Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кой е любимият ви злодей от Buffy the Vampire Slayer & Angel?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
DaniEl
Е кажете кой е вашия любим злодей 15.gif Кажете защо ви харесва Може и да опишете някой момент с него в който ви е направил впечатление

Моя любим злодей естествено е Фейт Харесва ми защото е найстина лоша А пък и й отива Любим момент ...ами те са много,но ще кажа битката между Фейт и Бъфи в края на 3-ти сезон И въпреки ,че беше ранена и се нуждаеше от помощ Тя не се предаде 15.gif
Anne Summers
Анджелъс IPB Image също и Фейт 15.gif
mad
Аз съм за първичното зло, доста ги озори пък и придобиваше образите на всички злодей biggrin.gif biggrin2.gif
Хейли
Спайки и Ангелус но гласувах за Спайки 15.gif
Gossip Girl
Анджелъсwub.gif е не може да се сраванява с другите
kingsize-4eto
Цитат(Хейли @ Oct 8 2006, 17:43) *

И аз така rolleyes.gif
sladuranka
Цитат(kingsize-4eto @ Feb 10 2007, 10:23) *
Цитат(Хейли @ Oct 8 2006, 17:43) *

И аз така rolleyes.gif

Плюс Фейт и може би Дарла и Хармъни - последната беше супер простовата biggrin2.gif .
VanIcHka
Ангелъс и Спайк
Buffy_Naley
Спайк, Ангелус и Фейт са най-готините злодеи. 4.gif
Polly``
Еми мене лично най-много ме кефи май Кмета...беше супер весел и забавен!!! Много ми харесваше как се държеше с Фейт, като с дъщеря, и Фейт ми харесва по принцип и за тва любимата ми злодейска двойка са Фейт и Кмета mrgreen[1].gif
naleyforevar
гласувах за Спайк,защото е много готин злодей /най-готиния/;ангелос сащо е много готин,но Спайк е върхът! worthy.gif 4.gif 4.gif 4.gif

------------------------

0106[1].gifDon`t worry,be happy! 0106[1].gif
ladysunshine
Няма да гласувам, защото не мога да реше кой от двамата Ангелус или Спайк. Ангелус ми харесва заради Дейвид, а Спайк ме кефи, заради духовитит реплики, които пуска.
Peyton___
Цитат(Prinston Girl @ Oct 15 2006, 12:16) *
Анджелъс:wub: е не може да се сраванява с другите

Copy of wub.gif

Спайкито и Фейт...аа и Дарла ме радва smile.gif
brooke_scott
Спайк и Фейт, но гласувах за Спайк - мн е забавен и с-р ме кефеше като беше лош, е и после де ама преди пове4е wink.gif
koti987
Спайк и Фейт,но фейт повече.Спайк стана много мекошав. biggrin2.gif mrgreen[1].gif 18.gif
PayTon__
Анджелъс , Спайк и Друсила
fenkanabrooke
Спайк е най - готиния злодей, просто ме кефи страшно много, няма друг като него. biggrin.gif smile.gif wink.gif
Beti_ss
Анджелъс rolleyes.gif Безскрупулен и секси biggrin2.gif . Имаше много изразителен поглед blush.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.