделите с нас другите фенове на Veronica Mars)може и някоя снимка да постнете и да се видиме.Все пак тук всички сме свъразни с едно от нещата които харесваме :този сериал! Благодаря за вниманието мисля аз да започна с това опознаване като се преставя smile.gif

Аз съм Соня от град София, уча в 138, по принцип гледам теен сериали и това беше едно от нещата които ми хареса, а го открих покрай други любим мой сериал ОТХ
мои снимки може да видите на страницата http://angelofdeath.aha.bg
Друго, друго еми вие сте на ред...
Nathan_Lee
Ок, аз ще последвам примера на Соня и ще изложа кратко и стегнато някой факти от моя скромен живот на планетата Земя happy.gif happy.gif happy.gif
Значи името ми е Зузи и съм на... 100 години 18.gif 18.gif 18.gif бе дъртичка съм, но пък за сметка на това съм страшен фен на Вероника Марс 4.gif 4.gif 4.gif От скоро го гледам, преди това бях /и все още съм/ голяммм фен на ОТН happy.gif happy.gif happy.gif
Иначе за всички, които искат да знаят нещо повече за мен ми... завършвам висшето си образование, работя, смятам да уча още, обичам да си поспинквам, обичам черно, дълго кафе сутрин... изгреви, залези, книги и филми... музика, много музика... сериали, определено... изкуство във всякакъв вид и форма... ми... не съм особено уникална, така че, за всеки, който има желание да научи нещо повече може да ме намери на: myspace.com/mechopuh

Там е всичко... така че, see u soon, luv ya smile.gif smile.gif smile.gif
Alanna
айде и аз да не се цепя от колектива 10.gif
Такаммм името ми е Ники.. години 19 фен на Ви МАрс съм, мнооооооого голям.. благодарение на якото форумче.. иначе Отх също ми е много по сърце 4.gif
на кратко.. обичам да чета, да гледам футбол и то не само заради мъжките прелести 15.gif , да слушам хубава според моите критерии музика, да гледам готини филми и сериали, да рисувам.. да спя..да се излежавам.. да ям..да се чеша... и още мн други безполезни, но също така приятни действия ..хаха и да бездействам също 18.gif

За разлика от Зу.. аз не съм прекрасна и уникална, но също може да ме намерите на: myspace.com/smurki peace1.gif

това е за сега happy.gif
Estell
Такааа biggrin.gif Здравейте! Аз съм Боряна от Русе и съм на 18. Това лято, което мина няма да го забравя по няколко причини... а именно това се наште любими сериалчета rolleyes.gif Успях да изгледам почти всички тийн и не толкова тийн сериали, които имаше на моя локален... И разбира се ми се превърнаха в любими happy.gif Това разбира се са ОТН, Вероника Марс, Изгубени и да не забравя Prison Break! За Вероника какво да кажа... Страшно е момичето biggrin.gif, а пък Лоугън майкоооо wub.gif Големи са ми сладури.
Loshka
Еее, време беше да се създаде една такава тема. Поздравления за милата ни модераторка. rolleyes.gif

Ами... Какво да кажа за себе си? На 17 съм, от Велико Търново. Казвам се Инна, но почти никой не се обръща към мен така. smile.gif Много обичам нашата Вероника и цялата ударна група.(особено Лоугън... blush.gif) 16.gif Много обичам и ей тия двамцата от аватара и подписа ми. wub.gif Обичам също ОТН-ловците и онези луди вещици от Charmed... Обичам семейството си, приятелите си, двете кучета и котката, яка музика, в която се чува жичка, различните видове чанти, разни дрънкулки, много обичам да ходя на концерти... Абе, обичливо същество съм. biggrin2.gif

storm
(Loshka @ Oct 15 2006, 13:49) *
Много обичам и ей тия двамцата от аватара и подписа ми. wub.gif Обичам също ОТН-ловците и онези луди вещици от Charmed... Обичам семейството си, приятелите си, двете кучета и котката, яка музика, в която се чува жичка, различните видове чанти, разни дрънкулки, много обичам да ходя на концерти... Абе, обичливо същество съм. biggrin2.gif

Аз пък обичам Loshka happy.gif .
sofi7o
Здравейте аз съм нова фенка на сериала и още съм на 1 сезон но искам да кажа че сериалчето е жестоко 4.gif (аз съм фенка на ОТХ вече почти 1г и от там разбрах за този сериал) след като навляза навътре в сериала ще пиша пак.А сега за мен на 14 от София съм и ако искате снимки www.149733.sladur.com ЗА СЕГА ОТ МЕН ЧАО blush.gif
И аз съм фенка на Лоугън и Вероника
OTH_fenka
Време и аз да се отчета като фенче. Казвам се Мариета на 16 год и съм от Пловдив smile.gif .Обичам филмите и следя няколко сериала. ВМ почнах да го гледам когато излъчваха началото на 2 сезон. Много се зарибих и от там го следя. rolleyes.gif Кво друго да кажа... а да фенче съм на Лоугън и Вероника. inlove.gif Ами май е тва за ся wink.gif
demonnndays
Здравейте,aз съм Цвети,от София,на 15 години.Това лято гледах доста сериалчета и покраи One tree hill разбрах и за Вероника Марс,за жалост тогава го нямаше по българските торенти и се мъчих с чуждите,но определено си заслужаваше 4.gif .
Обичам да слушам музика,да рисувам,да чета.Гледам футбол-фенка съм на Манчестър Юнайтед.Други любими сериали са ми-Alisa,Desperate housewives,One tree hill.
kateri4ok
Здравейте, аз се казвам Радомир на 17г, в момента живея в Хасково. Успях да изгледам първите 2 сезона и 9-те от 3-тия за 4 дни... твърде много свободно време biggrin.gif. Изгледал съм всичките там OTH и тн, но този определено е най-добрия. Заинтригуващ, интересен и разбира се пълен с любимия ми сърказъм и невероятно чувство за хумор. Смятам, че и главната роля е много подходяща, защото излъчва невероятна визия и чар. А и, не съм гей smile.gif
SHULEV2
Казвам се Владимир ама всички ми викат Shulev на 17 години сам от Радомир яко фен сам на секаф вид сериали Oth ,O.C, Veronica Mars,Smallville и Крага на Долсан са ми лубимите тиин сериали вероника я гледам от скоро ама ее мазало а другите като О.C и oth ги следим от самото начало . Гледам сащо така и lost ,Prison, heroes и почти всички сериали излизащи изобщо .Кефим се яко на Рап и техно .Ма рапа na парво място като говориме за рап не стаа вапрос за балгари ,усти и такива некфии .Ученик сам ама ме марзи и сам яко зле по сичко help wink.gif .Ako ви интересува нещо повече тарсете ме в скаипа Shulev ..
п.п Яко се кефим и на мацките ....
seduction_55
Здравейте на всички. happy.gif Мога да кажа че съм най-новия фен на сериалчето-направо е страхотно 4.gif
Казвам се Татяна,на 22 години съм,от Пловдив.
Уча в ПУ-то,специалност Начална педагогика с чужд език-накратко НУПЧЕ 18.gif .Трета година rolleyes.gif
Сериала го гледам от една седмица,но вече много го обичам 3.gif Случайно попаднах на него(на последните 10-тина минути по-точно) по Фокс и много ми хареса затова почнах да го гледам. Стигнала съм до 9 епизод на първи сезон.
От героите най ми допада...Вероника biggrin2.gif естествено и Уиво mrgreen[1].gif .
Като цяло нито Лоугън,нито Дънкън ми допадат особено като персонажи,но може би клоня повече към Дънкън(много е сладък blush.gif ).
Другите сериали които гледам са: OTH(Брукито happy.gif ); Prison Break(Ти-Бег,Дейвид Аполскис и Майкъл); Lost(Сойър и Лок); Nip/Tuck(тук си ги харесвам всички герои по равно happy.gif 3.gif )
Голяма фенка съм на Кирстен Дънс и Мишел Родригес 4.gif .

Засега друго незнам какво да кажа за себе си. Може би само че ме е малко яд че толкова късно разбрах за сериала wink.gif
Хейли
Здравейте на всички казвам се Детелина от "Свети Влас" съм едно курортно селище близко до Слънчев Бряг tongue.gif Какво да ви кажа друго зодия Дева съм родена на 12 септември 1988г. Уча в град Поморие гимназиятаsmile.gifНа скоро започнах да гледам този сериал и страшно много ми хареса ..
Голяма фенка съм и на One tree Hill,Prison Break страшно много харесвам и Орландо Блум ....айде ето и една моя снимка tongue.gif

Аз
СлаДКаТа
2hi[1].gif Казвам се Лора, На 13 съм,от София.Уча в Банкя ,7 клас.Гледах един епизод на на Вероника Марс по Телевизията и много,много ми хареса.След три изгледах всички епизоди ,които имаше и се пристрастих към сериала.Любимци са ми Ви(естествено)н и Лоугън,като самостоятелна личност и като нейно гадже.
И Уивол е сладък,но...Следя също така "Бягсво от затвора",харесвам Катрин-Зита Джоунс и съм фен на Кристина Агилера и Nightwish! 2bye[1].gif
dorito8809
Хей хей,дойде и моят ред. Казвам се Дора и съм от Пловдив. На 18г, тази година завършвам 10.gif
По принцип не гледам сериали на компа,но пък Foxlife върви към интериора на стаята ми.От там чух за ВМ и от там на татък историята сигурно ви е ясна-ПРИСТРАСТИХ СЕ!
Много се кефя на Лоуган,макар че да си призная в началото повече харесвах Трой,е той се изпари така че.....
vm_93
Здравей те аз съм радина от пловдив.единственото нещо което трябва да знаета за мен е че съм влюбена в ВЕРОНИКА МАРС.тва сериалче ме кефи супер много и с нетърпение чакам всяка нова серия.също сам голяма фенка на OTH i PRISON BREAK.който е измислил тея сериалчета е гений.

Е ако някой иска повече инфо-АЗ ЩЕ САМ РЕДОВНО ТУК!!!
nadezhda_had
Здравейте всички фенове на Вероника Марс.От известно време и аз съм такава.Започнах да го следя по Фокс Лайф и се запалих и се гледам 3 сезон направо(прескочих втори),много ме кефи и ще се радвам да се запозная с други фенове на Вероника Марс.Най-много ме кефят Логън и Вероника. rolleyes.gif
biggrin.gif Казвам се Надежда.Тази година ще направя 16 години,от Разлог съм(до Банско).В 9 клас съм,уча в изикова паралелка.Любимият ми сериал е One Tree Hill, след това Вероника Марс.Любимият ми филм е Cinderella story, а любимата актриса София Буш.

Ето ме и мен
lauren
Е здравейте и от мен.Казвам се Мирела и съм на 14 год.От софия.Уча в 9Фег.Запалих се по Вероника Марс преди 2 години, и от тогава съм фен happy.gif но чак сега се сетих да се регистрам тук. Обожавам също OTH, Анатомията на Грей,The O.C, Развитие в застой и семейство Симпсън.Не спортувам, обичам повече да мързелувам.
И това е от мен надявам се да си прекарам страхотно в този форум
kingsize-4eto
Здравейте на всички rolleyes.gif
Аз от скоро гледам Вероника Марс (близо 2 седмици),в началото гледах 2-3 серии по Фокс Лайф,но след тях си изтеглих 1,2 и 3 сезон (е 3 докъдето е излязал biggrin.gif )и сега за близо 3 дни изгледах 1 и 2,а днес започвам 3-ти...Иначе любимите ми персонажи са Логан и Вероника,а като са заедно са такива сладури,че оставам без думи wub.gif
И такам...аз съм Петя,на 13г.,от София,уча в 88 СОУ "Димитър Попниколов" wink.gif blush.gif Други любими сериялчета са ми Изгубени,ОТН,Женени с Деца,Малкълм,Бягство от затвора и О.С.,но за сажаление той свърши преди доста време cry.gif ...горе-долу това са happy.gif А ето и две мои снимчици...на втората-аз съм момичето отдолу mrgreen[1].gif
http://img404.imageshack.us/img404/3505/meandmonkeyaq9.png
http://img133.imageshack.us/img133/2441/krisiipetqxx7.jpg
ВерЧИНцитУу_91
Здравейте ами аз сам от Сопот(там около Пловдив) rolleyes.gif Гледам Вероника Марс откакто я пуснаха по Fox life мн се кефя на всяка серия blush.gif Т'ва е един от най яките сериали (също- Prison Break, Lost , OC, Smallvile и CSI) smile.gif Много ми харесват Вероника и Логан и много се радвам че се събраха 4.gif
CheerFuL-F
ем май е и мой ред да се представя smile.gif

Здравейте! Казвам се Цвети на 14г. съм от София.Уча в 81-во СОУ "Виктор Юго" - София.Аз гледа Вероника Марс от както почна по Фокс Лайф и от там се зарибих и ми хареса и си изтеглих всичките сезончета и ги изгледах smile.gif много готино сериалче и симпатични актиори.Други любими сериалчета са ми Оne Tree Hill, PRison Break, Smallville, O.C,Heroes и Lost това са ми любимите иначе гледам и други.

една снимчица на мен smile.gif
siska
Здравейте всички, аз се казвам Светослава, Сис за по-кратко smile.gif на 14 съм и съм от Черни Осъм (близо до Троян) уча в СОУ"Свети Климен Охридски" гр Троян.Аз също се запалих по сериала откакто го видях по фокс лайф и доста ми хареса.И аз като повечето харесвам One Tree Hill (то си и личи де happy.gif ) гледам и What I like about you и др.Ето и няколко мои снимки 1 2 3 Иии това май е всичко happy.gif
naleyforevar
Здравейте,казвам се Кремена, за по-кратко Креми.На 17 съм и съм от Варна.Уча в СОУ"Гео Милев".Аз също много харесвам сериала Veronica Mars ,харесвам и One Tree Hill,Buffy the vampire slayer и Prison Break.Приатно ми е да се запознаем!!!
2hi[1].gif 2hi[1].gif 2hi[1].gif 2hi[1].gif 2hi[1].gif
racheL_gattIna
Еми здравейте и от мен казвам се Ивелина на 15 години съм от Ботевград.Голяма фенка съм на Фероника Марс дори бих казала колкото на ОТХ.Вероника Марс е някак си по разлицен по динамичен е и можеби затова ми допадна .Фенка съм на сериалчето от както започна по Фокса отначало го гледах там докато не се запалих и не си изтеглих всички сезони който гледам пак и пак.Наистина жесток филм любимци са ми Лоугън и Вероника страшни сладури са Copy of wub.gif Copy of wub.gif .Макарче повече симпатизирам на Лоугън просто самия му герой ме кефи секси-лош върхът и актъора невероятен е.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.