Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим момент от сезон 1
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > Prison Break
f0rgy
Еми не знам за вас ама на мен един момент мн яко ме изкефи..То в секи епизод има по няколко такива обаче от един ме побиха тръпки..Става дума за момента когато Майкъл беше с обгорян гръб и не можеше да възстанови картата и се направи на луд biggrin.gif за да го вкарат при Психото..и точно тва е момента..Майкъл сяда срещу психото гледайки много неадекватно и в момента в който гарда излиза Майкъл повдига погледа си и приема много странен израз на лицето си..Аве нз как да го обясня точно ама тоя момент НЕЗНАМ сащо ме кефи толкова... 18.gif
Хейли
Имам много супер яки моменти много ми хареса когато със Сукре накараха затворнивниците да направят стачка тогава беше мн яко и когато Майкъл спаси Сара smile.gif 15.gif и момента когато той я целуна wub.gif wub.gif Има и още супер яки моменти ама ае за ся тия двата... smile.gif
sulu
Любимия ми момент е когато при бунта в затвора той видя,че се канят да нападнат Сара и отиде да я спаси и естесвено като я целуна wub.gif
Estell
Страшно много моменти са ме карали да затая дъх... Много ми беше смешно когато затвориха Белик в дупката, когато Уестморленд го прасна със стола... И разбира се по време на бунта, когато Майкъл спаси Сара blush.gif
Devil_Wish
Моя любим момент е когато убиха Вероника и я разфасоваха
lyubenski
(Devil_Wish @ Oct 13 2006, 22:26) *

Моя любим момент е когато убиха Вероника и я разфасоваха

Браво само че е от 2-ри сезон това wink.gif
Abruzzi
Доста са,но основно:
-Когато Джони реже пръстчетата на Скофийлд във 2-ра серия
-Бунтът в 6-та и 7-ма серия
-Невероятния покер който спретната С-Ноут и Т-Бег с негротата
-Завръщането на Джони в 19-та серия
-Рязането на ръката на Т-Бег в 22-ра серия
-Куцузлийското изтърване на самолета пак в 22-ра серия
CheerFuL-F
Пове4ето,но най любими са ми:
Целувката между Майкъл и Сара
Целуквата между Вероника и Линкълн
Ел Джей когато бе 2-я път на свиждане на Линк
cool_girl
Целувката между Маикъл и Сара
Jolly_GirL
Целувката м/у Майкъл и Сара и когато той я спаси от затворниците wub.gif
^EmPiRe^GiRl^
Еми имам много любими моменти, те са:Целувката мейду Майкъл и Сара,Когато Майкъл се направи на психясъл за да го вкарат в психи4ното отделение, и моментът в които сърцето ми биеше много лудо, тва беше когато бягаха в последната серия
Menna
Определено финала на сезона. smile.gif
Вероника разкри тайната около "убийството" на Стедман."Избирането" на новия президент.
Братята успяха да излязат от затвора,а противната докторка едва не умря. biggrin.gif
krisku
И на мен любим ми е когато Майкал се промуши пред онези траби ли какво е там и спаси Док-а (Сара) :-)
Също така беше яко когато онзи дядка подпали къщурката smile.gif
seduction_55
1.Когато Сукре накара Т-Бег да иде при онзи педал и да му вземе гащичките 18.gif 18.gif 18.gif
2.Бягството или по-точно начина по който влязоха в лудницата 3.gif и как онзи дебелия скъса жицата и тупна на земята18.gif 18.gif
Onlyshits
Мен ме изкефи как му отрязаха кутрето :Д smile.gif
dezirel
При мен също са няколко:
- целувката между Майкъл и Сара;
- когато го преслушваше, а той я гледаше в очите
- когато му бяха отрязали пръстите и и каза да не го пита какво е станало, защото не иска да я лъже
- когато я спасяваше

Направо моменти които са ме карали да настръхна! Много добре изиграно!
talito
Амииии
1.Когато Майкъл се престори на луд. Въпреки всички изненади това ми дойде доста шокиращо. Тогава като, че ли наистина се убедих колко умен е в действителност(и преди това бях забелязала,нооо...)
2.Амии когато избраха новият "Президент".
DeSiNCeTu
Прекалено много са, но...
21 епизод може да се каже, че ми е любимия от първи сезон, през цялото време тогава бях на тръни докато Майкъл се изкачи по въжето и така свърши серията - вън от Фокс Ривър wub.gif 4.gif
Ali8
.естествена когато Майкъл целуна Сара просто бяха толкова сладки blush.gif и като подари цветето за рождения ден и също когато и подари пепелника wub.gif и когато я спаси от затворниците
~F.A.T.E~
любимият ми момент ли? ами...ъЪъ,а сетих се ,когато започна втори сезон 16.gif mrgreen[1].gif mrgreen[1].gif
robigirl
(f0rgy @ Oct 11 2006, 02:08) *

Еми не знам за вас ама на мен един момент мн яко ме изкефи..То в секи епизод има по няколко такива обаче от един ме побиха тръпки..Става дума за момента когато Майкъл беше с обгорян гръб и не можеше да възстанови картата и се направи на луд biggrin.gif за да го вкарат при Психото..и точно тва е момента..Майкъл сяда срещу психото гледайки много неадекватно и в момента в който гарда излиза Майкъл повдига погледа си и приема много странен израз на лицето си..Аве нз как да го обясня точно ама тоя момент НЕЗНАМ сащо ме кефи толкова... 18.gif

Ама абсолютно същия момент и на мен ми харесва.. този поглед беше невероятен на Майкъл 4.gif 4.gif 4.gif
SweetDreams
Когато Майкъл и Сара се целунаха беше много сладък момент, както и много ми хареса когато плачеше, че са му одрязали пръсчетата... много сладко си сложи ръцете на очичкитре rolleyes.gif
Devil^Rose^^
Е к`вооо излиза че гледате филма заради Майкъл и Сара emoticon1 (78).gif

Иначе моите любими моменти ги споменахте вече: 4.gif
Майк като се преструваше на луд.
Играта на покер - Си-ноут и Ти-Бег
Ти-Бег с оня травестит
оо и бунта, когато Линк налагаше оня дето искаше да го убие 12.gif
MiMkata
Моите са много, но най-много харесвам когато я спаси, онези моменти когато тя му говореше нещо за цветята и той после и остави едно направено от него, когато Д.Б.Купър напъха в дупката Белик, бягството и най, най-много - ЦЕЛУВКАТА! А погледа му преди да я целуне беше страхотен!
*AdDiCTeD*
Целите 21 и 22 епизод... +
    * Когато на Майкъл му трябваше шум и Сукре запя biggrin.gif
    * Покера...
    * Когато Сукре трябваше да запълни дупката...
    * Бунта на затворниците
И ест., всички моменти на Сара и Майкъл (Смайкъл? laugh.gif), но най-вече целувката...
Fixer
Мен ма разби тогава, когато беше в една килия с Психото.Тоз уж психо а-у се съмняяше в него и там рисуваше тва по тялото му и го разбра, че е карта на затвора.това доказва, че лудите подлудят от акъл.
kingsize-4eto
Най-много ми хареса и най-много ме разчувства когато Майкъл целуна Сара...Бяха толкова сладки.. wub.gif
bo7evka
(Menna @ Nov 5 2006, 14:42) *
противната докторка едва не умря.

blink.gif защо противна ?
Menna
Цитат(bo7evka @ Jan 31 2007, 12:27) *
Цитат(Menna @ Nov 5 2006, 14:42) *
противната докторка едва не умря.

blink.gif защо противна ?
Защото ми е безкрайно противна.Не всеки и харесва лигавите изпълнения.
Всеки има право на мнение,нали? emoticon1 (116).gif
Ani4ka81
Цитат(dezirel @ Nov 7 2006, 00:07) *
При мен също са няколко:
- целувката между Майкъл и Сара;
- когато го преслушваше, а той я гледаше в очите
- когато му бяха отрязали пръстите и и каза да не го пита какво е станало, защото не иска да я лъже
- когато я спасяваше

Направо моменти които са ме карали да настръхна! Много добре изиграно!

Определоно това са и моите любими моменти, просто сърцето ми спира в такива моменти.
Но като цяло целият филм ме кара да настръхвам, но да там където е тръпката и привличането, погледите просто ме подлудяват
fNatic.
Когато Линк прескача оградата и пада ,но Майкъл го хваща и тука ви казвам простоооооо щях да припадна харабиа много щях да полудея ако беше паднал mad.gif
Peyton___
Цитат(mapuu @ Dec 13 2006, 13:16) *
Когато Майкъл и Сара се целунаха беше много сладък момент, както и много ми хареса когато плачеше, че са му одрязали пръсчетата... много сладко си сложи ръцете на очичкитре rolleyes.gif

това мн ясно са ми е любимите ми моненти....
ее ест когато се наложи Сукре да запеее (БЕШЕ МН ЯКО)
а и самото запознаване на Майк със Сара Copy of wub.gif
Mr. Winchester
Епизода в който отрязаха пръста на крака на Майкъл- Милър 15.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.