Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Уилоу с кой??
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Buffy the Vampire Slayer & Angel
Хейли
Е с кого Уилоу най си отива кой от двамата??
DaniEl
Тук няма да дам гласа си Никой не е подходящ за нея от двамата според мен С Тара си е най-добре 4.gif
seduction_55
Гласувах за Зандър,с него имаха много хубаво приятелство което прерасна в хубава любов.
FrAgMaKeR
Тара smile.gif Иначе по-добре Зандър wink.gif
ThePinkDuck
(FrAgMaKeR @ Oct 7 2006, 21:43) *

Тара smile.gif Иначе по-добре Зандър wink.gif

Нямам какво да добавя! mrgreen[1].gif
Anne Summers
най мн с Тара..ама ако трябва да избирам от тези Оз biggrin.gif
mad
И аз съм абсолютно за Тара, нищо че я няма dry.gif smile.gif biggrin.gif
Aurora
Аз пък съм си за Оз, даже той повече ми харесваше от Тара(не ме убивайте).Бяха много сладки двамата, той винаги един такъв спокоен непукист, а тя притеснителна и свенлива, абе големи сладури.Фенка съм им. mrgreen[1].gif
^mileto^
Аз съм за Зандър!
sydney
аз гласувах за Зандър,макар че на мен ми харесва най-много с Тара rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Polly``
Цитат(Aurora @ Mar 23 2007, 20:23) *
Аз пък съм си за Оз, даже той повече ми харесваше от Тара(не ме убивайте).Бяха много сладки двамата, той винаги един такъв спокоен непукист, а тя притеснителна и свенлива, абе големи сладури.Фенка съм им. mrgreen[1].gif

10000000000 % подкрепям това мнение!!!! Нямам какво да добавя biggrin2.gif
kingsize-4eto
С Зандър са ми много сладки,но само като приятели...А като нещо повече по ми допада с Оз tongue.gif
haley16
Цитат(^mileto^ @ Mar 24 2007, 11:18) *
Аз съм за Зандър!

rolleyes.gif И аз! blush.gif blush.gif blush.gif

------------------------

^sMiLe^
Еми от дадените в анкетата с Оз, но иначе естествено че с Тара.
Gossip Girl
Хах не съм фенка на Тара..Но пък с Оз много си отиваха според мен, макар че той е дребосък..Вещицата и върколака..супер двойка
bo7evka
Даниел Озборн smile.gif
hip_hop^girl
Ууилоу и Зандър са си класика страхотен екип после в последните няколко сезона тоя екип мн се разшири , е и на мен мн ми харесваше като лезбиийка , а и тая Тара беше няква мн загадъчна
ladysunshine
С Оз много бяха готини двамата
Peyton___
Аз съм за Оз
ТАРА я няма тя си Уилоу...
brooke_scott
и аз съм за Оз, дори и Тара-та ако беше пак щях да гласувам за Оз той е дъ Бест smile.gif
Nathan_and_Haley
Непонасям Тара, никога не съм я харесвала, за мен Уилоу имаше най-пълноценна и красива връзка с Оз ( жалко че си отиде )
PayTon_
Оз
sweet_slayer
ОоОоОоОз.. Естествено че Оз .. Те бяха толква сладки с Уилол..Адски трудно преживях раздялата им .. А Уилол и Зандър са създадени за НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ .. unsure.gif blush.gif
club135
С Мадмардиган.
PayTon__
С никой от двамата , с Тара беше най-добре
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.