Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: That 70's Show (1998-2006) / Луди години
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили
lemmy
Тва серялче е велико! В него участва страхотния Аштън Къчър, Уилмар Валдерама и Дани Мастерсан. Зааслужава си да се види. Аз го гледах много отдавна по няква кабелна телевизия и са искам да си го дръпна ма нз от къде ако може некой да даде торентче (което да е сийдвано ест happy.gif )

http://www.imdb.com/title/tt0165598/
stanislava
Season 1

В секцията за коментари най-отдолу са дадени линкове за 2-ри,3-ти,4-ти и 5-ти сезон biggrin.gif

Надявам се да ти върши работа wink.gif ,в момента сийдърите на 1-ви сезон са 13 happy.gif
ThePinkDuck
Започват да излъчват сериала по GTV под името "Шеметни Години". Всеки делничен ден от 17:30ч. mrgreen[1].gif
seduction_55
Дам,днес беше първи епизод.Много е забавен сериала.
ludoto_mimi
(seduction_55 @ Oct 30 2006, 21:22) *

Дам,днес беше първи епизод.Много е забавен сериала.

Защо не каза по-рано? 18.gif Повтарят ли го?
lemmy
^дап повтарят го в 00:30 май и мноу ме кефи тва серялче супер мноу особено Фез велик е и е супер сладур хахахах happy.gif мноу мерси за линка stanislava са си го дърпам
lemmy
(stanislava @ Oct 29 2006, 23:15) *

Season 1

В секцията за коментари най-отдолу са дадени линкове за 2-ри,3-ти,4-ти и 5-ти сезон biggrin.gif

Надявам се да ти върши работа wink.gif ,в момента сийдърите на 1-ви сезон са 13 happy.gif

Хей наистина мерси ма супер мноу само дет ония линкове за другите сезоне не бачкат мноу ако има някой друг който да помогне няма да е зле ако не ноу проблемо пак мерси happy.gif
stanislava
Бачкат,само че трябва да им удариш едно Copy и Paste на Address бара wink.gif

А иначе сериалчето наистина е много забавно 4.gif
DesiTo
Сериала е забавен. Понякога гледам повторенията. Фез наистина е голям образ и не само той. 10.gif
Доста се учудих като видях ,че последния епизод "That '70s Finale" е излъчен на 18 май, 2006. smile.gif

Topher Grace
Ashton Kutcher

Laura Prepon
Wilmer Valderrama

Danny Masterson
Mila Kunis

Debra Jo Rupp
Kurtwood Smith

GTV представя най-хитовия комедиен сериал в историята на телевизията, оставил далеч зад гърба си продукции като "Приятели", "Малкълм" или "От местопрестъпленето". С цели осем сезона и 200 заснети епизода, "Шеметни години" e истински сървайвър в безкомпромисния американски ефир.
В главните роли ще видите Аштън Къчър, Тофър Грейс и Лора Препон. Списъкът с холивудски знаменитости и музикални звезди, гостували на шоуто, е километричен. В епизодични роли ще видите Шанън Елизабет, Глория Гейнър, Алисе Купър и KISS, Мелиса Джон Харт, Джесика Симпсън и Естела Уорън, измежду много други.
"Шеметни години" е успешен във всички аспекти. Той е прекрасно съчетание от интелигентно и интересно написан сценарий, подплатен с много чувство за хумор, представя млади, но много талантливи актьори и популяризира нови операторски и режисьорски похвати. Най-важното и характерно за сериала си остава обаче фонът, на който действието се развива - 70-те години на миналия век, или шеметните години. Наситен на политически събития и технологични постижения, това десетилетие до голяма степен формира света, такъв, какъвто го познаваме днес. Феминизмът, дистанционното, "Междузвездни войни" и "Брилянтин", платформите или прилепналите гащеризони са само част от символите на 70-те, които влизат и излизат от мода със шеметна скорост и определят заглавието на сериала. Те се преплитат с личните истории на шестимата главни персонажи, техните любови, успехи или загуби, и оформят еуфористично забавна, оригинална и дръзка картина на света през 70-те, когато той бе psychedelic, man!
http://www.gtv.bg/prod.php?open=143
girl_from_hell
аз гледах 1 епизод и много ми хареса и сега дърпам целия сезон smile.gif
girl_from_hell
някой може ли да ми кажете как се казва песента, с която започва всеки епизод или от къде да си я дръпна
stanislava
Има я в bgshare.com biggrin.gif Eто линк Просто натисни "Безплатно" wink.gif

В същия сървър качих и 1-ви и 2-ри епизод на 2-ри сезон.Ако някой иска ще кача и останалите smile.gif
girl_from_hell
е благодаря, много хубава песничкар, а като пеят те е още по хубава
DesiTo
stanislava, благодаря ти за песента. Готина е. smile.gif
girl_from_hell
e сериалчето е много хубаво не съм спряла да го гледам става един от любимите ми сериали, много са ми весели
сега съм на 3 сезон и нямам намерение да спирам да го гледам
stanislava
От къде си изтегли 3-ти сезон,че аз го тегля вече една седмица от мининова-та и съм на 5% wacko.gif
girl_from_hell
така аз лиспвах 2 дена по обясни ми причини, но вече съм в къщи
та сега ще видя какво става с 3 сезон значи аз на 3 сезон от този сайт дето е даден съм изтеглила до 20 епизод на мен ми върви и сега пускам останалите епизоди нз защо е така при тебе

а пък аз нали много св влюбих в филмчето и реших да видя какво му бяха сторили по ГТВ и разбира се ужасих, много по добре си ми звучи на английски даже и субтитри неискам

и та още едно нещо да кажа за филмчето влюбена съм в единия много е готин Danny Masterson много ми харесва в филмчето героя му
stanislava
That 70's Bloopers
girl_from_hell
иха какво е това, сега ще дръпна да го видя
ThePinkDuck
(girl_from_hell @ Jan 3 2007, 22:52) *

иха какво е това, сега ще дръпна да го видя

Ами то си пише какво е!
stanislava, благодаря, макар, че го имам ама един Бог знае от къде съм го теглила. Имам един много готин бекстейдж и ако го набарам някъде из нета ще дам линк, че не помня от къде съм го сваляла. То е нещо като ретроспекция след края на сериала. mrgreen[1].gif
stanislava
Жестоко!Дано го откриеш biggrin.gif
girl_from_hell
е съжелявам аз незнаех какво е...
хаха супер смешно е аз и без това се забавлявам супер много от филмчето а пък грешките им са още по смешни(ама те нещо по големи ли изглеждат или св другите сезони са по големички, аз съм още на 3-ти)
абе велики са smile.gif
girl_from_hell
има ли 6 сезон ?
stanislava
8 ca biggrin.gif
girl_from_hell
а къде мога да намеря следващите сезони, че вече почнах 5-ти и после искам още smile.gif
stanislava
B mininova-та ги има всичките,само че сийда е... 14.gif
girl_from_hell
намерих ги мерси много smile.gif
ето междодругото линкове
6- сезон http://www.mininova.org/tor/343185
7-сезон http://www.mininova.org/tor/427262
8 сезон - http://www.mininova.org/tor/388808
striikar
Аз нямам думи просто. Сериала е уникален. Ся почвам да го дърпам от линка по-горе. Гледах няколко епизода по ГТВ и се разглобих от смях честно. Тоя Фез ... не не не направо като се сетя за сериала и пак подивявам. Тъкмо ся се чудех кво да гледам smile.gif
girl_from_hell
сега като си го дръпнеш ще ти е по смешен фес, защото по гтв като го превеждат не е толкова забавно, а той наистина говори супер смешно
lyubenski
Сериала е супер. Не мога да го следя по GTV, но за мой късмет един пич има първи сезон и си го свалих и се спуквам от смях smile.gif.
Bloody_Tears
Харесва ми сериалчето.Въпреки,че не съм гледала всичките му епизоди пак много ми харесва.Смешно е. smile.gif
girl_from_hell
вече глеткам 8 сезон sad.gif свършват какво ще правя без любимото си сериалче
много е хубаво наистина
lyubenski
Оу този Фез е уникат, не мога да спра да му се радвам. Препоръчвам на всеки, който има впечетления само от GTV да хвърли поглед на недублиран епизод - там наистина както каза girl_from_hell Фез е много по смешен. Аз съм още на втори сезон (най-вече заради сесията ми ), но мисля че бързо ще го изям smile.gif
lemmy
леле в оригинал е напрао трепач Фез такова хилене не е било аз напрао съм се напикавала на тва момче сериозно ви казвам който го гледа само по GTV да дърпа всичко нема съжелявате
girl_from_hell
аз пък изгледах всички 8 сезон и толкова съм се смеля, това ми е любимия сериал вече, и на края как всички се събраха ох много готинко беше и сега ми е мъчно преди всеки ден си го гелтках в продължение на колко много време и сега на как ще живея без филмчето sad.gif искам още
girl_from_hell
изреглих си едно филмче с Danny Masterson, точно ми беше станало мъчно за сериала и сега малко радост филмче с един от геройте, който най-много ми харесваха
филмчето е Puff Puff Pass
Gossip Girl
Това е много забвен сериал smile.gif
lady in black
Тоя сериял ми е един от наи-любимите толкова е забавен и смешен,а Jackie & Hyde са невероятни biggrin2.gif
http://prikachi.com/images/bmp/642X.bmp
girl_from_hell
дам много бяха хубавички заедно
Jackie & Hyde са невероятни
lyubenski
Уфф, почти съм на края на 7ми сезон и ме е страх да ги излгедам, че после ще ми липсват много - явно ще ги гледам пак wink.gif
girl_from_hell
за жалост и на мен ми лиспват, ббях свиканал всеки ден да си глеткам в рпдоъжение на нз колко седмици и после е гадничко ама пък сезона има много хубава последна серия ей така с сумивка да си звърши всичко както е почнало и така че си заслужава да гледаш последния епизод , а пък после може и пак отначало smile.gif
lyubenski
Определено ще ги "мина" още веднъж wink.gif просто са уникални.
DesiTo
Цитат(girl_from_hell @ Mar 25 2007, 12:41) *
Jackie & Hyde са невероятни

Да, наистина Джаки и Стивън са хубава двойка, но аз харесвах и Келсо и Джаки, макар и той да не се държеше добре с нея. Имаха и хубави моменти заедно.10.gif

http://www.picvalley.net/u/27/26796_411.JPG

Едни от многото забавни моменти. 18.gif 4.gif Този сериал е невероятен! banana.gif

"Oooohh , Banana nose"

"Only one chocolate left"

Fez: Long distance relationships don't work. Just ask my girlfriend back home.
Eric: You have a girlfriend back home?
Fez: No. Don't you listen? Long distance relationships don't work.

Donna: Is that your hand on my ass?
Kelso: It was an accident.
Donna: Kelso,your hand is still on my ass.
Kelso: It's still an accident.

Fez: Jackie, if you're in the market for a new lover, they say once you go Fez you never go back. In my language that rhymes.

Kelso: Turns out that the key to winning Jackie's heart was in the last place I thought to look... My own brain.

Eric: I'm losing the girl that I've been in love with since I was 5, but on the other hand I get a crappy stereo.
Kelso: Score! I mean, she's going to dump you eventually. Rock and roll never dies.

Eric: I never thought I would say this but please have kinky sex with my mother.

Kitty Forman: Where's my brown sugar?
Fez: I'm right here, sweetie pie.

Kelso: "Jackie! Whatever it is, I'm sure it can wait until after I drink my eggs." .... "Now, what is so important?"
Jackie: "You're allergic to eggs!"
Kelso: "..Oh, man, I am!"

"...Jackie please take me backie..."

Red: "How did a rabbit get up a tree?"
Kelso" "Um...Eric threw it up there"

Kelso: "Are you losing your van?"
Jackie: "No."
Kelso: "THEN SHUT UP!"

Kelso: "Remember when I told you I cleaned up before we messed around?"
Jackie: "Yeah"
Kelso: "Well, I lied...I had just got done playing with like 6 dogs..."

Steven Hyde: Oh, my God... what have I done?
Red Forman: You've married a Vegas stripper. Congratulations. When Eric calls... you're the town dumbass.
ludoto_mimi
Гледах няколко серии по GTV (не знам на кой сезон са) и се зарибих и сега си свалих първи сезон. Тоя сериал е жесток! Защо не сте ми казали по-рано за него? 18.gif
Определено Хайд ми е любимеца. О, също и Ред - такива лафове пуска тоя човек. Хахха.
"Son, you don't have bad luck. The reason that bad things happen to you is because you're a dumbass."
FrAgMaKeR
Цитат(ludoto_mimi @ Jul 10 2008, 02:45) *
Гледах няколко серии по GTV (не знам на кой сезон са) и се зарибих и сега си свалих първи сезон. Тоя сериал е жесток! Защо не сте ми казали по-рано за него? 18.gif

Те са казали, но кой да слуша.. аз също скоро научих за него.. Жесток е наистина! Ако не сте го гледали, гледайте го непременно!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.